Uusi kahvi

Keskustele seksuaali- tasa-arvo ja moraalisista kysymyksistä
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3800
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Uusi kahvi

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 04 Syys 2016, 11:35

Mutta kun tuossa puhuin siitä ystävyys/seksisuhteesta vertaamalla lihan himoa sokeuttavaksi kompastuskiveksi Rakkauden ja "rakkauden" välillä, niin se on meille uskoville hyvinkin valaiseva ymmärrys ja jokainen sen meistä ymmärtää.
Kun sitten katsoo ja kuulee tätä kaikkea mitä homous itsestään kuvittelee suhteessa rakkauteen, niin se lähtee aina genitaalialueiden kautta liikkeelle ja ystväyys Rakkaus lähtee aina sydämestä.

Raamattu sanoo että jumalattomat saastuu saatsumistaan ja vanhurskaat vanhurskautuu entisestään.

Kuuntelin tuossa Jari Sillanpäästä tehtyä dokumenttia, jossa tämän eron huomasi erityisen hyvin. En minä esimerkiksi tunne yhtään tavallista avioparia, jotka jatkuvasti juoksevta pornokaupoissa ja seksimessuilla jne. vain "se" mielessä koko ajan. No tässä ohjelmassa oli Jari Sillanpää ja Marko Bjurnström jossa Jari sitten sanoi kuvaavasti, että hän on nykyään niin hurahtanut kumiin ja lateksiin, että hän haluaisi koko ajan olla pukeutunut niihin ja hyppää koko ajan seksikaupoissa niiden vaatteiden perässä. Hänen elämäänsä siis vie lihan saastaiset himot yhä enemmän ja enemmän. Kyse ei ole enää normaalista, jos siis se normaalia ole ollutkaan, mutta puhun normaalista kun tarkoitan hallittavissa olevaa lihan himoa. Tämä homouteen suuntautuva lihanhimo kun lähtee käsistä, niin se ottaa pian laajempia otteita itselleen sen orjuuttamasta ihmisetsä.
Minä tiedän vanhoja homoja jotka menevät Thaimaahan pikkupoikien perässä ja pian se riistäytyy kokonaan käsistä. He ovat lopulta henkimaailman saastuttamia ihmisraunioita.

Ilmestyskirjassa oleva sammakonmuotoinen tarkoittaa juuri näitä sekauaasisesti saastaisia, kylmiä niljakkeita. Viimeisinä päivinä päästetään irti tällaisia erityisen saastuneita henkiolentoja, jotka vangittiin kaiketi vedenpaisumuksen yhteydessä jonnekin syvyyksien vankiloihin. Jeesushan kävi ristinkuoleman jälkeen siellä syvyyksien vankiloissa ja toi sieltä saaliita mukanaan, elikkä siellä olevia kävi käännyttämässä takaisin Jumalan puoleen. Halleluja Jeesus Kristus!

Vastaa Viestiin