Kaikenlaista jutustelua 2

Keskustele palstaa koskevista asioista
Avatar
sisar
Valvoja
Viestit: 427
Liittynyt: 04 Syys 2016, 12:48

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja sisar » 30 Loka 2018, 17:22

Me elämme uskossa, emme näkemisessä. Rakas veljemme Olli, asiasi ovat Herramme käsissä. Hänen tahtonsa tapahtukoon. Hän antakoon siunauksensa ja varjeluksensa teille, mihin tienne viekään.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 30 Loka 2018, 18:05

Älä Olli jää Helsinkiin... Muuttakaa läntiseen Suomeen, halvempi asua ja kyllä vaimo löytää töitä sieltä suunnalta. Uskon että helpommin kuin sinä.

Rukoillaan asian puolesta. Tämä oli vain minun intuitioni joka saattaa olla hyvinkin yksisilmäinen.

Tuula1
Viestit: 548
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 07 Marras 2018, 08:46

terveiset usan aritzonasta. täytyy sanoa, että hieno paikka tämä aritzona. käytiin viime sunnuntaina täällä kuuntelemassa metodistikirkossa Jumalan sanaa. Täytyy sanoa, että eräs usan osavaltio, jossa vielä toivotetaan julkisesti God bless you ihan kaupassakin ventovieraille.

Tuula1
Viestit: 548
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 07 Marras 2018, 08:55

no vielä sen verran, että täytyy ylistää omaa miestä nyt. tulimme tänään bussiasemalle ja noustessamme bussiin kuskina oli rasistinen mustamies. hän simputti meitä, koska olimme valkoisia. eräs bussissa matkustava valkoinen nainen kävi pyytämässä meiltä anteeksi bussikuskin käytöstä, joka ei ollut kylläkään hänen syy sanoimme. minähän olen hyvin suorasanainen nainen ja teki mieli sanoa, että are you rasist?oletko rasisti?. minun mies sanoi, että parempi olla hiljaa nyt. siten selvisimme tuostakin matkasta tappeluitta.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 07 Marras 2018, 09:56

Wau, mä oon käyny kolme kertaa Arizonassa. Sisareni muutti Scottsdaleen, Phoenixiin vuonna 1985 ja mä kävin siellä kyläilemässä pitkiäkin aikoja kun hän oli synnyttänyt ja tartti apua. Se oli silloin joskus 1986-1988 aikoina.

Amerikassahan on tämä rasisti käiste aivan omissa mittapuissaan. Siellä on sekä provokaattoreita että siten sitä rasismia, mistä me emme edes voi käsittää. Syy on molemminpuolinen ja sitä se alkaa pian olla meilläkin. Minä esimerkiksi kun olin Hesan asemalla vartijana silloin 15-20 vuotta sitten, niin siellä oppi ymmärtämään mustien nuorten miesten jengiytymisen ja edesottamusten kautta syyn, miksi joku vihaa niin paljon juuri heitä. He eivät todellakaan olleet mitään pulmusia. He tekivät koko Helsingin aseman seudun rikoksista reilusti 90% joka tarkoittaa että lähes jokaisen rikoksen. Sano siinä sitten ettei saa katsoa koiraa karvoihin.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 07 Marras 2018, 09:58

Sana ennakkoluulo kuulostaa samalta sanalta mitä saatana käytti Jeesukselle erämaakiusauksissa. Kuulette paljon sanottavan "älä ole tollanen, ole avoin kaikelle uudelle". Se on ansa! Ennakkoluulo ei ole sanan varsinaisen merkityksen arvoinen, vaan se on klisee. Ennakkoluulo saattaa olla ennakkotietoa ja jopa itsesuojeluvaistoa.

Tuula1
Viestit: 548
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 10 Marras 2018, 00:56

No huomenna lähdemme tulemaan suomeen reissultamme. Kyllä Jarmo. Aritzona on hieno paikka. emme käyneet pitsburghissa asti, kun aika ei riitä kaikkeen. tämä on niin valtavan iso osavaltio. mutta kävimme oatmannissa, jossa asukkaina villiaasit ja kingmannissa, jossa 30 000 asukasta. ja tietenkin route 66:ä tuli ajettua täällä aritzonassa jonkin matkaa.kyllä. mustat ovat suuri ongelma Amerikassa. sotkevat katuja senkuin kerkiävät. minun mieheni sanoo mustia isoiksi pikkulapsiksi. heitä pitää ojentaa kuin pikkulapsia ja sotkevat valtavasti katuja. mustat mielellään sanoo valkoisia rasisteiksi,mutta tosiasiassa he itse ovat isoja rasisteja. kävimme Finland housella. siellä juttelimme näiden Amerikan suomalaisten kanssa. he pitivät Trumpia Jumalan valitsemana presidenttinä. ja kuten suomessakin olemme saaneet nähdä, kuinka trumpi on median hampaissa kokoajan. nyt näkyy michelle obama jo ottaneen trumpin hampaisiinsa lehdissä. tosipuheessa obaman aikana amerikkaan tuli valtavat velkamäärät lisää. amerikkahan on velkaa jokapuolelle ja trump yrittää sitä juttua torpata, ettei enää tulisi lisää velkaa. paljon on nähty ja koettu tällä reissulla. mutta kiva on palata suomeen. täällä Kaliforniassa vielä uidaan hotellin altaissa täysillä ja ilma niin tavattoman kuuma. mukava tulla kylmään pohjolaan takaisin. :D

Jyrki
Valvoja
Viestit: 603
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki » 10 Marras 2018, 11:13

https://tabercartoons.files.wordpress.c ... artoon.jpg
Kuva
"Elephant or Donkey? How Animals Became U.S. Political Symbols"
https://www.youtube.com/watch?v=z5MmEfkli9o

Elämme langenneessa maailmassa. Minusta vaikuttaa siltä, että Trump on okkultistieliitin orja (marionettinukke) siinä missä muutkin Jenkkilän pressat ovat olleet. He toimivat käsikirjoituksen mukaan. Jos he alkavat sooloilla, heidät poistetaan viroistaan. Tavalla tai toisella. Jotkut teistä muistanevat JFK:n murhan.
Kuva

PLUS

Osmo Pöystin mukaan Josif Stalin poikkesi ennaltamäärätystä kässäristä. Hän sai luvan poistua näyttämöltä. Voimme nähdä, että okkultistieliitti toimii maailmanlaajasti. Sen ymmärtää. He ovat tämän maailman ruhtinaan juoksupoikia.
Älkää luulko, että poliittisen eliitin tekemä hävitystyö johtuisi tyhmyydestä. Ne herrat on orjia kuin Stalin aikoinaan. Stalinin kolmas, rekisteröimätön vaimo oli juutalainen ja vaimon isä oli Stalinin henkilökohtainen valvoja eli politrukki. Stalin parka ei päässyt hetkeksikään lipeämään sosialismin kaidalta tieltä ja kun hän sitä 1953 yritti, ei kestänyt kuin viikon, kun hän oli vainaa. Stalin, joka haukkui muita "hyödylliseksi hölmöiksi", oli itse juutalaisen sosialismin orja, poliittinen hölmö pahinta laatua.
http://opsti.japo.fi/nwo.htm

PS. Kuulemani mukaan suomalaisten henkilötiedot "vuodettiin" laittoman EU-jäsenyytemme myötä Brysselin kautta NSA:han.
https://fi.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 10 Marras 2018, 11:22

Amen, Tuula! Tuo on täyttä totta mistä puhut. Eihän Jumalallakaan ollut hyvää sanottavaa aikoinaan filistealalaisista juutalaisten silmin. Uusi liitto vaan on tehnyt sen että kaikkien pitäisi rakastaa toisiaan karvoihin katsomatta. Kumminkin Raamattu varoittaa monista asioista, jotka sitten voi hyvinkin ryhmittää kansanryhmiksi.

Trump on tosiaan presidentti vailla vertaistaan Amerikan lähihistoriassa. Hän on ainoa presidentti ties mistä saakka laskettuna joka on pitänyt sanansa ja puheensa. Hän on tehnyt juuri niitä asioita, joista antoi lupauksensa. Kaikki muut aiemmat, kuten meillä Suomessakin puhelivat vaalien alla paljon mutta tekemättä jäi kaikki. Otetaan vaan lisää velkaa, se on helpoin tapa.
Sitä paitsi velanotto on bluffia. Valtioilla on oikeus painaa seteleitä markkinoille ja näin kompensoida syntyvää katastrofia. Trumpin käsissä Amerikka todennäköisesti hajoaa mutta niin että paha veri poistuu. Demokraatit ovat juuri niitä, meilläkin mellastavia liberaaleja, joilla on tarkoitus tuhota ihmisten moraali ja kristillisyys.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 10 Marras 2018, 11:54

Pitää vielä sanoa se, minkä eräs uskova armeijan mies mulle selitti tästä "käännä toinen poski" ja "veljeys" asiassa. Hän sanoi varsin koruttoman yksinkertaisesti että veli on sellainen joka ei halua sinulle pahaa, vaan tekee sinulle kuin hän haluaisi itsellekin tehtävän. Mutta et koskaan voi veljeillä saatanan ja hänen joukkojensa kanassa. Sinä olet aina heille vihollinen, etkä voi tehdä heille muuta kuin puolustaa itseäsi tai paeta.

Jyrki
Valvoja
Viestit: 603
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki » 10 Marras 2018, 17:38

LISÄYS

Pyrin näkemään maailman realistisesti. Nähdäkseni olemme lopunajassa. Tai viimeisissä päivissä. Miten vain. Mielestäni maailman (ja USA:n) asiat eivät parane ennen 1000-vuotista valtakuntaa.

KONTROLLIYHTEISKUNTA

Hannu Matikainen julkaisee Samuel Korhosen suomentaman Don Koenigin artikkelin:
Yhdysvalloissa on nyt miljoona ihmistä, joiden työ on kerätä tiedustelutietoa siitä, mitä toiset tekevät. Jokaisessa osavaltiossa on fuusiokeskuksia, jotka kokoavat ja jakavat digitaalista tietoa. Ihmiset Amerikassa ja muissa Lännen maissa olivat aivan liian innokkaita luovuttamaan vapautensa lupauksesta paremmasta turvallisuudesta. Mikä sitten onkaan totuus iskuista, niin syyskuun 11. päivän isku toteutti suuremman saatanallisen päämäärän. Ihmiset antoivat vapaaehtoisesti hallituksille vapaudet, joita Lännen hallitukset eivät koskaan vapaaehtoisesti anna takaisin ihmisille.
En näe mitään paluuta kohti raamatullisia totuuksia. Luulen, että maailma on nyt mennyt liian pitkälle, että voisi korjata itsensä. Ei tule mitään maailmanlaajuista herätystä ennen ahdistusta. Suurimmat menestyjät tämän päivän uskonnollisessa maailmassa ovat islam ja Uskonsana/NAR:in pseudo-kristinusko. Molemmat ovat vääriä evankeliumeja ja puhuvat Jeesuksesta, mutta heidän Jeesuksensa ei ole Raamatun Jeesus. Aivan kuten Jeesus sanoi olevan Hänen toisen tulemuksensa edellä, maailma on nyt samanlainen, kuin se oli vedenpaisumuksen ja Sodoman ja Gomorran tuomioiden edellä.
https://ajankohtainen.wordpress.com/201 ... -mennessa/

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10047
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 11 Marras 2018, 10:22

Siunattua Isän päivää!

Taivaan Isä suojan antaa : https://www.youtube.com/watch?v=9GXjkldq58o

503Taivaan Isä suojan antaa

Pekka Simojoki 1985


1.
Taivaan Isä suojan antaa.
Hän on Isä jokaisen.
Lapsen huolet hän voi kantaa
paremmin kuin ihminen.
Hän ei riitele, ei suutu,
hän on kärsivällinen.
Häneltä ei aikaa puutu.
Hän on Isä jokaisen.
Taivaan Isän lähellä
nauraa saa ja itkeä.

2.
Taivaan Isä siunaa meitä.
Hän on Isä jokaisen.
Poluillemme enkeleitä
lähettää hän varjellen.
Hän on läsnä päivän työssä
rohkaisten ja auttaen,
valvoo pimeimmässä yössä.
Hän on Isä jokaisen.
Taivaan Isän lähellä
jokainen on tärkeä.

3.
Taivaan Isä hoitaa lastaan.
Hän on Isä jokaisen.
Aamulla hän tulee vastaan,
kuulee iltarukouksen.
Hän ei muista virheitämme,
meille antoi Jeesuksen.
Hän on aina ystävämme.
Hän on Isä jokaisen.
Taivaan Isän sylissä
jokainen saa levätä.
Anna-Mari Kaskinen 1985. Virsikirjaan 1986.

t: Sinetti
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10047
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 11 Marras 2018, 10:31

Kuva
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 2194
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Eero » 11 Marras 2018, 19:37

Samoin Siunattua Isän päivää! Herra, anna Valosi loistaa meille ja anna rauhasi laskeutua kaiken ylitse. Aamen.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://soundcloud.com/heidi-k-pyl/tiel ... enttilaulu

Tuula1
Viestit: 548
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 12 Marras 2018, 08:59

Siunausta eilisen isänpäivän johdosta kaikille isille. tulimme eilen ja täytyy sanoa, että Jumala ihmeellisesti siunasi meitä tuolla usan matkalla. ei sattunut mitään poikkeavaa. eräällä metrosemalla taisin nähdä meidän suojelusenkelin. olenhan näitä nähnyt ihmisen muodossa ennenkin. nousimme eräällä asemalla väärään suuntaan menevään metroon, jossa näin erään meksikolaisen näköisen miehen kiinnittämättä siihen sen kummempaa huomiota. huomasimme menevämme väärään suuntaan jäimme asemalla poissa ja palasimme takaisin toiselle puolen palataksemme samaan suunntaan menevään metroon. noustessamme tuohon metroon huomasin samat kasvot meitä vastapäätä. siinä tuli mieleen, että ei voi olla totta, että joku paikallinen olisi ensin noussut väärään metroon ja palasi samalla metrolla takaisin kuin me. se mies jäi samalla asemalla poissa kuin me ja katosi. enkelithän ovat siitä ihmeellisiä, että he sulautuvat hyvin ihmisten joukkoon. he voivat näytellä mustaa ja valkoista ihmistä.

Avatar
Pigeon
Viestit: 580
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja Pigeon » 13 Marras 2018, 14:50

Tuon tänne viimeöisen uneni, kun Sinetti ja Tuula1 kin ovat nähdeet noita raskausunia.. niin nyt näin minäkin :) Viimeöisessä unessa totesin olevani raskaana ja raskaus olikin edennyt jo pitkälle, itseasiassa vauva oli valmis syntymään. Ihmettelin ja iloitsinkin, että enpä olisi uskonut enää.. mutta sitten sitä varjosti tieto, että tuo synnytys tulee olemaan niin vaikea, että todennäköisesti tulen kuolemaan tuohon synnytykseen. Enempää en muista.

Pohdin, että oliko unessa viesti. miksiköhän noin. Tarkoittiko tätä aikaa ja synnytystuskia??

KR 1933/-38
Mark. 13:8 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.
Ilm. 12:2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
Gal. 4:19 Lapsukaiseni, jotka minun jälleen täytyy kivulla synnyttää, kunnes Kristus saa muodon teissä

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4135
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 14 Marras 2018, 09:34

Erään palstalaisen pyynnöstä annan dropbox linkin tetteriesityksestämme, "Koira saa paikan". Tämä on maallista hömppää mutta hauska satiiri työttömyydestä. Simo Ojasen käsikirjoituksen 1984 pohjalle tehty nykyaikaistettu versio. Pankaa merkille erinomaisia näyttelijäsuorituksia, pikkujuttuja, kuten seuratkaa esim tuon baariemännän ja radiotoimittajan eleitä ja ilmeitä. He ovat aivan loistavia.
Itse esitän näytelmässä sotahullua invalidia "kenraalia" jolla on sirpale päässä, joka aiheuttaa tämän sekoilun.
Mahtava huumoripläjäys...
https://www.dropbox.com/s/xk32q6fm99rpc ... n.mp4?dl=0

Vastaa Viestiin