Profetia vääristä paimenista sisar Barbaran kautta.

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 807
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52

Profetia vääristä paimenista sisar Barbaran kautta.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 02 Heinä 2019, 22:22

*
*
*

https://www.youtube.com/watch?v=ZeW3LdAID1o


WOE TO THE FOOLISH SHEPHERDS, PROSPERITY PASTORS AND MINISTERS 2.7.2019

Sisar Barbaran saama Jumalalta koskien uskottomia pappeja.


" Voi teitä hullut paimenet, varakkaat pastorit ja seurakunnat ! " Jer.23:1-2" Tytär, profetoi mielettömille paimenille. Mitä te olette tehneet ? Te olette kääntyneet pois Minun Totuudestani. MINÄ EN OLE KOSKAAN TUNTENUT TEITÄ !

Minun lampaani ovat hajallaan ja monet kuolevat. Te olette vääntäneet ja vääristelleet Minun SANOJANI. Nyt te sanotte pahaa hyväksi ja julistatte suvaitsevuutta. Teidän kodittomat ja puutteessa olevat asuvat kaduilla nääntyen. Olette unohtaneet lesken ja viattomat. Teistä on tullut lihavia ja lipeviä.Te saarnaatte hyväksymistä. Minä Olen Järjestyksen Jumala.

Minin Sanani pysyy, niin kuin on kirjoitetttu, iankaikkisesti. Minun Tuomioni tulee olemaan ankara. Minun vihani on syttynyt teitä vastaan, hullut paimenet. Te juhlitte ja koroitatte SODOMAA kuin JUMALAA. Te pöyhkeilette juhlillanne ja perverssioillanne Minun Kasvojeni edessä.

Minun tuomioni tulee äkisti. Minun rankaisuni tulee olemaan oikea/oikeutettu.

Samoin kuin Minä poltin Sodoman ja Gomorran, Minä poltan teidän syntiset, ja teidän kansakuntanne.

Voi hulluja paimenia ! "

" Daughter Prophesy to the FOOLISH SHEPHERDS. What have you done ? You have turned away from my TRUTH. I NEVER KNEW YOU.

My sheep are scattered and many will die . You have twisted and perverted my WORDS. You now call evil good and proclaim tolerance. .Your homeless and needy live in the streets starving. You have forgotten the widow and the innocents. YOU HAVE GROWN FAT AND SLEEK. You preach acceptance. I am the God of order.

My WORDS stand as written for all eternity. My Judgement will be harsh my wrath is kindled against you , FOOLISH SHEPHERDS. You celebrate and promote SODOMY as GOOD. You flaunt your celebration and perversions before My Face. My Judgement will be swift. My punishment will be just.

As I burned Sodom and Gomorrah, I Will burn your wicked and your nation..

WOE TO THE FOOLISH SHEPHERDS."

--------------------

Jer.23:1-2

" Voi paimenia, jotka hukuttavat ja hajottavat minun laitumeni lampaat, sanoo Herra.

Sentähden näin sanoo Herra, Israelin Jumala, paimenista, jotka kaitsevat minun kansaani: Te olette hajottaneet minun lampaani ja karkoittaneet ne pois ettekä ole pitäneet niistä huolta. Katso, minä pidän huolen teidän pahain tekojenne rankaisemisesta, sanoo Herra. "
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.