Kaikille joilla on vaikeuksia elämässä!!!

Keskustele seksuaali- tasa-arvo ja moraalisista kysymyksistä
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3800
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Kaikille joilla on vaikeuksia elämässä!!!

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 18 Elo 2016, 15:49

Tänään minulle on vahvasti puhutettu kertomaan lohdutuksena eräs asia jota monikaan ei osaa arvostaa, koska se on päin vastoin ns. "ei toivottu asema elämässä" josta yleensä rukoillaan poispääsyä.

Nämä ovat kaikki murheita ja taakkoja: Köyhyys, sairaus, yksinäisyys ja kaikki muut elämää raskauttavat murheet.

Siunauksellinen kysymys kuuluukin, että kumpi mieluummin olet: AUTTAJA VAI AUTETTU?
Matteus 25:33-40 Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne; minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.' Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda? Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut? Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?' Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle'.
KOSKA:
Matteus 25:41-46 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.' Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?' Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle'. Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3800
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikille joilla on vaikeuksia elämässä!!!

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 18 Elo 2016, 15:58

Autettu on aina autettunakin autuas mutta murheellinen mutta autettuna iloinen. Sairas mutta autettuna parempi. Köyhä mutta autettuna toimeen tuleva. Nälkäinen mutta ruokittuna kylläinen. jne.

Puutetta näkevän ainoa taakka on olla kiitollinen ja rukouksin turvata Jeesukseen!

tuula
Viestit: 373
Liittynyt: 27 Maalis 2016, 04:56

Re: Kaikille joilla on vaikeuksia elämässä!!!

Viesti Kirjoittaja tuula » 18 Elo 2016, 19:18

kiitos aloituksesta. rukoillaan meidän köyhien puolesta, jotka autamme toisia mutta emme saa itse apua. siunausta veliseni.

Vastaa Viestiin