Lasikatto

Valvoja: Chosen

Avatar
Chosen
Viestit: 45
Liittynyt: 24 Syys 2020, 00:21

Lasikatto

Viesti Kirjoittaja Chosen » 29 Syys 2020, 07:04

'Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö' (Jes 43:18)

Tämä sana tuo mieleen kirpuille tehdyn tieteellisen kokeen. Ötökät laitettiin purkkiin, josta ne pääsivät helposti hyppäämään reunojen yli vapauteen. Mutta pahaa-aavistamattomien kirppujen kiusaksi purkin päälle laitettiinkin lasinen kansi. Kun ne sitten alkoivat tapansa mukaisesti hyppelemään, olikin heitä vastassa korkeuksissa kuin jokin näkymätön muuri!

Hakattuaan päätä lasikattoon jonkin aikaa, alkoivat kirput ymmärtää mistä on kysymys. Niin ne alkoivat säädellä hyppyjensä voimaa, himpun verran katon alapuolelle. Kun ne lopulta olivat tottuneet uuteen kivuttomaan hyppytyyliinsä, ottivat kirppusirkusta seuranneet tutkijat lasikannen pois. Mutta hyönteiset eivät tätä enää käsittäneet, vaan jatkoivat hyppelyään olemattoman lasikannen alapuolelle.

Kirpuilta olisi löytynyt kaikki kyvyt ja voimat hypätä ahtaasta purkista vapauteen, mutta liian monet kuhmut niiden pienissä otsissa saivat ne pysymään vankeina pienessä purkissaan. Tämä kuvastaa osuvasti sitä, miten menneet epäonnistumiset ovat jättäneet meihinkin epäuskoa ja pelkoa, ja pitävät meitä olemattomien esteiden vankeina.

Jumalalla on meille hyvä uutinen: Lasikansi on poissa! Taivas on avoin! Jeesuksen Kristuksen täytetyn sovitustyön ja ylösnousemuksen voimasta ei menneiden epäonnistumisten ja haavojen tarvitse hallita meitä enää. Voimme hypätä pois purkista, elämään vapaudessa ja ilossa johon Hän meitä kutsuu. Hänelle joka herätti Poikansa kuolleista, eivät meidän mahdottomilta tuntuvat esteet ole ongelma. Vaikeampaa on saada meidät hyppäämään luottaen siihen totuuteen, että se ei enää satu.

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10542
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: Lasikatto

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 29 Syys 2020, 08:59

Amen.
Kiitos tästä ihastuttavat tarinasta, jossa on totuuden pohjaa.
Juuri eilen ehdin ajatella että olisi hienoa jos ajaisit täältä blogin ja nyt sen ilokseni teit.

Siunausta sinulle 🙏👑
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Avatar
Chosen
Viestit: 45
Liittynyt: 24 Syys 2020, 00:21

Re: Lasikatto

Viesti Kirjoittaja Chosen » 29 Syys 2020, 21:46

Sinettisormus kirjoitti:
29 Syys 2020, 08:59
Amen.
Kiitos tästä ihastuttavat tarinasta, jossa on totuuden pohjaa.
Juuri eilen ehdin ajatella että olisi hienoa jos ajaisit täältä blogin ja nyt sen ilokseni teit.

Siunausta sinulle 🙏👑
Kiitos! 🙏

Vastaa Viestiin