...joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat!

Keskustele luomakunnasta, sen synnystä ja Jumalan suunnitelmasta
katso7
Viestit: 1488
Liittynyt: 19 Kesä 2016, 16:58
Viesti:

...joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat!

Viesti Kirjoittaja katso7 » 08 Joulu 2016, 15:08

Tämä on tullut esiin netin kautta . Luin että yli 60% internetin materiaalista on näitä p. sivuja. Yli 95% miehistä katselee näitä videoita. Oli tutkimus että 20-25v miehet eivät enää kykene seurustelusuhteisiin koska tämä saasta vahingoittaa heidän sisintään. Kysymys on pimeyden voimista niin kuin tossa lauseessa sanottiin haureutensa vihan viinillä JUOTTANUT KAIKKI KANSAT. Jeesus sanoi että viettelysten täytyy kyllä tulla mutta voi sitä jonka kautta se tulee parempi olisi että myllynkivi kaulassa hänet heitettäisiin mereen. Jeesus sanoi yli kaiken varjele sydämesi. Se mitä ruokit se kasvaa. Monet tämän alueen rikolliset ovat antautuneet tälle tulvalle netin kautta ja paha tulee ja he eivät enää kykene hillitsemään itseään ja tapahtuu paljon vahinkoa viaottomille. Senpä tähden rukoilen että ihmisten sydämet valvoisivat tässä asiassa.Jumala ei koskaan ole luonut himoa vaan halun. Himo on saatanasta kun taas halu on Jumalasta ja silloin jaksaa odottaa.
https://www.youtube.com/watch?v=9ScRmcpRip4
Dennis Jernigan-You are my all in all

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: ...joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat!

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 08 Joulu 2016, 18:10

Siinäpä se taas tuli... kiitos "katso7" tästä tilastosta. Pahinta on se että me uskovatkin ihmiset valehtelemme itsellemme liian usein. Sellainen uskova joka on käynyt erityisen pohjalla, osaa olla melko rehellinen, koska on ollut jo alastomana edessämme, eikä ole enää mitä pidellä kulissina. Mutta silti elämä jatkuu synnin kahleissa ja joka pääiväinen rukous, katse siihen Mooseksen sauvan päässä olevaan käärmeeseen, joka kuvastaa Kristuksen paimen sauvassa olevaa syntisyyttämme. Siinä katsekontaktissa tuohon omaan raadollisuuteemme, meille avautuu kiinteä suhde Jeeuksen veren voimaan. Koska heti jos alamme katselemaan "jalkoihimme", minne menemme ja minne kuljemme, katseemme suunatutuu omavoimaisuuteen ja silloin selän takaa iskee kärme ja puree meitä kuolettavasti. Vain katsomalla tuohon omaan syntisyyteemme Kristuksen kipeää käyvässä, mutta ohjaavassa sauvassa, on meille tie varmaan voittoon synnistä.

katso7
Viestit: 1488
Liittynyt: 19 Kesä 2016, 16:58
Viesti:

Re: ...joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat!

Viesti Kirjoittaja katso7 » 08 Joulu 2016, 20:56

Risti on voima.vihdoinkin nähdä katsella häntä joka on käärmeen myrkyn voittanut.kuka on lumonnut teidät jonka eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinaulittna.
Käärme synti joka tappoi israelilaisia jokainen joka katsoi sitä Mooseksen asettamaa vaskikäärmettä kuvana Kristuksesta parani.me emme aina osaa katsoa ristille muuta silloin kuin teeme see valkeudessa vaellamme ja Jeesuksen veri pesee meidät puhtaaksi kaikesta synnista.olemme siloin ainaisessa pyykinpesukoneessa joka valkaisee sydämemme villanvalkoisesksi hyppäät sieltä pois olet kohta taas samassa tilassa.kertokaapa kumpi on ase syntiä vastaan Hänen kärsimyksensä kun hän kitui ristillä vai hänen ylösnousemuksensa kuolleista
https://www.youtube.com/watch?v=9ScRmcpRip4
Dennis Jernigan-You are my all in all

Avatar
näkymätön ninni
Viestit: 942
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 13:20

Re: ...joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat!

Viesti Kirjoittaja näkymätön ninni » 11 Joulu 2016, 17:13

JOULUKUUN 11 PÄIVÄNÄ

Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi meidän kaikkien edestä. Room. 8:32.

Jokainen sydän syttyisi todella ilosta ja rakkaudesta palamaan, jos vain saisi hengelliset silmät ja aistimet näkemään, ja ymmärtämään, mitä tässä sanotaan. Sillä tässä on meillä sellainen todistus Jumalan äärettömästä rakkaudesta ja laupeudesta, että se käy kaiken luonnollisen ajatusvoiman.

Ja tämän kaikkein korkeimman rakkauden todistus on se, sanoo apostoli, ettei Jumala meidän tähtemme ainoaa Poikansakaan armahtanut, vaan antoi kaikkien meidän edestämme. Tämä on Raamatun tärkeimpiä kohtia, jota me elämäämme eniten tarvitsemme, mutta samalla seikka, jota vähimmin saatamme sydämeemme kätkeä, jota epäusko, järki, tunteet, synti ja perkele enimmin himmentävät.
lue lisää tämän päivän tekstistä täältä... http://rovasti.fi/node/299#11

Päivän teksti vastaa mielestäni hyvin myös tuohon katso7 esittämään kysymykseen:
katso7 kysyy:
kertokaapa kumpi on ase syntiä vastaan Hänen kärsimyksensä kun hän kitui ristillä vai hänen ylösnousemuksensa kuolleista
Rosenius vastaa päivän tekstissä:
Kun apostoli sanoo, ettei Jumala säästänyt Poikaansa, huomauttaa hän, että Pojan antaminen kärsimiseen ja kuolemaan oli suuri uhri, joka koski kipeästi Jumalan isälliseen rakkauteen. Isä on ikään kuin tehnyt väkivaltaa omalle sydämelleen, rakkaudelleen, ainosyntyistänsä kohtaan. Juuri sillä hän on antanut suurimman todistuksen suuresta laupeudestaan ihmisiä kohtaan. Niinpä sanoi Herra Jumala Aabrahamille, kun tämä juuri oli uhraamaisillaan poikansa: »Nyt minä tiedän, että sinä pelkäät Jumalaa, kun et ole säästänyt ainokaista Poikaasi minun tähteni.»

Ettei Jumala pitänyt ainokaista, rakasta Poikaansa liian kalliina uhrattavaksi meidän edestämme oli siis tämän Jumalan oman sanan mukaan, suurin rakkauden todistus, minkä hän voi antaa, erittäinkin sen tähden, että hän antoi Poikansa uhriksi, mitä katkerimman kärsimisen ja tuskallisimman kuoleman alaiseksi. Niin todistavat hänestä kaikki profeetat. Niin sanoi hän itsekin sinä yönä, jona hän meni kärsimään: »Tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksi antamiseksi.»
"Sinä, Herra, olet minun turvani"
"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni."
Psalmi 91:9 ja 14

Vastaa Viestiin