Demonit

Keskustelua henkimaailmasta, hengen ja sielun elämästä sekä hyvistä että vieraista hengistä
Avatar
Sinetti
Viestit: 8175
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Viesti:

Re: Demonit

Viesti Kirjoittaja Sinetti » 29 Syys 2018, 09:37

http://www.jumalaoppia.com/index.php/ky ... set-henget

Demonit: Kuljeskelevat saastaiset henget
Raamattu puhuu saastaisista hengistä jotka kuljeskelevat autioissa paikoissa. Mitä nämä autiot paikat ovat?

"Kun sastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa, eikä löydä" (KK-38, Mat.12:43).

Jos katsoo kreikankielisiä alkutekstejä, parempi käännös olisi seuraavanlainen:

"Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, hän kuljeksii halki vedettömien alueitten, etsiskellen lepoa eikä löydä" (KJV).

Vanhan kirkkoraamatun käännös on heikohko. Miksi saastainen henki lähtisi etsiskelemään itselleen lepoa autioista paikoista? Eivät demonit ole tulleet viettämään toimettomuuden päiviä maan päällä, ollaksensa siellä missä ihmisiä ei ole. Maailma ei ole perkeleen kätyreille lepokoti, vaan paikka jossa jokaisella heillä on oma tehtävänsä ja vastuu-alueensa. Saastaiset henget etsivät aina uusia uhria vanhojen tilalle (mikäli heistä ei syöstä tuonelaan eksorkismin kautta), koska vasta uuden uhrin löytäessään, he saavat jonkunlaisen "helpotuksen". He ovat levottomia jos eivät saa toteuttaa perkeleen tahtoa. He haluavat kehon jonka kautta toimia ja toteuttaa himojaan ja pahoja tekojaan.

Ihmisten ajatusten hallinta, ja sen kautta myös heidän tekojensa hallinta, on demonien tärkein päämäärä. Sitä kautta he pystyvät eksyttämään ihmiset pois valosta ja totuudesta jotka löytyvät Jeesuksesta. Tämän jälkeen perkeleellisten voimien on helppo syöstä heidät tuonelaan heidän kuoltuaan.

Saastainen henki (demoni) on rauhaton ihmisen ulkopuolella mm. koska sillä ei ole omaa kehoa jonka kautta toteuttaa himojaan ja pahoja tekojaan. Tavoitteena sillä on siis päästä ihmisen sisälle asumaan, jotta ihmismielen manipuloiminen olisi tehokkaampaa. Jos tavoite toteutuu niin tämä saastainen henki yrittää aina järkkymättömänä ja päämäärätietoisena pitää uhrinsa perkeleen puristusotteessa, ihmisen kuolemaan saakka. Ja vasta kun siirtyminen ajasta ajattomuuteen tapahtuu, he ovat varmoja siitä että uhri joutuu myös kadotukseen. Siten heidän mestarinsa, Saatanan, pitkäntähtäimen tahto toteutuu.

Kreikankielisen alkutekstin mukaan saastaiset henget etsivät uhrejaan, ei suinkaan autioissa paikoissa, vaan alueista joissa ei ole vettä. Mahdolliset uhrit löytyvät siis vedettömillä alueilla mikä ei fyysisessä mielessä tarkoita aavikkoa, vaan pikemminkin aluetta, missä jumalattomuus ja synti rehottavat. Kyseessä ei ole oikeasta vedestä, vaan kuvakieltä käyttäen, hengellisestä vedestä. Koska näin on, on myös selvää, että saastaiset henget etsivät uhrejaan alueista joissa ei ole hengellistä vettä. Mikä on siis tämä hengellinen vesi?

Vasta kun tiedät mikä on hengellinen vesi, tai jumalallinen vesi, ymmärrät miksi demonit pyrkivät löytämään uhreja vedettömistä alueista; eli alueista missä Jumalan Henki ei pääse vaikuttamaan. Jokainen ihmismieli, joka sulkee Jeesuksen elämänsä ulkopuolelle, on eräänlainen vedetön alue. Jeesus sanoi:

"Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan... sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä" (Joh.4:10).

Noissa Jeesuksen sanoissa oleva "elävä vesi" on hengellistä vettä, sillä se joka juo Jeesuksen antamaa vettä, hän ei ikinä janoa, koska samainen vesi muuttuu hänessä vesilähteeksi joka kumpuaa iankaikkiseen elämään (Joh.4:14). Jeesuksen tarjoama vesi on esikuva Pyhästä Hengestä, jonka Jumala antaa jokaiselle, joka häntä tottelee (Apt.5:32). Erikseen on myös kastevesi, joka ei kyllä ole lihan saastan poistamista varten, vaan hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta (1.Piet.3:21).
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.

Tuula1
Viestit: 268
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Demonit

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 28 Joulu 2018, 05:32

Kiitos Herralle, että olemme pelastetut näiltä pahoilta henkivalloilta. Olen viimepäivinä saanut tuta millaisista riiviöistä onkaan kyse. teen pääsääntöisesti yötä töissä, eli olen yöllä töissä. tässä taannoin lopettelin yövuoroputken ja olin ensimmäistä yötä kotona nukkumassa. uniin tuli pahoja henkiä, jotka halusivat häiritä uniani. näin eräänkin unessa, joka yritti hyökätä kimppuuni, mutta sanoin sille, että Jeesuksen nimessä häivy, jolloin se häipyi. ja aina kun yritin nukahtaa, niin uneen ilmestyi paha henki. jopa nyrkillä lyötiin kasvoihin, että herään. Vain rukous auttaa näitä vastaan. ei mikään muu.

Tuula1
Viestit: 268
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Demonit

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 28 Joulu 2018, 14:56

Kiitos Ella. tuo Raamatun paikka on elintärkeä uskovalle, kuten koko Raamattu.

Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 1508
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Demonit

Viesti Kirjoittaja Eero » 28 Joulu 2018, 17:12

Aamen!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://soundcloud.com/heidi-k-pyl/tiel ... enttilaulu

Vastaa Viestiin