se totuus

Voit lisätä tähän jos et muuten tiedä mihin alueeseeen aloituksesi kuuluu
Avatar
Pigeon
Viestit: 580
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Pigeon » 03 Marras 2018, 22:10

Aamen!!

paamat
Viestit: 78
Liittynyt: 27 Kesä 2018, 08:20
Paikkakunta: tampere

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja paamat » 14 Marras 2018, 19:20

se että puhun demoneista, en koroita heitä, harva kristitty nykyään edes tajuaa tämän voiman ja vallan olemassa olon, en korota heitä, päin vastoin, haluan että jokainen tuntee asian ja pystyy vastustamaan tätä perkeleellistä voimaa joka yrittää tunkea elämäsi jokaiseen osa_alueeseen, perkele haluaa tehdä itsestään näkymättomän ja onnistunut siinä sangen hyvin?. ehkä katsot parhaillaan kauniita ja rohkeita ja pidät itseäsi peräti ylevänä kristittynä tajuamatta, että perkele nauraa paskasta naurua selkäsi takana, oi missä on voimasi, auktoriteettisi, uskottavuutesi sinä Suomen kristikansa?, itseäsi et voi auttaa, miten siis muita!, olet voimaton, sanat sinulla on mutta voima puuttuu. jos usko perustuu pelkkiin uskon fraaseihin (sanoihin), onko siinä voimaa. ei hajuakaan alkuseurakunnan voimasta, ei auktoriteetistä, ei käskyvallasta koska ei tunneta edes alkeellisesti saatanan voimia ja valtoja joiden yli sinulla on käskyvalta jos olet aito kristitty...niin, lauletaanko edelleen hallelujaa uskoen että Jeshua tulee ja noutaa meidät pois ennen antikristusta? anskattoo, monikin kristitty voi kokee karvaasti olleensa väärässä, tulikin antikristus ennen kristusta, tulikin vaivanaika ennen vihanaikaa, koettelemus ennen paratiisia...vai pitäiskö sanoa: seurakuntien puhdistautuminen omista ihmisopeistaan ja yhdistyminen yhdeksi kristuksen ruumiiksi joka on se puhdas, kelvollinen temmattavaksi ns, tuuliin ja pilviin.

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10027
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 14 Marras 2018, 19:24

Amen. Monen seurakunnan lampunjalka tulee siirtymään paikaltaan ...
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

paamat
Viestit: 78
Liittynyt: 27 Kesä 2018, 08:20
Paikkakunta: tampere

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja paamat » 09 Joulu 2018, 22:44

joulusta. alkujaan pakanallinen saturnalia juhla, noin 2500 vuotta sitten alkanut saturnuksen palvonta, muutettiin myöhemmin jouluksi johon ympättiin Kristuksen syntymä. kuinka kaukana itä on lännestä?.
Kristuksen sijaan tuli joulupukki, painotan sanaa PUKKI. jopa lapsille valehdellaan että pukki tuo lahjoja, jopa kristityt lähtevät mukaan tähän saatanalliseen valheeseen.
tällä pimeyden juhlalla ei ole mitään tekemistä Kristuksen kanssa, päinvastoin. joka joulu eräs nauraa kristityille paskasta nauruaan petoksensa onnistumista.
vai lauletaanko taas "varpunen pienoinen" tai "sydämeeni joulun teen" petoksen kaikella voimalla?.

moni varmaan tiesikin tämän ja ystäville siunausta.

Jyrki
Valvoja
Viestit: 603
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Jyrki » 10 Joulu 2018, 00:47

https://pics.me.me/nimrod-and-santa-tre ... 534154.png
Kuva

Kiitos Paamat. Pitkään pidin joulua OK-juhlana. Enää en pidä.
https://www.google.fi/search?q=babylonian+yule
Babylonian romahduksen jälkeen sen pakanalliset uskonnot säilyivät, Kreikka omaksui ne, sitten tuli Rooma ja omaksui Kreikan ja Babylonian tavat, ja Roomassa Tammusta kutsuttiin Saturnukseksi, ja tätä talvipäivää kutsuttiin ROOMALAISEKSI SATURNALIAKSI, ja kun saatanalliset ekumeeniset johtajat jotka tekeytyivät kristityiksi sekoittivat pakanuuden ja kristillisyyden he yhdistivät tämän juhlapäivän Jeshuan syntymän kanssa ja näin tämä oppi ja perinne tuli kristinuskoon.

Tässä on kyse vain nimien vaihdosta, Tammuksen tilalle laitettiin Jeshua jonka väitettiin syntyneen 25. joulukuuta talvipäivänseisauksen aikaan, roomalaisessa saturnaliassa. Tähän juhlaan kuuluivat mielipuoliset, moraalittomat, homoseksuaaliset teot y kaikki barbaarisuus ja saasta josta yhä kuulemme rooman imperiumista. Jossain palvottiin Orusta tai Osirista, Jupiteria, tms. mutta kaikki nämä tulevat samasta juuresta, Babyloniasta, siksi kun Nabukadnessar näkee unen suuresta puusta Danielin kirjassa (Dan.4), puusta jää "kanto juurineen maahan rauta- ja vaskikahleissa kedon ruohikkoon" (kts. Dan.4:12), tulkitsemme sen niin että Babylonian juuret ovat kaikkialla maailmassa ympäri planeettaa, kupari edustaa Kreikkaa joka omaksui nämä Babylonian opit ja sitten Rooma jota rauta edustaa, näemme kuinka nykyään elämme hengellisessä Roomassa, kaikki Rooman pakanallisuus on yhä voimissaan, mukaan lukien Rooman oikeus, kaikki kansakunnat perustavat lakinsa tähän oikeuteen, eikä meille ole jätetty vain tätä vaan myös roomalainen saturnalia, jota kutsutaan meillä Jouluksi (germaanisen pakanajuhlan yulen (tai yul) mukaan.)

Roomalaiskatolinen kirkko ja siihen liittyneet tytär-kirkot ovat Babylonian hengellinen perintö, juuri he muuttivat Tammuksen tai Saturnuksen nimen Jeshuan nimeksi, ja näemme että JESHUA EI TODELLAKAAN SYNTYNYT 25. JOULUKUUTA.
http://www.laverdaduniversal.org/joulu.html

VERTAILU JESHUA MESSIAAN JA JOULUPUKIN VÄLILLÄ
http://www.laverdaduniversal.org/joulupukki.html

Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 858
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 10 Joulu 2018, 16:03

No, minä vietän joulua ihan hyvällä omallatunnolla. Minulle joulu on Jeesuksen syntymän MUISTOJUHLA. Oli todellinen syntymähetki mikä tahansa, niin joulun vietto itselleni perustuu täysin Raamatussa kerrottuun Jeesuksen syntymään. En palvo mitään tiettyä päivämäärää.

Pieni sukumme kokoontuu yhteen, ja se on siinä.Luen ennen jouluateriaa Uudesta Testamentista Jeesuksen syntymään liittyviä jakeita, taisin viimevuonna lisäksi lukea Jes.9:6.." sillä lapsi on meille......"
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10027
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 10 Joulu 2018, 16:24

Amen, minä komppaan AO:ta ja ymmärrän täysin toistenkin kannan. En myöskään ihannoi joulun kaupallisuutta ja sitä valetta mitä se kaikki edustaa, mutta on todella ihana muistaa tuota RAAMATULLISTA hetkeä, kun Jeesus syntyi maailmaan ja Jumala silloin antoi meille tuon ainutlaatuisen ja rakkaan lahjansa. Mutta Pääsiäinen on juhlista suurin, jolloin Jeesus sovitti meidän syntimme. Voimmeko Rakkaampaa lahjaa saada? Emme voi!
Mutta kaiken kaikkiaan, tämä kaikki on Raamatullista, alusta loppuun, Hän on A ja O, Alfa ja Omega, enkä mitään siitä halua pois. En halua pois siitä yhtään kohtaa, sillä kaikki mitä Sanassa on, on tarkoitettu meille kokonaisuutena.
Ja tämänhän me kaikki ymmärrämme ...
Olkoon se myös KIITOS JUHLA, kun Jumala antoi meille ainokaisen Poikansa.
Amen.
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Jyrki
Valvoja
Viestit: 603
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Jyrki » 11 Joulu 2018, 09:55

Miksei olisi korkea aika irrottaa Messiaamme syntymäjuhla Nimrod-tyrannin syntymäjuhlasta ja valita sille sopivampi ajankohta, esim. joku syyspäivä?
SAKARIAS, Johannes Kastajan isä, oli jakeen Luuk. 1:5 mukaan pappi ”Abian osastoa”. 1. Aik. 24 mukaan on 24 pappien osastoa. Abian osasto oli 8. osasto 24 osaston joukossa. Kun juutalainen temppeli hävitettiin roomalaisen maaherra Tiituksen toimesta elokuun 5. päivänä vuonna 70 , niin ensimmäinen pappien osasto oli juuri astunut virkaan. Jäljittämällä taaksepäin huolellisesti 8. osasto olisi lopettanut velvollisuutensa heinäkuun 13. päivänä vuonna 3 eKr. Johannes Kastajan syntymä olisi tapahtunut 280 päivää myöhemmin – noin huhtikuun 19.-20. päivä vuonna 2 eKr. (mikä, mielenkiintoisesti, oli tuona vuonna pääsiäinen!). Jeshuan (Jeesuksen) syntymä olisi tapahtunut kuusi kuukautta myöhemmin (Luuk. 1:36), mikä asettaisi sen vuoden 2 eKr. syksyyn. Hyvin mielenkiintoinen tosiasia tässä kaikessa on, että juutalaisen kalenterin todellinen päivämäärä vuoden 2 eKr. syksyllä olisi ollut Tishri-kuun 1. päivä – joka on Rosh Hashanah – pasuunan soiton juhla!
https://ajankohtainen.wordpress.com/201 ... us-syntyi/

Avatar
Pigeon
Viestit: 580
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: se totuus

Viesti Kirjoittaja Pigeon » 14 Joulu 2018, 07:19

Laitan linkin tänne, kun juuri oli aiheesta keskustelua.. Pahoittelut, että englanninkielinen.
Tuli aiheesta joulu vastaan profetia, jossa pääsanoma on, että Joulu ei ole poikani Jeesuksen syntymäjuhla. On ok viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia yhdessäolosta, mutta juhla ei ole Jeesuksen..vaan siinä juhlitaan ihan jotain muuta. koetelkaa.

https://444prophecynews.com/my-son-was- ... na-silver/

Orianna Silver

MY Son Was Not Born On “Christmas Day”!
12-11-17

“Daughter, write these words.

The works of man do not please Me.
There are so many who do this in “My Name”, but their hearts are far from Me.

Around this “Christmas season” they say they are worshiping Me, but lo, I say they are worshiping their trees, their gifts, their fancy houses and churches they have decorated in My Name!

This does not please Me.

This makes them feel good inside, but it is a false pleasure.

My Son was not born on “Christmas Day”, the “sun” is worshiped on this day.
Your adversary is receiving worship on this day.

Now it is not wrong to love your family or give them good things, but do not do it in the name of “Christmas”!
That is NOT one of MY Holy Days.

Do not worship this day! Do not say My Son was born on Christmas Day. Is that in My Word?

It was a glorious day when the Savior of the world was born, so you could have eternal life, but do not worship this day – worship My Son as you are worshiping Me also.

I call to all who have one foot in this worldly holiday, look into the truth about this day while you still can.”

(For those interested in searching about what Yahweh is speaking about here, research Tammuz, Mithra, Nimrod, winter solstice/ rebirth of the sun, etc)

Jeremiah 10:1-4

Hear the word that the Lord speaks to you, O house of Israel. Thus says the Lord:
“Learn not the way of the heathen, nor be dismayed at the signs of the heavens because the nations are dismayed at them, for the customs of the peoples are vanity.
A tree from the forest is cut down and worked with an axe by the hands of a craftsman.
They decorate it with silver and gold; they fasten it with hammer and nails so that it cannot move.

Deuteronomy 12:29-31
“When the Lord your God cuts off before you the nations whom you go in to dispossess, and you dispossess them and dwell in their land, take care that you be not ensnared to follow them, after they have been destroyed before you, and that you do not inquire about their gods, saying, ‘How did these nations serve their gods?—that I also may do the same.’ You shall not worship the Lord your God in that way, for every abominable thing that the Lord hates they have done for their gods, for they even burn their sons and their daughters in the fire to their gods.

Matthew 15:7-9

You hypocrites! Well did Isaiah prophesy of you, when he said:
“‘This people honors me with their lips, but their heart is far from me;
in vain do they worship me, teaching as doctrines the commandments of men.’”

Revelation 18:4-5

Then I heard another voice from heaven saying,
“Come out of her, my people, lest you take part in her sins, lest you share in her plagues; for her sins are heaped high as heaven, and God has remembered her iniquities.

Ezekiel 8Abominations in the Temple

8 In the sixth year, in the sixth month, on the fifth day of the month, as I sat in my house, with the elders of Judah sitting before me, the hand of the Lord God fell upon me there. 2 Then I looked, and behold, a form that had the appearance of a man.[a] Below what appeared to be his waist was fire, and above his waist was something like the appearance of brightness, like gleaming metal. 3 He put out the form of a hand and took me by a lock of my head, and the Spirit lifted me up between earth and heaven and brought me in visions of God to Jerusalem, to the entrance of the gateway of the inner court that faces north, where was the seat of the image of jealousy, which provokes to jealousy. 4 And behold, the glory of the God of Israel was there, like the vision that I saw in the valley.

5 Then he said to me, “Son of man, lift up your eyes now toward the north.” So I lifted up my eyes toward the north, and behold, north of the altar gate, in the entrance, was this image of jealousy. 6 And he said to me, “Son of man, do you see what they are doing, the great abominations that the house of Israel are committing here, to drive me far from my sanctuary? But you will see still greater abominations.”

7 And he brought me to the entrance of the court, and when I looked, behold, there was a hole in the wall. 8 Then he said to me, “Son of man, dig in the wall.” So I dug in the wall, and behold, there was an entrance.9 And he said to me, “Go in, and see the vile abominations that they are committing here.” 10 So I went in and saw. And there, engraved on the wall all around, was every form of creeping things and loathsome beasts, and all the idols of the house of Israel. 11 And before them stood seventy men of the elders of the house of Israel, with Jaazaniah the son of Shaphan standing among them. Each had his censer in his hand, and the smoke of the cloud of incense went up. 12 Then he said to me, “Son of man, have you seen what the elders of the house of Israel are doing in the dark, each in his room of pictures? For they say, ‘The Lord does not see us, the Lord has forsaken the land.’” 13 He said also to me, “You will see still greater abominations that they commit.”

14 Then he brought me to the entrance of the north gate of the house of the Lord, and behold, there sat women weeping for Tammuz. 15 Then he said to me, “Have you seen this, O son of man? You will see still greater abominations than these.”

16 And he brought me into the inner court of the house of the Lord. And behold, at the entrance of the temple of the Lord, between the porch and the altar, were about twenty-five men, with their backs to the temple of the Lord, and their faces toward the east, worshiping the sun toward the east. 17 Then he said to me, “Have you seen this, O son of man? Is it too light a thing for the house of Judah to commit the abominations that they commit here, that they should fill the land with violence and provoke me still further to anger? Behold, they put the branch to their nose. 18 Therefore I will act in wrath. My eye will not spare, nor will I have pity. And though they cry in my ears with a loud voice, I will not hear them.”

2 Corinthians 6:16-18

What agreement has the temple of God with idols? For we are the temple of the living God; as God said,

“I will make my dwelling among them and walk among them,
and I will be their God,
and they shall be my people.
Therefore go out from their midst,
and be separate from them, says the Lord,
and touch no unclean thing;
then I will welcome you,
and I will be a father to you,
and you shall be sons and daughters to me,
says the Lord Almighty.”

Vastaa Viestiin