Sivu 1/1

Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 14:03
Kirjoittaja -jarmo-
Tässä katselin mielenkiinnolla videota merten omistuisista otuksista ja kuuntelin jälleen omistuisen lauseen. Kuulostaako oudolta:
"Peikkohain luultiin kuolleen sukupuuttoon jo 100 miljoonaa vuotta sitten, kunnes ensimmäinen elävä yksilö löytyi Japanista vuonna 1898. Peikkohaita löytyy nykyään kaikista maailman meristä".
peikkohai.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=hgnMvLCupMs

Mitä kummaa tässä lauseessa on? Paljonkin. Ensinnäkin tuo 100 miljoonaa vuotta on niin outo, ettei sitä oikeen käsitä. Toiseksi tiede, tieto ja tekniikka 1898 vuonna oli niin lapsen kengissä, ettei silloin voitu sanoa mistään syvyyksistä juurikaan mitään, puhumattakaan avaruudesta. Mistä nuo 1898 tiesi ylipäätään tästä otuksesta mitään? Eipä niin... Kun ei sellaisia laitteita ollut, millä olisi voinut löytää 100miljoonaa vuotta sitte kedonneen otuksen jääneteitä. Siksi koko lause on absurdi ja käsittömätön. Aivan kuin jatke valheelle...
Tuo lause on niin absurdi, ettei sitä oikeen nauramatta voi kuulla. Siinä ei ole mitään järkeä. Se on kuin Speden pikkupojat karkkipussilla, ensimmäinen sanoo syövänsä kymmenen karkkia, toinen sata ja kolmas siten ainaki miljoona karkkia. Aivan käsittämätöntä, kun aikuiset puhuu miljoonista vuosista, aivan kuin tietäisi jostain yhtään mitään.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 15:33
Kirjoittaja -jarmo-
MIljoona vuotta on varhaisimpien todella tiedettyjen ja todistettujen tapahumahistiorian valossa jotain infernaalista. Ensinnäkin Abrahamin tiedettiin eläneen todistetusti noin 2000 vuotta ennen Jeesuksen syntymää. Elikkä meillä on 4000 vuoden faktamarginaali, jonka kautta voimme peilata, eikä juuri enempää. Ne edelliset 2000 vuotta luomisesta on aika lailla toisarvoisesti ymmärrettävissä.

Jos me vertaamme meidän tietotajua faktana, niin meidän ei tarvitse mennä 100 vuotta kauemmas, kun käistyksemme faktoista jo hämärtyy. Itseasiassa 1918 sisällissotamme, veljessota/vapaussotamme jo kertoo siitä, ettemme pysty kertakaikkiaan kertomaan jälkipolville aboluuttista totuutta. Niinhän se kävi Neuvostoliitossakin ja varmaan kaikkialla maailmassa. Totuutta väritellään tarpeen mukaan.

Miksi ihmeessä siis puhutaan faktana yli 2000 vuoden takaisista asioista, jos emme kykene siirtämään tottuutta edes sataa vuotta. Näin ollen satamiljoonaa, on niin suuri luku, ettei sitä kukaan edes käsitä.

Sata vuotta on ihmisen maksimi-ikä suurin piirtein. Miljoonaan mahtuu kymmenentuhatta sukupolvea, jotka elivät satavuotiaaksi. Niinpä! Ei ole järkeä... koska DNA rapistuu ja loppuu jo 6000 vuoden kohdalla.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 18:30
Kirjoittaja AOAOAOAOAO
On muuten kyllä hel...tin ruma kala...

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 19:31
Kirjoittaja Ella
Genesis 1:20 Ja Jumala sanoi: "Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä, taivaanvahvuuden alla"
21. Ja Jumala loi suuret merieläimet ja kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kukin lajinsa mukaan,
ja kaikkinaiset siivekkäät linnut, kukin lajiensa mukaan. Ja Jumala näki, että se on hyvä.

Minkähän laisia "olentoja" tuolla isossa meressä vilisee? Muutama vuosi sitten ajautui (Australian) rannikolle joitakin otuksia.
Eikä nekään kauniita olleet. Mutta suuren ihmetyksen kohteita.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 16 Tammi 2020, 17:25
Kirjoittaja -jarmo-
Taas paljastui uusi todiste vendenpaisumuksesta ja tiede on yhtä pihalla ajoista, kuin se on muutenkin:
https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/0 ... 9ae79b86c5
Tiedemiehet väittää sen olevan vain 2000 vuotta vanha, vaikka kaikki järki puhuu paljon vanhemmasta:
Oregonin aavemetsä on 2000 vuotta vanha - talvimyrsky paljasti mystisen näyn