Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Täällä voit keskustella muista internet-sivuista ja sivustoista
Veijonen
Viestit: 8
Liittynyt: 01 Marras 2018, 20:42

Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja Veijonen » 07 Maalis 2019, 03:33

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS 1-5

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 1
1955. 8. 1. 1955 syntymänsä päivälleen 20 vuotta Elvis Presleyn jälkeen. Edes Elvis ei syntynyt täysikuulla niinkuin profeetaksi syntynyt Harri Veijonen. HV:n nimen ja päivien ihmeistä puhuttu. Väitetty myös, että Jeesus tuli maailmaan samana päivänä, 8. tammikuuta, sikisten Marian kohtuun. 50-vuotispäiväänsä kuukalenterissa 26. 12. 2004 ja gregoriaanisessa 8. 1. 2005 HV oli ennustanut 13 päivän aallon. Tsunami toteutui päivälleen ulottuen Pietariin, jonne veden tuloa HV oli ennustanut.

1972. 11. 9. 1972 Harri Veijonen heitti säädetysti miesten keihään ennätyksekseen 60.00. 6000 vuotta Aadamista ei ollut kulunut 11. 9. 2000, vaan Keplerin mukaan vasta 2024. Tätä oikeaksi oletettua profetiaa keihäinkin Veijonen pitää parhaimpana profetianaan ja sadanneksi paras, huonoin, liittyy Jeltsiniin, mikä sekin sitten tarkennettiin päivälleen osuvaksi. Internetsivuilla 1996 alkaen olevat vanhat kirjoituksensa olivat aina maailman parasta sen hetkistä profeetallista tietoa, joiden avulla ymmärryksensä saattoi lisääntyä tietämään olennaiset jopa päivälleen Messiaan näkyvään paluuseen saakka.

1978. Syksyllä 1978 kirjoitettu artikkeli, mikä julkaistu Kipinä 2/1979. Jo siinä sanottu, että seurakunnan ylösotto tulevaa valerauhaa ylistettäessä. Yhtyessään siten Daniel 9:27 kuuluu lopun aikaan-oppiin, mikä Daniel 9:27 siitä valerauhan vahvistamisesta kertoo, Harri Veijonen oli tullut "varsinkin helluntailaisten levittämän" oikean lopun profetian opin linjalle, jossa teoriassa kannattajia puoli miljardia. Siitä kirjoittajia kuitenkin alle miljoona. Sittemmin Suomen helluntaiherätyskin luopui tuosta oikeasta linjastaan "Antturi-Viinikkala-Haavisto" harhaoppeihin, kera kirkon Uuras Saarnivaaran minua harhaoppiseksi väittäen. Vuonna 1978 olin maailman tuhanneksi paras profeetta. Mutta tekemättä yhtään mitään, jo vuonna 1985 olin maailman 100. paras profeetta, koska "helluntaiherätys" oli luopio, luopunut oikeasta lopun profetiasta.

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 2

1986. Edellinen osa päättyi vuoden 1985 loppuun ja katsomani sijoitus maailman 100. paras profeetta, Suomessa 10. elossa olevien osalta. Vuodenvaihteessa 1985/86 tilanne muuttui merkittävästi, sillä valintaani lopun ajan tietävimmäksi profeetaksi tuli kutsu Herralta. Vuoden 1986 alusta siltä sekoamalta sijoitukseni noin 5.

Äitienpäivänä 1986 jaetutin joka kotiin Etelä-Karjalassa traktaattini "Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa rauhan". Raamatulliset laskelmatkin olivat mukana eli 1986 ensimmäinen mahdollinen vuosi, kun seiskoilla mennään vuoden 2000 ollessa käännekohta. Keväällä 1986 vastustus oli ollut kova helluntaikirkon taholta siten, että "vaikene" kirjeitä tuli "helluntaipiispa" Kai Antturilta, helluntailähetysjohtaja Arto Hämäläiseltä, ja sielujen rauhoittelun mestari, helluntaikirkon Mauno Viinikkala toteutti uneni, että hän, ystäväni, antaa minulle helluntaikirkosta kenkää. Varsin vähäisin vammoin ja virhein opetukseeni selvisin siitä rytäkästä, sijoitus parani edelleen.

Elokuussa 1986 ilmestyi kirjaseni Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen. 500 selitysteoksen yhteenvedoksi sanomani oikeasta opista "Daniel 9:27 meidän ajassamme". Maailman ensimmäinen olennaisen jo otsikossaan kertova kirja. Englanniksi, in English: The Upcoming Peace Pact in the Middle East and the Disappearing of the Believers. Kesällä 1986 Leo Mellerkin puuttui "maassamme leviävään" oppiin Jeesuksen tulosta kaiketi tarkoittaen esittämääni mahdollisuutta, että valerauha ylösottoineen tulisi jo silloin. Sitten kun Gorba/Reagan olivat Reykjavikissa tavanneet, Mellerin Kipinä-lehti kirjoitti: "Onko maailmaa vedetty nenästä pahemman kerran: kun he sanovat nyt on rauha, miten jatkuukaan tämä Paavalin Sana." Minä ehdin julkaista kirjankin oikealla otsikolla ennen kuin Lähi-Idän valerauhaa tuolloin ryhdyttiin suunnittelemaankaan. Suomen parhaat profeetat syksyllä 1986 olivat edesmenneitä, mutta elossa olevista mielestäni Meller ja Veijonen olivat jaetulla ykkössijalla.


HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 3

Seuraava harppaus eteenpäin profeetallisella kentällä tapahtui pääteokseni ilmestymisen myötä 1995. "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." Jo toinen kirja oikealla otsikollakin. Mellerin kehitys oli alkanut taantua, mutta minun eteni selväksi ykkösprofeetaksi Suomessa. Uutta oli sekin, että Danielin kirjan lopun 1335 päivää oli ymmärretty oikein eli Karitsan häiden pituudeksi kuten selitti myös Raamatun lukijan käsikirja. Vuonna 1997 Veijonen osui Tykkimäen huvipuiston 2000.000. vieraaksi vahvistaen kutsumustaan ylösotto tulee 2000 vuotta Kristuksen elämästä -profeettana.

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 4

Uuden vuosituhannen alkaessa ja sen alussa Veijonen profetoi useita oikeaan osuneita tapahtumia aikoineen. Merkittävin on isku maassa ja merkki taivaallakin 2,5 vuotta WTC:n iskun jälkeen. Nyt oli edetty profeettana varmasti koko maailman kärkeen. Eihän muilta ollut tullut selitysteoksia oikealla otsikolla ja tuskin kukaan selittäjä oli pystynyt vastaaviin ihmisprofetioihin.

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 5

Harri Veijosen profeetallisen kehityksen huippua odotetaan. Veijonen on esittänyt "viimeisen vuoden tapahtumat" jo vuonna 2017. Pian nähdään, miten hyvin sekin osuu kohdalleen. Veijonen olisi ylivoimainen profeetta maailmassa, mikäli tapahtumat toteutuvat jokseenkin esitetyn mukaisena.

http://wwnet.fi/users/veijone

Avatar
Sinetti
Viestit: 8193
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Viesti:

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja Sinetti » 07 Maalis 2019, 09:58

Tervetuloa Veijonen!

Kuva

Olenkin jo jonkin aikaa varttunut sinun ensikommenttiasi. Kiitän Jeesusta, että sinäkin tulit näkyväksi ja eläväksi keskuuteemme.
Kerroitko tuossa itsestäsi? Eli onko nyt keskuudessamme juuri Harri Veijonen?
Olet tervetullut keskuuteemme. Ole sinattu veljemme!
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3562
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 15 Maalis 2019, 11:33

Joo, sama täällä... on iloinen asia että Harri on kirjoitellut meillä täällä. Huomasin vaan tuolla Suomi24:llä kävästessäni, että siellä vastakkainasetellaan minua ja Veijosta... kyllä on ihmisillä tekeminen ja oma elämä sisällötöntä kun pitää meitä spekuloida. Nooh, hyvä kun keskustelevat. Ehkä joku saa pienen jyvän sieltä täältä rakennusaineeksi lehentymään Kristusta.

mautsa
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja mautsa » 17 Maalis 2019, 20:37

"Uutta oli sekin, että Danielin kirjan lopun 1335 päivää oli ymmärretty oikein eli Karitsan häiden pituudeksi kuten selitti myös Raamatun lukijan käsikirja."

jaa. täähän tarkoittaa taas 7-vuotista vihanaikaa, tempausta puolivälissä. mikä on se 1260-pv+30-pv?, entä se 45-pv sen jälkeen?. ei ainakaan karitsan häiden pituutta.

mautsa
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja mautsa » 17 Maalis 2019, 21:42

vuosikymmeniä kaikki puhunut "seitsemän vuoden" vihan-ajasta vaikka raamattu ei sellaista puhu eikä tunne.
tässäkö Teidän odottamanne profeetta???.
Veijonen. Miten vanhan liiton Profeetat nostettiin?, ei ainakaan elvistelemällä esittämällä ns.kelpoisuuspapereita, olen tehnyt sitä tätä ja tuota. Ei. profeetat nostettiin tuntemattomuudesta.
käyttikö Jumala yhtäkään itseensä mielistynyttä ihmistä vanhantestamentin aikana?. EI.
käyttääkö Jumala yhtäkään itseensä mielistynyttä ihmistä lopunaikana?.EI.
koska teot ovat Jumalan jolle kunnia kuuluu, niin on myös ihminen oleva tyhjä astia, jolle jumala antaa profeetan tehtävän.
maailma on täynnä julistajia jotka hakee omaa kunniaansa unohtaen ristille naulitun ja hänen periaatteensa palvoen aivan jotain muuta tai sitten raamatun ymmärtäminen vain jäi ns. puolitiehen.
odotellaan edelleen sitä "profeettaa" suomen maahan josko hän jostain ilmestyisi.

mautsa
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja mautsa » 17 Maalis 2019, 23:05

Matteus 10
34 Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.
35 Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan;
36 ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'.
37 Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias;
38 ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias.

Jeesus oli varsin suorapuheinen sanoissaan.
tavallaan tämä on sanoma hyvin läheiselle ihmiselle elämässäni.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3562
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 22 Maalis 2019, 01:03

Joo, siis siksi mä olen hengessä saanut ymmärtää, että vanha peristeinen juutalainen häidenviettojuhlaprotokolla toimii tässä esikuvana.
banneri.jpg
Hääseremonia ja hääjuhla ovat siis kaksi eri asiaa. Hääseremoniakin tapahtuu eri paikassa kuin hääjuhla, kuten piirsin tuohon.
Hääjuhla sen sijaan ei kestä kuin 1290 päivää, koska Jeesuksen jalat koskettavat Öljymäkeen tuossa ja sitten Jeesus alkaa sotimaan Jerusalemin piirittäjiä vastaan ja samaan aikaan saatana joukkoineen vangitaan. Voin vaan sanoa ettei se käy sekunnissa tai kahdessa, eikä ees päivässä tai kahdessa, vaan viikoissa, joten 45 päivää menee siihen kaikkeen Jeesuksen paluun jälkeen.
Autua on se joka jaksaa, kestää ja saavuttaa odotuksensa tuhatvuotiskauden alkuun ne 1335 päivää.

Sen mä olen myös Raamatusta saanut ymmärtää, että menemme kaikki vasta sitten Isän eteen kun toinen ylösotto tulee ja hääjuhla alkaa.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3562
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 28 Maalis 2019, 00:14

Aion tehdä huomenna videon siitä, mitä tapahtuu morsiamelle kun ylösotto tapahtuu. Aion käyttää tietysti sen verran Raamattua, mitä siitä voisin irti saada. Eihän siinä paljon siihen viittaavaa ole, mutta teen johtopäätelmiä. Toisekseen yhdistelen profetioita ja verrataan niitä eräisiin muihin varteenotettaviin seikkoihin.

Olis hienoa jos mr. Veijonenkin kommentoisi. Mutta tietysti palstan "herrasmies tyylillä" = Jumalan lasten harmonialla, josta Paavali on meitä hienosti ohjeistanut, kunnioittamaan profetiaa, halveksumatta sitä ja olemaan toisillemme sävyisiä ja ystävällisiä.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3562
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Harri Veijosen profeetallinen kehitys

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 28 Maalis 2019, 19:57

Nonnih, nyt voitte nähdä mietiskelyni tästä aiheesta: https://youtu.be/9Uqg9HhS5-U

Vastaa Viestiin