12.4.2014

Millainen on tuleva herätys ja millainen on herätyksen profeetta?

Vuonna 2006 kesällä, joskus heinäkuun lopulla sain profetian Tuusulassa, käydessäni kuuntelemassa Rauno Helpin saarnaa, Sanan ja Rukouksen illassa. Sanoma tuli pääni sisälle, kuin kesäinen vesisade, hellästi mutta täynnä tuntemuksia. Se tuli ensin "ahaa, nyt sitä alkaa tulla.." ja sitten se jatkui ja sanoman tahti kiihtyi kuin sade. Kun olin saanut sanoman, aloitin hylkäämisprosessin, koska en uskonut saamaani. Koetin selitellä itselleni päiviä, viikkoja ja lopulta jokaisen todistuksen jälkeen tuli vielä uusi vahvistus asialle, joten minun oli pakko lopulta uskoa sanoma.
Sanoma sisälsi erään tuntemani henkilön tulevaksi profeetaksi. Hänen persoonansa ja taustansa on aivan kuin nenä päähän tuohon tehtävään mutta muuten en aluksi uskonut. Mutta kun asia nyt vain on niin... että hän se on!
En minä voi asiaa miksikään muuttaa, yritin ja tulos oli jatkuva painostus, kunnes myönnyin ja aloin julistaa tämän profeetan pohjustusta, jotta hänellä olisi selvät sävelet kun aika on valmis sille.
Säkkipukuinen todistaja Hänen nimensä on Ari ja hän aloittaa työnsä Inarin kunnan alueelta, sieltä jostain? En tiedä sitä sen paremmin... En tiedä missä hän asuukaan, mutta sen tiedän että hän on erakkoluonne ja viihtyy erämaassa pitkiä aikoja.
Entäpä sitten sijainti, mistä herätys alkaa? Mikäli me näemme että Suomi on neito ja sillä on pää, kädet (käsi enää) torso ja alaruumis, niin mistä alkaa herätys, mistä lähtee Kristusruumiin ajatukset? Päästä! Entäpä Danielin patsas? Mistä aineesta oli sen pää?! Kullasta! Entäpä mitä Jeesus opetti päästä ja miksi saatanan kätyrit
aina haluavat katkaista ihmiseltä kaulan? Aina! Se johtuu siitä että päästä lähtee ajatukset. Herätys ei siis kerta kaikkiaan voi lähteä mistään muualta kuin Inarin kunnan alueelta. Kyllä hän sieltä sitten saapuu Turkuun, jossa alkaa valtava herätys! Hänen ympärilleen kasvaa sanajulistajien armeija, vaikka heistä vain 12 itse profeetta mukaan luettuna ovat herätyksen kärki ja henki, joka kaikilla on sama.
No millainen profeetta sitten voi olla? Säkkipukuinenko, vai valtavat salit täyttävä langattomalla mikrofonilla estradilla "geegoileva" julkkis, vai tavallisiin vaatteisiin pukeutuva ja tavallisesta tavallisin mutta nöyrimmistä nöyrin ja astioista halvin suunnatonta surua rinnassaan kärsinyt riutunut mies, jonka katumus Jumalaa ja lähimpiään kohtaan on kestämätön? Sellainen on tuo suuri profeetta, hän ei ole omissa silmissään yhtään mitään enää. Ette voi nöyrempää ihmissielua enää löytää, kuin hän on ja siksi hän on se profeetta.
 
Ari (אריה) = juutalainen nimi Ari tarkoittaa 'leijonaa'
Pohjolan profeetta on alunperin syntyjään osuvasti vieläpä Pohjois-Pohjanmaalta.
 
Tukholman profetiasta 28.5.1984
Taistelujen päivät ovat tulossa. Te Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun, te tulette näkemään sen turhaksi, mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa Minun Sanaani.

Ariel nimi tarkoittaa "Jumalan leijona" on myös Arkkienkelin nimi Ariel
Ariel Sharonin profetia kuuluu, että kun Ariel poistuu, alkaa herätys.
 
Tukholman profetiasta 28.5.1984
"Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja, ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra.

Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän."
 
Israeliin nousee profeetta ja Suomeen nousee profeetta, jossa he yhdessä muodostavat tuon kaksikon josta ilmestyskirja on puhunut. He ovat ne säkkipukuiset todistajat ja siksi heistä on puhuttava varoen.
Kaikki olennainen on tullut jo sanotuksi, joten taitaa olla aika päästää harmaasilmäinen, harmaapäinen ja partainen lyhyentanakka profeetta itse kertomaan mistä tulee ja minne menee.
Tule Herra Jeesus, että herätys pääsee viimein alkamaan ja se suuri sadonkorjuusi, jossa Taivas tulee täytettyä pelastuneista, jottet sinä turhaan lähtenyt sinne tekemään meille sijaa.


5.4.2014

Nyt tulivat ne Hesekiel 38 sanat: "Goog, Putinille tulee mieleen jotain muuta.. paha juoni"

Putin suunnittelee pahan juonen Hesekiel 38:10-11 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

Huolestuttava tiedusteluhavainto: ”Putin suunnittelee jotain muutakin”. Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset eivät ole pystyneet muodostamaan käsitystä siitä, mitä Venäjän presidentti Vladimir Putin aikoo seuraavaksi. Suuri ongelma on, että Putinin kanssa on todella vaikeaa. Hänen sisäpiirinsä on käynyt hyvin, hyvin pieneksi.
On mahdotonta ennakoida, mitä hänen päässään liikkuu, Yhdysvaltain edustajainhuoneen tiedustelukomitean puheenjohtaja Mike Rogers sanoo uutistoimisto Bloombergin haastattelussa. Hänen mukaansa Putinin toimet Krimillä yllättivät tiedusteluviranomaiset Yhdysvalloissa lähes täysin. Rogersin mukaan historian valossa on täysin selvää, että Putin ”suunnittelee jotain muutakin”.
Uskon, että hän pyrkii muodostamaan vyöhykkeen Transnistriasta Krimille. Olemme jonkin verran huolissamme siitä, että sekään ei ehkä vielä riitä, vaan hän haluaa vyöhykkeen, joka ulottuu Venäjältä Armeniaan. Transnistria on Moldovasta itsenäistynyt alue, joka rajoittuu idässä Ukrainaan. Venäläismediassa liikkuvien huhujen mukaan se olisi kiinnostunut liittymään Venäjään.

Jarmo jatkaa: lopun arvaatte itsekin, sen verran kaikki on jo tätä toistellut. Se mitä Putin haluaa, on Jäämeren ja pohjoisen kalottialueen kokonaisvaltainen haltuunotto, veikkaan että ainakin Narvikista ylöspäin Murmanskiin ja etelästä alkaen Pietarista Oulun kautta Narvikiin.


23.3.2014

Niskasta puhetta - saatanalle tyypillinen tapa, "pää poikki" - Jeesus on se kultainen pää

Suomineidolta leikataan pää Kuten näette, karrikoin vetoketjua hieman suuremmaksi, joten se ei olisi oikeasti noin suuri, mikäli seuraisin noiden kahden tien kulkemista molemmilta rajanylityspaikoilta niiden yhtymäkohtaan ennen Ivaloa. Tästä syntyy näköjään tuo Turussa profetoitu vetoketju. Nimittäin noilta kahdelta tullita se alkaa, sitten kun alkaa, myös taktisesti looginen tapa ja se Suomen suuri profeetta loogisesti jäisi tuonne vetoketjun yläpuolelle, pään sisään/puolelle.
Herästys alkaa nimittäin tuolta missä tähti suunnilleen sijaitsee, siis alueena vaan, eikä minään GPS koordinaatteina.

Nimimerkin "Power with God" näky (uudempi versio)
Saatu Turku rukoilee -illassa
To 6.3.2014

Näky muistui mieleeni myöhemmin illalla onneksi, kun en kirjoittanut samantien ylös. Se tuli tilanteessa, jossa ei rukoiltu varsinaisesti Suomen puolesta, joten melkein sivuutin koko näyn. Kiitos Pyhä Henki muistutuksesta!
Sain karttakuva-näyn pienestä kohtaa Suomen itärajaa, josta lähti länteen päin kullanvärinen vetoketju, joka oli auki pitkältä matkaa. Avatusta kohtaa puuttui kokonaan rajaviiva, kuvassa katkoviivalla merkittynä.
Katselukulma oli kuvan kaltainen, nuoli (kuvassa) näyttää näyn katselun suunnan. Oli kuin olisi katsellut vihreämaastoista karttakuvaa. Suomen maa oli käpristynyt vetoketjusta (vetoketjun reunat).


Sitten toinen profetia, joka on tullut vain hieman ennen tätä vetoketjunäkyä:


Riikan uni 10.2.2014
Näin viime yönä unen, joka jäi vaivaamaan. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa unta. En tiedä tarkoittaako uni mitään sen kummemmin, mutta joitakin yksityiskohtia siitä oli, mihen paremmin haluaisin perehtyä.
Uni meni näin: meitä oli jonkun omakotitalon pihassa ihmisiä. Olin minä, oli nuorehko pariskunta ja heidän 6-7 -vuotias tyttärensä, oli pari miestä, joita en muista, olivatko hekään tuttuja, sitten oli ulkomaalainen nuorehko mies, joka ei puhunut hyvin suomea. 
Elettiin kesäaikaa. Siinä pihan vieressä oli metsä. Jostakin syystä me kaikki päätimme lähteä sinne metsään kävelylle. Kun olimme jonkin aikaa kävelleet, me näimme pienellä aukealla sellaisen sinisen isohkon kehikon, joka muistutti aivan isoa rengasta, mutta siinä oli 8 tai 10 kulmaa. Se olis siis kumollaan siinä maassa. Ehkä 10 metrin päässä siitä oli betonista valettu pitkä aita. Katsoimme sen toisella puolelle ja siellä makasi maassa vaikka kuinka paljon kuolleita venäläisiä, aivan kuin sodassa kaatuneita. En tiedä, mistä tiesimme heidän olevan venäläisiä, mutta tiesimme vaan. Joku meistä sanoi: "Se on Suomen ja Venäjän raja-aita." Eli siis toisella puolella oli Venäjä. 
Yhtäkkiä siellä aidan takana kaksi ruumista alkoi supatella jotain keskenään, joten kauhuissamme päätimme perääntyä. Menimme sinne sinisen kehikon sisälle ja luulimme voivamme olla siellä turvassa yön yli. Sitten ne ruumit alkoivat huikkia meille kuolleella ja käheällä äänellä: "Menkää pois, menkää pois!" Otimme jalat allemme ja juoksimme pois metsästä. Kun pääsimme takaisin sen omakotitalon pihaan, se ulkomaalainen mies meidän joukosta meni vähän poissaolevaksi ja hiljaiseksi, jopa pelokkaaksi ja haahuili vaan ympäri pihaa. Muistan ajatelleeni, että mikähän mahtaa häntä vaivata.

Sitten uni muutti muotoaan. Istuin jossain tuvassa (olisiko ollut kyseessä sama talo kuin aiemmin) pöydän ääressä. Minua vastapäätä istui tuntematon nuorehko mies. Hän antoi minulle puukon ja sanoi: "Pistä Suomi-neitoa puukolla siihen kohtaan, mihin Venäjä hyökkää." Pistin itseäni vasempaan ohimoon ja väänsin puukkoa haavassa. Se ei sattunut, mutta verta tuli. Sitten en muista, kumpi meistä sen sanoi, mutta sanoi kumminkin jonkin paikkakunnan nimen, minkä piti oleman siinä kohtaa Suomen karttaa, mihin puukon iskin. Eli siis Lapissa jossain. En muista paikkakunnan nimestä kuin sen, että se alkoi H-kirjaimella ja se oli joko kaksiosainen nimi tavuviivalla tai sitten yhdyssana. En tiedä onko sellaista paikkakuntaa olemassakaan oikeasti.

Aiheeseen löytyneitä profetaalisesti puhuttelevia vihjeitä:

Venäjältä olympiahopeaa saanut Lapin tyttö Enni Rukajärvi, Suomen neito, kantoi alussa lippua Olympialaisten avajaisissa. Lopuksi Iivo Niskanen, joka voitti olympiakultaa, kantoi Suomen Lipun päättäjäisissä. On oletettavaa että jos Olympialaiset tarkoittaisivat ahdistuksen aikoja ja Venäjän miehitystä yleensä, niin ensimetreillä tulee hopeaa mutta lopuksi kultaa. Sama pätee herätyksen suhteen, palkkana tulee olemaan kirkkaimpia mitaleita.

Sitten uudempi uutinen kuultiin vain päiviä sitten, kun nostokoneyrittäjä Janne Niska kuoli yllättäen jättäen työnsä, omaisuutensa ja perintönsä tänne jääneille työtovereilleen. Erityisen kuvaavaa kun morsian lähtee ja vartiovuoro vaihtuu ensimmäiseltä toiselle vuorolle. Kolmannen vielä sitä odotellessa täydessä unessa. Lisäksi Janne-nimi on alun perin ruotsalainen puhuttelumuoto Johannes-nimen vanhasta muunnoksesta Jahan. Johannes tulee hepreankielisestä nimestä Jochanan, joka tarkoittaa "Jahve on armollinen".

Uskon että näitä niskaan liityvien vihjeiden määrä ei pääty tähän. Olkaa rakkaat lukijat silmät avoinna, jalat maassa ja pää taivaassa.
 
Profeetta lähtee liikkeelle Inarin järven seudulta, kun aika on mutta ei ennen kuin tämä on valmis. Vasta noin 7-8 viikkoa morsiamen ylösoton jälkeen Pohjolan Valon profeetta alkaa työntsä. Ja tämä on oikea profetia myös niille, jotka eivät siihen usko.


20.3.2014

Suomen sodat viime 500 vuoden historiassa ja vähän muutakin mietittävää

1506-1509 Juuttiviha: Tanskalaiset ryöstävät Turun vuonna 1509.
1521-1523 Tanskan kuningas Kristian II valloittaa Ruotsin ja Suomen
1534-1537 Kreivisota  Viipurin linnan ja Olavinlinnan piiritykset
1555–1557 Kustaa Vaasan sota. Iivana Julma lyödään Joutselän taistelussa Kannaksella
1563 Kuningas Erik XIV ja Suomen herttua Juhanan sota jossa Turun linna valloitetaan
1570–1595 Pitkä viha eli 25-vuotinen sota Venäjää vastaan.
1596–1597 Nuijasota: Pohjalaiset, hämäläiset ja savolaiset talonpojat nousevat kapinaan
1599 Ruotsin Kaarle-herttua, kukistaa Suomen aatelin Marttilan taistelussa.
1610–1617 Inkerin sota – Sota Venäjällä ja Käkisalmen valloitus.
1617 Ruotsi saa Käkisalmen läänin ja Inkerinmaan.
1618–1648 Kolmikymmenvuotinen sota: Suomalaiset hakkapeliitat hävittävät Saksaa ja Böömiä.
1656–1658 Kaarle X Kustaan Venäjän sota Karjalaan ja Suomeen torjutaan alivoimasta huolimatta.
1700–1721 Suuri Pohjan sota: Venäjä miehittää Suomen vuosina 1713–1714
1741–1743 Hattujen sota ja pikkuviha Venäjää vastaan. Lappeenrannan taistelu.
1788–1790 Kustaa III:n sota – Rintamalinjat kulkevat Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa.
1808–1809 Suomen sota: Venäjä valloittaa Suomen Ruotsilta
1853–1856 Suomi on Krimin sodan osa. Oolannin sodassa Kokkolassa englantilainen maihinnousu torjutaan
1914–1918 Ensimmäinen maailmansota. Suomen alueella ei juurikaan ole sotatoimia ennen kevättä 1918
1918 Suomen sisällissota (27.1. – 16.5.1918)
1939–1940 Talvisota (30.11.1939 –  13.3.1940)
1941–1944 Jatkosota (25.6.1941 – 19.9.1944)
1944–1945 Lapin sota (15.9.1944 – 27.4.1945)
Hevoset 27. huhtikuuta 1945 jälkeen maassamme ei ole sodittu... Tänä vuonna 27.4.2014 tulee kuluneeksi 69 vuotta viimeisestä sodastamme. Lisäksi viimeisen 500 vuoden aikana maassamme on ollut ainakin 21 sotaa, eli sota keskimäärin jokaisessa neljännesvuosisadassa ja kaksi sotaa on kestänyt yli keskimääräisen 25 vuotta kestävän rauhanajanjakson ja Suomen sota vain 4 vuotta vaille tuon jakson. Herää siis kysymys, milloin nuo apokalyptiset hevoset, eli neljä sinettiä onkaan avattu ja sanottu "tule"? Nimittäin itse uskon äärimmäisen vankasti että ensimmäinen valkea hevon, jossa on ratsastajana voittaja, joka lähti voittajana voittamaan, ei voi olla kukaan 
muu kuin Jeesus Kristus itse. Kaikenlisäksi käsitän hyvin tuon punaisen hevosen merkitsevän sitä, kun hän sanoi ettei hän tullut tuomaan rauhaa, vaan tuo miekan tullessaan, ja punaiselle hevoselle annettiin valta kolmannekseen osaan maailmasta ottaa rauha pois.
Voimme tästä sotien määrästä hyvin laskea että se on koskettanut tasan kolmasosaa maailmanrauhaa/sotaa. Rauhan pois ottaminen ei ole vielä tappamista ja sillähän Jeesus vihjaakin että hän riitauttaa ihmiset toisiaan vastaan. Kiivailu ei ole syntiä, vaan se mikä johtaa kiivailun väkivaltaan ja perustuuko kiivailu totuuteen vai valheeseen. Miekka siis ei ole sama kuin kuolema, kieli on myös miekka ja molemmat voivat tappaa. Kuten aseharrastajat sanovat, ettei aseet tapa, vaan ihmiset joilla on halu tappaa, eikä se ole enää välineestä kiinni. Näinhän se on.
Eli valkoinen hevonen on Jeesuksen oikeus, voittajan armo ja musta hevonen saatanan, syyttäjän oikeus, tuomio.
Punainen hevonen on Jeesuksen väline taistella, "sana" ja hallava hevonen on saatanan väline, tuomion täytäntöönpano "kuolema"? Näin ollen onko noiden hevosten tarkoitus olla niin että kaksi niistä on Jeesuksen vallassa ja kaksi saatanan, koska Jeesus ei puhu sitten enää noista mustasta ja hallavasta mitään.


Krimin sota päättyi Pariisin rauhansopimukseen 30.3.1856 on osuvasti pisin rauhanajan jakso Suomessa ennen vuotta 1918 veljessotaa. 62 vuotta kestänyt rauhanajanjakso, josta alkoivat ns. kansakuntien sodat eli maailmansodat Matteus 24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan... mutta tämä ei ole vielä loppu. Krimin sodan ennätyksellisestä 62 vuoden mittaisesta rauhanajasta on nyt vielä 7 vuotta lisää ja tilanne kutakuinkin sama miksi silloin vuonna 1918 sodittiin, rikkaat sortivat köyhää talonpoikaa surutta vailla pienintäkään myötätuntoa vähäosaisia kohtaan. Luokkaerot olivat valtavat ja katkeruus menestyviä kohtaan oli sangen suuri. Suomen sisällissota 27.1.–16.5.1918
 
Jatkuisiko sota 16.5.2014 kun 96 vuotta on kulunut sisällissodasta ja 69 vuotta 27.4.2014 Lapin sodasta. Näiden päivämäärien sisällä, esim. lopullinen provokaatio 27.4. ja miehityskäsky 16.5. 
Tämä käänteisyys kun kuuluu Taivastenvaltakunnan eräisiin keskeisiin sääntöihin, jossa tässä maailmassa on aina valhetta ja taivaassa sama on totuutta ja taas päin vastoin.


19.3.2014

Venäjällä kuvitellaan... vai onko heillä erikoisintressi Suomeen ??

Suomen kartat vuosisadoilla Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen (kok) pitää turvallisuuspoliittista tilannetta erittäin huolestuttavana.
IS haastatteli Salolaista eduskunnassa keskiviikkona.

Onko turvallisuuspoliittinen tilanne muuttunut Putinin eilisen puheen jälkeen?
- Se on nyt erittäin paljon vakavampi. Ne linjaukset, joita Putinin puheessa on, ovat hyvin paljon huolestusta herättäviä. Siinä korostetaan, että koko Ukraina on Venäjälle tärkeä, ja Venäjä katsoo voivansa toimia sen suhteen. Muutkin viittaukset kansallisiin vähemmistöihin eri maissa ovat erittäin huolestuttavia, ei siitä pääse mihinkään. Se on sellaista tekstiä, jota on joskus aiemmin kuultu, mutta nyt se on tällaisessa hyvin vakavassa tilanteessa otettu esille.

Miten tätä pitäisi tulkita Suomen näkökulmasta?
- On selvää, että emme olleet Neuvostotasavalta, mutta olemme kuuluneet historialliseen Venäjään enemmän vuosia kuin mitä olemme olleet itsenäisiä. Sillä tavalla uskon, että Venäjällä edelleenkin kuvitellaan, että heillä olisi jotain erikoisintressejä Suomen suunnalla.
- Suomi on heidän kannaltaan kuitenkin tärkeä sotilasstrategisesti, Suomi sijaitsee Venäjän sotilaspoliittisella ydinalueella.
Putin totesi puheessaan vastustavansa, että Nato isännöisi raja-aitamme luona?
- Ovathan täällä käyneet venäläiset kenraalit pelottelemassa myös Suomen Nato-jäsenyydestä. Eihän tässä ole mitään uutta.
- Pirullisuus tässä on juuri se, että Yhdysvallatkaan ei ole käyttäytynyt kuin partiopoika. Objektiivisuuden nimissä on sanottava, että Irakiin hyökkääminen oli keinotekoinen. Tätä on Putinin kannalta helppo käyttää.

 
Kun maailmanhistoriassa on luotu sopimuksia ja sääntöä, niin kysyn sinulta rehellisen vastauksen itsellesi toivoen, että moniko sopimus pitää tänä päivänä ja moniko "pysyvistä" sopimuksista katsotaan vanhentuneen tai maailman muuttuneen tarpeeksi niiden jälkeen?
Maailmassa ei siis ole yhtään ainoaa ikuista sopimusta, muuta kuin ne jotka Jumala on ihmisille luvannut ja sopinut yksipuoleisesti. Kaikki muu on mielikuvaa ja siksi maailmalle kelpaa mikä tahansa, joka vain kuulostaa hyvältä.

Minä olen miettinyt erästä asiaa kuumeisesti viime päivinä:

Matteus 25:6-10 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

Kohta, aivan pian moni tulee säikähtämään ja herää pelkoon, ensin kuoleman pelkoon ja sitten aitoon Jumalan pelkoon. Eli milloin alkaa tulla puheluita ja sähköposteja sekä muita kyselijöitä ja mihin minä heidät ohjaan? En millään enää jaksa alkaa kertomaan mitä pitää tehdä.. tai jaksan mutta mitä sitten? Se ei enää hyödytä, koska aika on jo loppu. Minun täytyy vaan sanoa että etsikää ja te löydätte, menkää myyjäin luo ostamaan öljyä lamppuihinne, sillä minulta ei riitä jos jaan sen omasta osuudestani. Eli en voi jakaa edes, koska tätä öljyä ei ole kuin kahta lajia, sitä joko on täysi määrä, tai ei ollenkaan. Jos olen antanut vähän, olen antanut kaikki ja sitten minun lamppu ei pala.


18.3.2014

Millainen on Suomen herätys?

Rajajooseppi Norjalaisnaisen näky vuodelta 1968 kertoo että kolmas maailmansota alkaa yllättävältä suunnalta ja tavallisena sotana. Kaikkialla maailmassa ei olisi mitenkään yllättävää, paitsi tuossa nuolen kohdalla.
Ilman Suomen miehitystä, herätys ei voisi toimia, joten tämä on tarkka suunnitelma.
Kuulin että Turussa ollaan saatu aikaan kokonainen ryhmä joka on valmistautunut tuota herätystä varten, on profetioita joissa kerrotaan nimenomaan että Turusta se alkaisi. Mutta mitä nämä turkulaiset itseltään odottavat, sitä Jumala taas ei haluakaan heiltä, sillä nämä turkulaiset haluavat omia tämän itselleen... he eivät ole Jumalan asialla, vaan itsensä asialla. Siksi Jumala ei tule antamaan sen suuren profeetan syntyvän mihinkään kaupunkiin, kirkkoon, seurakuntaan, herätysliikkeeseen, eikä mihinkään yhteisöön, joka voisi sillä itsensä sillä korottaa. Jumala nostaa valittunsa "puskista", miehen josta ei kukaan tiedä juuri mitään, hänet on Jumala kouluttanut ja kasvattanut tuohon tehtävään alkaen jo yli 50 vuotta sitten. Hän ei tule jäämään mihinkään seurakuntaan, vaan hänen peräänsä jää satoja ja tuhansia uudestisyntyneitä, jotka levittävät aurankärjen perässä sanaa.
Tämä mies kun lähtee liikkeelle, sen herätyksen nimeksi annetaan Pohjolan Valon herätys ja tämä mies kaatuu sokaistuna maahan eräänä päivänä, jonka jälkeen tämä menee 40 päiväksi metsään ja saapuessaan sieltä, hän on täynnä Jumalan voimaa ja henkeä.
Hän saapuu Turkuun aikanaan ja siinä on ainoa paikka mihin hän pysähtyy hetkeksi. Siitä alkaa suuri, koko maailmaa kattava herätys.
Se herätys ei kulje messukeskuksien kautta eikä suurten tv-ohjelmalähetysten kautta, vaan sanana suusta toiselle, johon media reagoi voimakkaasti. Media kääntyy tuota herätystä vastaan mutta se vain lisää herätyksen suosiota. Moni pieni yhteisö kokoontuu sovittuihin paikkoihin ympäri maailmaa ja osissa maailmaa kristillisyys kielletään kuoleman uhalla ja sekään ei estä, päin vastoin vielä enemmän tuo seurakunta painuu maan sisään salaseuraksi.
Hitaasti kuitenkin peto vie voiton ja saa hallintavallan, joka kääntyy uskovia vastaan raskaasti ja loput joutuvat rankan vainon alle ja monin paikoin tapettavakasi.
Suomessa tilanne on erikoinen, sillä Venäjän miehitys ja suppea autonominen eteläinen Suomi on vapaa Euroopan kahleista ja Venäjäkään ei vainoa Suomen kristittyjä, joten täällä kristityt saavat jopa kokoontua suhteellisen vapaasti. Ainoa suuri suomalainen ongelma on toimeentulossa, koska kellään ei ole töitä, eikä ruokaa. Kaikesta on puutetta tai puuttuu kokonaan, kuten bensiini, sähkö ja vesijohtovesi.


3.3.2014

Kannattaako uhota, hyvät Suomemme kärkimiehet - kannattaako tosiaan uhota ?!!!

Suomi uhoaa karhulle

21.2.2014

Voi, voi, voi, Ruåtsi finaaliin - profetiani ei oikein onnistunut - hauskaa olla vajavainen :D

Luopumusko on tässä? Suomen päätös luopumuksen suhteen on merkityksellinen

Avioliittolaki 2014 Tällä hetkellä enemmistö, 108/199 kansanedustajasta kannattaa "tasa-arvoista" avioliittolakia. Eli niukka enemmistö eduskunnasta kannattaa tällä hetkellä Jumalan sanan vastaista sukupuolineutraalia avioliittoa.
Eilen 20.2.2014 eduskunnassa käydyssä keskustelussa ko. aiheesta on tullut useankin kansanedustajan kertomana täysin selväksi mistä on peräisin tuon lain vastaiset periaatteet: Raamatusta, 3. Mooseksen kirja 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan; se on Jumalalle 
kauhistus. Kaikki kansanedustajat ovat yhteen ääneen puhuneet, niin vastaan, kuin puolestakin, että kyseessä on nimenomaan arvokysymys. Kyseessä ei siis voi olla enää tekninen, trendi, tai muukaan toisen maan mallikysymys, puhumattakaan kenenkään erityisistä eduista, vaan kyse on nimenomaan arvomaailmasta.
Myönteisimmin aloitteeseen suhtautuvatkin ateistisimmin ja liberaalisimmin elämänkatsomukseen suhtautuvat puolueet, kuten vihreät, vasemmistoliitto ja SDP. Eniten edustajia, jotka suhtautuvat aloitteeseen kielteisesti tai joiden kanta ei ole tiedossa on keskustan, kokoomuksen tai kristillisdemokraattien riveissä, joiden sisällä on paljon konservatiivisuutta. Perussuomalaisten kannat puuttuvat selvityksestä kokonaan, joten siellä tulee olemaan se "mustapekka" tai "hihaässä" erottava tekijä.


19.2.2014

Tässä kohtaa on helppo alkaa profeetaksi - sanon silti, Suomi voittaa koska, "risti rinnassa"

Suomi voittaa olympiakultaa 2014 Leijonat voitti Sotshin talviolympialaisten puolivälierissä isäntämaa Venäjän lukemin 3-1. Suomen maukkaasta voitosta on uutisoitu maailmalla lennokkain sanankääntein.
 
Leijonien kapteeni Teemu Selänne korosti upean Venäjä-voiton jälkeen uskon ja itseluottamuksen merkitystä. Hannu Jortikka puhui ennen pelin alkua samoja sanoja, usko, toivo ja luottamus tuovat voiton. Peli tulee olemaan yli 90%:sti henkinen taistelu.
Isoisällä oli tapana aina kertoa omaa profetiaansa siitä, kuinka skandinaviset maat ovat lopunajan ne maat, joilla menee jotenkuten koska Jumala heitä säästää. Heillä on ristilippu merkkinä siitä.
Nyt Suomen maajoukkueella on ensimmäistä kertaa risti rinnassa! Enää ei ole leijonan kuvia, puhumattakaan karkkipaketin leijonasta -80 luvulla. Nyt Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa sininen risti rinnassaan ja juuri sininen on Jumalan väri. Se on niin merkittävä väri, ettei sitä ole edes Raamatussa mainittu sanalla sininen. Siksi minulla on merkittävä "VIP tieto" profetoidessani että tänä vuonna siniristijoukkue voittaa olympiakultaa.

Sen sijaan, Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole kovin hyvä itseironisti, vaan jopa tuittupää ja saattaa suuttua todella verisesti, nimittäin Venäjän jääkiekkojoukkueen häviö Suomen Leijonille Sotshin olympialaisissa innosti Yhdysvalloissa ilmestyvän The New Yorkerin julkaisemaan satiirisen pilahaastattelun presidentti Vladimir Putinista.

Jutussa hämmentynyt Putin kommentoi 3-1-tulosta paikalla olleille toimittajille:

– Tältä todellisten vaalien täytyy siis tuntua, Putinin pilaillaan sanoneen.
– Pelin edetessä ajattelin itsekseni, että hyvä Luoja, minulla ei ole aavistustakaan mikä on pelin lopputulos. En ole koskaan kokenut tällaista tunnetta. Se oli kamalaa.
Sitten Putin puhui maailman johtajista, joiden täytyy käydä vapaat ja lailliset vaalit päästäkseen maansa johtoon.
– Ihailen heidän sisukkuuttaan. Todella ihailen. Mutta tämänpäiväisen kokemuksen jälkeen voin todella sanoa, ettei se ole minua varten.

Tämä juttu ei ainakaan paranna yksittäisten venäläisten asennetta suomalaisia kohtaan.


11.2.2014

Jouko pihon sivuilta Riikan uni - Se paikka on Raja-Jooseppi jossa tapahtuu 1. selkkaus

Riikan uni 10.2.2014
Näin viime yönä unen, joka jäi vaivaamaan. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa unta. En tiedä tarkoittaako uni mitään sen kummemmin, mutta joitakin yksityiskohtia siitä oli, mihen paremmin haluaisin perehtyä.
Uni meni näin: meitä oli jonkun omakotitalon pihassa ihmisiä. Olin minä, oli nuorehko pariskunta ja heidän 6-7 -vuotias tyttärensä, oli pari miestä, joita en muista, olivatko hekään tuttuja, sitten oli ulkomaalainen nuorehko mies, joka ei puhunut hyvin suomea. 

Elettiin kesäaikaa. Siinä pihan vieressä oli metsä. Jostakin syystä me kaikki päätimme lähteä sinne metsään kävelylle. Kun olimme jonkin aikaa kävelleet, me näimme pienellä aukealla sellaisen sinisen isohkon kehikon, joka muistutti aivan isoa rengasta, mutta siinä oli 8 tai 10 kulmaa. Se olis siis kumollaan siinä maassa. Ehkä 10 metrin päässä siitä oli betonista valettu pitkä aita. Katsoimme sen toisella puolelle ja siellä makasi maassa vaikka kuinka paljon kuolleita venäläisiä, aivan kuin sodassa kaatuneita. En tiedä, mistä tiesimme heidän olevan venäläisiä, mutta tiesimme vaan. Joku meistä sanoi: "Se on Suomen ja Venäjän raja-aita." Eli siis toisella puolella oli Venäjä.

Raja-Jooseppi Yhtäkkiä siellä aidan takana kaksi ruumista alkoi supatella jotain keskenään, joten kauhuissamme päätimme perääntyä. Menimme sinne sinisen kehikon sisälle ja luulimme voivamme olla siellä turvassa yön yli. Sitten ne ruumit alkoivat huikkia meille kuolleella ja käheällä äänellä: "Menkää pois, menkää pois!" Otimme jalat allemme ja juoksimme pois metsästä. Kun pääsimme takaisin sen omakotitalon pihaan, se ulkomaalainen mies meidän joukosta meni vähän poissaolevaksi ja hiljaiseksi, jopa pelokkaaksi ja haahuili vaan ympäri pihaa. Muistan ajatelleeni, että mikähän mahtaa häntä vaivata.

Sitten uni muutti muotoaan. Istuin jossain tuvassa (olisiko ollut kyseessä sama talo kuin aiemmin) pöydän ääressä. Minua vastapäätä istui tuntematon nuorehko mies. Hän antoi minulle puukon ja sanoi: "Pistä Suomi-neitoa puukolla siihen kohtaan, mihin Venäjä hyökkää." Pistin itseäni vasempaan ohimoon ja väänsin puukkoa haavassa. Se ei sattunut, mutta verta tuli. Sitten en muista, kumpi meistä sen sanoi, mutta sanoi kumminkin jonkin paikkakunnan nimen, minkä piti oleman siinä kohtaa Suomen karttaa, mihin puukon iskin. Eli siis Lapissa jossain. En muista paikkakunnan nimestä kuin sen, että se alkoi H-kirjaimella ja se oli joko kaksiosainen nimi tavuviivalla tai sitten yhdyssana. En tiedä onko sellaista paikkakuntaa olemassakaan oikeasti.

Unesta jäi vaivaamaan nämä seikat: miksi venäläisiä oli kuollut, mutta ei yhtään suomalaista? Mikä oli tämän ulkomaalaistaustaisen miehen rooli ja miksi hän häkeltyi tapahtumista niin paljon enemmän kuin me muut? Mikä ihme se sininen kehikko oli? Miksi ne kuolleet venäläiset käskivät meidän häipyä? Mikä ihme se paikkakunta voisi olla?Ei se Raja-Jooseppi tai Näätämön tulli kovin kaukana ohimolta ole. Sieltä se kaikki alkaa!


31.1.2014

Suomen Lapin sota 1944-1945 profetiaa - käänteinen järjestys esikuvana

Lapin sota 1944-1945 Alkaako jatkosodan "välirauha" :sta, siis siitä pisteestä mihin se sota jäi, Lapista ja Lapin sodasta ja onko 1941-1944 luvuilla vielä vihje, koska luku 41 on toisin päin käännettynä 14 ja 1944 syksystä syksyyn 5-19.9.2014 on taas kulunut tasan 70 vuotta, josta tuo 70 vuotta "PITKÄ välirauha" ja 1947 vahvistettu sopimus voisi taas rikkoutua. On nimittäin peräti ironista että välirauha nimellä kulkeva rauhansopimus olisi merkityksetön ja ne kolme miekkaa 
Johansonille saattoivat merkitä talvisotaa, jatkosotaa ja lopullista sotaa 2014-2018, joka päättyy siihen että venäläiset vain lähtevät.
Jotenkin olen ymmärtänyt useiden profetioiden yhteisestä informaatiosta päätellen, että tuo miehitys ja maahan tunkeutuminen alkaa nimenomaan Lapista ja Rajajoosepin rajanylityspaikan kautta Ivaloon. Sitten vasta koko roskan eskaloitua, aukeaa Vaalimaa-Kouvola väli ja siitä Jyväskylä- Oulu ja Kemi-Tornio akseli, joka noudattaa selvää Tukholman profetiaa.

Jatkosodan faktaa:
1. Jatkosota käytiin Suomen ja Neuvostoliiton välillä 25.6.1941–19.9.1944
2. Suomen rintama oli jaettu saksalaisten ja suomalaisten joukkojen kesken siten, että suomalaiset olivat vastuussa eteläisestä rintamasta ja saksalaiset Lapin rintamasta. Suomen ja Saksan välillä oli voimassa Antikomintern-sopimus 25. marraskuuta 1941 alkaen.
3. Neuvostoliitto sotatoimet päättyivät 5.9.1944 ja välirauhasopimus allekirjoitettiin Moskovassa 19.9.1944 joka vahvistettiin Pariisissa 1947
4. Jatkosodan rauhanehtoihin kuului saksalaisten joukkojen pakottaminen pois Suomesta, mikä johti Lapin sotaan Saksaa vastaan.
5. Lapin sota käytiin Suomen ja Saksan välillä 15.9.1944–27.4.1945.
 
Eli olettaa voisi että tuossa näkyy myös Lapin miehityksen kautta Suomen suuren herätyksen pituus, alkaen Lapista 15.9.2014 kunnes se leviää täysimittaiseksi Suomen rajojen yli meneväksi valtavan suureksi ja hallitsemattomaksi herätysliikehdinnäksi 27.4.2015 mennessä, jonka jälkeen ns. peto saa täyden vallan ja saa luvan voittaa Pyhät Jumalan palvelijamme. Isämme ajoivat 70 vuotta sitten pedon pois maasta tuona "yhden hetken" aikana, joka nyt tuli takaisin toisenlaisena.


30.1.2014

Suomessa on miehityksen aikana yliluonnollisisa turvapaikkoja uskoville

Iltalehdessä oli juttu tänään, joka pisti silmään. Valokuvaaja oli ottanut Karjaan yltä kuvan, jossa koko kylä oli jäänyt valaistun usvan alle, ikäänkuin kuvun sisään. Kuva antoi heti johdannaisena muistikuvan eräästä profetiasta, jossa kerrottiin eri maakuntiemme ja kaupunkiemme tuhoista Venäjän murskaavan voiman alla mutta sitten siinä oli myös nämä turvapaikat, joita oli alueittain aina kaksitoista turva-aluetta, jonne yksikään pommi ei osu.

Karjaa jäi kuvun alle
Keskiviikko 29.1.2014 klo 19.40
Suoja-alueat Suomessa
Kuvaushetkellä oli -18 astetta pakkasta. 
Raaseporissa sijaitsevasta Karjaan observatoriosta havaittiin perjantaina 24. tammikuuta erikoinen ilmiö.
- Aivan kuin koko alue olisi jäänyt eräänlaisen kuvun alle, kuvan ottanut Jani Järvinen kertoo.
Järvinen epäilee ilmiön johtuvan sään kylmenemisestä. Kuvaushetkellä oli pakkasta -18 astetta.
Raja-alueen muodostaman kuvun yläpuolelle oli kerääntynyt pieni pilvikerros.
Järvinen on toiminut muutaman vuoden ajan alueen Natura-seurassa ja kuvannut tähtitaivasta observatoriosta ahkerasti, mutta ei ole koskaan törmännyt vastaavaan ilmiöön. Observatorio sijaitsee vanhassa vesitornissa.
- Maisema oli vaikuttavan näköinen.
Forecan päivystävä meteorologi ei osaa selittää, mistä ilmiö johtuu.
Sää on ollut kuvaushetkellä verrattain selkeä. Korkeapaineen keskus on ollut Etelä-Suomessa ja Baltiassa. Heikkoa lumisadetta on voinut tulla matalasta pilvestä ja pakkanen on ollut kireää.
 
On siis olemassa Jumalan määräämät alueelliset suoja-alueet Suomessa kun Venäjä miehittää ja kurittaa meitä. Jumalan valitut ohjataan näiden alueiden sisälle Pyhän Hengen toimesta, eikä yhdenkään hiuskarvakaan katkea.
Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan.


26.1.2014

Tutka-asemalle lisää vahvistusta - Arktisten alueiden öljynporauksen suojaksi

Ystäväni Jari lähetti tämän tänä aamuna maililla, muistellen kun olen kirjoittanut Muonioon venäläisten haluamasta tutka-asemapaikastaan. Sillä suojataan koko pohjoinen Naton valvonta-alue kokonaan Venäjän operatiiviselta alueelta.
Alla RiaNovostin kirjoittamasta jutusta konekielinen käännös (koita ymmärtää) ja kuva on Hesarin vanhasta jutusta arktisen alueen valtaamisesta. Itse retusoin kuvaan tutka-alueen.

Venäjä on suojeltava Arctic rajan Missile uhat - RIA Novosti 23.1.2014
Arktisen alueen kilpavarustelu
MOSKOVA 23. tammikuuta 2014 (RIA Novosti) - Suojaa Venäjä mahdollisilta ohjukset laukaistiin Arctic olisi oltava keskeinen tavoite lisää Venäjän sotilaallista läsnäoloa alueella, venäläinen asiantuntija geopolitiikka sanoi torstaina.
Mukaan Konstantin Sivkov, ensimmäinen varapuheenjohtaja Venäjän kansallinen geopoliittinen Academy, massiivinen lakot korkean tarkkuuden risteilyohjuksia Venäjää vastaan ​​olisi tehokas vain, jos ne on annettu kantorakettipalvelujen käyttöön arktisella alueella.
Hän selitti, että risteilyohjuksia laukaistiin muiden alueiden pystyisi tuhoamaan tavoitteet vain tietyissä osissa Venäjää niiden rajallisten lentoetäisyydellä.
"Siksi luominen matalalta tutka kilpi Arctic, joka kattaa todennäköisin ohjus lähestyy luoteesta, on keskeinen tehtävä", Sivkov sanoi "pyöreän pöydän" keskustelutilaisuus RIA Novosti.
Sivkov, joka on eläkkeellä upseeri Venäjän armeijan pääesikunnan, korosti myös tärkeää vahvistaa Venäjän laivaston ja ilman joukko arktisella suojelun varmistamiseksi maan rajojen alueella.
"Tällä hetkellä vahvuus Venäjän pohjoisen laivaston ei riitä saavuttaa edes perustehtäviä kansallisen turvallisuuden turvaamiseksi tällä laajalla alueella," Sivkov sanoi.
Hän lisäsi, että vahva ehdolliset hävittäjän olisi käytettävä siellä "siepata ja tuhota saapuvan ohjuksia aikana lähestymistapaa" Venäjän rajalle.
Venäjän presidentti Vladimir Putin määräsi Venäjän armeijan joulukuussa lisätä läsnäoloaan arktisella alueella ja saattaa loppuun sotilaallisen infrastruktuurin alueella vuonna 2014.
Armeija on jo alkanut käyttöönoton ilmailu puolustus yksiköiden arktisella ja rakentaminen varhaisen ohjus varoituksen tutka maan pohjoisimmassa kolkassa, mukaan komentaja Aerospace Defense Forces, kenraalimajuri Alexander Golovko.
Puolustusministeriö on myös ilmoittanut suunnitelmistaan ​​avata uudelleen lentokenttien ja satamien New Siperian saaret ja Frans Joosefin saaristossa, sekä vähintään seitsemän lentokenttien on mantereen napapiiriltä jotka tilapäisesti suljettujen vuonna 1993.
Arctic alueiden uskotaan pitää hallussaan valtavia hyödyntämättömiä öljy-ja kaasuvarat ovat yhä olleet keskustan väliset riidat Yhdysvallat, Venäjä, Kanada, Norja ja Tanska, koska lämpötilan nousu vähentäisi Merijään.
Venäjä on esittänyt korvausvaatimuksia useaan Arctic hylly tiloissa ja aikoo puolustaa tarjous YK.


10.12.2013

Seuraava juttu kuvastaa Suomen saastaisuutta, Isebelin - haureuden henkiolennon valtaa

Raakel Liekki - Isebel haureuden henki
Rakel Liekki vietti seitsemän vuotta ilman lihaa ja alkoholia
Rakel Liekki MeNaisille: 
Lihanhimo vei voiton
Tiistai 10.12.2013 klo 18.12

Kuvataiteilija Rakel Liekki kertoo MeNaisille, kuinka nautinnonhalu ajoi liharuokaa koskevien periaatteiden edelle.
Seitsemään vuoteen Liekki ei koskenut lihaan tai eläinperäisiin ruokiin. Nykyisin liha kuitenkin maistuu hänelle - esimerkiksi luomukinkku jouluna.
- Kasvissyöntini syy oli ekologinen huoli kuten eläintuotannon vaikutus ilmastonmuutokseen. Nautinnonhalun puuskassa aloin kuitenkin taas syödä lihaa, Liekki sanoo MeNaisille.
Hän oli seitsemän vuotta myös ilman alkoholia.
- Sitten tajusin, ettei minun ole syytä olla niin ehdoton. En enää pingota, vaan olen itselleni armollinen, hän kertoo MeNaisille.

Raakel Liekki on kaiketi kuuluisin pornotähti Suomessa ja julkisuus kutsuu häntä kauniisti nykyään kuvataiteilijaksi. Mielestäni seuraavassa vertauksessa, tai profetoinnissa voitaisiin hänelle langettaa liikanimi, "saastainen suomineito".
Eipä siinä, olihan Jeesuksellakin useita haureuteen langenneita naisia ympärillään, jotka sitten parantui. Tämäkin lehtijuttu jotenkin kuvastaa sellaista, tai sitten juuri päin vastoin. Mene ja tiedä. Mutta ajatuksia toki herätti, koska kyseessä on luku 7 vuotta. Luku 7 ei ole useinkaan mikään  
sattuma, koska tuossa luvussa on monesti muutakin profetaalista, jos tutkii. En nyt väitä, että jokaisen seiskan takana on profetia, kuten vaikka "roskalehti" nimeltä Seiska, jossa sen sisiältö on Johanna Tukiaisen ja Matti Nykäsen väliltä kaikki tyrkky- ja tirkistelyjulkisuus aina tapetilla ja niistä raha kerätään. Luku seitsemän, tietyissä tilanteissa, joissa selvästi tulee Pyhä Henki mukaan huomauttamaan, että tuossa on jotain muuta kuin pelkkä luku.

Jotenkin minä koen niin että vanha Oulun profetia, Joosefin lihavat ja laihat vuodet, sekä Jeesuksen 33,5 vuoden ristin ikä, johon mennessä ihminen käy vedenjakajalla, joko menee kadotukseen tai ikuiseen elämään. Raakel on 34v. ja nämä esikuvat kuvastavat tätä juttua.

OULUN PROFETIA:

"Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962, niin Minä annan tämän kansan vihollisen käsiin, ja kukaan ei pääse pakoon, sillä kaikkia kohtaa sama rangaistus, niin uskovia, kuin niitä, jotka eivät usko. Mutta jos tämä kansa nöyrtyy Minun edessäni, niin Minä vielä armahdan. Jos löytyy 800 000 sellaista, jotka todella ovat puhdistaneet sydämensä Kristuksen, Minun Poikani, verellä, niin Minä armahdan tätä kansaa. Mutta jos niitä ei löydy vuoteen 1962, niin se, mitä sanoin, toteutuu."

Suomi neidolla (vertauksessa Raakel Liekki) on takanaan nuoruus, lankeemus, irstainen elämä ja sillä oli 7 vuoden etsikkoaikansa, joka hiipuen meni ohi, oli aviomieskin, ihanteita, elämänasenteita, uusia lankeemuksia mutta enää jäi vain saastainen lesbosuhde irtonaisiin...
Suomi Neidolla on enää edessä pelkkä kauhistus ja itku, johon ei ole mitään lohtua näkyvissä. Oma korskea elämä, lihanhimo, sitten se pidättyväinen etsikkkoaika, aattellinenkin ajanjakso, jossa hän on mittaillut itseään ja elämäänsä, mutta niin kovin omavoimainen ajanjakso, joka kuvastaa vain Joosefin lihavia vuosia. Nuo seitsemän vuotta ovat päättyneet ja Suomineito antaa itse- itselleen armon, kuten Kallion kirkossa Sarasvuo kuulutti, kuinka ei tarvitse katua mitään, kenekään ei tarvitse pyydellä anteeksi, vaan ottaa itseltään armo vastaan ilman katumusta. Oulun profetian mukaan 7 vuoden etsikkoaika meni 2012-2013 jos Raakel Liekki on siis nyt sen 34 vuotta vanha, koska vedenjakajana on 33 ja puoli vuotta.
Nyt on tullut aika niiden laihojen vuosien...


17.11.2013

MITTASUHTEET: Venäjä VS Suomi asevoimat rajalla

Venäjä VS Suomi asevoimat rajalla

27.12.2012

Venäjä tulee tarvitsemaan maata tutka-asemalleen Suomesta ja sen Länsi-Lapista

Venäjän tutka-asema Lappiin Venäjä aloittaa uusien tutka-asemien rakentamisen vuonna 2013

Tällä hetkellä on meneillään rakennustöiden valmisteluvaihe, joka ovat sujunut tarkasti aikataulun mukaan, hän sanoi.
Tutka-asemat ovat avainasemassa ohjushyökkäyksestä varoittavassa järjestelmässä. Diplomaattisten erimielisyyksien vuoksi Venäjä ja Azerbaidzhan eivät ole tähän mennessä onnistuneet sopimaan Gabalinskin tutka-aseman vuokra-ajan jatkamisesta.
Venäjän puolustusministeriö toteaa, että Gabalinskin aseman valvonta-alueen kattaa Armenian Armaviren tutka-asema

http://german.ruvr.ru/2012_12_27/Russland-startet-Bau-von-neuen-Radaren-2013/

Yli horisontin -tutka
Korkeilla taajuuksilla tutkan toimintamahdollisuuksia rajoittaa horisontti ja tutkan ja maalin keskinäinen korkeus. Yli horisontin -tutka (OTH) käyttää lyhyitä aaltoja (HF) ja niiden kykyä heijastua ionosfääristä, keskipitkiä radioaaltoja (MF) tai pitkiä radioaaltoja (LF) ja niiden pinta-aaltoetenemistapaa. Siten tutka voi mitata
satoja, jopa tuhansia kilometrejä horisontin taakse, yleensä merelle. Suuren aallonpituuden vuoksi yli horisontin -tutkien antennit ovat jopa satojen metrien laajuisia kiinteitä antennikenttiä. Niitä tarvitaan varsinkin valtamerien sotilaalliseen valvontaan ja sään ennustamiseen sekä laittoman maahantulon, salakalastuksen ja salakuljetuksen paljastamiseen.

7.12.2012

Jouko löysi ja lähetti kyseisen profetian... Kiitos Joukolle... :)

Eli näin hän mailasi:

Hei!
Etsimäsi uni on varmaankin alla oleva. Se oli sivujeni Profetioita-osiossa. 

Jouko Piho
 

19.11.2008
Erään amerikkalaisen naisen uni 21.10.2008
Unen välitti minulle David Bush. Erään jo edesmenneen saarnaajan tytär näki unta noin kaksi viikkoa ennen Amerikan presidentinvaaleja 4.11.2008.
Me keskustelimme unesta ja kerroimme muillekin ihmisille toivoen että kyseessä on vain kauhea uni eikä muuta.
Toivomme vieläkin samaa.
Unessa nainen oli kuin korkealla USAn mantereen yläpuolella samalla tavalla kuin näkee TV:ssä sääkarttoja. Sitten näkyi elämää suurempi Barack Obaman ylös taivaisiin katsova kasvokuva kansakunnan yläpuolella. Obama voitti vaalit, ja välittömästi sen jälkeen lähestyi paksu, pimeä ja ruma pilvi joltain suunnalta. Koko maa oli tämän vaarallisen sumun peittämä. Sitten nainen näki suuren kalenterin sivun, joka oli auki joulukuun 2008 kohdalta. Kuukauden noin kahden ensimmäisen viikon numerot näkyivät täysin selvinä ja mustina. Mutta kuukauden loppuosan numerot näyttivät heikoilta ja poispyyhkiytyneiltä kuin tietokoneen näytöltä, mikä ei ole vielä täysin latautunut. Nainen ei väitä näiden unien välttämättä tarkoittavan mitään ja hän toivoo, että ne ovat vain unia.

Olemmeko siis nyt tässä kuvauksellisessa hetkessä?


6.12.2012

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ - SUOMINEITO VIHITÄÄN SEN KUNNIAKSI (8. päivä)

"Suomen vihkiminen saatanalle" ihmetyttää netissä
IL-Keskiviikko 5.12.2012 klo 13.42
Suomi vihitään saatanalle Verkossa leviää kummallinen kutsu rituaaliin, jossa Suomi halutaan vihkiä saatanalle.
Turun Hengentieteen Seuran sivuilla kerrotaan seuran tapahtumasta, jossa Suomi vihittäisiin Saatanalle ja Luciferille 8. joulukuuta. Tämä olisi ilmeisesti vastaveto sille, että katolinen kirkko vihkii Suomen Neitsyt Marialle samana päivänä. Tapahtuman Facebook-sivu on kerännyt runsaasti jäseniä. Huomiota herättävä tapahtuma on nostattanut paljon tyrmistystä erityisesti kristillisissä piireissä. Mystinen rituaali olisi tarkoitus järjestää helsinkiläisen Horror-Shopin tiloissa.

Iltalehti tavoitti Horror-Shop-levykaupan omistajan kommentoimaan kummallista tapahtumaa.

- Onhan se hellyyttävää, kun uskovaiset provosoituvat niin hurjan helposti. Kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti - mitään tapahtumaa ei olla järjestämässä, levykaupan omistaja
Sami Haavisto sanoo. Haavisto painottaa, että hän vastaa aiheeseen vain omasta puolestaan eikä edusta millään tavalla Turun Hengentieteen Seuraa. Iltalehti ei tavoittanut ketään seurasta kommentoimaan asiaa. Seura on perustettu huumorimielellä.

Jos teekkari kusee vitsiksi Mannerheimin patsaaseen ja spraymaalaa siihen natsiviestinsä, niin onko hän oikeutettu tekemään se vitsin ja vain teekkaripilan takia? Entäpä onko hellyttävää kun viranomaiset ottaa kaiken sellaisen aina niin vakavasti ja pistävät teekkarin putkaan?
Onko siis yhden tekevää, vihkivätkö he Suomen saatanalle, vai ei? Jos Turun Hengentieteen seura ei välitä hengellisestä arvomaailmasta, niin onko heillä oikeus hengessä kutsua henkimaailmaa, saatanaa ottamaan Suomi vastaan vihittynä morsiamena? Onko siis todella kyseessä huumoritempaus, kuten teekkarikin pippeli kädessään Marskin patsaalla miettii, hymyn virne naamallaan, vai onko sittenkin myös teekkarinkin taustalla vain karu ja laskelmoitu pahuus, jonka perimmäinen tarkoitus on palvella henkimaailmaa?
Mikäli näin on, meitä suomalaisia odottaa todella vaikeat ajat...
kyseessä ei ole leikin asia!!!
Kahdeksas päivä on okkultistinen saatanalle tarkoitettu luku, joka viittaa syvää pahuuteen, eikä sellainen ole koskaan vitsi. En ikikuuna päivänä uskaltaisi leikkiä noiden asioiden kanssa.

Muistaakseni Pihon sivustolta löytyy muutaman vuoden takainen profetia, jossa puhutaan joulukuusta, joka puolesta välistä alkaen pyyhkiytyy pois. Koetan etsiä sen, mutta en nyt just ehdi... lisään sen tähän, jos löydän, koska jos tuo vihkiminen todella tapahtuu, niin sen jälkeen täytyy tapahtua jotain todella muutakin. En usko että tuo rituaali jäisi vaille sen välitöntä seuraamusta erilaisien tapahtumien muodossa.

1.11.2012

Moni yhtälö täyttyy tämän jutun huomiossa

ISlannin ilmavalvonta Islannin ilmavalvonnasta kiista Suomessa: "Jotkut ovat huolissaan Venäjästä" 

Asiantuntijan mukaan Suomen osallistumista Islannin ilmavalvontaan vastustetaan kolmesta syystä. Suomen osallistuminen Islannin ilmavalvontaan yhdessä Ruotsin kanssa on herättänyt voimakasta vastustusta oppositiossa.
Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulun strategian ja turvallisuuspolitiikan opettaja Tomas Riesin mielestä on kiinnostavaa, että Ruotsissa ei olla käyty aiheen ympärillä vastaavaa keskustelua. Riesin mukaan
vastustuksen taustalla voi olla kolmenlaisia näkökulmia.
- Jotkut tahot ovat huolissaan Venäjästä. Kyseessä voi olla vanhanaikainen suomalainen ajattelutapa, jonka mukaan Venäjää ei tule provosoida, Ries sanoo.

Toinen näkökulma on Riesin mukaan Naton ja Yhdysvaltojen vastainen.
- Ei haluta olla osa liittoa, jota ei voida itse voi kontrolloida ja joka voi aiheuttaa meille ongelmia.

Kolmas näkökulma taas on se, että halutaan keskittyä mielummin Suomen puolustukseen.
- Ajatellaan, että tämä maksaa paljon rahaa, joten miksi ei käytettäisi sitä Suomessa.
Jos Suomi liittyy mukaan operaatioon, ei Venäjän reagoimista voi Riesin mukaan ennalta tietää. Ries sanoo, että tämä on kuitenkin Suomen kannalta tärkeä kysymys.
- Voi olla, että Venäjä ei ilahdu asiasta, jos he näkevät tämän Suomen uutena askeleena kohti Natoa, Ries arvioi.
Suuri kysymys Riesin mukaan onkin se, kuinka Suomessa tulisi reagoida Venäjän reaktioon.
- Venäläiset perinteisesti työntävät rajoja pidemmälle, jos heidän reaktioonsa vastataan.
Tomas Ries on työskennellyt aiemmin Suomen sotakorkeakoulun strategian laitoksella


Jarmo: Eräässä profetiassa sanotaan mm. että Ruotsi pelkää että Venäjä hyökkää kohta Suomeen. Tämä lause on merkittävä, koska tässä nimenomaisessa jutussa mainitaan Ruotsin asema ja rooli. Tässä jutussa on jo ruotsalaisten asiantuntijoiden tuntema pelko siitä, miten venäläiset reagoivat. Sanotaan etteivät osaa edes arvailla miten Venäjä reagoi.
Näistä syistä voin olettaa helposti, että menemme vielä ensi kevääseen, jossa vasta kaikki alkaa vyöryä yli... Jotkut saivat vielä yhden vuoden armonaikaa! Seurakunta oli jo valmis, aivan kuten Niilo Ylivainio omassa viljapeltoprofetiassa kertoi, vilja olisi jo kypsää, mutta...

25.9.2012

Venäjä aloittaa suojaamaan itseään pohjoiselta ydinasehyökkäykseltä - ilman tutkaa !!??

MIG 31 Venäjän puolustusministeriö sijoittaa MiG-31 -tyyppisiä pitkän matkan torjuntahävittäjiä Rogachjovon arktiseen tukikohtaan Novaja Zemljalla vuoden loppuun mennessä puolustautuakseen hyökkäystä pohjoisesta tulevaa hyökkäystä vastaan, kertoi Izvestija-lehti tiistaina ja viittasi sotilaslähteisiin.

Lähde: RIA Novosti

Toimittaja: Heikki Sipilä
25.9.2012, Verkkomedia.org


'Uhka pohjoisesta' - Venäjä sijoittaa MiG-31 -torjuntahävittäjiä arktiselle alueelle

"MiG-31 -laivue on tärkein osa Venäjän kehittäessä pohjoista ohjuspuolustusjärjestel-määnsä - MiG-31 pystyy torjumaan paitsi ilmaiskuja, mutta myös Barentsin mereltä Laptevin meren rannoille tulevia ydinkärjillä varustettuja risteilyohjuksia", lähde sanoi.

Maailman nopein ja modernisoitu MIG 31-hävittäjä vastaa Venäjän kasvaviin sotilaallisiin uhkakuviin tehokkaasti ja täydentää Venäjän ohjuspuolustuskykyä

Tutkat Vaikka Venäjällä ei ole täydellistä maanpäällistä tutkakattavuutta pohjoisilla alueilla, kaksipaikkainen MiG-31 voi torjua kohteet jopa 124 mailin (200 km) etäisyydeltä kehittyneen tutkansa ansiosta ja se voi myös kuljettaa pitkän matkan ohjuksia. MiG-31 on maailman nopein hävittäjä ja torjuntahävittäjä ja siitä on kehitetty hiljattain uusi MiG-31BM -versio.

Eli Venäjä huomaa aivan kohta tarvitsevansa Suomen Lapin, tutkaa ja sotilaallista ilmavalvontaansa varten. Se on aivan selvä asia... eli Venäjä tulee piakkoinkin pyytämään aluksi kauniisti, että voisivatko he vuokrata jostain sopivasta kohdasta ilmavalvontakes-kustaan varten maata. Tähänhän Suomi ei puolueettomasta kannastaan johtuen suostu ja Venäjä aloittaa painostuskeinot, lopulta miehittäen koko alueen.

Alla oleva tutkan paikka, asema, suunta, ulottuvuus ja mittasuhteet selittävät syyn.
MIG 31 ei riitä, kun katsotaan Google Earthia kiertämällä maapallo kohdalleen.
Tarvitaan 800km vähintään kiinteää ja jatkuvaa valvontaa, eikä 200km jostain lennosta sattumalta.


Tutka Kolarissa

1.8.2012

Katso miten erehdyttävästi johtaa Suomen talousmedia kansaa harhaan - Nokia osake..

Harhautus tapahtuu numeroissa prosentteina, joita ei saisi koskaan verrata summiin sellaisenaan, koska sata prosenttia on mm. plus miinus nolla ja yhdestä sentistä 200% nousu on vaivaiset kaksi senttiä jne. Nyt kun puhutaan Nokiasta, niin nämä hehkuttavat suureen ääneen Nokian rakettimaisesta 11% noususta. Jos se olisi ollut Nokian kultavuosina, niin sillä olisi merkitystä, mutta tänään Nokian osakkeen pitäisi rakettimaisella nousulla tarkoittaa ainakin useamman sadan prosentin nousua. Alla Nokian osakekurssin laskevat luvut:

Kurssikehitys

Kaikkien aikojen ylin 20.06.2000

1v. muutos
2v. muutos
3v. muutos
5v. muutos
Vuoden ylin

Vuoden alusta

Vuoden alin


65.00 EUR


-47.17%
-71.05%
-78.01%
-90.03%
 
4.46 EUR
-45.55%
1.33 EUR

Jos Kauppalehti hehkuttaa rakettimaisesta noususta Nokian kurssin noususta 1,33:sta 1,5:n niin täytyy olla jokin oma lehmä ojassa Nokian suhteen. Eli ostopainetta haetaan, jos samainen lehti otsikoi, että Nokian ylin johto hamstraa Nokian osakkeita = Suomi-Kauppalehti-Suomi sanakirjalla käännettynä, "ostakaa dorkat arvottomia osakkeita, joka on kohta historiaa".
Mikäli Nokia oikeasti lähtisi nousuun, sen arvo pitäisi aluksi monikertaistua.
Nyrkkisääntö prosenttilaskussa on seuraavanlainen: jos arvo putoaa 90% alkuperäisestä, sen täytyy nousta 900% saavuttaakseen saman arvon. Älkää siis uskoko prosenttihuijaukseen.

Tässä pari muuta laskennallista silmänlumetemppua, jollaisia meihin käytetään useita:

Pelataan golfia... Olen maailmanmestari, eikä sinulla ole siis pienintäkään mahdollisuutta voittaa yhtään ainoaa reikää. Laitetaan 10 sentin panos joka reiälle ja kun olen voittanut kaikki 18 reikää, hävisit 1 euro ja 80 senttiä. Mutta ei se ole kivaa, vaan jätetään potti pöytään ja korotetaan joka kerta. Häviät taas, aluksi 20 sent. sitten 40 sent. sitten 0,8 € sitten 1,6 € jne. Paljonko voitan sinulta kun olen voittanut jälleen kaikki 18 reikää? 13 107,20 € ja minä sijoitin vain 10 senttiä. Aika rajua...

Toinen sama Shakkipelissä. Lainaat minulta säkin riisiä pahimman talven, tammi-helmikuiden yli. Sovimme korkoprosentin velalle riisinjyvissä shakkilaudalla, jossa on 64 ruutua. Sinulla on 64 päivää aikaa maksaa laskusi ja velka kasvaa yhden riisijyvän tuplatessa itsensä kertoimella shakkilaudalla siten että ensimmäisenä päivänä säkistä tulee vain yksi riisinjyvä korkoa ja seuraavana päivänä toiselle ruudulle kaksi riisinjyvää jne. kolmantena päivänä kolmannelle ruudulle neljä pikkuruista riisinjyvää korkoa, sitten kahdeksan, sitten 16 ja kuudennelle ruudulle/päivälle tuleekin jo 32 jyvää korkoa riisisäkistä. Montako jyvää olet runsaan kahden kuukauden päästä maaliskuun alkupäivinä velkaa? Otapas laskin ja laske! Ei sato riitä koko pitäjässä siihen määrään, eikä sinun laskimessasi edes numeropaikat. Summa on käsittämätön.

2.7.2012

Merkittävä uninäky Pihon sivuilta - näemme miten ja minne miehitys kohdistuu

Miehitetty suomi Rene Wallin uni 26.6.2012 
Näin 26.6.2012 erikoisen unen. Unessa olin koneeni ääressä tässä kirjoituspöytäni ääressä katsomassa netistä teidän (Jouko Piho) sivujanne. Teidän sivuillanne oli ensimmäisenä kuvan kartta. Huudahdin kaverille vieressä että: "Katso! Suomeen on hyökätty viime yönä!"

Kartalla näkyi joukkojen eteneminen ja valloittamat alueet kuin reaaliajassa ruskealla värillä täytettyinä. Olit laittanut kartan sivuillesi kaikkien nähtäväksi. Tietokoneeni kello oli tällöin 15:37 ja alla oli teksti: "Hyökkäys alkanut kello 3. Venäläiset edenneet yhdeksässä tunnissa kaksi kolmasosaa Pohjois-Suomen halki." Joukkojen päät olivat terävät ja suunta oli selkeästi kohti Ruotsin rajaa ja Lapin katkaisua.
Aamulla kun heräsin etsin netistä näkemääni sivua ja aloitin katsomalla, josko olisin nähnyt sen sinun sivuillasi. Uni oli siis niin todenmukainen. Sitten googlasin karttoja ja yllätyksekseni ja kauhukseni löysin juuri saman kartan kuin mitä unessa näytettiin. Olen lisännyt karttaan niin tarkasti kuin rukouksessa Herra on antanut minun nähdä joukkojen paikat. Kartassa oli myös näkyviä ruskeita laikkuja. Niiden tarkkaa määrää en muista, mutta niitä oli hieman enemmän kuvastaen pieniä kommandoyksikköjä. Nyt karttaan merkityt ja näkyvät ovat isompia laskuvarjosotilaiden pudotusjoukkoja.

21.6.2012
Uuno Presidenttinä päätti jakaa Suomen "jostain tosta Konnenveden kohdalta kahtia" tasan kaksikymmentä vuotta sitten elokuvassaan, Uuno Turhapuro Tasavallan Presidentti, elokuvassa.
http://www.youtube.com/watch?v=B_-q1U5Gtlg&feature=relmfu

...kohdassa 33:10 jälkeen.

Saattaa herättää ajatuksia... ???

18.5.2012

On sääli jos en ilmoita tätä sisaren viestiä... tämä taitaa olla tärkeä.

Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa

 

"1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ?kiukku?. Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236".

 

- tämä ei jätä minua rauhaan.

 

Katso karttaa, missä kohtaa Suomea rajamerkki III/236 on. Ilomantsissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä Suomen että Venäjän puolella. Jos joku haluaa tulla tuosta kohtaa idästä Suomeen, siitä on suora tie Joensuuhun ja Kuopioon. Suora tie ylöspäin molemmin puolin Pielistä Kajaania kohti. Mielenkiintoiseksi tämän tekee myös kaavailut lakkauttaa Pohjois-Karjalan Prikaati Kontiolahdesta. Suora tie jatkuu myös itärajaa pitkin alaspäin kohti Lappeenrantaa.  Rajan itäpuolella on taas saloilla tilaa pitää joukkoja huomaamattomammin reservissä ja/tai  siirrellä niitä sinne harjoituksen nimissä; toisin kuin Karjalan Kannaksella.

 

Jos tuo 236 sattuisi tarkoittamaan 23.6., se ajoittuu useimmiten Juhannukseksi.

Mitä tekevät suomalaiset ja Suomi? Viettävät Juhannusta kuka missäkin ja missä kunnossa. Valtion johto ja eduskunta on aloittanut myös lomansa. Varuskunnissa on minimimiehitys eli kestää aikaa saada varusmiehet ja reserviläiset riveihin.

Taktisesti täydellinen ajankohta tehdä strateginen yllätyshyökkäys.

 

Karhun kaataman pylvään symboliikassa on varoitusta. Tuo rajapyykki III/236 on kaadettu kolmesti maahan. Miksi juuri tuo pylväs? Viestittääkö tämän pylvään kaataminen silmällä pidettävää paikkaa? Merkit on aikanaan tarkoitettu meille vauhdissa tulkittaviksi. Kiireessä ei ole aikaa selata sivukaupalla tietoa.

Entä jos tämä yksinkertaisuudessaan pyytää vahvistamaan tuon alueen puolustusta?

 

 Tämä pohdinta on vajavaista ja en todellakaan toivo/halua kyseisiä asioita tapahtuvaksi. Silti koen, että meillä on annettu  varoitus ja meidän pitäisi pystyä se tulkitesemaan "vauhdissa" eli Luojan antamalla maalaisjärjellä helposti.

 

"Mie"16.2.2012

Tukholman 1984 profetia pohjoiskalotin kartta

9.2.2012

Kuntauudistuksesta ja varuskuntien lakkauttamisesta ja yhdistymisestä

Miehitetyt alueet ja puolustus Jesaja 5:8-16 Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa! Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi. Sillä kymmenen auranalaa viinitarhaa on antava yhden bat-mitan, ja hoomerin kylvö on antava eefan.
Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon.
Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.
Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät; mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.
Näin sanoo Pyhä Raamatun Sana! TAAS ja tässäkin kohtaa ihmistä vastaan ja morsiamen ylösoton puolesta ja sen vapautuksen edestä tästä tulevasta kurimuksesta. Älkää siis pitäkö halpana näitä lukemattomia vihjailuista Raamatun lehdillä, mitä ylösotto/tempaus merkitsee. Vieläpä sanassa sanotaan, silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan. Jumala näyttää vanhurskautensa ja alkaa pelastamaan toden teolla ihmisiä, siis vasta ylösoton jälkeen.

6.2.2012

Vaalien mielenkiintoinen yksityiskohta: Haavisto voitti Kolarissa

Sunnuntai 5.2.2012 klo 21.45
Haavisto Pekka Haavisto oli yllättäen ykkönen Lapissa sijaitsevassa Kolarissa. Kokoomuksen Sauli Niinistö on ollut ykkönen lähes jokaisessa Suomen kaupungissa presidentinvaalien toisella kierroksella. Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta kuitenkin löytyy: vihreiden Pekka Haavisto voitti Kolarissa, joka sijaitsee Länsi-Lapissa Ruotsin rajalla. Haavisto sai Kolarin äänistä 55,2 prosenttia Niinistön jäädessä 44,8 prosenttiin.Tulos on poikkeuksellinen, sillä Lapissa Niinistö voitti muuten selvästi: hän sai Lapin äänistä kaikkiaan peräti 62,4 prosenttia. Lapin äänestysprosentti tosin jäi alhaiseksi: vain 62,1 prosenttiin.Ensimmäisellä kierroksella Paavo Väyrynen sai Kolarin äänistä 42 prosenttia. Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki sai 16,2, Niinistö 15,9 ja Pekka Haavisto 13 prosenttia. IL

Pelkästään tämä juttu kertoo minne Venäjä pistää leirinsä... koska ei Jumala rankaise kuntaa/kaupunkia osattomasti. Näin minä uskon.

3.2.2012

MUISTOJA TALVISODASTA, KUN OLI VIELÄ ROKAN ANTTEJA -vitsi-

Antti Rokka Vuonna 1939 suuri joukko, kokonainen divisioona venäläisiä sotilaita oli siirtymässä raja-alueella ja olivat juuri ylittäneet erään kukkulan ja leiriytyneet alas tien varteen. Yhtäkkiä he kuulivat ylittämänsä kukkulan takaa suomen aksentilla murtaen, pilkkalaulun soinnulla venäjäksi:

"Yksi suomalainen sotilas olla parempi kuin kymmenen venäläinen sotilas".

Venäjän komentaja reagoi nopeasti ja määrää 10 hänen parasta miestään, eliittisotilasta menemään kukkulan yli, jossa aseellinen yhteenotto puhkeaa, jatkuen muutaman minuutin ja sitten laskeutuu hiljaisuus.
Iloisesti ilkkuva "nän-nän-nän-nän, nää, nää" lapsellinen suomalaisääni jälleen huutaa:
"Yksi suomalainen olla parempi kuin ... sata venäläistä eliittisotilasta".


Hyvänen aika, huudahtaa venäläinen komentaja ja lähettää 100 hänen toiseksi parasta sotilastaan kukkulan yli jota heti seurasi valtava aseellinen taistelu kukkulan takana. Noin 10 minuutin kuluttua taistelu jälleen vaimeni ja hiljeni, vain käki jäi kukkumaan kaukana. 

Rauhallinen suomalainen ääni huhuilee jälleen kukkulan takaa venäläisille:

"Yksi suomalainen on parempi kuin tuhat venäläistä rivisotilasta"
. 

Venäläinen komentaja raivostui ja lähetti kaikki loput 1000 taistelijaa kukkulan toiselle puolelle. Kiväärit, konekiväärit, kranaatit, raketit, ne kaikki jylisi ja jytisi, sekä rätisi ja vieläpä tykkitulen nostattama savupatsas-sieni nousi mäen takaa, niin kauhea taistelu tuli, kunnes se vaimeni vaimenemistaan, enää kuului muutamia laukauksia ja.... sitten kaikki taas hiljeni haudan hiljaiseksi.
 

Lopulta yksi lähes tulkoon seulaksi ammuttu venäläinen sotilas ryömii takaisin leirille kukkulan yli. Ryömien vatsallaan juuri ennen kuolemaansa hän varoittaa komentajaa: "älä ihmeessä lähetä tuonne hornankattilaan enää ketään... sitten viimeisillä voimillaan hän sanoo kuolevan korahduksen kera... K..k..k..komentaja... se on ANSA, n..niitä on siellä kaksi.

Noh, mutta seuraavan kerran kun kohdataan, taitaa naru viedä pässiä... valitettavasti niin.

 

10.12.2011

Tämän täytyy olla Suomen kohtalon alkupamaus. Putin ei kestä tätä ja keino on sota!

 

Putin1
Putin2
Putin3
Putin4
Putin5
Putin6
Silminnäkijöiden mukaan noin tuhat ihmistä osoitti mieltään Vladivostokissa Tyynenmeren rannalla. Habarovskissa lähellä Kiinan rajaa poliisi otti uutistoimisto Ria-Novostin mukaan kiinni parisenkymmentä protestoijaa.Vladivostokin mielenosoittajat kantoivat kylttejä joissa protestoitiin väitettyä vaalivilppiä ja vaadittiin Venäjälle uutta johtoa.- Rottien pitää lähteä, vaadittiin yhdessä kylteistä.Mielenosoituksia on luvassa ympäri maan. Moskovassa järjestettävään protestiin odotetaan jopa 30 000 ihmistä. Mielenosoittajat kerääntyvät aukiolle Kremliä vastapäätä Moskva-joen toiselle puolelle. Jos osallistujamäärä täyttää odotukset, kyseessä olisi suurin mielenosoitus Venäjän pääkaupungissa sitten 90-luvun. Mielenosoittajat ovat suuttuneet viime viikonloppuna järjestetyistä duumanvaaleista, jotka opposition mukaan olivat vilpilliset. Vaaleissa eniten ääniä sai pääministeri Vladimir Putinin ja presidentti Dmitri Medvedevin Yhtenäinen Venäjä -puolue. Viranomaiset ovat antaneet luvan mielenosoituksiin, mikä on viitannut siihen, että yhteenotot opposition kannattajien ja mellakkapoliisien välillä halutaan välttää.
STT-REUTERS
 

Viime aikoina jokaisessa diktatuurityyppisessä maassa, jossa ei ole kunnollista demokratiaa, on tapahtunut levottomuutta, tai ainakin jonkinlaista kapinaa, paitsi ehkä Pohjois-Koreassa, jossa vielä valta on pelon voiman alle linnoitettu.
Venäjä on oppinut paljon, eikä Putin ole tyhmä, puhumattakaan Medvedevistä. He osaavat,
 
etenkin Putin, ohjata painostuskeinoin kansaa. He osaavat psykologisen kansan ohjaamisen isänmaallisin, "äiti Venäjä" keinoin. He luovat takuulla kansalle muuta ajateltavaa, kuin miten vaaleissa todellisuudessa meni hommelit. He tekevät kuten George Bush, eli ottavat Mainilan laukaukset käyttöön ja lavastavat vihollisuuden, jota muka koko kansa sitten alkaa puolustaa. 

 

15.6.2011

 

Karhun raatelema rajapyykki III/236 ja kolmas kerta

 

Tein jutun tuossa loppuvuodesta 2010 karhun raatelemasta Suomen rajapyykistä. <Linkki>
 
Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa
 

1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ”kiukku”. Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236.

Karhu siis raateli rajapyykin jo viime syksynä. Sain lukijalta vihjeen ko. tapauksesta ja olin laittanut jo silloin tammikuussa lukijoille pyynnön mailata jos jollekulle tulee mieleen mitä tuo III/236 voisi tarkoittaa. Eilen sain vaikuttavan sähköpostin:
 

Hei!

Luin jutun karhun raatelemasta rajapylväästä. Minusta numerot 236 tarkoittavat päivämäärää eli  23.6. ja vuotta 11 (2011), kun lasketaan 2+3+6=11.

Yläpuolella oleva III voisi viitata kolmanteen rajan käyntiin.

Niin paljon säikähdin tuota lukua ja yhteensattumaa kolmannen kerran saman pylvään raatelemisesta, että toivon sydämestäni, että tuolla luvulla ei olisi antamaani merkitystä.
 

Nimimerkki " Mie Karjalasta"

 

1.6.2011

 

Profetiaa tulee taas: Varis terrorisoi ihmisiä Säätytalolla - "syykin selvisi" vai selvisikö?

 

Säätytalon hallitusneuvotteluissa eletään monen neuvottelijan arvion mukaan ratkaisevaa päivää. Iltapäivään mennessä räväkimmät hetket järjesti kuitenkin portailla päivystävien toimittajien ja taukoa pitävien neuvottelijoiden kimppuun hyökkäilevä varis.

Varis ei noki ihmisiä ilkeyttään, vaan se suojelee pesästä pudonnutta poikastaan. Pesä on säätytalon räystäässä. Koska poikanen ei osaa vielä lentää, se taapertaa edes takaisin säätytalon ympärillä, ja emo suojelee sitä raivokkaasti.
Säätytalon henkilökunta päivystää portailla pitkät sateenvarjot aseinaan. Varjoilla he puolustautuvat variksen hyökkäyksiä vastaan.
Henkilökunta otti yhteyttä pelastuslaitokseen, mutta asialle ei voi tehdä mitään, sillä varis on pesimäaikanaan rauhoitettu.
Talon sisällä odotetaan edelleen, että puolueet pääsisivät sopuun talousraameista. Talousryhmän vetäjä Kimmo Sasi (kok) on käynyt päivän mittaan kahdenvälisiä keskusteluja eri puolueiden kanssa. Hallitusneuvotteluja johtava Jyrki Katainen (kok) suhtautui aamupäivällä hyvin optimistisesti talousryhmän etenemiseen. Hän odottaa sopua mahdollisesti jo tänään.
Monen muun työryhmän työ on talouslukuja vaille valmis. Odotettavissa on, että kunhan ryhmät saavat talousraamit selville, ne saavat omat osuutensa nopeasti valmiiksi. Esimerkiksi hyvinvointipolitiikan ryhmän puheenjohtaja Paula Risikko (kok) arveli, että hänen ryhmällään tekstin muokkaamisessa menee sen jälkeen korkeintaan päivä.
Neuvottelujen aikataulu lykkääntyi hieman iltapäivällä, kun puolueiden puheenjohtajista koostuvan johtoryhmän kokousta lykättiin.

Varis on epäpuhdas lintu ja on saatanan enkelin symboli. Pystyn helposti olettamaan tämän merkkinä Jumalalta. Profetialla ei sinänsä suurta merkitystä olekaan, mutta sen sijaan on vahvistuksena niille joilla on sellainen korva jolla kuulee ja sellainen silmä jolla näkee. Säätytalolla siis käydään henkimaailman taistelua ja kiusaa tekee pedon emo, joka tahtoo pesimänsä jälkeläisen menestyvän.
Mitä tuohon poikaseen tulee, niin selitän sen näin: Petolinnun poikanen on siemennetty jo Suomen tulevaan hallitukseen valmiiksi ja jokin taivaallinen voima haluaa heittää pesityn pedon pois säätytalolta, jossa käydään suurta taistelua Suomesta. Petoemo sen sijaan tahtoo että pedoista kasvaa täysikasvuisia petoja Suomen johtoon, jotta saatana saisi oman hallituksensa valtaan.
Aivan varmasti nyt joku ajattelee, että no jopas Jarmo taas haki kaukaa ajatuksensa, mutta ajatus on ajatukseni, rukoukseni on rukoukseni, eikä se muuta tätä profetiaakaan muuksi. Säätytalolla luodaan parasta aikaa saatanallista suunnitelmaa Suomen kansan turmioksi.

 

20.5.2011

 

Kataisesta tulee nuori ja urheilullinen pääministeri ja 2 maata sortuu, köyhä ja vauras

 

Lordi (saatana) voitti Euroviisut 21.5.2006 ja Suomi voitti jääkiekon MM-kisat 6 päivää aiemmin tänä keväänä, joka numeraalinen on vihje Lordin voitolle ja ennustetulle päivälle 21.5.2011
Kaikki asiat alkavat täsmälleen oikealla hetkellä ja Raamattu kertoo monin erilaisin kuvauksin Jeesuksen pelastavan omansa juuri täsmälleen oikealla hetkellä. Profeetat ovat jo pitkäsi toistasataa vuotta julistaneet samaa. Oikealla hetkellä Jeesus seisoo pilven reunalla sirppi kädessään ja käskyhuuto kuuluu: "leikkaa maa, sillä sato on kypsynyt leikattavaksi".
David Wilkerson profetoi talouden kaatuvan kolme viikkoa sen jälkeen kun joku maa kaatuu Välimeren rantaviivoilla. Kaikenlisäksi David pääsi kotiin, aivan kuten tehtävänsä päättänyt Jussi Havukainen. He ovat molemmat saavuttaneet Jumalan antaman tehtävänsä päätökseen ja on kotiin pääsyn aika.
Nyt meillä on Kreikka kaatumassa ja huomenna tulee kuluneeksi nuo ennustetut päivät 21.5. saakka, joten lähtisin siitä, ettei tapahdu paljon, mutta silti suuri asia: Jumala sulkee arkin oven ja Suomi kokee jotain merkillistä.

 

Luottoluokittaja Fitch on laskenut Kreikan luottoluokitusta kolmella pykälällä. Se oli luokitellut Kreikan lainat jo aiemmin roskalainoiksi, mutta nyt luokitus laski vielä entisestään. Kreikan aiempi luokitus oli BB+, nyt se on B+. Fitchin mukaan luokitus kuvastaa

sitä, kuinka ison haasteen edessä Kreikka on, kun se toteuttaa perinpohjaisia taloudellisia ja rakenteellisia uudistuksia turvatakseen valtion maksukyvyn. Myös luottoluokittajat Standard & Poor's ja Moody's ovat luokitelleet Kreikan lainat roskaluokkaan.

Huomenna tilanne saattaa kääntyä kummalliseksi tai meillä tehdään jokin jumalaton liitto, joka johtaa pikaiseen tapahtumaketjuun. Saattaa olla että tuo jumalaton hallitus kootaan huomenna ja varmistetaan sille pohja. Joka tapauksessa Lordia (saatanaa) kumarretaan huomenna Suomessa ja sen hallituksessa, virkamieskoneistossa ja ehkäpä suuressa osassa kansaakin!

Maailman lopun skenaarion laskenut Harold Camping saattaa olla hyvinkin oikeassa ja varmaan jopa onkin, mutta se ei tee maailman loppua, vaan maailman siirtymiskauden alun konkreettisesti uudelle hallitsijalle. Ensimmäinen seitsemän vuotta saa saatana hallita lähes täysin ja sitten sen hallinnon loppu tulee Jeesuksen tulemuksella ja alkaa uusi parempi hallinto.

 

15.4.2011

 

Vaalien alla! Profetia kuuluu osapuilleen näin:

"Nuori ja urheilullinen pääministerimme on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, kun Venäjä tulee

voimalla rajojemme yli miehittäen rakkaan Suomen maamme. Nuori pääministerimme on

ymmällään siksi koska hän ei tunne kaikkivaltiasta Jumalaamme".

 

16.3.2011

 

Taloussanomat kirjoittaa enteellisesti, kuinka Suomi luhistuisi kriisin iskiessä

 

Näin nopeasti Suomi luhistuisi...

Tyhjät kaupan hyllyt, pula käteisestä, mykät maksupäätteet ja kännykät. Muun muassa näin Suomi lakoaisi ison kriisin iskiessä – eikä siihen tarvittaisi edes maanjäristystä. Moderni tieto-yhteiskunta on niin haavoittuvainen, että koko maan yli pyyhkivä raju myrskykin voisi seisauttaa Suomen. Asiantuntijan mukaan suomalaiset ovat tuudittautuneet liikaa siihen, että kaikki toimii. Lue miten sinun kävisi.

 

Taloussanomat selvitti, miten Suomen kävisi kriisin iskiessä. Viime kesän Asta- ja Veera-myrskyt sekä Japanin maanjäristys ovat osoittaneet, kuinka riippuvaisia kehittyneet yhteiskunnat ovat tietoliikenneyhteyksistä sekä sähköstä.

Suomi olisi pulassa, jos maahan iskisi laaja sähköpula. Sähkötuotannon lakoaminen näkyisi kaikissa tärkeissä yhteiskunnan toiminnoissa.

Esimerkiksi maksaminen ja sen myötä ostaminen kävisi nopeasti vaikeaksi. Käteisautomaatit eivät toimisi ja korttimaksujen onnistuminen riippuisi siitä, olisiko kaupalla käytössään varavoimaa.

– Suurimmissa ongelmissa olisivat kuluttajat omassa arjessaan. Esimerkiksi pankkien ja finanssilaitosten atk-keskuksilla on varavoimajärjestelmät, joilla ne voivat toimia jopa viikkoja. Siksi verkkopankit ja pankkien välinen maksuliikenne voivat toimia, jos tietoliikenne toimii. Pankkikonttorit sen sijaan ovat nopeasti ongelmissa, samoin pankkiautomaatit, Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja Ilkka Kananen sanoo.

Pankkien varajärjestelmät eivät tavallisia kuluttajia lohduttaisi, sillä ne pyörittäisivät vain pankkien tietojärjestelmiä.

Myös osa kaupoista joutuisi sulkemaan ovensa. SOK:n mukaan isommilla S-ryhmän marketeilla on käytössään varavoimaa, mutta jokaisessa Alepassa ja Salessa ei ole varauduttu pidempiaikaisiin sähkökatkoihin varavoimalaitteistoilla.

– Yli vuorokauden sähkökatko häiritsee tuotantoa jo merkittävästi. Varavoimajärjestelmän kapasiteetti ei riitä pyörittämään kaikkea sitä, mihin tarvitsemme normaaliolosuhteissa energiaa, SOK:n yritysturvallisuuspäällikkö Jari Takki sanoo.

Pankkien ja isompien kauppojen varavoima luodaan esimerkiksi dieseliä käyttävillä aggregaateilla. Kriisien ja katkosten varalta Suomella on viideksi kuukaudeksi riittävä varasto tuontipolttoaineita.

 

Kaukolämpöjärjestelmä on keskittynyt

Talvelle osunut kriisi vaikuttaisi Suomeen kipeästi. Moni suomalainen asunto lämpiää kaukolämmöllä. Kaukolämpöjärjestelmä on keskittynyt, mikä tekee siitä myös haavoittuvaisen.

Tämä nähtiin muun muassa kylmänä jouluaattona 2009 Suomussalmella, jossa yksi hajonnut putki laski kiinteistöjen lämpötiloja paikallisesti jopa 12–13 asteeseen.

Vuoto saatiin korjattua, mutta kaukolämpöverkosta oli ehtinyt vuotaa niin paljon vettä, että putket saatiin täyteen ja lämpö kiertämään vasta seuraavan päivän aamuna.

– Kaukolämpöjärjestelmän hyvä puoli on se, että laitoksilla voidaan käyttää useita eri polttoaineita. Yhden polttoaineen loppuminen ei siis kaada koko järjestelmää, Kananen sanoo.

 

Matkapuhelinverkkoa varmistetaan akuilla ja varasähköllä

Yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeimmät alat on velvoitettu varautumaan erilaisiin kriiseihin lainsäädännön avulla. Esimerkiksi teleoperaattoreilla on varasuunnitelmat ja varajärjestelmät  sähkökatkojen varalle.

Tukiasemilla on vara-akustot, jotka pyörittävät tukiaseman toimintaa sähkökatkon alkuvaiheessa.

– Akustojen kestoajat vaihtelevat 3–12 tunnin välillä, tukiaseman tärkeydestä riippuen, Kananen sanoo.

Akustot on tarkoitettu vain ensihätään. Myöhemmässä vaiheessa tärkeimmille tukiasemille tuodaan varavoimakoneita, jotka pitävät verkkoa pystyssä. Jokaiselle tukiasemalle varavoimaa ei kuitenkaan saada.

Suomalaisten internetyhteydet maailmalle on eriytetty kolmeen eri yhdysliikennepisteeseen, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Ne sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Helsingin Pasilassa sekä Oulussa.

– Tietyllä tavalla ne varmistavat toinen toisiaan, Kananen sanoo.

Suomi toimii sähköllä

Pidempiaikainen sähkökatkos lamaannuttaisi muun muassa sähköllä kulkevat junat, sillä vanhanmallisia dieselvetureita ei ole varastoitu kriisiaikoja varten.

– Tässä eletään aika paljon markkinoiden ehdoilla. Se voi olla ongelma kriisin iskiessä, Kananen sanoo. Junia pitäisi sitten paikata muilla kuljetusmuodoilla, Kananen sanoo.

Kriisinkestävämpi kuljetusmuoto ovat esimerkiksi autot, jotka eivät ole niin pahasti riippuvaisia sähköstä. Lisäksi Suomella on viiden kuukauden huoltovarmuus tuontipolttoaineessa.

Kananen muistuttaa, että yhteiskunnan huoltovarmuuden kannalta tärkeitä toimintoja säännellään lailla. Esimerkiksi teleoperaattoreiden on varauduttava poikkeusoloihin. Lisäksi muun muassa  ilmakuljetuksia varten on olemassa omat valmiusohjeensa.

– Näissä tilanteissa on toimittava näiden valmiusohjeiden mukaan. Valmiussuunnitelma ei kuitenkaan voi koskaan olla täydellinen, vaan toimintarunko, jota on sovellettava luovasti.

 

Nykyaikainen ihminen on kriisin edessä avuton

Kanasen mielestä suomalaiset ovat tuudittautuneita siihen, että kaikki toimii maassa ”luotettavasti ja erittäin hyvin”. Hänen mielestään suomalaiset eivät ole varautuneet yllättäviin tilanteisiin riittävän hyvin.

– Suomalaisilla ei ole myöskään tällaista henkilökohtaista kriisinsietokykyä. Sen osoitti muun muassa Helsingin runsasluminen talvi, ihmisillä ei ollut edes lumilapioita.

Pidemmän sähkökatkon varalta kannattaa huolehtia, että kotona on ainakin nämä varusteet:

  • käteistä rahaa
  • patteriradio
  • taskulamppu
  • kynttilöitä
  • tulitikkuja
  • kuivia ja säilyviä elintarvikkeita
  • vettä kanisterissa

 

30.1.2011

 

Eräs palstakirjoitus kertoo Suomen Herätyksestä - Solna Polaris - Pohjolan Valo

 

Kävin taannoin ystäväni kanssa profeetta Hilja Aaltosen luona vierailulla. Hiljahan on odottanut Suomeen herätystä, joka olisi pitänyt alkaa jo ennen Joulua. Mutta hän näki että herätyksen alkamiselle on este? Tuo este on mielestämme jopa kristillisessä mediassa vaikuttava Iisebelin henki: valheessa toimivat julistajat, pastorit ym. epäpyhät lahkot jne. Luuk. 21:7-8 , Matt. 7: 15-23. Rukoillaan että Jumalan Pyhä Henki paljastaisi tuon kaiken epäpyhän suomen yltä, jolloin Hiljan profetoima herätys pääsisi alkamaan!

Minä puolestaan sain sanan vuonna 2006 syksyllä tästä kaikesta tietämättä, osaamatta asiaa mihinkään edes verrata. Sana tuli minulle seuraavan kaltaisesti: "Rauno Helppi saapuu Tukholmasta ja täyttää profetian joka sitoo Isebelin hengen ja sitten alkaa herätys". Ymmärsin että Suomi vapautuu silloin jostain saastaisen seksuaalisuuden alueen kahleesta.

 

23.12.2010

 

Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa

 

Karhu repi rajamerkin palasiksi Ilomantsissa Maakunta (14.09.2010)

Karhu repi lasikuidusta tehdyn Suomen rajapaalun kappaleiksi Ilomantsissa. Venäjän rajamerkki selvisi vähemmällä: se oli vain kiskaistu maasta ja nakattu sivuun.

– Suomen rajapaalu oli ankkuroitu niin lujasti maahan, että karhu joutui särkemään sen, karhun tekoset valokuvannut Topi Ylä-Mononen jatkaa.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun karhu purkaa ”turhautumistaan” tai ”kiukkuaan” rajapaaluihin.

– 1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ”kiukku”.

Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä

karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236.

Yllä olevan jutun artikkelin lähetti eräs lukijani 18.12. ja jutussa on sen verran paljon kuvannollista symboliikkaa sekä nimenomaan yliluonnollisuuden merkit. että on kerta kaikkiaan häpeällistä että tällainen juttu on päässyt ohi. Onneksi sain julkaista tämän lopulta.
Nämä ovat Pyhän Hengen puhetta ja varoittelua. Kauan sitten 1920 luvullahan Arkkipiispa Johanssonhan sai enkeli-ilmestyksen, jossa hänelle esiteltiin suurta miekkaa, jonka Suomi joutuisi kaksi kertaa maistamaan, mutta kolmannella kerralla se iskeytyy kahvaa myöden suomineidon rintaan.
Tässä idän rajapyykkikarhun repimissä rajapyykeissä on tismalleen sama kaiku. On tullut aika repiä Suomi alas juuriaan myöden, koska sen synnit haisevat mädäntyneelle sialle Jumalan edessä ja asialle täytyy tehdä jotain, jotta suomalaisilla olisi vielä mahdollisuus pelastua.

Jos joku keksii tälle merkinnälle III/236 jonkin selityksen, niin mailaa ihmeessä. 23.6. kolmas?
 info@pelastussanoma.fi

 

29.10.2010

 

Vanha suomalainen virsi... Missä nämä ovat nyt?

 

SUN KÄTES HERRA VOIMAKKAAN

Keskiajalta / Suomessa 1702

RUNEBERG, J.L. (TKS) HAVAS, WÄINÖ (TKS SU) (MUOD)

 

1.Sun kätes, Herra, voimakkaan

suo olla turva Suomenmaan

niin sodassa kuin rauhassa

ja murheen, onnen aikana.

 

2.Sun armos täällä meille soi,

mi kallehinta olla voi,

ja meille alla auringon

tää synnyinseutu rakkain on.

 

3.On isät täällä taistelleet

ja uskoneet ja toivoneet.

Me saimme saman asunnon,

ja samat vaiheet meidän on.

 

4.Ja meidän polkuamme saa

taas lapsemmekin taivaltaa.

He kyntää kerran peltomme

ja uskoo kuin me uskomme.
 

5.Oi Herra, käy sä siunaamaan

nää rannat rakkaan synnyinmaan.

Suo aina rauha suloinen

ja estä sota verinen.
 

6.Sä siunaa mielet vakaiset

ja hurskaat työt ja aikehet.

Lyö maahan maansa pettäjät,

tuo julki juonet ilkeät.
 

7.Sä turvaa maamme vapaus,

sen kansalle suo viisaus.

Suo armokaste maille sen

ja sydämihin ihmisten.
 

8.Sä autoit valoon tämän maan

kuin kedon kukan ummustaan.

Sen varttua suo valossas

ja hoida sitä armossas.
 

9.Suo, että sanas kirkkaana

saa keskellämme kaikua,

ja kautta sukupolvien

suo soida nimes kiitoksen.
 

Johan Ludvig Runeberg 1857. Suom. Lasten Suometar 1857, Wäinö Havas 1938. Virsikirjaan 1938.

 

24.9.2010

 

Karhuja karhuja ja karhuja, joka paikassa karhuja

 

Ei kai se hämmästytä skeptikkoja laisinkaan, koska heillähän on ihan oma näkemyksensä kaikkeen. Vähän sama kuin skeptikko ja pilkkaaja näkee uskovassa aina itselleen selittäjän ja että joka ikisestä asiasta löytyy aina jokin uskonnollinen selitys. Sama pätee skeptisyyteen, joka ikiselle Jumalan sanalle löytyy se oma maallinen selitys. Niin on aina ollut ja niin aina tulee olevan... kunnes!? Eli tulee se päivä, jolloin on skeptikkojen ja pilkkaajien aika mennä nurkkaan ja häveten itkeä tyhmyyttään, sillä koska usko on se ainoa
seikka jonka Jumala meistä haluaa ottaa irti. Ei hän halua skeptisyytesi tuottamaa viisasteluasi, eikä tohtorin väitöskirjaasi todistukseksi viisaudestasi, sillä missä sinun viisautesi päättyy, siitä vasta Jumalan alkaa. On siis päivän selvää, että jokainen viisas ja nero jäävät ihmettelemään tyhmyyttään.
Karhut ovat vallanneet palstatilaa jatkuvasti tulemalla ihmisasutuksiin, samoin ketut ja sudet. Miksiköhän? No sille on tietysti ihan sama selitys kuin juuri suuresti uutisoitu Mooseksen ihmeen jakaa vedet kahtia, selitys tuulesta. Ihan kuin ei Jumala juuri käyttäisi sitä jakaakseen vedet. Tietysti käytti ja ihan samalla tavalla selitettiin Sodoman ja Gomorran tulikivet jne. monet muut. Ilman muuta karhut tallustelevat ihmisten ilmoille, koska niiden elintila on pienentynyt ja metsästä tulleet pedot löytävät helposti ruokaa ihmisten ilmoilta. No totta kai syy on siinä, mutta se ei estä tekemästä siitä myös profetiaa. Pedot valtaavat ihmisten asumukset ja maailma on muuttumassa ja joutumassa pedon valtaan. Siitä siinä on kysymys. Jumalan sanoma ja maailma muuttuu siten että Jumalan puhe näkyy silti aina siinä kaikessa. Ottakaa siis vaarin, koska aika on käynyt nyt todella vähiin, on vain enää muutamasta tapahtumaketjusta kaikki kiinni ja silloin se kaikki alkaa.

 

11.9.2010

 

Jouko Pihon sivuille ilmestyi kirjoitus jonka haluan minäkin nyt julkaista

 

Eija Niemeläisen profeetallinen kehotussanoma 9.9.2010

Ajankohtaista Suomen kansalle

Olen tänä aamuna miettinyt, miten armollinen Jumala on ollut tätä kansaa kohtaan, joka on oikein lain voimalla hyväksynyt lakeja, jotka ovat kauhistuksia Jumalan edessä. Kuinka Suomessa on lain voimalla hyväksytty murhat, kun äidin kohtuun surmataan ihmistaimia, sillä he ovat ihmisiä jo silloin kun heillä on alkaneet muodostua jäsenet ja muut elimet. Ne kylmäverisesti surmataan ja uhrataan hyvin usein "moolokille" tai hävitetään huoruuden synnin peittämiseksi.

Tässä maassa tänä päivänä lain voimalla on homo- ja lesboliitot hyväksytty miehen ja naisen avioliiton rinnalle. Homous ja lesbous on kauhistus Jumalan silmissä. Nämä kauhistukset on hyväksytty Jumalan seurakunnan keskuudessa. Sopii vain kysyä, kuka todellisuudessa johtaa kirkkokuntia. Kenelle on annettu valta? Miksi Herran omat ovat ääneti. On sanonta "äänettömyys on myöntymyksen merkki". Mitä me olemme tehneet silloin kun olisi tullut huutaa Jumalan puoleen tämän kansan päättäjien ja paimenten puolesta?

Mitä hirvittävyyksiä tapahtuu tämän kansan keskuudessa? Niistä saa kuulla päivittäin, kuinka on aivan kuin "epidemia", kun miehet raiskaavat naisia, kuinka isät raiskaavat omia tyttäriään. Olen kuullut kuinka eräskin poika oli raiskannut oman äitinsä ja siskonsa, kuinka eräs äiti oli pojallaan makuuttanut itsensä.  Kaikkea tällaista saastaa tämä kansa kantaa sisällään ja kuinka paljon, sen vain Jumala tietää. Raamatussa 3. Mooseksen kirjassa Jumala luettelee niiden kansojen syntilistan, jotka Jumala tuhosi niiden syntien tähden ja näitä kaikkia kauhistuksia Suomessa harjoitetaan. Myös eläimiin ryhtymistä, ei yksin miehet, vaan uskon että naisetkin ovat paritelleet eläinten kanssa. Tätä maata riivaa myös hirvittävä murhanhenki. Ei ole päivää, jolloin ei ole henkeä riistetty, jopa useita.

Mihin joutuu Suomen kansa? Mitä joudumme kärsimään, kun Jumalan tuomiot kohtaavat tätä kansaa? Vain ja ainoastaan se, että Suomen kansa tekee parannusta totisin sydämin ja luopuu synneistään ja poistaa ne lait, jotka sotivat Jumalan tahtoa vastaan. Silloin Jumala armahtaa tätä kansaa, mutta rankaisematta hän ei jätä. On kaksi eri asiaa olla Jumalan tuomioitten alla kuin olla Jumalan rangaistuksen alla. Herra, armahda meitä!

 

24.6.2010

 

Profeetta nousee pian Suomeen ja sama koskee Suomen miekkaa joka tulee kohti

 

Jouko Pihon sivuilla seuraava uusi kehoitus: nimimerkki Repen kehotus 

Koen kehotuksen kirjoittaa tämän viestin. Te, joilla on auto, ostakaa NYT varakanistereita ja täyttäkää ne polttoaineella, niin paljon, että selviätte niillä monta kuukautta. Näin teen itse ja koen, että Jumala kehottaa kaikkia tähän.

Kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että Pohjolan Valon herätys alkaa ihan kohta... aivan kohta!
Idän karhu tulee karjahtamaan vain kerran ja se on jo kimpussamme. Ei se karhu tule salaa tänne, vaan väkevällä voimalla tallaten jalkoihinsa kaiken haluamansa. Sen sijaan se mikä liittyy suomalaisten keskuudessa olevaan uskontoon ja siihen liittyviin asioihin, se ei tule koskemaan, vaan jättää sen rauhaan. Suomen hallintoelimet se tulee repimään palasiksi ja se ei tapahdu missään hitaasti etenevässä aikataulussa, vaan parissa, kolmessa viikossa.
Uskon vahvasti että nyt vellova Venäjän median aiheuttama suomalaisviha on yksi räjähtävä alkutapahtuma. Onhan meillä tieto siitä että jokainen ulkomailla asuva tai oleskeleva venäläiskansalainen on Venäjän armeijan vapaassa erityissuojeluksessa, eikä venäläinen armeija vaadi enää presidentin
lupaa mennäkseen puolustamaan näitä vieraallakaan maaperällä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitaan vain parikymmentä vapaaehtoista ja rajakonflikti on valmis.
Tätä skenaariota en odota käyvän, vaan ylösottoa ennen sitä. Karhu ehtii silti karjahtaa, niin uskon. Kaikesta huolimatta me kaikki emme suinkaan tarvitse bensaa autoihimme, emmekä liioin hernepurkkivarastoa kellariin, koska jos Uskomme ei riitä Jeesuksen Kristuksen veren pelastavaan voimaan niin mitä sitten muuta vielä voisimme meidän voivan tarvita? Jotain tekojako, EI! Usko täytyy aina riittää ja siksi uskomme
1. Tess. 5:9 Se joka uskoo tekoihin, myös uskoo teoilla olevan merkitys ja siksi moni myös pelastuu tekojensa kautta luottamaan pelkästään Uskoon. Se taas joka uskoo, Uskon voimaan se myös pelastuu Uskonsa kautta.

 

14.5.2010

 

Tuli tässä mieleeni, että nyt kun Kiviniemi valittiin Keskustapuolueen puheenjohtajaksi niin hallituskautta ei ole jäljellä kuin vain noin 9 kk jonka jälkeen valitaan uusi eduskunta ja hallitus. Kysymys kuuluu, että haluaako Kiviniemi ryvettyneen pallin jonka jälkeen hänen nimensä jää historiaan tynkänä, vai onko hän ikään kuin patrioottimainen uusi kepun pj. joka käsittää osata antaa kantaa päävastuu niiden ihmisten joilla se jo oli, loppuun asti. Näin ollen Kiviniemi antaa hallituksen päävastuun Kokoomukselle, joka ryvettää itsensä. Tämä auttaa Keskustapuoluetta nostamaan itsensä takaisin isoksi vaaleihin mennessä. Näin minä mietin...

 

11.4.2010

 

Profetia kertoo Venäjän hyökätessä pääministerin olevan nuori ja urheilullinen

 

En mistään enää löydä sitä profetiaa, jonka luin jo vuosia sitten jostain mutta sen tiedän, että se kuvaili hyvin Suomen tilannetta kun Venäjä oli tehnyt ensimmäiset siirtonsa meitä vastaan ja itärajat olivat avattu. Suomelta oli viety käytännössä mahdollisuus puolustautua, koska apua oli turha anella EU:lta eikä ainakaan NATO:lta, jolla oli omiakin huolia ihan kotitarpeiksi.
Tuossa profetiassa kuvattiin nuori ja
urheilullinen pääministerimme olevan ymmällään ja tietämätön mitä tehdä, koska ei tuntenut Jumalaa. Tuo pääministeri ei voisi olla kukaan muu kuin Aleksander Stubb.
Profetiassa siis kuvattiin sitä myös, missä asemassa maamme johtajuus on, eli omavoimaisuudessaan jossa Jumala on unohdettu kirjan kansien väliin pölyttymään.
Toinen profetia kertoo myöhemmästä ajasta, jossa presidentiksi noussut Niinistö ottaa vanhan pölyisen Raamatun esille, jonka kautta suomalaiset saavat vapautensa takaisin.

 

1.4.2010

 

Miksi Suomessa kaikki tuntuu olevan päälaellaan? Ja siksi Paasikivikin kääntyi haudassaan...
 

Suomi tuntuu olevan epäkohtien ja nurinkurisuuden esikuva koko maailmalle. Meillä on ”muka demokratia” ja silti meidän selän takana tehdään kaikenlaista epädemokraattista kähmintää. Liikemiehet tekevät saunasopimuksia yhdessä poliitikkojen kanssa, joka ei sinänsä ole mikään uusi ilmiö. Sen sijaan virkamieskoneistomme on alun perin tehty palvelemaan yhteiskuntaa, niin nyt se on alkanut sotia yhteiskuntaamme vastaan. Suomi on täynnä ristiriitaisia lakeja, säädöksiä ja ohjeistuksia, joiden lopputuloksena on poikkeuksetta viranomaisen joutuminen puun ja kuoren väliin. Niinpä viranomaisesta tulee

kansan vihollinen ja kansa kärsii virkamiesten sekoilusta säädösten keskellä. Yhä useamman kerran olemme nähneet kuinka Suomen hallitus ja ministerit rikkovat jopa perustuslakiamme.
 

Otan vain pari pientä esimerkkiä: Hain kaasusumuttimelleni uutta jatkolupaa ja törmäsin luonnollisesti vanhaa lainsäädökseen, jonka mukaan kaasuase on siis ampuma-ase ja käsiaseisiin verrattavissa oleva voimankäyttöväline. Ammattilaisen käsissä kaikki pitäisi olla ok. kuten vanha Falckin vastaava hoitaja sanoi, että ammattilaiselle on ihan sama vaikka liekinheittimen heidän käsiinsä antaisi, jos on järki päässä ja koulut käyty. Mutta eipäs vaan olekaan Suomen viranomaisen mielestä enää, vaan jouduin aikamoiseen tenttiin, vaikka omaan käyttäjäkoulutuksen lisäksi jopa tuon samaisen kaasusumuttimeen vaadittavan kouluttajaluvan ja minun nimeni kouluttajana kelpaa kaasuluvan myöntämiseen. Saan siis antaa koulutuksen kaasusumutinta varten, mutta en saa noin vain vanhentunutta kaasusumutinlupaani vaihtaa uuteen, vaan joudun selittämään kirjallisesti ummet ja lammet. Kaasusumuttimen käytöstä johtuen ei tietääkseni Suomessa ole kukaan vielä kuollut. Eräs poliisikokelas joutui ensihoitajan käsittelyyn Tampereella poliisikoulussa aktivoiduttuaan OC kaasulle ja siinä kaikki. Sen sijaan Saksassa saa kaasusumuttimia ostaa rautakaupasta hyllytavarana ilman mitään lupaa. Mutta Suomessa kaikki ampuma-aseeksi lainsäädännössä luokiteltavat ovat jo lähestulkoon laittomia. Tässä vasta aikaan kerroin käsiaseista pienen palan jossa totesimme että keskimäärin vain puolitoista ihmistä kuolee vuosittain laillisen käsiaseen luotiin. Sen sijaan Suomen kaikkien aikojen suosituin murha-ase, ns. muoviperämorapuukko on saksalaisen rautakaupan kaasusumuttimen tapaan meillä Suomessa tavallista rautakaupan hyllytavaraa, jonka kuka tahansa 18v täyttänyt saa ostaa. Kaasusumutinta ei saa mistään, koska laki sanoo, että se on laiton ja siksi vaarallinen, vaikka moralla on tapettu varmaan jo satoja ihmisiä Suomessa.
 

Tällä tavalla Suomen laki, tilastototuus ja moraali ovat täysin ristiriidassa keskenään.

Sama pätee sosiaaliviraston toimintaa ja tasa-arvoa. Ei miehillä ole mitään tasa-arvoa koskaan ollutkaan kun sosiaalivirastot ovat perustettu ”lasten etuja” ajamaan. Ne ovat perustettu naisliikkeen jatkoksi ajamaan naisten maailman etuuksia. Tämän kaiken todistaa mm. tilastot. Lisäksi kun lasketaan lasten edun olevan viranomaisen etusijalla, niin täysin pää edellä seinään mennään lasten edun kanssa ja virnaomaisten tekemien toimintojen kanssa. Jos todellakin lasten etuja ajateltaisi ensin, niin lapsi tahtoo perheen pysyvän yhdessä, joka on heidän tahtonsa sijalla numero yksi.

Eräässä päiväkodissa tässä hiljan kyseltiin lapsilta että mitä he tahtoisivat, mikäli he saisivat pyytää mitä ikinä tahansa. Tuossa kyselyssä huomattiin, että lähes kaikki eronneet asuivat äitinsä luona ja heidän tahtonsa oli saada isä kotiin. Vetääkö hiljaiseksi? Minut vetää, koska Suomi on rikki ja sen arvot murskattu.

 

Lisäksi tilastototuuksia on vääristelty maahanmuuttajien rikollisuuden osalta, koska jos totuus paljastuisi, niin maahanmuuttajia alettaisiin suorastaan vihaamaan. Helsingin rautatieaseman seudulla vuonna 2003-2004 tapahtui yli 90% Helsingin rikoksista, joista yli 90% oli kahden etnisen jengin tekemiä, joista toinen oli somalijengi ja toinen kongolaisjengi. Että näin.
 

Suomea vaivaa kirjaimellisesti jumalattomuus ja itse omavoimaisesti hienojen lakivaliokuntien tekemät lakialoitteen ja säädökset ilman rukouksien voimaa. Näin syntyivät aluksi naispappeus, sitten hajosivat perheet, sitten kiellettiin synnistä puhuminen, tuotiin kirkkoon rock- ja pop viihde, sallittiin homous, homoperheet ja sitten lopuksi jopa homo- ja transvenstiittipapit. Kaikki tämä syötettiin kansalle hitaasti, portti portilta, kunnes kansa oli jo turta. Tähän on tultu ja rukoileva vanha Paasikiven presidenttipari kääntyy haudassaan häpeästä, kun Suomi ajaa laivansa karille. Se tässä Suomessa mättää ja siksi vanha likainen veri on laskettava pois ja haavahan tekee aina kipeää. Tästä syystä silti rukoilen Jumalaa, että anna miekkasi tulla Suomen veren vuodattajaksi, koska se miekka on lopulta kumminkin totuuden miekka.

 

5.3.2010

 

Nyt sen vahvistavat jo vaikutusvaltaisetkin

 

Viron suurlähettiläänä vuosina 1993-98 Moskovassa työskennellyt Mart Helme uskoo, että virolaisissa puolueissa, liikemiespiireissä ja virkamieskunnassa toimii melkoinen joukko Venäjän etua ajavia henkilöitä

Kuva: Risto Vuorinen / YLE

NÄKÖKULMA: Ex-suurlähettiläs Mart Helme: Venäjä valmistelee Baltian haltuunottoa

julkaistu ke klo 12:15, päivitetty eilen klo 09:12

 

Viron entinen Moskovan suurlähettiläs Mart Helme sanoo Venäjän laskuun toimivien virolaisten ja venäläisten agenttien valmistevan Viron sisäistä haltuunottoa. Sisältäpäin vaikuttamisen taktiikka on hänen mukaansa käynnissä kaikissa Venäjän ympärysvaltioissa. Suomi olisi Helmen mukaan Venäjän suunnitelmissa kuitenkin poikkeus.

 

Mart Helme työskenteli presidentti Lennart Meren nimittämänä Viron suurlähettiläänä Moskovassa vuosina 1993-98. Toimikautensa päätyttyä hän on keskittynyt lukuisissa lehtiartikkeleissaan ja parissa Venäjä-aiheisessa kirjassaan varoittamaan Venäjä-uhasta.

Itänaapurin tavoitteena on ollut ex-suurlähettilään mukaan jo vuosikymmenen ajan Viron, Latvian ja Liettuan sekä kaikkien muidenkin sen ympärillä olevien entisten neuvostotasavaltojen sisäinen valloitus.

 

Luovuutta ja vaalien valmistelua

Helme sanoo, että Venäjän federaatio pyrkii ottamaan vanhat neuvostoperheen jäsenet takaisin haltuunsa tietyllä kaavalla. Kaava otettiin täysmittaisesti käyttöön, kun Vladimir Putin tuli valtaan vuonna 2000. Sama kaava oli itse asiassa käytössä jo neuvostoaikana, kun KGB pyrki manipuloimaan eri valtioiden sisäpolitiikkaa.

- Kaavan mukaan luodaan omien vaikuttaja-agenttien ja Venäjän vaikutuspiirissä olevien kansalaisten verkosto. Verkoston toiminta suuntautuu niin, että Venäjän halu ja tahto sekä tavoitteet pystyttäisiin toteuttamaan kussakin valtiossa, kiteyttää Helme.

Mitään jäykkää ja yksityiskohtaista toimintakaavaa ei maiden sisäisissä valloituksissa hänen mukaansa kuitenkaan ole.

- Esimerkiksi vaalit ovat hyvä ajankohta toimia. Niitä pyritään käyttämään hyväksi niin, että Venäjän hyväksymät henkilöt ja miksipä ei myös Venäjän agentit, pääsisivät merkittävillä paikoille. Juuri vaaleja pidetään virstanpylväinä.

 

Venäjän lähetystö kuin pullataikina

- Kun puhkeaa esimerkiksi sisäpoliittinen skandaali, vaikkapa hallituskriisi, se käytetään heti hyväksi. Ne henkilöt aktivoidaan, jotka edustavat kulloisessakin kriisissä Venäjän pyrkimyksiä. Kun kriisi on ohi ja jos tavoitteet ovat onnistuneet, jätetään kyseiset henkilöt joksikin aikaa niinsanotusti ”jään päälle”, sanoo ex-suurlähettiläs.

Venäjän suurlähetystöt eri maissa ovat Helmen mukaan toimintakeskuksia. Jo suomettumiskaudelta tiedetään, että venäläiset diplomaatit kutoivat ystävyysverkostonsa ja käyttivät siihen kuuluneita ihmisiä hyväkseen.

Mart Helme kuitenkin huomauttaa, ettei hän väitä kaikkien Venäjän suurlähetystöjen kanssa tekemisissä olevien henkilöiden olevan agentteja tai epäilyttäviä yhteistoimintamiehiä.

Virossa vaikutusalttiiden ihmisten verkosto on joka tapauksessa Helmen mukaan hyvin laaja. Se ulottuu kaikkiin puolueisiin, liikemiespiireihin sekä valtion virkamieskuntaan.

- Virossa on käyty vuosikausia kovaa kamppailua siitä, ettei Venäjän lähetystö kasvaisi Tallinnassa kuin pullataikina. Silti diplomaattien ja vakoiluagenttien määrä Venäjän lähetystössä ja Venäjän valtiollisissa, puolivaltiollisissa ja myös yksityisissä organisaatioissa on niin suuri, että heidän onnistuu ennen pitkää selvittää Venäjää kiinnostavien, potentiaalisten henkilöiden taustat, tietää Helme.

 

Agenteiksi heikkouksien kautta

Mart Helmen tiedossa on, miten Venäjää kiinnostavat henkilöt pyritään saamaan työskentelemään itänaapurin hyväksi. Aluksi hänestä laaditaan henkilökuva, josta selviävät arjen työt ja toimet, kiinnostukset ja harrastukset sekä heikkoudet.

- Voi olla, että tuo ihminen on uhkapeluri tai alkoholisti, joka yrittää salata heikkouttaan. Henkilöllä saattaa olla rakastajatar tai taloudellisia vaikeuksia. Hän voi olla myös jonkin erityisalueen keräilijä. Tällaisten heikkouksien ja kiinnostusten kohteiden kautta tätä henkilöä lähestytään inhimillisellä tasolla ja muodostetaan pidemmälle menevä suhde. Näin se on tapahtunut aina ja sama kuvio toimii myös tänään.

Mart Helmen mukaan Venäjän tavoitteena on joka tapauksessa ympäröidä itsensä sen tavoitteita kuuntelevalla ja toteuttavilla valtioilla. Kremlillä ei kuitenkaan ole tarkkaa suunnitelmaa siitä, missä järjestyksessä muun muassa entiset neuvostomaat pyritään taivuttamaan Venäjän vasalleiksi.

- Tällä hetkellä maailman suurvaltioiden kriisialue on Lähi-Idässä, jolloin myös Venäjä on kiinnostunut juuri eteläisestä suunnasta. Tärkeimpiä maita Venäjälle ovat etelässä Georgia ja Ukraina, jossa Venäjän tavoitteet ovat kehittyneet viime aikoina hyvin suotuisasti, sanoo Helme.

 

Kansainvälinen kriisi voi muuttaa Baltian

Mitä tulee Baltiaan ja erityisesti Viroon, Helmen mukaan peli on monin verroin mutkikkaampaa - kiitos alueen valtioiden kuulumisen EU:hun ja NATOon. Nykytilanteessa ei juuri voi kuvitella Venäjän sotilaallista aggressiota Baltian maita vastaan. Sitä ei kuitenkaan voi sulkea pois tilanteessa, kun kansainvälisessä kentässä tapahtuu todella suurta.

- Kun maailmassa tapahtuu dramaattinen käänne, joka pakottaa suurvallatkin arvioimaan omat mahdollisuutensa uudelleen, voivat Baltian maat jäädä yksin. Niitä vastaan on silloin mahdollisuus käyttää myös voimatoimia. Nykytilanteessa sotilaallista aggressiota ei kuitenkaan kannata pelätä, Helme sanoo.

Helmen mukaan sotilaallisen painostuksen sijaan nyt käytetään sisäistä vaikuttamista sisäpolitiikan kääntämiseksi raiteille, joiden kautta Venäjä saa sisäpolitiikan hallintaansa.

- Silloin Viron johdossa ovat Venäjälle sopivat henkilöt ja poliittiset puolueet. Sitä kautta toteutuu Viron siirtyminen jälleen Venäjän haltuun.

 

Suomi – Euroopan Siperia

Mart Helmen mukaan Suomi on Venäjän suunnitelmissa suuri poikkeus. Hänen mukaansa on venäläispoliitikkojen yleinen arvio Suomen asemasta se, ettei esimerkiksi Viroa ja Suomea voi verrata mitenkään keskenään. Suomi on oma lukunsa.

- En halua loukata suomalaisia, mutta jo maantietellisesti Suomi on mukavammassa paikassa – sitä voisi kutsua vaikka Euroopan Siperiaksi. Eihän Suomesta lähde edes yhtään tietä suoraan minnekään. En voi kuvitellakaan, että Venäjä ryhtyisi Suomen takia heikentämään suhteitaan Euroopan Unionissa ja muissa kansainvälisissä piireissä. Ei siitä olisi minkäänlaista hyötyä, arvelee Helme.

- Suomi on kuitenkin Venäjälle kiinnostava kohde siinä mielessä, että suomalaisten päätöksentekijöiden kautta voisi Suomi jossain määrin edustaa Venäjän intressejä EU:ssa. Samoin kuin Venäjän on onnistunut saavuttaa tuo tavoite esimerkiksi Italiassa ja Saksassa, kiinnostaa Suomi edelleen Venäjää melkoisesti. Tämän tietävät Suomen poliitikot ja erikoisyksiköt. Silmät ja korvat pidetään taatusti avoimina.

Mart Helme kuuluu niihin Viron Venäjä-kriitikoihin, jotka ovat saaneet itäkauppaa käyvät liikemiespiirit arvioineen takajaloilleen. Muun muassa politiikasta suurliikemiehiksi ryhtyneet Viron ex-pääministerit Tiit Vähi ja Jüri Mõis ovat pitäneet jatkuvaa Venäjällä uhkailua Virolle vahingollisena. Myös Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves tyrmäsi jokin aika sitten arviot, joiden mukaan Venäjä uhkaisi NATO:on ja EU:hun kuuluvaa Viroa.

 

Äänioikeus ei-virolaisille oli virhe

Mart Helmen mukaan virolaiset liikemiespiirit ovat painostaneet poliitikkoja koko Viron uuden itsenäisyyden ajan. Venäjälle olisi annettava liikemiesten mukaan koko ajan myönnytyksiä. Pyritään tiettyihin helpotuksiin, erillissopimuksiin ja toimintavapauksiin Venäjälle suuntautuvassa kaupassa.

- Venäläiset muodostavat Virossa niin suuren äänestäjäkunnan, että jokaisen puolueen on kalasteltava tuon ryhmän ääniä. Kaikenkaikkiaan oli suuri virhe antaa ei-virolaisille äänioikeus paikallisvaaleissa. Nyt muun muassa Tallinnassa ja koko Itä-Virumaalla tapahtuva on seurausta siitä, että monista valtuustoista tuli heidän äänillään venäläisenemmistöisiä.

- Venäläis-enemmistöiset ja venäläishenkiset paikallisvaltuustot pyrkivät kaikin keinoin mitätöimään keskushallituksen päätökset. Se on sananmukaisesti Viron hajottamista, sanoo ex-suurlähettiläs Mart Helme, joka käyttää osasta maansa venäläisistä herkästi nimitystä ”viides kolonna”.

 

YLE Uutiset / Risto Vuorinen, Tartto

 

1.3.2010

 

Se on siis alkanut... Jouko Pihon sivuilla oleellisen huomattava profetia

 

Ehkä joku voi tästä vanhasta Tsaari Nikolai II aikaisesta kuvasta päätellä, mihin kohtaan Suomineitoa peto-Goog iskee aivan ensiksi. Huomaat varmaan lakisymboliikan ja kartan neidon kehossa.

 

Profetia Suomelle

Markku Koivusen saamana 22.12.2009 n. klo. 05.00 aamulla Salossa

 

Näin sanoo Herra, Herra: ”Älkää pelätkö, nyt on pimein hetki yöstä. Paholainen on jo päästetty valloilleen, mutta älkää te nukkuko. Herätkää Suomen uskovat ja huutakaa Herran puoleen, sillä nyt se tulee. Kaaos tulee teidän maahanne, sillä te ette ole kuulleet minun profeettojani, vaan olette hylänneet heidät, ettekä ole nöyrtyneet parannukseen. Mutta on vielä joitakin uskollisia veljiä ja sisaria, joiden alttarilla palaa tuli. Teidän ihana maanne on tullut tiensä päähän ja armoa ei enää anneta tälle kansalle, vaan teidän täytyy kulkea koettelemuksien läpi kunnes te ymmärrätte, että Korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa. Ja Hän antaa vallan sille kenelle Hän hyväksi näkee. Minä olen antanut teille monta hyvää vuotta, sanoo Herra, siunaukset tälle maalle. Älkää enää kehuko olevanne viisaita

Suomen päättäjät, sillä pian, aivan pian, kohtaa viha ja häpeä teidän päätänne, sillä te olette häpäisseet köyhän, ettekä ole armoa tunteneet. Niin en minäkään armoa tunne teitä kohtaan, vaan te tulette niittämään sitä hedelmää, jonka te olette kylväneet. Tuomion aika on tullut.
 

Mutta minun kansani, valittuni, nostakaa päänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat vaalenneet leikattaviksi. Saarnatkaa Sanaa ja kootkaa minun kallis viljani aittoihin. Pimeyden

keskelläkin Minä teitä suojelen, ja Minun Henkeni valo murtautuu esiin teissä ja teidän kauttanne, siksi älkää pelätkö. Sillä teidän rukouksiinne vastataan ja te saatte tuntea, kokea ja elää todeksi, että Hän, joka valtaistuimella istuu, huolehtii teistä ja teidän tarpeistanne eikä teitä hylkää. Siksi nöyrtykää Herran, Herran edessä, että Hän teidät ajallansa korottaisi. Ja olkaa valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen tien perustusta, joka pantu on. Ja ottakaa vastaan Hengen miekka ja pelastuksen kypärä tehdäksenne sen, mihin Jumala teitä kutsuu taistellen uskon kilpi vasemmassa kädessä ja puettuina Kristuksen lahjavanhurskauteen, jaloissanne alttius rauhan evankeliumille ja vyötettyinä Jumalan Sanan totuudella. Tämä on teidän tehtävänne minun lampaani, minun karitsani. Rakastakaa toinen toistanne minun rakkaudellani ja puhtaasta sydämestä, niin Minä tulen ja sytytän tuleni. Ja niin te taas tulette näkemään, että Minä totisesti elän, ettekä te joudu häpeään minun kansani ja minun valittuni.

-----------------

Minun täytyy ainakin uskoa edelleen Hamaan yhdeksänteen hetkeen laskeutuvaa pimeyttä, sen hetken 15.3.2010 olevan keskiyön hetki. Sen jälkeen alkaa vasta tapahtua, mm. Jeesus huutaa ristillä, "eeli, eeli lama sabaktani". 3. Mooses 23:15-17 voisi hyvin toteutua, koska silloin hänelle käsketään tuoda kaksi kakkua, leivottuna happamena lestyistä jauhoista. Morsian.

 

23.2.2010

 

Tarja Halonen ihmettelee!!!

 

WOW, Tarja ihmettelee!

Ihmettelisiköhän Tarja jos hän näkisi henkimaailman, joka on koko ajan kyynelehtinyt Suomen puolesta, jolla hän on itse ajanut seksuaalista "tasa-arvoa" ja "tasa-arvoa". Hän on sanalla sanoen järkyttävästi hukassa kaikessa mihin koskee.
Taannoin hän halusi esiintyä Kiira Korven kanssa samassa kuvassa, koska se edusti häntä hienosti, sekä piilo L****a, joka ei ole virkansa takia tullut kaapista ulos, että myös naiivina johtajana.

Suomen Hallitus on läpi mätä. Eduskunnasta yli 100% on omasta mielestään yli 100%:sti oikeassa ja silti Jumala rankaisee ja eduskunnasta vain murto-osa on samaa mieltä toistensa kanssa. Tässä kohtaa kannattaa jokaisen miettiä, mihin alkaa.
Jos Suomen maa ei tutki enää rikoksia henkilökunnan puutteesta, se näkee lasten edun olevan viedä lapsi pois, mieluummin kuin antaa se isälle. Suomen valtiovalta pistää terveet ihmiset mielisairaalaan, jos ne ovat haitaksi. Suomi ei ole enää demokratia, vaan etädiktatuuri.

 

 

2.1.20010

 

Uudenvuoden pahe Suomen kansalle (ei kiihotusta herättävä, vaan päin vastoin sapiskaa tulee)

 

Suomen kansa, eduskunta, hallitus ja valtion kirkko on rikkonut vuoden 2009 aikana kaikki Jumalan lain säädökset alusta loppuun saakka, viimeisimpänä säädöksenä lepopäivän romuttaminen lopullisesti. Adventistit ovat toitottaneet kurkku käheänä että juuri lepopäivä on se tärkein lopunajan juttu. He ovat varmaan oikeassa, koska lepopäivän viettäminen ja lain voimalla sen viimeinenkin romutus tehtiin juuri ennen vuoden vaihdetta. Se on luopumuksen täyttyminen, eli viimeinen lukko. Kaupat ovat nyt auki 7 vrk viikossa.
Kaikesta on luovuttu ja perimmäisimmätkin ihanteet ovat saaneet roskalaatikon viimeiseksi sijakseen ennen Jumalan vihan syttymistä roihuunsa. Voi Suomi parkaa kun
valitushuudot kuuluvat korviini, katumuksen valitukset kun ihmiset kävelevät ympäriinsä verestävin silmin ja tyhjin vatsoin kuin juutalaiset keskitysleirillä noin 70 vuotta sitten. Heitä piinasivat alituisen nälän ja janon lisäksi taudit ja syöpäläiset. Koko ajan piti lisäksi pelätä henkensä puolesta vaikka vaikka se kuolemakin olisi vain pelkästään armo tuskan keskellä.
Jumalan hylkääminen on vakava synti ja hylkäämisestä jokainen saa oman osansa tavallaan.
Kulutusjuhlat ja sokea itsekkyys kaikessa elämänasenteessa on toinen rangaistus kansalle köyhyytenä, puutteena ja nälänhätänä kun suomalainen saa taas tuntea mitä keripukki oli toisen maailmansodan aikana.
Irstas elämä saa kokea oman vitsauksensa sairauksissa ja mielenvikaisuutena. Jumalan sanan ja sananjulistajien pilkkaajat saavat kokea häpeää, jollaista ei kukaan ole vielä kokenut. He saavat osakseen vihaa ja vainoa.
Rahanahneet joutuvat toteamaan kauhukseen, etteivät he voi syödä kultaansa, timanttejaan, korujaan, kellojaan ja osakkeitansa. He eivät voi juoda pankkitilejään, obligaatioita, eikä omaisuuttaan joka on käynyt yllättäen täysin arvottomaksi. Heillä on jopa hyödyttömiä ja arvottomaksi käyneitä autoja, joita kaikki vihjaavat jo muutenkin, joissa ei ole edes bensaa.
Vain Jumalan puoleen kääntyneet selviävät tästä kurimuksesta ja heitä Jumala ruokkii, antaa vettä ja turvaa. Älä siis mieti hetkeäkään tämän maailman turvallisuuden takaajien perään, vaan käänny heti Jumalan puoleen kun tajuat sen kaiken alkavan tapahtua itärajan takaa.

 

28.12.2009

 

Teille suomalaisille jotka vihaatte Kristittyjä, Jumalan kansaa

 

Ei ole Pentagrammista iso ero... No mutta jutun juuri ei olekaan saatanan symboleissa, vaan saatanan hengen mukaisessa tahdossa, vihata.
Saatana ei siis kykene rakkauteen, joten hän vain vihaa enemmän tai vähemmän. Hän käyttää hyväkseen ihmisiä ja haluaa omistaa ihmisiä.
Teille monelle jumalattomalle, jotka ette Jeesusta vielä tunne, teille saattaa rakkaus olla omistamisen halua vaikka luulette sen olevan rakkautta. Aito Rakkaus ei silti ole mahdollista, ellet suodata sitä läpi
1. Korinttolaiskirje 13 mukaisen tinkimättömän käsityksen siitä mitä OIKEA RAKKAUS ON.
Saatana tekee koko ajan työtä Rakkauden tuhoamiseksi, jotta Rakkaus näyttäisi yhtä turhalta kuin "fanittaminen", "diggaaminen" tai vaikka "nussiminen huoltoeaseman takapihalla". Jopa pornoleffa saattaa olla tästä syystä joillekin rakkautta koko sydämestä. Onhan tämä surullista.
Aikoinaan Hesan asemalla ollessani vartijana, eräs vanha kokenut vartija selitti eräälle anarkistille, joka aikoi voida toimia yhteiskuntaa vastaan, hän sanoi tälle: "tiedätkö että kun valta vaihtuu anarkian vuoksi, niin valtaa tulee aina ääripää?" Anarkisti katsoo suu auki ja kollega vastaa heti perään että:
"katsos kun se on sillä tavalla, että kun anarkistin tehtävä tulee täytettyä, niin yksikään uusi hallinto ei halua anarkistia, joten anarkisti tapetaan aina ensimmäiseksi". Juuri niin se menee.

Sen sijaan teille Kristittyjen vihaajille minä sanon, että maltillinen Kristitty ei koskaan ole anarkisti, eikä Kristityn ihanteisiin kuulu väkivalta, kiihkoilu, eikä minkäänlainen uhoaminen varsinaisesta uhkailuista puhumattakaan. Puhun aidosta Kristitystä, enkä saatanan palveluksessa olevista ihmisistä, jotka kulkevat kirkoissa julistamassa ja huutelemassa ilman Pyhän Hengen läsnäoloa, jonka vain aito Kristitty tunnistaa.
Silti nämä kaikki ovat Kristittyjen syytösasialistalla heti esillä. Minä itse olen tämän vakavan "hihhulisyytöksen" elävä uhri, joka lähetettiin pahojen tarkoitusperien saattelemana Peijaksen mielisairaalaan. Nämäkin ihmiset olivat omia sukulaisiani, koska vain vaimo, veli, sisar, äiti ja isä kykenevät olemaan vaikuttajia todistamassa MT1 lähetteen toimeenpanijoina. Elikkä siis! Kun veljesi, vaimosi tai ed. mainitsemiani henkilöt allekirjoittavat sinut hulluksi uskosi Jeesukseen ja hänen pelastustyönsä vuoksi, niin olet silloin kaiken ymmärrykseni mukaan kantanut suuren määrän Jeesuksen Via DoloRosan tietä.

Jeesusta Kristusta vihaava kansa jakaantuu lopulta myös 2/3 osaryhmään, jossa osa luopuu ja osa heistä menisi vaikka giljotiiniin ja niin osa heistä myös meneekin.

Älä sinä jumalaton nytkään pelkää, jos luet tätä joskus minun mentyäni, vaan käänny ja ehdit. Jumalan suunnitelma sadonkorjuussa on ihan toisenlainen ja Jumalakin näyttää kasvonsa erilaisena kuin tämä maailma Hänet on ennemmin nähnyt. Jumala näyttää kahdet kasvonsa, jotka ovat kiivaus ja viha, toisille lempein Rakkaus ja suojelu vailla vertaa.

 

25.11.2009

 

Helsingistä design pääkaupunki 2012 - voin kuvitella - antakaapa minä arvaan...

 

 

21.11.2009

 

Häät BB-talossa ja liskopappi vihkii

 

Liikuttavaa tosiaan. Siellä ei liiku kuin liskot, sammakot ja käärmeet. Tässä tulee mieleen taas tämä vanha Jarin uni vuodelta 1997:

Istuin kirkossa joka oli täynnä ihmisiä. Takanani istui ystäviäni. Pappi tuli kirkon eteen ja alkoi saarnata. Mitä enemmän pappi saarnasi, sitä enemmän pappi muuttui koko ajan kauheamman näköiseksi hirviöksi.

Aloin hermostua, kun kaikki vain tuijottivat pappia kuin hypnoosissa. Pappi jatkoi

saarnaansa ja muuttui kokonaan iljettäväksi liskoksi papin puvussa. Katselin ympärilleni ja yritin saada kontaktia ystäviini ja muihin uskoviin kirkossa.

Edessäni istunut vanha nainen kääntyi minuun päin ja sanoi "sinäkin näet sen”, kun olin huolissani, etteivätkö muut ”ymmärrä” mitä on tapahtunut. Samassa huomasin kun minun ystäväni tajusivat tilanteen ja antoivat minun ymmärtää, että hekin tajusivat missä nyt mennään.

Lopulta pääsimme ”kirkosta” ulos vain RUKOUKSEN voimalla, joka avasi silmämme. Muut eivät nähneet tai kuulleet muuta kuin ”iljettävän” papin saarnaa, kuin unessa istuen.

 

Ei tältä maalta ja kirkolta enää voi muuta odottaa kuin "tule armas miekka ja lyö tätä maata, taivuta se jälleen polvilleen, kuten se oli vuonna 1945 sotien lopussa". Ei enää ylpeyttä eikä uhoa omasta voimastaan. Kaikki uhrautuivat jokaisen puolesta. Se kellä oli rahaa, antoi sitä sille, jolla sitä ei ollut ja se jolla sitä ei ollut ei laiskotellut lapionsa varressa, vaan ahersi. Kukaan ei odottanut jonkin viraston lahjoittavan, lottopallokoneen antavan, raha-arvan voittavan, eikä sen enempää katsonut sijoitustensa onnistumista Internetistä. Kukaan ei kerskaillut suurien lainarahojen ja korkorahojen kanssa. Yritykset eivät maksimoineet voittoa, vaan maksimoivat työnmäärän ja palkanmaksun. Kaikilla oli vain vähän, mutta tarpeeksi. Sellainen oli Suomen kansa 1945 kun maa oli rakennettava uudelleen.

 

10.11.2009

 

Jari lähetti, en tiedä mistä tämä on, (joku historioitsija) mutta rankkaa asiaa...

 

Hyökkäyskäsky 21.11.
Venäjän hyökkäyskäskyjä eri valtioiden kimppuun on etsitty ”kissojen ja koirien kanssa”. Jostakin syystä ne ovat erittäin salaisia ja piilotettu salaisimpien arkistojen pimeimpiin sopukoihin.
Venäjän johdolla ei myöskään ole ollut tapana allekirjoittaa hyökkäyskäskyjään - niin ei ollut laita myöskään Suomen ja Venäjän välisen Talvisodan hyökkäyskäskyn kanssa. Vaikka eihän Venäjä edes myöntänyt käyvänsä sotaa Suomea vastaan.

Talvisodan aloituskäskyt
”Leningradin sotilaspiirin sotilasneuvoston 29.10.1939 hyväksymää Suomenvastaisen sodan operaatiosuunnitelmaa seurasi sota-asiainkomissaarin Vorosilovin 15. marraskuuta Leningradin sotilaspiirin sotaneuvostolle antama käsky aloittaa joukkojen keskitys. Marraskuun 21. päivänä neuvostoarmeijoille annettiin hyökkäyskäskyt ilmoituksin, että »hyökkäyksen aloittamisen päivämäärä käsketään erikseen».
Hyökkäyksen operatiivinen käsky annettiin 29. marraskuuta 1939. Leningradin sotilaspiirin päällystöä hiostettiin aidolla stalinistisella hengellä, kun käskynä oli Viipurin valtaaminen neljässä päivässä ja Helsinkiin oli edettävä kahdessa viikossa.”

Allekirjoitus
”Tähän mennessä julkaistuissa puna-armeijan sotilaallisissa hyökkäyskäskyissä ei löydy Stalinin allekirjoituksia. Tämä havainto koskee ylipäätään muitakin jo julkaistuja sotilaallisiin valmisteluihin liittyneitä neuvostodokumentteja. Stalin kykeni häivyttämään itsensä virallisten dokumenttien ja tapahtumien taustalle, vastuu huonoista tuloksista siirtyi päätösten allekirjoittajille. Mutta Stalin ohjaili näkymättömänäkin itse tapahtumia.
Kun lopullinen operatiivinen hyökkäyskäsky Suomen miehittämiseksi tehtiin 29.11.1939, sen allekirjoittivat Leningradin sotilaspiirin sotaneuvoston komentaja, kenraali K. Meretskov ja Leningradin puoluejohtaja A.A. Zdanov.”

Marssiaikataulut Ouluun ja Kemiin
”Laatokan pohjoispuolella hyökänneen 9. armeijan divisioonan oli määrä edetä Ouluun ja Pohjanlahdella kolmessa vaiheessa 20 vuorokaudessa. 70-90 kilometrin taival Nurmeksen–Hyrynsalmen linjalle piti toteutua viidessä vuorokaudessa. Kemijärven–Kauppilanmäen linja oli määrä saavuttaa kolmessa tai neljässä päivässä, mikä merkitsi noin 90 kilometrin marssia siinä ajassa. Kolmannessa vaiheessa pohjoinen operaatio päättyisi Oulun ja Kemin valtaukseen, noin 30 kilometrin päivämarssilla. Suomi olisi näin katkaistu kahdessa kolmessa viikossa kahtia.”

Sinfonia voitonjuhliin Helsingissä
”NKVD kokosi nimekkäistä neuvostotaiteilijoista laulu- ja tanssiryhmiä, joihin osallistui mm. säveltäjä Dmitri Sostakovits. Stalin määräsi hänet säveltämään punaisen armeijan voitonjuhlia varten Helsingissä suomalaisia kansansävellyksiä sisältävän lyyrisen sinfonian.”

Imperialistinen valloitussuunnitelma
”Vuonna 1939 suunnitelma suomalaisesta kansandemokratiasta kansanhallituksineen oli puhdasoppinen stalinistinen ratkaisu, jossa ei ollut hiventäkään vallankumouksellista idealismia tai muuta ideologiaa, vain Suomen väkivaltainen haltuunotto. Kuusinen ja Tuominen olivat tämän Stalinin neuvostovaltion imperialistisen tavoitteen puhdasverisiä toteuttajia.”
”Suunnitelmat hyökkäyssodan aloittamiseksi Suomea vastaan olivat Stalinin työpöydällä jo ennen Hitlerin kanssa solmittua paktia.”[vi]
”Sotilaspiirin operatiivisessa suunnitelmassa, joka oli toimitettu 29.10.1939 Molotoville, sanottiin: »Hyökkäyskäskyn tullessa joukkomme hyökkäävät Suomeen yhtä aikaa kaikilla alueilla tavoitteena eristää vihollisen voimaryhmittymät ja yhdessä ilmavoimien kanssa tuhota Suomen armeija.» Punaisen armeijan tehtävään arvioitiin kuluvan aikaa kaksi kolme viikkoa.”

”Syy Talvisotaan”
”Punaisen armeijan ylin politrukki ja Stalinin luottomies Lev Mehlis kertoi päiväkäskyssään 31. tammikuuta 1940 — siis kaksi päivää sen jälkeen kun Stalin oli ilmoittanut luopuvansa Kuusisen hallituksesta — puna-armeijalaisille, mistä Suomenvastaisessa sodassa nyt oli kysymys:
»Suomen mannerheimiläis-tannerilaiset isännät, jotka pyrkivät muuttamaan Suomen englantilaisten ja ranskalaisten imperialistien sillanpääasemaksi Neuvostoliittoa vastaan, oli lyötävä nyt, kun Britannia ja Ranska olivat sidottuja sotaan lännessä.».”
Huomatkaa - ei sanaakaan ”Saksan uhasta”, jota suomettunut historiankirjoitus jaksaa korostaa. Suomi piti saada valloitettua silloin kun Englanti ja Ranska olivat sidottuja sotaan Venäjän liittolaista Saksaa vastaan.

Liittolainen onnitteli
”Stalin oli kiirehtinyt välittämään liittolaiselleen Hitlerille tiedon Kuusisen hallituksesta jo päivää ennen sen nimittämistä. Ulkoministeri Molotov tapasi Saksan lähettilään von der Schulenburgin 30. marraskuuta 1939, samana päivänä jolloin talvisota alkoi. Keskustelusta laadittu saksalainen ja neuvostoliittolainen asiakirja ovat sisällöltään identtiset.”
”Saksan lähettiläs von Schulenburg onnitteli Molotovia 7. maaliskuuta 1940 puna-armeijan loistavien menestysten vuoksi. Molotov totesi ilahtuneena neuvostojoukkojen valtaavan lähipäivinä Viipurin.” Todellisuudessahan Venäjä EI kyennyt valloittamaan Viipuria Talvisodassa.

Venäjän ikuinen tavoite
”Historiallisessa katsauksessaan Stalin totesi Suomen valloittamisen olevan Venäjän ikuinen tavoite. »Tiedämme maamme ja armeijamme historiasta, että olemme valloittaneet Suomen neljä kertaa. Nyt oli viidennen kerran vuoro.» Stalin sanoi, ettei »täydellistä suunnitelmaa ole vielä pantu toimeen». Näin hän myönsi »kokemattoman» punaisen armeijan epäonnistumisen. Stalin sanoi suomalaisilla olleen sodan alkamishetkellä täsmälleen kaksi vaihtoehtoa käytettävissään, jotka sisälsivät saman lopputuloksen: »Valitkaa toinen kahdesta: joko suostutte suuriin myönnytyksiin tai teemme teistä silppua ja saatte Kuusisen hallituksen, joka teurastaa (potroshit = suolistaa, repii sisukset) teidän hallituksenne.»688 Mutta Stalin ei ollut ottanut huomioon kolmatta vaihtoehtoa, johon suomalaiset onnistuneesti turvautuivat, ja joka yllätti hänet – puolustussodan.”

 

25.10.2009

 

On ihan hävytöntä ja edesvastuutonta selittää että Suomella ei ole hätää, "rauha, rauha.."

 

Venäjän armeijalle lupa suojella kansalaisiaan asein ulkomailla

MTV3 - 25.10.2009 22:00

Kalle-Ville Lahtinen

Venäjän armeija saa uusia valtuuksia. Duumassa olevan lakiesityksen mukaan Venäjä voi suojella tarvittaessa asein ulkomailla asuvia kansalaisiaan.

Suomalaisasiantuntijan mukaan Venäjä itse asiassa paikkaa jälkikäteen lakipuitteita.

- Tämä lakivalmistelu vahvistaa nyt juuri sitä, mitä Venäjä teki Georgiassa.

Se lähti puolustamaan sinne omien sanojensa mukaan omia kansalaisiaan. Kuten sanoin, Suomelle tämä ei aiheuta uhkaa, mutta esimerkiksi Baltian maissa tätä pelätään, että mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Yksi kohde on tietysti Ukrainan Krim, sanoo majuri Heikki Lehtonen maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitokselta.

Venäjän turvallisuusneuvosto sanoo, että uudessa doktriinissa Venäjän tulee varautua niin paikallisiin, alueellisiin ja jopa laajamittaisiin suuren luokan konflikteihin.

 

Venäjä haikailee suurvalta-asemaansa

Myös laajennettu sotilasoppi on tekeillä. Suomessa nähdään, että Venäjä haikailee menneitä.

- Venäjä pyrkii palauttamaan suurvalta-asemansa, joka Neuvostoliitolla on aikanaan ollut. Yksi keino siihen on, että Venäjä valmistautuu kaikkiin mahdollisiin tulevaisuuden tilanteisiin. Yksi niistä saattaa olla laajamittainen sota. Ei se tarkoita, että Venäjä näkee tällä hetkellä uhkakuvana laajamittaisen sodan, mutta siihen pitää valmistautua, Lehtonen arvioi. Venäjällä on Lehtosen mukaan tällä hetkellä heikot resurssit toteuttaa suunnitelmansa.

- Taloudellinen lama vaikuttaa sielläkin. Jos öljyn hinta lähtee nousuun, se auttaa Venäjän taloudellista tilannetta huomattavasti.

Voimavaroista ja toimintatavasta kertoo myös Georgian operaatio, joka tehtiin vanhalla kalustolla, suurella massalla ja sopivasti sen jälkeen, kun joukot alueella olivat jo järjestyksessä suurten sotaharjoitusten jälkeen.

 

Kyllä oikeesti tuntuu käsittämättömältä että Suomessa hyssytellään TÄTÄ OIKEUTTA Venäjän armeijalla. Toisin sanoen, jokainen upseeri ja aliupseeri jopa saavat antaa hyökkäyskäskyn, jos ja mikäli rajan takana oleva omien kansalaisten ryhmä, henkilö tms. on vaarassa. Jos esim. Rimma Salosen lapsi ja tämä itse aiottaisiin saada "kotiin" sotilasvoimin, niin se päivä on mahdollista toteuttaa jokaisen Venäjän armeijan upseerin toimesta. Näinhän dosentti Johan Bäckman väitti tietävänsä päivälleen. Se päivä on varmaan tämän lain voimaantulo.

 

22.10.2009

 

Nyt jo puhutaan "Mainilan laukauksista"

 

Bäckman pyytää anteeksi Antonin isältä

Torstai 22.10.2009 klo 10.27 (päivitetty klo 10.37)
 

Dosentti Johan Bäckman pyytää blogikirjoituksessaan anteeksi Venäjälle kaapatun Anton-pojan isältä Paavo Saloselta. "Kaikki on mennyt överiksi"
 

Bäckman toivoo niin suomalaisilta kuin venäläisiltä malttia Antonin huoltajuusasiassa. Hänen mukaansa nyt kaikki on mennyt "överiksi".

- Keskustelu Suomen ja Venäjän välillä on jo Mainilan laukausten asteella. -- Nyt pitää lopettaa! Bäckman kirjoittaa

- Toivon, että Venäjä ei vaatisi Paavo Salosen luovutusta, vaan antaisi hänelle anteeksi, hän jatkaa.

Bäckman on toiminut Rimma Salosen asianhoitajana Suomessa ja puolustanut häntä julkisesti.

Dosentti on aiemmin kohauttanut sanomalla, ettei Neuvostoliitto koskaan miehittänyt Viroa ja että Stalinin aikaiset kyyditykset olivat väestönsiirtoja.

Jassoo, nyt ollaan jo rajalla, eli kohta rytisee mitä ilmeisimmin jossain Suomen rajalla...

Mitä Iltasanomat puhuu:
 

Rimma Salosen avustaja teki täyskäännöksen: Pyytää nyt anteeksi Paavo Saloselta
                    

Rimma Salosen asiamiehenä Venäjälle kaapatun Anton-pojan huoltajuusriidassa häärinyt dosentti Johan Bäckman on yhtäkkiä tehnyt täyskäännöksen ja katuu toimintaansa.
Hän on poistanut netistä kaikki blogikirjoituksensa asiasta ja julkaissut ainoastaan julkisen anteeksipyynnön Paavo Saloselle.
Hän on poistanut netistä kaikki aikaisemmat kärkkäät kirjoituksensa asiasta ja pyytää nyt anteeksi sekaantumistaan Anton-pojan lapsikaappausdraamaan tämän isältä Paavo Saloselta.

IS julkaisee alla katkelman Bäckmanin anteeksipyynnöstä:


"Olen syvästi pahoillani kaikesta siitä mielipahasta, harmista, pelosta ja ahdistuksesta, jota olen omalla typerällä, lapsellisella ja ajattelemattomalla käytökselläni aiheuttanut Paavo Saloselle, Anton-pojan isälle. Haluan pyytää sitä häneltä anteeksi ja samalla lupaan olla mitenkään puuttumatta Paavon ja Rimman asioihin enää vastaisuudessa.
Olen yrittänyt auttaa tuomalla Rimman mielipiteitä julkisuuteen vastapainoksi Paavon mielipiteille. Nyt kaikki on kuitenkin mennyt överiksi, sillä keskustelu Suomen ja Venäjän välillä on jo Mainilan laukausten asteella. Tunteet vellovat enemmän kuin koskaan historiassa, ja maidemme välille on muodostunut melkeinpä suurin kriisi sitten toisen maailmansodan. Nyt pitää lopettaa!
Paavo Salonen on kiistämättä erinomainen ja paras isä Anton Saloselle, eikä sitä ole kukaan edes yrittänyt kiistää. Olen todennut sekä Rimman että Paavon hyviksi ja terveiksi ihmisiksi ja normaaleiksi vanhemmiksi. Paavo Salonen on erinomaisen raitis, tervehenkinen ja rehellinen ihminen.
Minä vetäydyn nyt kokonaan häiritsemästä Paavon ja Rimman sovinnontekoa, joka on heidän yksityisasiansa. En aio puuttua tähän asiaan julkisuudessa tai kirjoituksissani millään tavalla, enkä aio tehdä sovinnon etenemisestä minkäänlaista spektaakkelia.
Vielä kerran, pyydän Paavo Saloselta anteeksi typeriä sanojani, ajattelematonta käytöstäni ja ilkeyksiäni. Toivotan hänelle pitkää ikää ja rauhallisia elinpäiviä Anton-pojan kanssa sekä sovinnossa Rimma-äidin kanssa. Samaten toivotan Rimmalle onnellisia hetkiä Antonin seurassa.


Asevoimilla uhkailu poistettiin blogista
Bäckmanin blogista on nyt poistettu mm. kirjoitus, jossa Bäckman sanoi tietävänsä päivän, jolloin Anton palautetaan takaisin äidilleen.
- Vapauttavatko Venäjän erikoispalvelut kaapatun pikkupoikansa, vai puuttuvatko Venäjän mahtavat asevoimat asiaan?, Bäckman muun muassa kirjoitti.
Aamulehden mukaan tämä teksti saattaa täyttää laittoman uhkauksen tunnusmerkistön.
Torstaina tätä kirjoitusta ei enää näkynyt Bäckmanin blogissa, jota on siivottu kovalla kädellä. Jäljellä on vain julkinen anteeksipyyntö Antonin isälle Paavo Saloselle.

 

20.10.2009

 

Vaikka itse olen lähes pasifisti, niin tämä oli hyvä juttu, jonka ystäväni Jari lähetti

 

Asekätkennän muistotilaisuus 18.10.2009

Sunnuntaina paljastettiin Miehikkälästä Salpalinjalta Mäntsälään siirretty asekätkennän muistokivi juhlallisin menoin. Seuraintalolla pidetyn tilaisuuden juhlapuhujana oli sisäasiainministeri Anne Holmlund, joka puheessaan totesi asekätkijöiden ymmärtäneen Suomen poliittisen tilanteen, ollen valmiit toimimaan ja tietäen mitä kiinnijäämisestä seuraisi. Holmlundin mukaan mukana asekätkennässä oli tuhansia vapaaehtoisia suojeluskunnan miehiä jotka tekivät arvokkaan isänmaallisen työn.

Tilaisuuden yhteydessä sisäasiainministeri vastaanotti hänelle luovutetun asekätkentämitalin. Mitali on myönnetty ansiokkaasta toiminnasta, sillä ministeri Holmlund on toimillaan edistänyt

suomalaista asekätkentäperinteen tulevaisuutta tavalla, jota Suomessa ei ole nähty sitten hänen edeltäjänsä sisäministeri Yrjö Leinon toimenpiteiden. Asekätkentään osallistuneiden pidätykset ja kuulustelut antoivat jo tällöin, 1940-luvulla todistuksen siitä että toiminta on ollut ajan poliittinen tilanne huomioiden välttämätöntä, ministeri Holmlundin sanoin osoitus

vankkumattomasta isänmaallisesta hengestä.
Ansiokkaassa vaikuttamisessa mukana ollut avustaja Pelttari on osoittanut asekätkennän edistämisessä yhtä vankkumatonta tukea kuin ministeri Leinoa avustanut puolisonsa Hertta Kuusinen. On tasapuolisuuden nimissä myönnettävä että suuri osa asekätkentämitalin taustalla olevista ansioista kuuluu yhtäläisesti Pelttarille kuin sisäasiainministerillemmekin.

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys onnittelee mitä kunnioittavimmin ministeri Holmlundia kyseisestä, ansioillaan saamastaan huomionosoituksesta.

NRA ry:n Hallitus


Vaikka olen pasifisti, niin en kiellä aseiden käyttöä vihollista vastaan, mutta vihollinen on tunnistettava Jumalan avulla viholliseksi. Niin tapahtui kaikissa Israelin sodissa. Jumala oli ainoa joka sanoi, mitä piti tehdä. Me Kristityt tiedämme mitä se tarkoittaa ja jumalattomat tekevät meistä ja Israelista juuri siksi aina syyllisiä moniin väkivallan tekoihin. Me kansana puolustamme maatamme, uskontoamme ja kotiamme. Mitään muuta en suomalaiselta en pyydä. Mihinkään Afganistaniin suomalaiset eivät kuulu, eikä heitä saa laittaa kenenkään kotimaahan tappamaan ihmisiä. Sitä en salli koskaan. Vain kotimaan puolustus on tärkeää!

 

17.10.2009

 

Googin toiminta Hesekielin mukaan luvussa 38

 

Hesekiel 38:1-7 Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.
Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.

Kaikki nuo lukuisat kansat ovat kääntäneet vihaiset kasvonsa Israelia vastaan, mutta kuten huomaat, Jumala käskee profeetta Hesekieltä ennustamaan Googia vastaan ja niin Hesekiel tekeekin.
Goog ei halua sotia mutta Jumala laittaa koukut Googin leukoihin ja vetää sen sotajalalle, varustaen Googin mahtaviin mittoihin. Sitähän Venäjä nyt on!
Hesekiel kehottaa Israelia olemaan valmiina.


Hesekiel 38:8-9
Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra:

 

Miksiköhän Israel on tehnyt monta salaista käyntiä Venäjällä, eikä ole hyökännyt Iraniin? Goog ja Persia ovat liittoutuneet keskenään ja Israelin hyökkäys Iraniin olisi yhtä kuin sodanjulistus Venäjälle ja sitä Iran tahtoo.


Hesekiel 38:10-13 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'

Hesekiel puhuu taas Googille, sanoen tämän punoneen ovelan juonen (Arctic Sea?) ja Suomen miehitys. On vain yksi ainoa paikka maailmassa, missä ihmiset elävät rauhassa ilman salpoja ja ovia. Se maa on Suomen lappi ja pohjoiskalotti, jossa eletään sovussa ja Lapinkodan oviaukkoa peittää räsymatto, joka on auki kaikille tänäkin päivänä. Toki on muuallakin maailmassa samanlaisia asumuksia, mutteivät he eläkään kovin rauhaisessa maassa. Saban, Denan ja Tasiirin kauppiaat kyselevät. Nämä kauppiaat ovat ovat länsimaiden uudet talousmahdit.

Hesekiel 38:14-16 Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

Sitten pohjoisen maan ryöstöretken jälkeen Goog suuntaa katseensa etelään. Goog näkee Israelin asuvan rauhassa palestiinalaisten kanssa. Tarinan loppu me tiedetäänkin... Goog kaatuu kaikkien muiden kansojen mukana ja loput ajetaan Siperian aroille.

Sana Suomen oikeuslaitokselle köyhyyden vastaisena päivänä 17.10.2009

Suomen oikeuslaitos, Herrasi sinun Jumalasi puhuu sinulle:
 

Herra sinun Jumalasi on puhunut sinulle, etkä sinä ole minua kuunnellut, vaan olet halunnut säätää lakisi himojesi ja oman tahtosi mukaan. Minne hävitit Pyhän Sanani, jonka annoin sinulle jo satoja vuosia sitten ohjenuoraksi kaiken lakisi säätämään. Miksi hylkäsit hyvään johtavan ohjenuorani ja otit maailmalta oppia, joiden ohjenuora vei sinutkin maailman ruhtinasta kumartamaan. Olet nyt häpäissyt itsesi ja antanut vallan pedolle, jolla ei ole hyvää eikä oikeudenmukaista tahtoa ja mieltä. Maailma vei sinut antamaan epäoikeutta ja valheellista oikeutta oikeuden ja totuuden sijaan. Nyt sinä annat oikeuden sijasta tuskaa ja murhetta ja kärsimyksiä. Sinä kuuntelet kansan tahtoa, etkä oikeuden toteutumista. Sinä palkitset pahantekijät, huorintekijät, hekumoitsijat, rahanpalvojat ja armottomat pettäjät ja ennen kaikkea, sinä palkitset minun Pyhää sanaani vastaan työtään tekevät ja tuomitset minun sanaani pelkäävät nöyrät palvelijani. Sinä olet ottanut rahan rakkauden tilalle ja valheen totuuden tilalle. Tuomiosi eivät ole enää oikeudentuomioita, vaan vääryydentuomioita. Sinä olet ylpistynyt ja kutsut itseäsi instituutioksi. Voisit ollakin edelleen kunniasi ansainnut laitos, silloin kun minä saatoin nimittää tuomarisi, mutta tahdoit tehdä tahtoani vastaan ja valitsit vääryyteen johtavat lakisi, enkä voi nimittää tuomareitani niihin säätämiisi lakeihisi. Voisit olla kunniasi ansainnut jos olisit minua kuunnellut ja siksi saat kunniasi vasta sitten kun ansaitset sitä totuuden nimissä ja Herran sinun Jumalasi nimessä, etkä omissa nimissäsi.

Palaa sinä eksynyt oikeuslaitos takaisin Herran nuhteeseen ja avaa pölyttynyt Raamattusi. Katso mitä valheita olet lakeihisi kirjoittanut ja kuinka vääristelit totuuden sanoja jotka olen sinulle antanut.  Huomaat pian kun olet sanaani verrannut näiden vuosikymmenten aikana, jonka polkusi ovat vieneet yhä kivisemmille ja kallioisimmille maille, kunnes vastassasi ei ole enää kuin jyrkänne ja julma kivikkoinen rotko. Jäätynyt on sinun sydämesi, mutta sulata se ja ota opiksesi.

Kenenkään ei enää tarvitse rukoilla Suomiparka, sinun puolestasi, koska päätökseni olen jo tehnyt ja enkelini ovat jo tovin olleet matkalla suorittamaan päätökseen tehtävänsä ja määrähetkellä alkaa tapahtumaketju, jollaista maailma ei vielä koskaan ole nähnyt. Sinä oikeuslaitos tulet ihmettelemään, miten oikeutta enää voidaan jakaa siinä tilanteessa. Tilanteessa jossa enää sinun ei tarvitse jakaa oikeutta, koska uusi oikeus astui voimaan joka on sinutkin jo tuominnut. Paikkasi annetaan hetkeksi muille ja sinä joudut oikeuden eteen saamaan omia tuomioitasi, kunnes olet läksysi oppinut ja minun vihani valheitasi kohtaan laantunut. Sinä saat maineesi ja kunniasi takaisin, mutta vasta itkun ja hammasten kiristyksen jälkeen, kun sinulta on kaikki ensin viety, samoin kuin olet itse vääryydellä vienyt osattomilta vähimmätkin osuutensa.

Pane nyt lamppusi vakan päälle ja avaa ikkunat ja ovet selälleen, kiipeä katolle ja huuda, sillä Herrasi on tullut lähelle.


-jarmo-

 

12.10.2009

 

Idästä se paha tulee ja itäsuomea kuritetaan jo aika kovalla kädellä

 

Sukupuolenkorjausleikkauksen läpikäynyt Marja-Sisko Aalto palaa Imatran kirkkoherraksi marraskuun alussa. Paluu ei ole helppo. Vastassa on joukko epäileviä seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia.
Imatran kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Reijo Siitonen on yksi niistä, joiden on vaikea niellä Aallon paluuta Imatralle. Hän kertoo valvoneensa öitä asian vuoksi.
lue IS lisää>>>

 

Olli "sisar" Aaltotätisetälä palaa kuin iljetyksen kauhistus rikospaikalle imatralaisparkojen kirkkoherraksi, hyi olkoon, kirkkotransvestiitiksi takaisin virkaansa. Olen ennenkin muistuttanut että tämän maailman ihmiset suvaitsevat poikkeavuutta ja heikompiaan kuin säälisivät näitä, eivät siksi koska nämä ovat henkisesti heikompia, vaan siksi koska saavat itse tuntea olevansa vahvoja. Näin siksi koska muuten terveet heikommat sielut saavat osoittaa paremmuuttaan säälin kautta suvaitsijoina. Tämä pätee kaappihomojen ulosmarssilla ja muiden sairaiden seksuaaliorjien esiintuloon siten että feministit etunenässä pääsevät tuntemaan paremmuudentuntoa kun saavat "hyväksyä" vajavuuden näissä seksuaalisten himojen orjissa. Etunenässä ns. vahvat naiset ovat ihannoineet homoutta, koska maskuliini-nen mies on kadonnut ja silti Jumala sanoi...

1. Mooseksen kirja 3:16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva". Ja tämän jälkeen nainen on aina ollut miehen alamainen, vaikka nainen tekisi mitä, koska se on Jumalan sana, eikä Jumalan sana ole mikään kliseinen juttu Raamatun lehdillä. Samasta syystä ja samalla tavalla ihminen tekee korjausleikkauksia itselleen, koska Jumala on tehnyt virheen, jota on korjattava. Antoihan Jumala Adamille naisenkin siksi jotta tämä voisi syyttää siitä Jumalaa. Niinpä nainen kapinoi Jumalaa vastaan sukupuolena huomattavasti miestä enemmän ja mies taas tekee syntiä heikon luontonsa takia enemmän kuin nainen.

Itäsuomi sen sijaan puhuttaa minua tänään, koska jatkuvasti saa lukea kun itäsuomessa on milloin sähköt poikki, milloin myrsky runnellut sitä pahoin ja milloin rankkasateet. Siellä on alkanut selvästi jo vaivata lopunaikojen tuleminen ja uskon että tämä leviää kohta keskiseen Suomeen ja pian myös läntiseen Suomeen. Idän seurakuntien on syytä rukoilla voimaa jaksaa ja me täällä muualla Suomessa pyydämme sinne Taivaanisän suojelusta ja varjelusta.
Kohta me pääsemme pois täältä kurjasta maailmasta Taivaan hääjuhlaan.

 

30.9.2009

 

Sanotaan sen verran Matti Vanhasen hommista, että odotan 29.9. käynnistyneen puutavarahärdellin löytyvän hänen mökiltään.
Joskus -90 luvulla Matti esiintyi mm. Iltalypsykarjakolle, kuinka farmari-autoon pakataan mökkitarvikkeet. Katsotaan sitten...

 

28.9.2009

 

Sitä saa mitä tilaa!

 

Ruotsi: Pohjolan taistelujoukot saatava käyttöön
Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki. >>jatkuu>>

 

17.9.2009

 

Suomi pois Afganistanista!

 

Suomen joukot eivät kuulu Afganistaniin

julkaistu tänään klo 07:18

Puolustusvoimien entisen komentajan Gustav Hägglundin mielestä Suomen joukot eivät kuulu Afganistaniin. Hägglund sanoo Aamulehden haastattelussa, ettei Suomen tulisi osallistua tarpeettomaan sotimiseen.

- Mitä se meille kuuluu, onko siellä Taliban johdossa vai ei, Hägglund kysyy. Hänen mielestään Suomesta on tullut sisällissodan osapuoli ja se on virhe, jota poliitikot eivät ole havainneet. Suomesta on tullut hallituksen vastustajien vastustaja.

Hägglundin mukaan suomalaiset eivät sovi taisteluihin, joissa pitää hyökätä ja tappaa

ihmisiä. Hyvänä rauhanturvaamisen esimerkkinä hän pitää Libanonin operaatiota, jossa oltiin koko ajan puolueettomia. Suomi ei voi Hägglundin mielestä yksin vetäytyä Afganistanista, mutta Suomen tulisi edesauttaa koko kansainvälisen yhteisön vetäytymistä. Hägglund uskoo, että Afganistanista tulee vielä uusi Somalia - länsimaat katsovat touhua aikansa ja kärsittyään riittävästi tappioita kyllästyvät operaatioon.

 

Arvostan Hägglundin asennetta, juuri noin. Mitä suomalainen tekee Afganistanissa, SOTII? Menikö Suomi sotimaan sinne, vai turvaamaan rauhaa, kuten aina suomalaiset ovat tehneet ympäri maailmaa. Tämä on vakava kysymys ja Kenraali Hägglund antoi hyvän vastauksen sille. Suomi pois Afganistanista!

 

10.9.2009

 

Armeija saa tulla rajan yli puolustamaan Venäjän kansalaisia

 

Duuma hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä uuden lain, joka antaa Venäjän armeijalle laajat toimivaltaoikeudet ulkomailla ilman erillistä lupaa.

Lain nojalla armeija voi tästedes mennä maan rajojen ulkopuolelle esimerkiksi, jos tarkoituksena on puolustaa venäläisiä sotilaita tai ulkomailla asuvia Venäjän kansalaisia. Armeijaa voidaan käyttää myös siinä tilanteessa, jos jokin ystävällismielinen maa tarvitsee Venäjän armeijan apua omaan puolustukseensa.

Nämä kaikki kohdat kumpuavat suoraan Georgian sodasta. Jatkossa Venäjä voi siis perustella läsnäoloaan Etelä-Ossetiassa ja Abhasiassa sillä, että Venäjän tunnustamat maat tarvitsevat suojelua Georgiaa vastaan.

Tähän mennessä Venäjän oma lainsäädäntö on sallinut armeijan käyttämisen ulkomailla sotatilanteiden lisäksi vain taistelussa terrorismia vastaan ja kansainvälisten sopimusten täytäntöönpanon yhteydessä. Niinpä Venäjä joutui perustelemaan hyökkäystään Etelä-Ossetiaan kesällä 2008 sillä, että Georgian toimet täyttävät terrorismin tuntomerkit.
Uudessa laissa on viitteitä myös tuoreeseen Arctic Sea -laivan kaappaukseen, vaikka suoranaisesti lakia ei ole sillä perusteltu. Laki oikeuttaa armeijan käyttämisen merirosvoja vastaan ja merikuljetusten turvaamiseen.
Venäjän hallituksen lehden
Rossiiskaja gazetan mukaan uudessa laissa ei ole mitään kummallista, vaan samantyyppisellä periaatteella toimivat esimerkiksi Yhdysvaltain asevoimat.
Venäjän perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja
Viktor Iljushin kuitenkin vaatii Gazeta-lehdessä tarkennuksia uuteen lakiin, ennen kuin se lopullisesti hyväksytään.
- On eri asia puolustaa Venäjän kansalaisia neutraaleilla vesillä merirosvoja vastaan ja aivan toinen asia on mennä puolustamaan ulkomaille venäläisiä, jotka ovat siellä töissä. Silloin on vaarana, että meitä itseämme pidetään hyökkkäjinä, Iljushin muistuttaa.

Tässä on nyt tulossa kaikki ne mahdollisuudet joista olen "höpissyt jouten" aiemminkin. Eli uskon että rajalle tehdään tahallaan kahakka, johon sitten armeija vastaa ilman eri käskyä.

 

31.8.2009

 

EI VOI OLLA ENÄÄ TOTTA...

Suomen varusmiehet liikkeelle Nintendolla ja kukaan ei saa omistaa pian edes leikkipyssyä
Hampaaton Suomileijona häpeää niin että 93 500 sankarivainajaa kääntyvät haudoissaan

 

Varusmiehet liikkeelle Nintendon tahtiin

julkaistu tänään klo 18:58, päivitetty tänään klo 19:31


Alikersantti Tapio Niskanen arvelee, että jokunen munkki voi vaihtua
pyörimiseen hulahulavanteiden kanssa.

Suomen kaikki varuskunnat varustetaan elo-syyskuun aikana liikuntaan aktivoivilla Nintendo Wii -pelikonsoleilla. Maanpuolustuksen kannatussäätiön rahoittamalla hankkeella yritetään kohentaa asepalveluksen aloittaneiden kuntoa. Laitteilla ei kuitenkaan aiota korvata oikeaa liikuntaa.

Puolustusvoimat on hankkinut lähes 350 pelilaitteistoa yli 300 000 euron lahjoituksen turvin. Pelilaitteistot sisältävät itse konsolin lisäksi pelit, ohjaimet ja televisionäytöt.

Jokaiseen varuskuntaan sijoitetaan vähintään kaksi laitteistoa. Nintendo Wii on tällä hetkellä maailman myydyin pelikonsoli, joka erottuu kilpailijoistaan fyysisyydellä ja liikkeentunnistuksella.

Laitetta kokeiltiin Kaartin jääkärirykmentissä jo keväällä, jossa vakuututtiin peliohjelmien käyttökelpoisuudesta. Laitteiden jako muualle alkoi viime viikolla, ja vastaanotto on innostunut. Ensimmäisten joukossa laitteet tulivat Kotkan rannikkopataljoonaan Kuusisen satamaan sekä Kirkonmaan ja Haapasaaren saarivaruskuntiin. Käytettävissä on kaksi liikuntapeliä, joilla voi mm. golfata, keilailla, nyrkkeillä, pelata tennistä tai baseballia tai sitten tehdä lihasharjoituksia, joogata tai tasapainoilla.

Pienellä laudalla tasapainoileva alikersantti Tapio Niskanen seuraa Kirkonmaan sotilaskodissa tv-ruudulta ilmakuplassa vesireittiä etenevää hahmoa.

- Tekee todella hyvää tasapainolle ja on aika haastavaakin, sanoo Niskanen, kun hahmo törmää saareen.

- Ehkä tässä jokunen munkki voi sotilaskodissa jäädä syömättä, kun näihin peleihin jää koukkuun, hän arvelee.
 

Ei korvaa vaan täydentää

Suomen puolustusvoimien varoilla ei tietokonepelejä olisi varuskuntiin hankittu, mutta armeijan johdossa lahjoitusta kiitellään. Kotkan rannikkopataljoonan komentajan Vesa Tuomisen mielestä pelikoneille on oma paikkansa, jos niiden avulla saadaan liikuntaa karttavillekin kipinä liikunnan aloittamiseen.

Varusmiesten heikkenevä kunto ja armeijan keskeyttäminen ovat puolustusvoimissa kasvavan huolen aihe. Pelikonehankinta osoittaa, että kaikki keinot on otettava käyttöön, jotta nuoret paitsi jaksavat myös viihtyvät armeijassa.

Pelikoneita kokeilleet kertovat saaneensa pelien avulla hien pintaan, mutta oikeaa liikuntaa ne eivät korvaa.

- Meritiedustelijana voin sanoa, että ei tästä niin paljon kuntoa saa, että jaksaisi rinkkaa kantaa maastossa, sanoo alikersantti Tapio Niskanen. Tosin hän jatkaa, että hauskaa touhu kyllä on.

Pelikoneiden tulo varuskuntiin ei myöskään vähennä armeijan omaa liikuntaa palvelusaikana, korkeintaan täydentää sitä. Vapaa-aikana varusmiehille on edelleen tarjolla muun muassa oikeaa sählyä ja jalkapalloa, sillä muutama pelikone varuskuntaa kohti ei riitä kaikille. Varuskunnissa odotetaan, että Nintendojen ääreen syntyy pitkiä jonoja.

 

...NIIN ETTÄ TÄSSÄ ON, OTA SUOMI ILMAISEKSI. KUKA HALUAA!!!?

Eikä näitä keitään tunnu edes hävettävän tämä tilanne, vaan ollaan kuin kolme pientä porsasta, joista me olemme se ensimmäinen ylpeä olkitalon oma possu. Voihan elämä!

 

26.8.2009

 

Miekan tosiaan antaisin viuhua Suomelle, koska sen habitus on haureudessaan alhainen

 

Suomen päivälehdet tahtovat vain myyntiä lisää ja se on tietysti selvä. Sen sijaan mitä ennen ei ollut, niin moraali esti kilpailussa säädyttömyyden ja nyt ei. Päivälehdet kyttäävät valheellisia kuvia, joissa joistain henkilöistä saataisiin väärä käsitys. SYNTIÄ! Eli väärää todistusta lähimmäisestä.
Suomen laki on aina perustunut pitkälle Raamatun lakiin, koska se on elämää ja hyvinvointia ylläpitävä voima. Ei median lailla saataisiin koskaan oikeutta, vaan sille kenellä on eniten rahaa tai vaikutusvaltaa. Raha ei ole itseisarvo, vaan raha on väline. Niinpä moni valtaa käyttävä esittää voimiltaan normaalia, vaikka jokin instanssi maksaa tälle kaiken kulut.
Vasemmalla olevassa kuvassa Aniston on ikuistettu aivan samalla tavalla kuin tämän
uusi mies yhtyisi häneen julkisella paikalla kuin eläimet takaa päin, vaatteet päällä. Minä vain kyselen, että miksi media kehtaa ja miksi me annamme sen tapahtua ja miksi annamme toimittajille vallan siihen? En halua kiihottaa ketään, vaan äänestää, puhuttaa poliitikkoja ja vaikuttaa ihmisiin, ettei tällaista valhetta pääse lehtiin. Lehtien on pysyttävä formussaan.

 

23.8.2009
 

Molotov-Ribbentrop-sopimuksen solmimisesta on sunnuntaina tullut kuluneeksi 70 vuotta.

 

Molotov-Ribbentropista 70 vuotta

julkaistu tänään klo 02:31, päivitetty tänään klo 10:06


Latvialaisen museovitriinin kuvassa Molotov allekirjoittaa sopimusta.
Hänen takanaan seisovat Ribbentrop, Josif Stalin ja kaksi muuta
henkilöä. Kuva: GBRTV

Sopimus oli Saksan ja Neuvostoliiton välinen hyökkäämättömyyssopimus, joka solmittiin 23. elokuuta 1939. Nimensä se sai maiden ulkoministereistä Joachim von Ribbentropista ja Vjatšeslav Molotovista, jotka allekirjoittivat asiakirjan.

Sopimuksen salaisessa lisäpöytäkirjassa sovittiin etupiirijaosta, jonka kohteina olivat Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola ja Romania. Etupiirijaon myötä suurvallat pystyisivät ilman toistensa uhkaa laajentamaan alueitaan.

Saksa saattoi ryhtyä sotaan Puolaa vastaan ilman pelkoa Neuvostoliiton hyökkäyksestä. Samaan aikaan Neuvostoliitto valmistautui omiin operaatioihinsa Puolan, Suomen ja Baltian maiden suhteen.

 

Jotenkin tuntuu siltä että nämä 70 vuoden kulissien takana tehdyt salaiset tapahtumat saavat pian uuden alun.  Edellisestä sodasta on kulunut jo hyvin kauan ja sukupolvi on vaihtumassa siksi että sen päättymisestä on ensi keväällä kulunut 65 vuotta ja edellinen sota kesti vain 5 vuotta ja se aika kuluu pian loppuun, koska sukupolvi ei vaihdu ennen seuraavaa sotaa.

Aika on siis väkisinkin käsillä, koska muutenhan Raamatun ennustukset eivät pitäisi paikkansa.

 

Uskovatkin ihmiset rakastavat niin paljon omaisuuttaan ja kaikkea omistamaansa omaa, että he pitävät kirjaan kuinka he antavat ja kehuvat vain omilla laupeuden saavutuksillaan sekä ansioillaan vaikka he eivät ole koskaan antaneet leskivaimon ropoa kenellekään. Siksi he kehuvat koko ajan kuinka he auttavat heikompiosaisia, vaativat kaikesta itselleen kiitosta ja kaikella muulla tavalla he tuovat itseään esille. Tämä kaikki koskee siis uskovia ihmisiä.
Jopa puheissaan ja kirjoituksissaan he tuovat itsensä kaiken muun ohi ja kun he näkevät leskivaimon, oikein nöyrän ihmisen, he sanovat tästä toisilleen, että tuossa on oikea arkkifariseus koska tuo pitää itseään profeettana ja on aina vain tuomitsemassa muita. Tämä siksi koska oma sydän on niin kovin huonossa kunnossa ja kaipaa sovitusta. Mitään sovitusta ei tule, koska sydän on paatunut omista ahneuden synneistään ja tarvitaan pelkästään katastrofin ja kaikki se mitä heillä oli, otetaan heiltä pois.

 

Tässä vastakin kävin erään uskovan ihmisen nettisivuilla, niin tämä kertoo kyllä kuinka hän saarnaa ihmisille Jumalan sanaa, mutta kun lukee tarkemmin sisältöä, niin huomaakin että hän vain kertookin oikeastaan vain omista ansioistaan. Hän mainitsee oman nimensä seitsemän kertaa nejän kappaleen aikana, jossa hän kertoo eräästä vanhan testamentin henkilöstä vain kuudesti tämän henkilön nimen, nimeltä mainittuna. Tämän vanhan testamentin henkilön koko nimen hän mainitsi vain yhden kerran ja kaksi kertaa sen sijaan oman koko nimensä. Lisäksi kirjoituksesta sai selvästi sen käsityksen, että kirjoittaja oli huomattavasti tärkeämpi kuin kirjoituksen aihe ja tämä vanhan testamentin henkilö olikin vain aasinsilta esitelläkseen hänet itsensä. Nämä tällaiset itsensä korottamiset on saatava loppumaan ja en siksi keksi mitään muuta keinoa Jumalan sananmukaisena keinona kuin täydellinen katastrofi.

 

8.8.2009

 

Vuosi sitten, viiden päivän sodassa - Venäjä miehitti Georgian (kts. Georgian lippua)

 

Huomaatko kun Georgian lipussa on punainen risti valkoisella pohjalla. Punainen on vaaran merkkiväri ja punaiset pienet ristit kuvastavat katastrofin tuloa. Punainen ristihän on kansainvälinen katastrofiapujärjestö. Punaisia ristejä on lipun neljällä kulmalla, kuten ilmestyskirjassa tätä hävitystä kuvataan. Georgia taitaa sittenkin olla profetia, koska viiden päivän sota on päivää lyhyempi kuin kuuden päivän sota oli.
Israelin kuuden päivän sotahan käytiin vuonna 1967 kesäkuun alkupuolella, hieman ennen puolta väliä ja tämä viiden päivän sota käytiin samalla tavalla kesän 2008 lopussa. Uskon että tämä tarkoittaa, että sota syttyy nopeammin kuin kukaan ehtii edes arvata ja se saavuttaa lopulta katastrofaalisella tavalla koko maan piirin neljä kulmaa.
Tämän lisäksi, koska Georgian lippu muistuttaa Suomen lippua muodoltaan, joten uskon niin, että Suomi on todellakin pian kohta seuraava vuorossa, jonka ristilippu värjätään punaiseksi kuin Georgiassa. Niinpä Georgia selvästi toimii profetian muodossa. Georgia saattaa olla se maa, josta kaikki alkoi viattoman näköisesti mutta siellä ei ole sota vielä suinkaan ohi.

 

7.8.2009

 

Feminismi tuhoaa Suomen lapset jo leikki-iässä

 

Kerta kaikkiaan raivostuttavaa näiden järjettömien fanaatikkojen ehdotusten kanssa. Vai oikein prinsessaleikitkin pitäs kieltää. Pitäsköhän niille tytöille antaa Conan Barbaari nuketkin Barbin ja Kenin tilalle. lisäksi konekiväärit, pornolehtiä ja satasen viikkoraha. Sen sijaan pojat on syytä alistaa, jotteivät hypi sitten aikuisena enää tyttöjen silmille. Niinpä poikalapset on syytä sulkea pieneen vaaleanpunaiseen silkkihuoneeseen jossa leijuu huumaavia tuoksuja, kuten vaikka Cahannel 5. Lisäksi heille tulee näyttää nonstop videolta Charlien enkeleitä ja DDR:n naisten yleisurheilusuorituksia. Heistä tehdään siten kuuliaisia umpihomoja ja opetetaan alistumaan naisen edessä. Sellainen on feminismi, enkä edes vitsaile, koska kerran kuulin oikean feminismin mielipiteen miehistä. Karua kuultavaa.
Kerron vastaavan kornin tarinan omasta ammatistani. Olin töissä Hesan asemalla vartijana ja toimin myös portsarina usein keskusta ravintoloissa. Kerran olin asemaravintolassa ja jouduin poistamaan somaliseurueen. Heistä yksi oli heidän lakimiehensä joka luuli selviävänsä
poistosta, mutta toisin kävi. Sitten alkoi tämä klassinen rasismisyyttely minun tekemästä poistotoimenpiteestä johtuen. Kerroin yksoikoon järjestyksenvalvojan poistamiseen perustuvan lainsäädännön, johon rasismilla ei ole mitään tekemistä ja pyysin seuruetta vielä kerran poistumaan. Mussutus jatkui vielä hetken, joten ajattelin vaihtaa taktiikkaa. Kysyin että oletteko te somaliasta kotoisin? Vastaus oli että kyllä. Sanoin heille että jos minä tulisin teille sinne Somaliaan ja tekisin jotain laitonta siellä, niin minut luultavasti vietäisiin jonkin piharakennuksen taakse ilman oikeudenkäyntiä ja ammuttaisiin siellä hyvin nopeasti vain kuula kalloon, eikä edes haudattaisi ruumista. Tähän nuo somalit vastasivat naureskellen myöntyvästi ja sitten vasta huomasivat, että se ei ollut oikein.
Samalla tavalla tekevät natsit, skinit, EVR, Green Peace, Cannonball, NBK, Hamas, Hizbullah, sovinistit ja feministit. He eivät näe muuta kuin itsensä ja keinot joilla saadaan aikaan jotain joka kuuluu heidän ideologiansa päämääriin. Yleensä se on vain pelkkää läpensä pahaa.

 

6.8.2009

 

Jokainen arvioikoon itse uhkakuvat rokotteesta joka annetaan miljardeille - luotatko?

 

Sikainfluenssarokote nyt Lääkelaitoksen syynissä

YLE julkaistu tänään klo 10:34, päivitetty tänään klo 10:53

Sikainfluessarokotteen valmistuminen on edennyt Lääkelaitoksen tarkistukseen. Laitoksen tehtävänä on varmistaa, että rokotteen testaus noudattaa muun muassa hyvää tutkimustapaa. Rokotteen testaus voidaan aloittaa vasta tarkistuksen jälkeen.

Rokotteen testausta vetää Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus mutta pääosa testeistä tehdään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Lääkelaitos pyrkii arvioimaan tutkimuksen oikeellisuuden

mahdollisimman nopeasti. Laitoksella ymmärretään kiire, joka liittyy pandemiaan varautumiseen. Lääkelaitoksen jaostopäällikkö Maria Virkki ei osaa arvioida päätöksen valmistumisen tarkkaa ajankohtaa. Lääkelaitoksen tehtävänä on varmistaa, että lääketutkimus noudattaa Suomessa olevaa lainsäädäntöä ja hyvää kliinistä tutkimustapaa.

Sikainfluenssarokotteen testaus on tarkoitus aloittaa 18. elokuuta. Testausta johtava Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus voi aloittaa testauksen vasta, kun Lääkelaitos on myöntänyt tutkimusluvan. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin eettinen toimikunta puoltaa testien tekemistä.

Siis houkutus on varmasti valtava sekoittaa tunteita loiventava coctail. Ihmiset elävät niin kovasti monien tunnepitoisten asioiden ympärillä. Rakkaus on suurin tunnetila, jonka verrannaisvaikutuksia ovat erilaiset emotionaaliset vaistot, suojeleminen, huolehtiminen jne. Jos ihmiseltä ei oteta kaikkea tunnetta pois, vaan sitä onnistuttaisiin lääkkeillä loiventamaan, niin kukaan ei edes huomaa tapahtunutta. Sen sijaan se näkyy varmasti numeroissa tilastoina ja yhteiskunnan orjuutukseen alistuneisuudessa.
Syytä on siis miettiä ja olla varovainen. Ottakaa ainakin huomioon, että rokotetta tarjotaan koko maailmalle ja suuressa osassa maailmaa ilmaiseksi, joten vaara on enemmän kuin suuri.

 

4.8.2009

 

Älkää ihannoiko, arvostako tai kunnioittako "rikollisglamuuria" - Se on halpaa!

 

Pikkupoika ampui mummoa - taustalla RIKOLLISTEN ILLANVIETTO

Tiistai 4.8.2009 klo 12.43 (päivitetty klo 13.33)

Ase oli unohtunut terassille rikollisjengiläisten illanvieton jälkeen.

 

Vantaan Askistossa sunnuntaiaamuna sattunut ampuminen liittyi kahden kovan luokan rikollisen tapaamiseen. Iltaleh-den tietojen mukaan asunnon haltija kuuluu pelättyyn rikollisjär-jestö MORE:en (Me Olemme Rikollisten Eliittiä). Kyläilemään tullut mies puolestaan on NBK:n (Natural Born Killers) jäsen.

Talossa oli lauantai-iltana paikalla talon isäntä, hänen vaimonsa ja 4-vuotias poikansa sekä 70-vuotias äitinsä. Kyläilemään tuli miehen kaveri vaimonsa kanssa. Vieras oli tiettävästi hiljattain vapautunut tutkintavankeudesta... (lue koko juttu)

Tässä minun vastine aiheesta, en voisi enempää kristittynä halveksua muuta kuin kuulumista rikollisjärjestöön ja kaiken lisäksi ylpeillä sillä. Tässä Kummelin tekemä oodi natseille, joka minun mielestäni kuvastaa oikein mainiosti mitä "more" ja "nbk" ovat.
Kaikki alkaa siitä että elämä kotona on mennyt pilalle... sitten nuorella on parempi olla samanlaisen kohtalon kärsineiden joukossa kuin kotona. Niin syntyy rikollisjengit, jollaisia maailman historia on tuntenut aina. Ensimmäisiä Suomessa julkisuuden saaneita rikollisliigoja

olivat Antti Isotalo ja Antti Rannanjärvi, joista toisen rikossyytteet olivat tässä:
 

1855: todettiin syylliseksi puukolla suoritettuun pahoinpitelyyn

1856: tuomittiin sakkoihin laittomasta viinanmyynnistä ja sapatin rikkomisesta

1858: vapautettu vastuusta Matti Tönkän puukotusjutussa, sakkoja aiheettomasta puukonkannosta

1862: sai 38 paria raippoja sekä julkisen kirkkorangaistuksen taskuvarkaudesta

1864: syytettiin luvattomasta viinanpoltosta

1869: tuomittu juopumuksesta käräjäpaikalla, puukon esille ottamisesta, murtovarkaudesta, varkaudesta ja tuhopoltosta.

1869: edelleen uusien todisteiden perusteella sai kihlakunnanoikeudessa kuolemantuomion aiemmasta vuoden 1858 puukotustaposta: haki ja sai armahduksen senaatilta 1870, mutta tuomittiin sakkoihin, raipparangaistukseen, kunnianmenetykseen sekä kuritushuoneeseen 12 vuodeksi.

1882: vapautui vankilasta.

1883: pahoinpiteli miehen mutta selvisi sakoilla.

 

En viitsi nauraa, mutta säälittävää... oikeesti! Eiväthän nämä pyhäkoululaiset edes tiedä mitä rikollisuus on tänä päivänä.

Samanlaisia ihmisiä ovat olleet nämäkin, joiden taustalla on pelkästään lapsuudessa koettuja avioliiton väkivaltaa, hylkäämistä ja kaikkea syntiä.
Nykyään sen sijaan keinot ovat raaistuneet, tekniikka ja aseiden satavuus on lisääntynyt ja ihmisten sydämessä ollut perusrakkaus on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Näistä vellihousuista on syntyneet NBK ja MORE, joiden jäsenet ovat hakeneet sydämensä puutteeseen sisältöä jengeissä ja kunniaa väkivallan kautta. Heistä on tullut pahuuden orjia.
Lauri Johanssonilla NBK:n ex. presidentillä olisi paljon varmasti sanottavaa ja kerrottavaa mutta koska minäkin tunnen ammatissani johtuneiden työtehtävien kautta henkilökohtaisesti tuntemaan monta rikollisjengien jäsentä ja siksi voi myös katsoa voivani olla äänessä.

Kerron tapauksen Malmilta: Meillä oli odotettavissa erään vasikointivihjeen perusteella iso jengitappelu Ylämalmin putken päässä. Alamalmilta tuli suuri skinhead jengi Ylämalmille ja Ylämalmilla odottivat somalinuoret suurena laumana. Saimme tilanteen varmistuttua vakavaksi, hetkeä myöhemmin kaksi poliisipartiota ja meitä vartijoita oli valmiina seitsemän. Me otimme heti kiinni molempien jengien johtohahmot blokkaamalla heidät erilleen muista. Minä lähdin parini kanssa viemään skinhead jengin johtajaa putkallemme jossa tämä raukka avautui ja alkoi itkeä surullista elämäntilannettaan. Kyynelsilmin hän kertoi mitä hänelle oli tapahtunut. Tässä oli se suuri jengin johtaja joka vasta äsken oli kuin graniittikiveä jenginsä ympäröimänä.

Älkää siis pitäkö näitä moottoripyöräjengejä ja muita rikollisjengejä mitenkään ylivoimaisena tai mitenkään kummallisena. Pitäkää heitä hyvinkin vaarallisena kun he ovat ryhmissä. Heissä ei ole äkkipikaisuutensa lisäksi muuta kummallista kuin suuri suu ja häikäilemätön luonne, aseet ja kivisydän joka romuttuu heti jos tämä joutuu vastatusten tosipaikan kanssa.

 

2.8.2009

 

Heissä on jumalisuuden ulkokuori mutta he kieltävät sen voiman. Sen kaltaisia karta!

 

2. kirje Timoteukselle 3:1-5 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

Olen monesti saanut väärän profeetan leiman, vielä useammin sovinistin leiman ja valitettavan moni pitää minua lopuksi vieläpä rasistina. Eihän se ihme ole, koska vasemmalla oleva kuva oli työpaikkani tuossakin kuvassa. Kuvassa ottavat yhteen aseman nuorisojengit, joissa kuvassa näkyi vain osa heistä. Eräs vartijamme kaasutti kuvassa olevan tappeluryhmän ja seitsemän otettiin kiinni, pantiin rautoihin ja putkaan. Kaasu näkyy kartiosumuna kuvassa. Kuvassa on kuusi vartijaa, tappelijoita sen sijaan oli kymmeniä, ennen ja jälkeen tätä kyseistä videofreimiä, joten kaikkia tapahtumia ei saa mahtumaan yhteen kuvaan.
Se miksi toin tämän kuvan tänne, on syynä se että tässäkin kuvassa kaikki tappeluun osallistuneet henkilöt olivat maahanmuuttajia ja kaikkea muita kuin suomalaisia. Lisäksi kun
minä olen käynyt tuon kuvan ottamisen aikaan Helsingin poliisin tiedotustilaisuuksissa, joissa käytiin rikostilastoja läpi. Siis kyseessä oli sensuroimattomat tilastot, joissa oli fakta totuus esillä ilman lehtien ja ulkomaalaisviraston sensuuria. Helsingin rikoksista yli 95% tehtiin rautatieaseman, asematunnelin, Kaivopihan ja Kaisaniemen puiston alueella, joista 70% kaksi rikollisjengiä, joista toinen oli somalialainen ja toinen kongolainen. Loput olivat venäläisten, virolaisten ja mustalaisten tekemiä. Muutama väkivaltarikos oli lähtöisin albaaninuorten nyrkkiraudoista ja putkenpätkistä. Turkkilaisten ja Kaukoidän ravintoloitsijat ja yrittäjät sen sijaan tekevät enemmänkin talousrikoksia ja prostituutiorikoksia. Yhdellä lauseella sanottuna, koko Suomen rikoksista lähestulkoon kaikki ovat ulkomaalaisten tekemiä.

Nyt alustus on saatu päätökseen ja paneudutaan lyhyesti asian ytimeen, eli mitä Suomi on? Suomi on Jumalalle hyvin Rakas kansa ja sen syvissä riveissä on selkäytimeen hitsattu perus rehellisyys jonkalainen me olemme aina olleet. South Park mm. esitti keväällä jakson, jossa Suomi pommitettiin maan tasalle rehellisyytensä takia. Eipä turhaan, sillä vanha sanonta kuuluu, että totuuden puhuja ajetaan pois kymmenestä kylästä ja vasta yhdennessätoista ollaan rehellisiä, jonne rehellisyys on tervetullutta.
Tämä ei ole pointtini, että Suomi on ja pysyy rehellisenä, päin vastoin. Paavali kertoo Timoteukselle nimenomaisen syyn karttaa heitä. Eli kyllä Paavalikin taisi olla aikamoinen rasisti tällä kommentillaan Timoteukselle. Sama pätee Mooseksen lakiin, jossa Israelista tuli leikata aina paha aines pois keskuudestaan. Miksi pitää tehdä niin? Se johtuu siitä, että vaikutteet ovat paljon pahempia kuin rikoksen seuraamukset. Jos omenakorissa on kymmenen omenaa, joista yksi on paha, niin kohta kaikki pahaa omenaa vieressä olevat omenat menevät pilalle. Tästä johtuu ettei kannata olla tekemisissä pahuuden kanssa. Lapsemme ottavat hyvin herkästi mallia rikollisuuden hyväksyvien perheiden lapsien käyttäytymisestä ja kohta meillä on rikollisia lapsia, vaikka itse olemme kuinka rehellisiä tahansa. Tästä syystä on syytä karttaa heitä, vaikka pahaa tekee olla sillä tavalla suvaitsematon.
Mikäli haluamme tehdä hyvää ulkomaalaisia kohtaan, meidän olisi autettava heitä ja julistettava heille sanomaa Jeesuksesta heidän luonaan ja jättää heidät sen jälkeen hänen jalkojensa juureen. Ei kannata mennä liian syvälle heidän piireihinsä, koska siellä voi tulla tukalat oltavat. Ei kannata olla tyhmällä tavalla uhrautuvainen, koska oma pesä saattaa vaarantua ja parempi säilyttää oma luotettava piirimme, jonne yksi tai kaksi ulkopuolista voisi kerrallaan tulla, kuin että menet yksin itse tai kaksin henkselit paukkuen käärmeen pesään. Tässä lopullisessa arviossani Suomi on ottanut monta käärmeen pesää tänne asumaan.

 

29.7.2009

 

SUOMI ON SODASSA, Afganistanin sisällissodassa ja vihollisena ovat Talibanien kapinalliset

 

Iltalehti pääkirjoitus 29.7.2009:
Ulkopoliittisesti erimielinen Suomi

Keskiviikko 29.7.2009 klo 02.17

Ulkopoliittinen yksimielisyys oli pitkään tabu Suomessa. Nyt kiistellään siitä käykö Suomi sotaa vai ei.

Urho Kekkosen aikaan oli itsestään selvää, että ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti. Yli 90 prosenttia kansasta tuki virallista ulkopolitiikkaa. Sama tahti jatkui Mauno Koiviston kahden kauden ajan. Presidentti ei sietänyt veneenkeikuttajia, ennustajaeukkoja eikä sopankeittäjiä.

Perusteluksi riitti kylmä sota ja Neuvostoliiton naapuruus. Ne tekivät välttämättömyydestä suomalaisen hyveen.

Kysymys ei ollut perustuslain tulkinnoista, sillä ulkopolitiikan määräysvalta siirtyi pääministeriltä presidentille vasta Kekkosen edeltäjän J.K. Paasikiven viranvaihdon mukana. Vallansiirto presidentiltä hallitukselle kävisi yhtä kätevästi minä päivänä tahansa.

Vaikka niin ei tapahdu, entiseen ei ole paluuta. Suomen poliittinen eliitti on erittäin eripurainen myös ulkopolitiikan sisällöstä.

Häkellyttävin riita koskee sitä, käykö Suomi parhaillaan sotaa vai ei, teoriassa tai käytännössä. Tulkintavaikeuksia on ollut aiemminkin. Suomi aloitti sotatoimet Saksaa vastaan 15. syyskuuta 1944, mutta hallitus totesi sotatilan olemassaolon vasta kuukausien päästä. Lapin sota päättyi huhtikuun lopussa 1945, mutta sotatilan Suomi lopetti vasta 1954.

Sotaa koskevat päätökset ovat hankalia.

Puolustusasioissa kiistellään nyt miinapolitiikasta, armeijan jo päätetyistä määrärahoista ja Afganistanin operaatiosta.

Vakavin erimielisyys koskee sitä, pitäisikö Suomen liittyä sotilasliittoon vai ei. Vaikka korkein johto vastustaa liittoutumista, se spekuloi kuitenkin Nato-jäsenyyden mahdollisuudella. Ulkoministeriössä työskentelevä Paavo Väyrynen vaatii paluuta puolueettomuuspolitiikkaan.

Kiistely ulkopolitiikan johtajuudesta on jättänyt ulko- ja turvallisuuspolitiikan yhä pahemmin tuuliajolle. Suomi alkaa muistuttaa epätietoista valtiota, jonka todellisia pyrkimyksiä on vaikea ennakoida.

Toisaalta selkokielinen keskustelu arjen ulkopolitiikasta näyttää vihdoinkin alkaneen.

Presidentinvaaleissa, joissa puolueet ovat menettäneet merkitystään, voitaisiin siirtyä entistä selvemmin henkilö- ja asialinjalle. Silloin on hyvä tilaisuus mitata, minkälaisen kannatuksen saa mahdollinen Suomen puolueettomuuden palauttaja, EU-vetoisen politiikan jatkaja ja Nato-jäsenyyden kannattaja.

 

Pelkästään kun kuulimme uutishaastatteluja, joissa sotilasjohto kertoi suorin sanoin avanneensa tulen vihollista vastaan!!!! Tämä vihollinen tarkoittaa siis vihollisuutta, eli väkivaltaista sotatointa. Turhaa on poliitikkojen mitään vääristellä ja huudella että Suomi olisi muka jokin puolueeton, sitoutumaton tai riippumaton. Jos joku avaa tulen suomalaisia vastaan vieraalla maalla, se tarkoittaa sitä, että suomalaisia vastaan on hyökätty ja Suomen sotilaat ovat vihollisuuksissa toisen maan sotilaita vastaan. Jos Suomi menee oman maansa rajojen ulkopuolelle pyssyineen, se tarkoittaa jo asettumista jonkun puolelle puolustamaan jotain kiistan alaista. Suomi on siis vieraalla maalla puolustamassa jotain ja kyseisen maan asukkaat, sotilaat puolustavat maansa rajoja mm. suomalaismiehitystä vastaan. Suomi ei voi siis välttyä vihollisuuksista loputtomiin vieraalla maalla, vaan sen on myönnyttävä käyvänsä sotaa vieraalla maaperällä jotain määrättyä yhteisöä, vihollista vastaan. Ei Suomi voi rauhaa puolustaa sisällissotaa käyvässä maassa, vaan se on siellä sodassa mukana jonkun osapuolen puolella. Vasta kun vihollisuudet päättyvät ja rauha maahan julistetaan, voi Suomi mennä turvaamaan rauhaa, kuten se on tähänkin asti tehnyt monesti ennenkin.

 

18.7.2009

 

Kolme miekkaa Suomelle - Kaksi on mennyt ja yksi tulematta

 

Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.
Suomen symboleissa on olemassa kaksi erilaista miekkaa, toinen suora kaksiteräinen ja toinen on yksiteräinen käyräsapeli.
Miekka on sana ja miekan tehtävä on tappaa, satuttaa ja puolustaa voimakeinoin.
Yksiteräistä sapelia käyttävä sotilas on aina hyökkäävä osapuoli, koska sapeli ei ole puolustusta varten tehty, vaan sillä leikataan ja viilletään. Sapeli suunniteltiin ratsastajan käteen, joka syöksyy vauhdilla ratsunsa selässä huitaisten kerran sapelillaan ja lyöden puolustajaa voimalla leikaten ja viiltäen. Sapeli on lisäksi hyvin painava ja sen voima piileekin vauhdin ja massan yhteistuloksena. Sapelin käyryys piilee siinä, että lyöjän vauhti on kova, eikä näin lyöjän osumatarkkuus ole niin hyvä ja näin ollen käyrä miekka korjaa
huonoa osumatarkkuutta. Käyräsapelia maailman historiassa ovat käyttäneet vain itämaiden taistelijat, arabit, mongolit, tataarit ja mm muslimit. Käyrä yksiteräinen hyökkäyssapeli kuvastaa sanan muodossa kieroa yksipuolista sanaa, eli valhetta.
Suora kaksiteräinen miekka on strategista sodankäyntiä ja puolustuksellista sodankäyntiä varten tehty ase, jolla voi ns. taistella. Sillä voidaan sekä hyökätä että puolustautua. Iskuja voidaan jakaa molemmin puolin, koska miekassa on kaksi terää. Tätä miekkaa käyttivät Roomalaiset ja myöhemmin länsimaisten uskontojen puolustajat, mm. uskonpuhdistuksien aikana käyräsapelia, eli muslimeita vastaan Jerusalemissa. Suora kaksiteräinen miekka on suora vertaus Raamatusta ja se kuvastaa Jumalan sanaa, jolla on aina kaksi puolta. Sana on suora, eli totuus ja sen kaksi terää ovat monisäikeiset vertaukset, koska siinä yhdistyy isä ja poika, vanha ja uusi testamentti, taivas ja maa, Kristus ja henki, liha ja veri, konkretia ja vertaus, lisäksi moni, moni muu. Sana on aina suora totuus, joka on sekä hyökkäys- että puolustusase.
Kun katselemme Suomen vaakunaa, leijonaa, meidän on helppoa nähdä mitä Suomi on ja millä aseella Suomi on taistellut ja minkä Suomen leijona on alleen alistanut.
Suomi taistelee Jumalan sanalla ja alleen se on alistanut valheet ja kieroudet. Tämä on Suomemme symboli, joten miksi minä näen suomalaisten jatkuvasti valehtelevan ja vääristelevän joka paikassa.
Jumala on murheellinen tämän päivän suomalaisten edesottamuksista, koska suomalaiset ovat ottaneet käyrän sapelin aseekseen ja hyökkäävät sillä toisiaan vastaan ja suora miekka on jäänyt pois.
Kauan sitten -80 luvulla kun menit vaikka ravintolaan. Sinulla oli siellä oma pöytä ja tarjoilijat saivat viinurilta juomat, koska tarjoilijatkaan eivät saaneet itse sekoittaa juomia. Kun hovimestari oli ohjannut sinut pöytään ja palveli sinua, sinä saatoit jopa jättää lompakkosi pöytään, eikä kukaan sitä siitä varastanut. Entäpä tämän päivän suomalainen ravintola? Kukaan ei palvele sinua, eikä kukaan valvo etujasi. Et voisi suurin surminkaan jättää lompakkoa pöytään kun menet käymään wc:ssä. Et voisi jättää edes juomaasi pöytään, koska jos joku ei sitä juo, niin siihen laitetaan joko
silmätippoja tai Diapameja. Tästä ja monesta muusta saastaisesta syystä, jota en edes viitsi tuoda enää esille, niin paljon olen niistä jo puhunut, Jumala on surullinen Suomen puolesta ja Hänen tulee pian pysäyttää suomalaisten elämän kulun suunta. Suomalaisten on tartuttava jälleen suoraan miekkaansa ja alistettava käyräsapeli jalkojensa alle. Suomen Daavidin leijonalla on siksi kruunu päässään, koska Suomen kansa on Jumalan valittu lopunajan pappiskansa, Finland, jolla on suuri tehtävä lopunajassa levittää viimeinen sana.

 

11.7.2009

 

Jippu ja Jussi - vai että oikein kahden romun kohtaaminen (MTV3)

 

Te ette vielä edes tiedä mitä on romujen kohtaaminen! Te näette itsenne kuin toisenne luodut toisillenne, ettekä te välitä mitä Raamattu teidän suhteestanne on kertonut.
Jippua minäkin pidin jonkin sortin tosiuskovana. Nyt kadun mielipidettäni ja voin luvata teille vain yhden asian. Jumala teitä varjelkoon hyvät ihmiset, jotka lihassa ja veressä toistanne olette himoinneet. Te ette vielä näe mitä te olette tehneet, vaan kohta silmänne aukaistaan.

 

9.7.2009

 

Déjá vu - jo kerran nähty - tässä esittelen tupla-déjá vun

 

Georgian konflikti ja sen miehitys, kaikki tapahtui kahden viikon sisällä:

 

1.–2. elokuuta 2008 Kuusi ihmistä kuoli ja 21 haavoittui Georgian ja Etelä-Ossetian rajalla käydyissä tulitaisteluissa. (valmisteltu ansa)

Keskiviikkona 6. elokuuta Etelä-Ossetia väitti tuhonneensa kaksi Georgian panssariajoneu-voa Georgian yrittäessä ottaa haltuunsa tärkeää tietä hallitsevan ylängön.

Torstaina 7. elokuuta Georgian presidentti Mikheil Saakašvili ilmoitti kuuden aikaan televisiopuheessaan tulitauosta ja neuvot-telujen alkamisesta perjantaina.

Venäjän armeijan panssarit saapuivat Etelä-Ossetiaan perjantaina 8. elokuuta noin neljältä iltapäivällä ja lyhyt sota alkoi.

Venäjän presidentti ilmoitti sotilasoperaation päättämisestä 12. elokuuta. Euroopan Unioni ja Etyj laativat tulitaukosopimuksen, jonka Georgia allekirjoitti 15. elokuuta ja Venäjä 16. elokuuta. Venäjän armeija miehittää edelleen osaa Georgiasta ja liikuttaa joukkoja eri kaupunkien välillä.

 

Venäjä miehitti siis kaksi merkittävää osaa Georgian pohjoisesta pinta-alasta ja pitää niitä edelleen miehityksessä.

Seitsemänkymmentä vuotta sitten Suomen itärajalla Viipurista Leningradiin mentäessä:

 

Mainilan laukaukset oli Mainilan kylässä tapahtunut sotatapahtuma, joka johti Suomen ja Neuvostoliiton välisen hyökkäämättömyys-sopimuksen yksipuoliseen purkamiseen.
Neljä päivää myöhemmin alkoi Suomen ja Neuvostoliiton välinen talvisota.

26. marraskuuta 1939 Neuvostoliiton tiedotuksen mukaan sen alueella sijaitsevassa Mainilan rajakylässä Valkeasaaressa oli kuollut 13 harjoituksissa ollutta rajajoukkojen sotilasta Suomen puolelta tulleeseen tykki- ja heitintuleen, jota ei koskaan ollutkaan.

Mainilan laukausten juoni luultavasti kopioitiin vuoden 1939 maaliskuun Puna-armeijan strategisen sotapelin alkuasetelmasta. Sen lähtökohtana oli Saksan, Puolan, Suomen, Viron ja Latvian liitto Neuvostoliittoa vastaan. Asetelmaan kuului, että Karjalankannaksella oli Mainilan alueella tapahtunut rajakahakoita,

jotka johtaisivat pian avoimeen sotaan Suomen ja Neuvostoliiton välillä.

30. marraskuuta syttyi talvisota Suomen ja Neuvostoliiton välille.

 

Skenaario ei ole tuulesta temmattu: 

Venäjä järjestää konfliktin Suomen rajalle, jossa kuolee useita ihmisiä. Kohta tämän jälkeen alkaa rautaa siirtyä rajalle ja peli on sillä selvä. Vanha keino tepsii ja toimii. Ajankohta on sikäli epävarma mutta se tulee yllättämään kaikki kuin kirkkaalta taivaalta.

 

16.6.2009

 

Viesti suomalaisille Seiristä - älkää rakentako pysyvää kivitaloa tähän maahan

 

Älkää rakentako itsellenne kivitaloja, älkääkä pysyvää rakennusta tässä maassa, sillä tähän maailmaan rakennettavat seinät eivät tule kestämään. Niin kävi Eesaun aikoinaan kun hän rakensi Kanaanin maahan kivitalon, jonne hän jäi asumaan. Hän joutui naimisiin miekkansa kanssa ja siksi sotii vielä tänäkin päivänä kivitalonsa puolesta samalla maalla, samalla seudulla.
Sen sijaan majoittukaa teltassa ja olkaa joka päivä valmiit muuttamaan luvattuun maahan, jonka seinät ovat kristallinkirkkaan Jaspis kiven hohtoiset. Siinä on kaksitoista porttia kolme porttia jokaiseen ilmansuuntaan ja niitä vartioivat kaksitoista enkeliä. Tämä maa on suuri ja tilava, johon kannattaa rakentaa se pysyvä asunto.

Tämä on maan pohjoispuolinen raja: Suuresta merestä Hetlonin tietä siihen asti, mistä mennään Sedadiin. Hamat, Beerota, Sibraim, joka on Damaskon alueen ja Hamatin alueen välissä, keskimmäinen Haaser, joka on Hauranin rajalla; ja näin menee raja merestä Hasar-Eenoniin-Damaskon alue jää pohjoiseen ja pohjoiseen myös Hamatin alue. Tämä on pohjoispuoli. Sitten itäpuoli: Hauranin ja Damaskon välistä sekä Gileadin ja Israelin maan välistä, Jordania pitkin. Mitatkaa se rajasta Idänmereen. Tämä on itäpuoli. Sitten eteläpuoli, päivään päin: Taamarista Meriban veteen, joka on Kaadeksessa, Puroon ja Suureen mereen. Tämä on päivänpuoli, etelään päin. Sitten länsipuoli: Suuri meri rajasta sen paikan kohdalle, mistä mennään Hamatiin. Tämä on länsipuoli. Jakakaa tämä maa keskenänne Israelin sukukuntien mukaan.

 

11.6.2009

 

Jalkapalloyöstä selvittiin ja uusi vakavansorttinen uutinen tuli yöllä MTV3

 

Venäläisasiantuntija epäilee Ruotsin ja Suomen liittyvän Natoon

10.06.2009 21:47
 

 

Venäläisasiantuntijan mukaan Naton Itämeren alueen sotaharjoitukset osoittavat, että lännessä ollaan muodostamassa laajempaa liittoa.

Loyal Arrow -harjoituksiin osallistuu 12 maasta viitisenkymmentä lentokonetta. Harjoitukset kestävät ensi viikolle asti.

- Kahden puolueettoman valtion - Suomen ja Ruotsin - osallistuminen Naton harjoituksiin osoittaa, että lännessä ollaan muodostamassa laajempaa liittoumaa, Geopoliittisten tieteiden akatemian asiantuntija Konstantin Sivkov toteaa Pravda-lehden englanninkieliselle nettiversiolle.

Ruotsissa on pidätetty viisi ihmistä, jotka olivat menneet sotilasalueelle osoittamaan mieltään Naton harjoituksia vastaan. Neljä naista oli tunkeutunut Vidselin tukikohdan suoja-alueelle Norrbottenissa Pohjois-Ruotsissa. Lisäksi pidätettiin heitä autolla kuljettanut mies.

Naiset kuuluvat Ofog-ryhmään, joka vastustaa muun muassa maailmanlaajuista asekauppaa. Heidät vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

(MTV3-STT-TT-AFP)

Tämän uutisen taustalla on Suomen NATO yhteensopiva sotaharjoitus Saksassa ja käynnissä oleva suursotaharjoitus Maanvyöry 2009 jota käydään ympäri Suomea. Nämä ovat mittari Natokelpuutuksesta ja lisäksi Suomen Kokoomuspuolue on selvästi viemässä Suomea Natoon, tahtoi kansa sitä tai ei. Venäjä ei tule koskaan hyväksymään Suomea Naton jäseneksi.

 

10.6.2009 klo 22:30

 

Nyt alkaa sitten hulinat... voin kertoa suoraan, että tästä on nyt leikki TODELLA KAUKANA.
Suomi on nöyryytetty ja tuhannet venäläiset juhlivat kaupungilla aamutunneille saakka. Voitte vain kuvitella, mitä sellainen tarkoittaa. Moni tietää, että olen ollut Helsingin rautatieasemalla vartijana ja tunnen suurten kaupunkien suuret haasteet nimenomaan humalaisten ja häiriköiden hallinnassa pitämisessä. Se tulee olemaan täysin poikkeuksellisen vaikeaa tänä iltana ja ensi yönä. Minä en haluaisi nyt olla Helsingin järjestyspoliisi, enkä ehkä mellakkapoliisikaan. Heillä nimittäin tulee nyt kaikkien aikojen vaikein ja haasteellisin iltapuhde ja yö. Kun yhteen paikkaan, pienen Helsingin keskustaan pakkautuu tuhansia juhlijoita, joilla on tuhansia suomalaisia ympärillään, joilla ei ole hyvät mielessä katsellessaan näiden juhlintaa.

Nyt on todella mielenkiintoinen yö tulossa!

 

10.6.2009

 

Jos Venäjä on sittenkin karhu Danielin petojen mukaisella tavalla...

 

Tänään on Suomi  VS. Venäjä futismaaottelu, omasta mielestäni "junttikuulapeli", vähän kuin Suomen pesäpallo "joko, joko palloa". No mutta vitsit sikseen, eli Venäjän karhuun...
Danielin näki kaikki pedot vuorotellen ja lukuisat muut kertovat noista samoista pedoista ja aina kun mainitaan karhu, mainitaan myös leijona. Laulussa Rafaelin enkeli, mainitaan sanotuksessa myös tämä, karhu vai leijona. Tätä minä pidän hienona yhteenkuuluvuutena useiden profetioiden välillä, vuosisatojen ja tuhansien välein useaan otteeseen toistuen ja aivan eri paikoissa ja kulttuuriolosuhteissa. Raamatussa mainitaan ainakin kahdeksassa,

tai peräti kymmenessäkin kohdassa aina nämä kaksi petoa yhdessä samassa jakeessa tai ainakin luvussa. Aina nämä saavat vieläpä samanlaisen sävyn. Kyseessähän on lopunajan pedot, karhu ja leijona. Karhulla oli kolme kylkiluuta suussaan ja leijonalta reväistiin siivet ja se nostettiin takajaloilleen jne. Hyvin voisi kuvata Venäjää ja Amerikkaa.
 

Daniel 7:4 Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

Daniel 7:5 Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

 

Rafaelin enkeli on siis enkeliruhtinas Raafael, joka on yksi seitsemästä suurimmasta enkelistä, joiden mukaan kuuluu mm. Mikael ja Gabriel. Raafael on suojelusenkelien enkeliruhtinas. Meillä saattaa olla useitakin enkeleitä suojanamme. On joitain ihmisiä, jotka ovat kyenneet niitä näkemään ja he kertovat että niitä on joka paikassa ja ympäristömme on jopa täynnä niitä. Enkeleillähän on monta tehtävää ja ylienkeli on Gabriel. Mikael on taas Israelin kansan enkeliruhtinas. Näitä suurimpia ovat myös Eedenin puutarhaa vartioivat enkelit ja Kerubit ovat taas Jumalaa lähimpänä ns. luottoenkeleitä, jos näin voi sanoa.


Uutispuuroa aamupöydässä, mies tarvitsee kunnon evästä.
Kumpi voittaa Karhu vai leijona, kysyy minulta töissä johtaja.
Mikä minä olen sille vastaamaan, multa luvut jäi kesken aikanaan.
Anna minulle armahduksesi, ole minulle Rafaelin enkeli.

 

Venäjä ja USA ovat aina olleet kaksi riitapukaria, kuin kissa ja koira. Ne eivät löydä sopua toisistaan sitten millään.
Jos siis Venäjä onkin tuo karhu, niin sen kolme kylkiluuta täytyy tulla niistä syrjäytetyistä maista, jotka ovat hyvin KRISTILLISIÄ maita koska nämä maat ovat kylkiluita. Kylkiluu on naisen alkuperämateriaali, eli maasta sinä olet tullut. Nainen on morsian, Kristuksen morsian ja vaihtoehdot ovat vähissä. Minä en voi nähdä muita maita olevan kyseessä kuin Suomi, Ruotsi ja Norja. Nämä ovat ristilippujen maita, jotka edustavat vahvaa kristillistä pohjaa. Kylkiluun suussaan pitäminen ei tarkoita syömistä, vaan hampaissaan pitämistä, ilman omaksumista. Koska kylkiluu on tietysti moniulotteinen heti vertauskuvassa.
Lisäksi karhun käskettiin syödä lihaa, eli maata ensin lännestä ja sitten kääntyä itää kohti. Minä olen aina käsittänyt tätä EU:na, koska se on nimenomaan tehnyt koko tapahtumaketjun juuri niin ja kääntynyt itää syömään, josta Venäjä ei pidä ollenkaan. Kirkot taas kuvaavat hyvin EU:n kolmea valtakirkkoa, katoliset, protestantit ja ortodoksit.
 

Noh, aika näyttää mitä tämä kaikki lopulta on. Sen sijaan kyseinen jalkapallo-ottelu on aika ankarasti virittynyt kahden maan välille, koska taustalla on pientä kismaa uutisotsikoiden ja ihmisten kesken rajan molemmin puolin.

Karua luettavaa: KUOLEMAN PELI! huh.

Kaikki Antton-tapauksen kaunat ovat pelissä ja siellä ovat Suomen ns. suomettuminen ja ylimielinen asenne venäläisiä kohtaan, joka on kaunaa pitkältä ajalta vuosikymmenien saatossa. Suomesta tuli vauras länsimaa ja venäläiset jonottivat kaupasta jopa kaalia. Suomalaiset veivät sukkahousuja ja Jenkkipurkkaa, Marlboroa jne. Venäjälle ja saivat sillä itselleen ökymaineen. Suomi poika osaa ryypätä ja herättää antipatioita. Suomi on ollut kylmän sodan jälkeen venäläisille kateuden aihe ja kauna kasvaa, mitä enemmän he kadehtivat.
Nämä ovat todella karut lähtökohdat lähteä pelaamaan molemmille tärkeää peliä. Molemmat haluavat ehdottomasti voittaa ja kävi miten tahansa, niin kun peli on ohi, paineet purkautuvat ja silloin on se kaikkien aggressioiden h-hetki.

Huomenna ollaan taas viisaampia, kun peli on ohi. Toivotaan että kaikki menee hyvin.

MUISTAAKO KUKAAN PROFETIAA: "STADION ON VALMIS" ??

7.6.2009

 

Sarkastinen kertomus EU MEP:stä

 

Tässä työtään aloitteleva juuri valittu MEPPISI, joka on tarmoa täynnä

Tämän kaltainen vaa-lilause näkyi joidenkin poliitikkojen vaalimai-noksissa. Slougani, joka pisti silmääni ja kun katselee Britan-nian ministereitä, sekä vertaa omiin ongelmiimme jotka liittyvät omien etujen ajamiseen muiden etujen ohi, niin on mahdotonta sanoa, että kenelläkään ei ole missään hallinto-elimissä yhtään ihmis-tä, joka ei verta imisi

Tässä MEPPI on päässyt jo sorvin ääreen ja aloitti jo innolla työnsä

Tässä MEPPIMME on jo tovin ollut työssään ja on selvästi tuottanut
joltain toiselta. Aina on oltava joku, joka häviää ja jolta ote-taan. Ratkaisun avain ei olekaan näiden europarlamentikkojen rehellisyydestä, vaan ajautumisesta puolus-tamaan omiaan tai omiensa etuja. Ei naistasa-arvokaan aluksi pahasta ollut, ennen kuin se sai valtaa. Siihen saakka he puolustivat hyvin etujaan. Olen pahoil-lani jos pilaan monien mielen, koska tämä ei

Tässä alkaa EU MEPPI olla jo todella täynnä työtään ja kaipaa varmaan vaihtomiehen apuun

...NO NYT LOPPUI PELLEILY!
 

kertakaikkiaan toimi koskaan ja siksi meidän kristittyjen on oltava ja pysyttävä sivusta seuraajina, mikäli aiomme täyttää Jumalan tahdon. Älkää lähtekö politiikkaan mukaan älkääkä edes äänestäkö sellaista, josta joudutte vastaamaan. EI EU:lle ja ei EU:n vaaliuurnil-le. Pitäytykäämme vain Raamatun mukaisessa elämässä.
Asettuiko Jeesus koskaan ehdokkaaksi Israelin hallitukseen? EI ASETTUNUT. Sen sijaan monikin aivan samalla tavalla kuin nytkin koitti jo silloin saada Jeesus maallisiin asioihinsa ajamaan vaikka Israelin asiaa. Jos Jeesus olisi ollut saatana, niin hän olisi ottanut heti maailman haltuunsa ja tappanut kaikki vastaan hangoittelijat. Jeesus ei toimi tämän maailman säännöillä eikä hän ollut meille esimerkkinä osallistua mihinkään hallitussirkukseen. Sen sijaan Jeesus antoi meille toisenlaisen esimerkin, jolla meidän kuuluu näyttää lempeydellämme, lauhkeudellamme ja anteliaisuudellamme meidän henkemme syvin olemus. Siis tismalleen päin vastoin kuin kaikki kristilliset jotka osallistuvat hallituksen höpötyksiin ja vieläpä PEDON, EU:n palvelukseen. Kaikkea sitä kanssa.
Se mikä oli Jeesuksen sanoma näistä, oli se että älä puutu tämän maailman menoon, vaan anna sen olla, koska et sille mitään pysty ja pian olet itse mukana siinä. Katsokaa itseänne.

 

29.5.2009

 

Juuri pääsin puhumasta kristillisyyden ja politiikan sotkemisesta toisiinsa - tapaus: Isä Mitro

 

Kristillisdemokraatit, onko Sin City tuttu?

29.05.2009 10:21

 

Kristillisdemokraattien eurovaalikampanja ihmetyttää. Puolueen eurovaalien kampan-jajuliste näyttää nimittäin erehdyttävästi Frank Millerin Sin City -sarjakuvan ja siitä tehdyn elokuvan markkinointimateriaalin kopiolta. Toimittaja Kalle Kinnunen kirjoit-taakin Suomen Kuvalehden blogissaan, ettei kristillisdemokraateilla näytä olevan käsitystä siitä, millaisessa yhteydessä puolue itseään kampanjoi.

 

Kinnunen muistuttaa, että Sin City -elokuva sai Suomessa ensimmäisellä tarkistusker-rallaan elokuvatarkastamossa ikärajan K-18, ja sarjakuvat kuuluvat kirjastoissa aikuisten osastolle. Kinnunen jatkaa, että Sin Cityn maailma on ronskia fantasiaa, jossa toivo ei juuri pilkahda ja melkein kaikki käyttävät toisiaan hyväksi. Miehet ovat joko tappajia tai täystunareita, naiset strippareita tai vielä vanhemmassa amma-tissa. Silloin kun tarinoissa on moraalia, se on kylmäkiskoista ja äärimmäisen vanha-testamentillista. Kinnunen huomauttaakin, että elokuva kuuluu ”väkivaltaviihteeseen”, jonka kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on halunnut panna haitta-verolle, anteeksi saasteverolle.

Sari Essayahin ja kumppanien olisi kannattanut tutkia sarjakuva hieman huolellisemmin ennen sen yhdistämistä kampanjaan, Kinnunen sivaltaa.


Tässä nimenomaan todistetaan, kuinka kaukana politiikka on Jumalan tahdosta ja hänen maailmastaan Taivastenvaltakunnasta. Kaikenlainen politiikka, perintä- ja ulosottotyö ja lakiammattiryhmät ovat kolme maailman järkyttävintä ammattialuetta, johon Kristitty voi koskaan eksyä. On tietysti olemassa kristitylle selvästi laittomiakin ammatteja, kuten palkkasotilas, murhaaja tai mikä tahansa muu selvästi rikollinen elinkeino. Ammatti on hyvin nopeasti häilyvä käsitys, koska ammattia voi aina puolustella elinkeinona, niin tekevät mm. somalimerirosvot. Mikäli maailma hyväksyy vaikka lapsen raiskaamisen, näin se on heti puolusteltavissa olevaa. Kyse on vain siitä, hyväksyykö Raamattu toisen riistämisen ja hyväksikäytön, vaikka valtio sen hyväksyisi julkisena ammattina. Oliko aikoinaan Sakkeuksen verojenkeruuammatti Jeesuksen mielestä hyväksyttävää, tai Matteuksen velkojen keruuam-matti? EI TAKUULLA OLLUT. Oliko Jeesus jatkuvasti samaa mieltä Saddukeusten kanssa ja juoksiko Jeesus fariseusten perässä? EI VARMASTI OLLUT EIKÄ PERÄSSÄ KULKENUT.
On siis pelkästään hyvä asia, että tässä kävi nyt näin, koska nyt Jumala näyttää näille ihmisille mitä politiikka on. Kristitty ei kykene jakamaan kahta palaa viidelle hengelle. Aina joku jää ilman, eikä oikeus toteudu koskaan tässä maailmassa riippumatta siitäkään oliko kristittyjä politiikassa vai ei. Politiikassa ei ole puolueetonta osapuolta, vaan puolueita, joihin mennään viemään jonkin kansanosan asiaa eteenpäin toisen kansanosan kustannuksella. Aivan SIN-Cityn mallin mukaan. HYVÄ KD!! Luopukaa sanasta kristillisyys, jos olette mukana politiikassa, koska politiikka on oikeuksien verissä päin puolustamista ja kaikki oikeudenpuolustajat jotka saavat puolensa kuuluville, muuttuvat nopeasti hyväosaisiksi. Ihan turha väittää muuta. Jos nainen hakee oikeuksiaan ja saa oikeudet, hän ei luovu oikeuksistaan, vaikka saa enemmän kuin piti. Kun jokin muu kansanryhmä, kuten homot ja lesbot saavat oikeutensa kuulluksi ja saavat joltain toiselta pois enemmän, ei tämäkään aio enää koskaan luopua oikeuksistaan kenenkään muun hyväksi. Niinpä vain kaikista oikeuksistaan luopuja täyttää Jumalan todellisen tahdon. Kun oikeuksistaan luopuja luovuttaa toiselle ja kohtaa toisen kaltaisensa omista oikeuksistaan luopujan, niin silloin täyttyy jakamisen Jumalan tahto, ei yhtään ennen.

 

28.5.2009

 

Tulen arka vastaus Venäjän noottiin... tästä voi seurata mitä tahansa!!

 

Suomi vastasi Venäjän Anton-noottiin
julkaistu tänään klo 17:29, päivitetty tänään klo 18:54

Suomen ulkoministeriö on antanut vastauksensa Venäjän lähettämään noottiin, joka koski Anton Salosen kuljetusta salaa Venäjältä Suomeen. Suomen mukaan pojan ja isän salaa autossaan kuljettanut ulkoministeriön virkamies hoiti virkavelvollisuuksiaan, kun hän auttoi pulaan joutuneita Suomen kansalaisia.
HUOM! Kun Suomen Pietarin konsulaatin työntekijä piilotti pojan ja häntä Venäjältä hakemaan menneen isän autoonsa ja toi salaa Suomeen, hän hoiti vain virkavelvollisuuttaan. Tällä lauseella tulee olemaan jutun suurin merkitys.

 

24.5.2009

 

Todistusta henkimaailman työstä - Henkimaailma saa uutta ja omituista valtaa

 

Ampuja järkyttyi teostaan itsekin

Lauantai 23.5.2009 klo 13.34

 

Kuopion torin verilöylyn myöntänyt mies on elänyt tähän asti täysin normaalia perhe-elämää.

 

Hän on itsekin niin järkyttynyt teostaan, ettei ole pystynyt kertomaan sille mitään järkevää syytä, rikoskomisario Mikko Miettinen Kuopion poliisista kertoo Iltalehdelle. Kuopion torin eilisestä verilöylystä epäilty viisikymppinen perheenisä kuitenkin myönsi tänään kuulusteluissa ampumiset. Vaikka mies oli verilöylyn hetkellä vahvassa humalassa, poliisin mukaan hän kertoi, että muistaa, kuinka ampui naisen hengiltä torilla.

 

Vain mallikasta perhe-elämää

Yhden naisen hengiltä ampunut ja kahta miestä vakavasti haavoittanut kuopiolaismies on elänyt tähän asti täysin mallikasta perhe-elämää. Poliisin tietojen mukaan hän ei ole koskaan aiemmin ollut väkivaltainen. STT:n mukaan Miettinen kertoo, että ennen torille lähtöään mies oli ollut kunnostamassa venettä kotonaan. Hänen lähtöönsä ei liittynyt perheriitaa. Miehen vaimo on vahvistanut poliisille asian. Miehellä on aikuisia lapsia, mutta hän on asunut viime vuodet Kuopiossa kahdestaan vaimonsa kanssa. Viimeiset pari vuotta mies on ollut sairauseläkkeellä.

 

Kaikki ei ole läheskään niin yksinkertaista, eikä lähellekään sitä, miltä se aina voisi näyttää tämän maailman sääntöjen mukaan. Tämä maailma ei tunne Taivastenvaltakuntaa.
 

Roomalaiskirje 7:24 Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?

 

Markus 8:35-37 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa? Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

...tämä maailma ei tunne Taivastenvaltakunnan sääntöjä ja tästä on tarkalleen ottaen kyse, ei samasta teosta välttämättä, vaan tekijänsä sydämestä:

1. Korinttolaiskirje 5:1-5 Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa. Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne? Sillä minä, joka tosin ruumiillisesti olen poissa, mutta hengessä kuitenkin läsnä, olen jo, niinkuin läsnäollen, puolestani päättänyt, että se, joka tuommoisen teon on tehnyt, on -sittenkuin olemme, te ja minun henkeni ynnä meidän Herramme Jeesuksen voima, tulleet yhteen- Herran Jeesuksen nimessä hyljättävä saatanan haltuun lihan turmioksi, että hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.

 

MTV3 uutiset:

Järkyttynyt silminnäkijä Erkki Happonen kertoo olleensa Anttilassa, kun hän kuuli ensimmäisen laukauksen eilen Kuopion torilla. Hän tuli ovelle katsomaan kun ihmiset juoksivat karkuun. Hän kuvailee tapahtumaa järkyttyneenä. Silminnäkijä kertoo, että ampuja palasi vielä naisen luokse ja ampui tätä vielä kerran. Sitten ampuja meni autoonsa ja hävisi mäkeä alas. Siihen se loppui se tilanne siinä. Happonen sanoo, ettei ampujalla tuntunut olevan mitään tunne-elämää, hän toimi ihan koneellisesti. Kun näin hänen menevän autolla, hän näytti siltä kuin hänen katseessaan ei ollut mitään tolkkua. Ampujalla oli Happosen mukaan molemmat aseet käsissään.

 

21.5.2009

 

VAKAVAA PROFETIAA SUOMELLE!!! (lue tarkasti)

 

Seuraavaksi käyn läpi yhteenvedon:
Vakava varoitus 1960 ja sitten asteittainen toimeksi paneminen 2006-2009

 

Vuonna 1960 tuli Oulun profetia ja 1961 tuli Suomeen noottikriisi! 

Minkälainen vaatimus Jumalalla silloin oli? Oulun profetia 1960:

 

Suomi, sinun pelastuksesi on Minun Poikani veressä (1961)

Oulun profetian vanhatestamentillinen ehdottomuus ilmensi nostalgista kaipuuta auktoriteettiin maailmassa, joka muuttui yhä moniarvoisemmaksi ja arvaamattomammaksi. Heinosen ensimmäinen, Oulussa 23.8.1960 päivätty ennustus menee suoraan asiaan:

Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962, niin Minä annan tämän kansan vihollisen käsiin, ja kukaan ei pääse pakoon, sillä kaikkia kohtaa sama rangaistus, niin uskovia, kuin niitä, jotka eivät usko. Mutta jos tämä kansa nöyrtyy, niin Minä vielä armahdan.
Jos löytyy 800 000 sellaista, jotka todella ovat puhdistaneet sydämensä Kristuksen, Minun Poikani, verellä, niin minä armahdan tätä kansaa. Mutta jos niitä ei löydy vuoteen 1962, niin se, mitä sanoin, toteutuu. Sanokaa kaikille tämä! Ja kaikki, jotka uskovat tähän ja tekevät parannuksen, saavat armon Minun silmissäni. Totelkaa Minua. Kuunnelkaa, kun Minä puhun. Älkää arvostelko tätä, mitä olen sanonut. Jos arvostelette ja ajattelette, että se ei ole totta, niin Minä rankaisen sellaista ihmistä. Minä rankaisen sitä, joka uskaltaa olla uskomatta tähän. Rangaistus kohtaa häntä.

 

Heti perään Noottikriisi:

Oulun profetian ilmoittamaan etsikkoaikaan osui yksi Suomen sodanjälkeisen historian vakavimmista ulkopoliittisista kriiseistä. Sen laukaisi Neuvostoliiton lokakuussa 1961 antama nootti, jossa perättiin takeita Suomen lojaalisuudesta itänaapurilleen kiristyneessä maailmapoliittisessa tilanteessa. Noottikriisi antoi painokkuutta myös Oulun profetian varoitussanomalle ja politisoi sen.

Profetian saamaa julkisuutta tuleekin arvioida laajemmassa kylmän sodan, ydinvarustelun ja suomettumisen ilmapiirissä. Aika oli otollinen julistukselle, joka käänsi apokalyptisiksi kuviksi kansalaisten kollektiivisia pelkoja ja aavistuksia. Profetia antoi ilmaisun tunnoille, joista ei suomettumisen oloissa virallisesti saanut puhua.

 

VAKAVA VAROITUS OLI SUOMELLE ANNETTU ja mitä sitten...
 

Vuonna 2006 aika tuli täyteen ja keväällä alkoi ensimmäinen vartiovuoro, jonka lopputulosta oli mm. pelastussanoman synty. Pelastussanoma julkaistiin netissä ensimmäisen kerran 17.8.2006 ja vasta pääsiäisenä 2007 se sai oman sivustonsa.

Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

 

Ollakseen tarpeeksi yksinkertainen lapsellisuudessaan, vain harva mitenkään kykeni tajuamaan, kuinka selvästi nämä vuosiluvut kuudennesta yhdeksänteen hetkeen näkyisivät ja lukevat aina näissä jakeissa. Näiden jakeiden tarkoitus ei ole luulla mitään. Eikä antaa viitteitä että ne voisivat tarkoittaa yhtä hyvin vuosia 1006-9 tai vaikka 1906-9. Miksi siis ei? Koska nimenomaan Jeesus kertoi itse ettemme ymmärrä aikaa, mutta merkit me kyllä ymmärrämme, milloin mitäkin on tulossa. Israel perustettiin merkiksi 1948, josta ei enää Matteus 27:45 voi muuta kertoa, kuin 2006-9 puhumattakaan Israelin luvatuista rauhanpyrkimyksistä, jotka osuvat juuri nyt aikaamme 2009 ja ensimmäisen vartiovuoron kolmanteen vartiovuoron vuoteen. Tässä se nimenomaan kulkeekin, jolloin profetia voisi löytää aikajanan paikan.
Lisäksi Matt. 27:46 lukee hyvin kuvaavalla tavalla myös tempauksen jälkeisen maailman tuskainen huuto, joka jää kaikumaan tänne jäävien huulille, ”eeli, eeli lama sabaktani”. Jeesus Kristus ei turhaan ole lausunut noita sanoja, eikä noita aikoja turhaan ole Matteus kirjoittanut.
 

Ennen kuin menemme nykyiseen aikaan, Oulun profetian muistaen, Jumalan vaatimus oli 800 000 uudestisyntynyttä kristittyä, jotta hän säästäisi Suomen. Tästä siis seurasi noottikriisi 1961 Venäjän kanssa.

 

Huomaatko kaiken yhteneväisyyden, mitä tapahtui siis keväällä 2006:

Lordi voitti Euroviisut kappaleella ”Hard Rock Halleluja”. Lordi rikkoi kaikkien aikojen Euroviisu piste-ennätyksen ja Lordia kävi senaatintorin vieressä Espan puistossa kumartamassa livenä noin 100 000 suomalaista, joista miljoonat tv:n ääressä. Viittaa vahvasti Oulun profetiaan ja Jumalan vaatimukseen uudestisyntyneistä.

Tätä seurasi Matteus 27:45 mukaan seuraavaa:

Pimeys alkoi laskeutua vuodesta 2006 synkentyen ja synkentyen. Ensin alkoi luonto vakavasti oirehtia 2006 ja Israel alkoi sotia ankarasti, monen vuoden tauon jälkeen jokaiseen suuntaan, jossa vain Jordania oli edelleen rauhallinen. Vuonna 2007 luonto synkistyi synkistymistään ja sai jopa suurimpien valtioiden johtajat vetoamaan luonnon varojen käyttöä hillitsemään. Talous tuli mukaan 2008 synkistäen entisestään maailman tilannetta ja sama suunta jatkuu tänä 2009 vuonna päättyen tähän kevääseen, jolloin Euroviisut antoivat jälleen oman tarinansa:
 

Euroviisut 2009:
Suomi osallistuu, Waldos People (Waldon ihmiset=suomalaiset) – Lose control (menettää hallinta) kappaleella jääden viimeiseksi. Viimeiseksi finaalissa jääminen ei ollut Suomelle outoa, mutta profetia lukee silti jo sanoissa. Suomalaiset menettävät kontrollin omaan maahansa.

Norjan rakkaustarinan voitto rikkoi taas Euroviisujen piste-ennätyksen.

Traaginen ensirakkaus johti norjalaisnuorukaisen Alexander Rybakin viisuvoittoon viisuvoittoon Moskovassa. Nuori mies kertoo, miten norjalainen Ingrid Berg Mehus mursi hänen sydämensä 17-vuotiaana. Voittokappale oli omistettu Ingridille. Nuoret tapasivat Oslossa musiikki-instituutissa, jossa molemmat opiskelivat. Seurustelu päättyi, kun nainen jätti tylysti Rybakin.

Tämä Euroviisukappale kuvaa Kristuksen voittoa mutta kertoo myös tyhmästä naisesta joka hylkää voittajansa, Jeesuksen Kristuksen.  Mutta tarinalla on toinenkin puolensa. Viimeisinä päivinä Jumalan henki liikkuu pohjoisten maiden yllä. Tässä on paljon profetiaa, joka lukee myös Johanneksen ilmestyksessä 3:14-22 jossa tätä tyhmää naista pyydetään ostamaan

kultaa, tulessa puhdistettua. Toisin sanoen, toivoa siis on eikä elämää ole menetetty kauheasta huudosta "eeli eeli lama sabaktani" huolimatta. Jeesus tulee vielä uudelleen, koska mitä hyötyä sinulle siitä tulessa puhdistetusta kullasta olisi, jos hän ei lunastaisi sinua.

Jälleen mennään Euroviisujen jälkeen mittaamaan Oulun profetiaa Senaatin torille, kuinka moni haluaa kuulla Jeesuksen Kristuksen kutsua?

 

Jälleen mennään Euroviisujen jälkeen heti mittaamaan Oulun profetiaa Senaatin torille, kuten Lordikin teki. Nyt näemme puolestaan kuinka moni haluaa kuulla Jeesuksen Kristuksen kutsua?

 

Senaatintorin jumalanpalvelukseen odotetaan tuhansia osallistujia

julkaistu tänään klo 09:23, päivitetty tänään klo 09:48

Helsingin Senaatintorilla puoliltapäivin järjestettävän ulkoilmajumalanpalvelukseen odotetaan noin 10 000 osallistujaa. Tapahtuma juhlistaa Helsingin hiippakunnan 50-vuotista historiaa.

 

Missään muualla hiippakunnan 39 seurakunnassa ei tänään järjestetä jumalanpalveluksia, vaan seurakuntalaisia kehotetaan tulemaan Helsinkiin. Juhlajumalanpalveluksessa saarnaa piispa Eero Huovinen ja se nähdään sunnuntaina TV1:ssä.


Kuinka ollakaan osallistujia Jumalaa palvelemaan odotetaan vain muutamia tuhansia ja lehtikuvassa on nimenomaan profeetallisesti Apostoli Johannes... Ilm. 3:14-22
Kymmenen tuhatta on aika kaukana Jumalan toiveesta 800 000:sta uudestisyntyneestä.
Kuten vuonna 1960 luvulla kävi, meillä on mittari ja meillä on myös Venäjän nootti päällä.

Muistelen lopuksi vielä aikaa, jolloin elettiin vuotta 2006 jolloin pelastussanoma sai alkunsa jonka julkaisemisen ja tekstin sisällön seurauksena minut teljettiin Peijaksen sairaalaan P3 suljetulle hullujen osastolle mielentilatutkimuksiin. Pääsin sieltä kolmantena päivänä aamupäivällä pois ja odotin tempausta tulevaksi parin päivän päästä maanantaina. Luulin siis silloin että koska elettiin vuotta 2006 ja kuudennesta hetkestä alkaen maailmani pimeni ja Israel alkoi sotia kesäkuussa 2006 sekä Hizbullahia että Hamasia vastaan ja rauha koitti YK:n tekemänä elo- syyskuun vaihteessa, siis sotaa kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Olin siis jokseenkin varma, että nuo Matteus 27:45 sanat tarkoittivat kuukausia. Tempausta ei siis tullut syyskuun alussa 2006. Odotin silloin tempausta Helsingin aseman edessä Kaivokadulla istuen kivetyksellä olettaen sen olevan maanantai aamuna noin klo 10:00 paikkeilla. Sen hetken mentyä ohi, katseeni oli maahan eteeni suunnattuna ja pettymys oli valtava. Olinhan saanut Herralta jo niin paljon aitoa, enkä odottanut enää ainakaan tällaista pettymystä. Minusta tuntui siltä kuin Herra olisi syönyt sanansa. Kohta eteeni ilmestyivät ohi menevät hevosen kaviot. Kaksi ratsupoliisia menivät ohitseni, kaksi vallan kulkuvälinettä mietin. Menin masentuneena junaan ja kohti Keravaa, jossa silloin asustelin. En ostanut junaa lippua, koska ajattelin konduktöörin myyvän sellaisen minulle. Astuin valtion rattaille, kotia kohti ja kun konduktööri tuli vaunuun, tämä olikin vanha tuttu joka tuli luokseni juttelemaan kuulumisia kanssani. Tunsin hänet vartija-ajoiltani Hesan asemalta. Tämä konduktööri on mies ja kotoisin jostain Lähi-idän maasta, en tiedä mistä. Hänellä on valtavan kauniit ja lempeät kasvot, iho oli sileä ja muutenkin tämä mies oli aina aika leppoinen. Mies kertoi että hän nykyään opettaa muita ja opastaa talon tavoille. Konduktööri päästää minut ilmaiseksi ja jatkaa muiden rahastusta. Kohta junaan astuu kaksi karskin näköistä RHK:n lipuntarkastajaa. Nämä ovat viranomaisia ja junissa aina pelottava näky, varsinkin jos ei satu olemaan junalippua taskussa. Nämäkin olivat minulle entuudestaan tuttuja, eivätkä tarkastaneet minun matkalippua, vaikka olisihan konduktööri voinut vahvistaa päästäneensä minut. Mutta joka tapauksessa nämä lipuntarkastajat päästivät minut naureskellen ja vitsaillen niitä näitä tarkastamatta minun matkustusoikeuksiani ollenkaan. Minua jäi mietityttämään koko tapausketju olettamani tempauksen jälkeen tapahtuneena kuin profetian omaisena tapahtumana itseäni vahvistaen. Sitten menin murheen murtamana kotiin, jossa oli vain tyhjät seinät vailla mitään tarkoitusta koko elämälle. Katselin pelastussanoman kirjoitusnidettä ja kysyin Herralta miksi ja itkin MIKSI? HERRA MIKSI? Herra vastasi heti minulle. Meillä on vielä tehtävää jäljellä. Viite: >linkki<

 

20.5.2009

 

Ei tarvitse uskoa, eikä luulla - Nootti on kuitenkin HYVIN VAKAVA valtioiden välinen keino

 

Nootti on valtion virallinen selvityspyyntö/ ehdotus/vaatimus toiselle valtiolle. Noottia ei käytetä, ellei tilanne ole valtioiden välinen kiista, joka muodostuu jopa poliittiseksi tyytymättömyydeksi toista valtiota kohtaan. Nootti annetaan toiselle valtiolle joko sen toiminnasta johtuen tai muusta ympäristöön liittyvistä muista tekijöistä, kuten vaikka sotilaalliset liittoumien läsnäolot jne. Nootti on siis aina hyvin vakava asia ja on virallinen valtiokeino sekä aina negatiivinen sellainen.
Nyt Suomi on saanut sellaisen Venäjältä.
Jumalaton maailma pilkkaa loppuun saakka kaikkea Kristittyjen saamaa Jumalan ilmoitusta, koska heillä ei ole hengellistä elämää. Pilkka johtuu heidän älykkyydestään, koska jumalaton ihminen on omavoimaisen vahva itsensä kanssa. Kristittyä ja jumalatonta voisi toisaalta verrata vaikka siihen, että jumalattomalta puuttuu yksi ylimääräinen aisti. Tämä aisti ei ole mikään kuudes aisti, vaan pikemminkin jonkinlainen "tunnekuulo", johon liittyy samalla "tunnenäköaisti". Kristitty näkee asiat laajemmin ja kuulee monia kummallisia asioita, ei korvillaan, vaan sydämellään. Se on Pyhän Hengen
puhetta, jota Kristitty kuulee hyvin, hyvin tarkasti erottaen sen muusta. Se mitä Kristitty sitten näkee, on erilaiset huomiot, kuten vaikka lehtiotsikot, taivaalla olevat merkit, maassa olevat merkit, uutiset ja ihan kaikki minkä he näkevät. Se on siinä erona että Kristitty näkee laajemmin ja kuulee tarkemmin, kaikki se sydämellään, jota jumalaton ei ymmärrä.
Miksi maailman jokaisessa kolkassa vain Kristityt näkevät unia Suomen tilanteesta suhteessa Venäjään. Venäjä miehittää Suomen viistosti alhaalta Vaalimaalta ylös Ouluun ja Tornioon. Miksi näin on tapahtunut, että maailmalla toisistaan tuntemattomat ihmiset näkevät nämä asiat ennalta samalla tavalla. Se johtuu siitä, että niin näkivät Elia, Jesaja, Daniel, Hesekiel, Hoosea, Sakarja ja vaikka lopuksi Paavali, sekä Johannes. Kaikki he näkivät saman eri aikakausina, eri paikoissa ja hämmästyttävän samalla tavalla. Lopulta kaikki toteutui ja osa on toteutumatta, koska aika ei ole vielä tullut, mutta tulee ihan pian. Sama Pyhä Henki oli asialla kun tieto Suomen kohtalosta annettiin 1920 luvulla Arkkipiispa Johanssonille, Niilo Ylivainolle jo 1950 luvulla, Oulun Profetiana 1960 luvulla ja Tukholman profetiana 1984 vuonna. Sen jälkeen näyt ja profetiat ovat vain kiihtyneet. MIKSI? Siksi koska aika on jo niin lähellä ja Pyhä Henki haluaa että me olisimme valmiit, eikä olisi ketään uskovaa joka ei olisi tiennyt siitä.
Valmistautukaa siis nopeaan käännekohtaan seuraavan kahden viikon aikana.

 

19.5.2009

 

Jouko Pihon sivuilla törmäsin taas aiheeseen Pohjolan Valo - Solna Polaris

 

Raunin viesti 18.5.2009
 

Herra herättää tähän maahan Elian kaltaisen profeetan, joka julistaa kuin Johannes Kastaja. Tämä maa tarvitsee todellisia Jumalan miehiä, jotka eivät mielistele ihmisiä ja joille Jumalan kunnia on kaikki kaikessa. Tarvitsen voimaasi Jumalain, tuon uuden voitelun helluntain. Rukoilkaa tuon profeetan tuloa. On kiire. Herätys uskovaiset, aika loppuu kesken.

 

Tämä pohjolan mies on kuin Paavali, joka ei ymmärrä vielä tehtäväänsä. Hän on asunut kauan erämaassa ja tehnyt suurta pahaa Kristityille, hänen sydämeensä on kolkutettu useaan kertaan ja hän on tietoinen sanasta ja tuntee sanaa riittävästi tajutakseen mitä se tarkoittaa. Hänen motiivinsa olivat hyvin itsekkäät ja suppean omanarvonsa keskeiset.

Hän tulee putoamaan hevosensa selästä sokaistuna kuin Paavali ja hän kokee jotain hyvin harvinaista, koska hän putoaa maahan silmät avoimena ja tietoisena siitä hetkestä alkaen kun häneen se shokki iskee. Hän jopa tietää sen tapahtuvan, mutta halveksuu sitä.
Hänen maasta nousunsa tapahtuu 40 päivää maahan putoamisestaan, sen jälkeen kun hän on tuhkaan ja säkkiin sonnustautunut, eikä enää ylpeile. Jumalan on pysäyttänyt hänet ja tehnyt lopulta hänestä suuren profeetan. Herra on tämän minulle antanut tiedoksi.

 

18.5.2009

 

Tästäkö alkaa nousta Venäjän miekka tupesta? On jo aikakin, jos profetiat nyt toteutuvat

 

Isä salakuljetti pikku-Antonin Venäjältä Suomeen

 

Kokemäkeläisen Paavo Salosen runsaan vuoden kestänyt piina on ohi. Salonen kävi hakemassa Venäjälle kaapatun 5-vuotiaan Anton-poikansa Suomeen. Asiasta kertoo 7 päivää -lehti.
Antonin venäläinen äiti vei lapsen pois Suomesta viime vuoden maaliskuussa. Oikeus määräsi naisen palauttamaan pojan isälle, mutta tämä alkoi piilotella Venäjällä. Tapaus oli vuoden mittaan useasti esillä julkisuudessa. Salonen kävi monesti etsimässä poikaansa Venäjältä. Viimeinen matka Venäjälle kesti viisi viikkoa. Salonen tiesi ex-vaimonsa ja poikansa olinpaikan ja meni ulko-oven portille odottelemaan.
Anton tuli ensimmäisenä ulos, ja minä vain nostin pojan syliini ja kävelin autoon, Salonen kertoo 7 päivää -lehdessä. Salosen mukaan hän ei päässyt aluksi Venäjältä Suomeen, sillä pojan äiti oli tehnyt hänestä useita rikosilmoituksia. Salonen kertoo, että äiti onnistui hankkimaan pojalle uuden Venäjän kansalaisuuden, joka oli aiemmin purettu.

Silloin minulle tuli kiire, mitään ei ollut enää tehtävissä, ja minun oli paettava pojan kanssa. Ystävieni ja suhteiden kautta pääsimme matkaan, ja meidät salakuljetettiin Suomeen, Salonen kertoo. Isän mukaan Anton aloittaa viikon päästä päiväkodin. Syksyllä poika menee esikouluun.

 

3.5.2009

 

Neljäkymmentäyhdeksän "uskovaa" neitsyttä ja vain yksi morsia, niin on Suomelle käyvä

 

Tapahtui Kokkolan kirkossa v.1981
(
näky on siis erään Uskovan veljen saama näky silloin)
 

Istun etupenkillä. Olen käyttänyt puheenvuo-ron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin – minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa. Keskikäytävällä jonot-taa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi. Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasem-malla puolella, (saarnatuolin puolella) toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta.

Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen". Yksi virtaus on

väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen. Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä. Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni (enkeli), joka kysyy: "Miksi ihmettelet? Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa. Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa.

Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Siinä on Jeesus. Hän on murheellinen. Ihmettelen ??? En ymmärrä mitään. Silloin enkeli sanoo: "Älä ihmettele. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Siinä kutsuttiin ihmisiä kokemaan siunauksia… Mutta tässä toisessa jonossa – jossa ei ole ketään – kutsuttiin ihmisiä seuraamaan Jeesusta ristin tielle."

Näky päättyy. Istun taas paikallani ja itken. Jeesus, eikö kukaan? Teen päätökseni: Jeesus, jos ei kukaan muu, niin minä ainakin tulen…

Suomi on eräs niistä maista, jossa jakaantuminen näkyy kaikkein selvimmin. Eräiltä ihmisiltä kun kysyy, että mikä sinulle on tässä elämässä se kaikkein tärkein asia, niin ihmiset vastaavat lähes poikkeuksetta aina: koti, puoliso, perhe, työ, talous ja terveys tai vaikka maailmanrauha. Vain hyvin, HYVIN, HYVIN HARVA sanoo Jeesus Kristus. Silti koko Suomi kuvittelee olevansa Kristitty kansa, jolla on etuoikeus olla taivaassa koska on saanut lapsikasteen. Tämä kansa on palattava tuhlaajapojan roolistaan takaisin Talvisodan aikaiseen rukousasentoon, jossa kaduttiin syntejä ja tunnustettiin pahoja tekoja Jumalan jalkojen juuressa.

 

30.1.2009 jatkettu juttua klo 17:00

 

Mikään ei ole epävarmempaa, kuin varma profetia - olenko siis väärä profeetta?

 

Tässähän se hauskuus piileekin... ollako vai eikö olla, siinä vasta pulma, tosin ei mulle, koska kun profetia on vajavainen, silloinhan profetia nimenomaan on aidoimmillaan.

Lahden influenssaepäily aiheeton
julkaistu tänään klo 16:33, päivitetty tänään klo 16:47

Lahdessa tutkittu sikainfluenssaepäily on osoittautumassa aiheettomaksi. Alustavien tutkimusten mukaan potilaalla ei ole influenssaa. Potilas kotiutetaan torstaina ja hän jatkaa lääkitystä kotikaranteenissa. Varmistus diagnoosiin saadaan ensi viikolla.

...kun profetia muuttuu vajavaiseksi, niin raakkujat raakkuu oksallaan: "väärä profeetta, väärä profeetta, vain oikea profeetta ennustaa sanatarkasti oikein"... niinpä ja Raamattu ilmoittaa, että profetia on vajavaista, niin miksi mikään profetia voisikaan olla sitten täydellistä. Vain ihminen voi keksiä niin järjettömiä juttuja jotka ohittaa Raamatun ilmoituksen ja se johtuu ihmisen armottomuudesta ja sydämen kovuudesta.
Noh... kaikesta huolimatta silti Vapusta tulee pimeä, eikä profetiakaan ollut turha, vaan täysin oikein toteutunut. Vain siltä osin, ettei Suomi saanut virallista omaa influenssatapausta. Vielä.

Tämä selittely ei ole tapaistani yleensä, mutta tein sen koska haluan puolustaa profetioita.

 

Vappu Pimiä - tein jutun siitä taannoin <linkki>

 

Vappuyö pimenee monen kohdalla... koska ajankello on kumahtanut. Raamattu on kolmen kerroksen kirja ja sen profetiat ovat kerroksittaisia. Konkreettisen 1:1 kirjaimellisen sanan te voitte nähdä tässä lehtiartikkelissa, Vappu on monille pimeä, vaikka tämä profetia ei olekaan Raamatusta on siinäkin silti omat profeetalliset kerroksensa.

Toinen pimeneminen tapahtuu ihmisissä pelon muodossa, jonka aiheuttaa suloisen rennon Vappumielemme mustaajaksi, H1N1 virus, joka mitä suurimmalla todennäköisyydellä on positiivinen kun ilmoitus siitä tänään tulee Lahden sairaalasta. Onhan tässä kysymys sentään profetian täyttymisestä.
Kolmas ja hengellinen profetian kerros täyttyy ihmisten sielujen pimenemisessä ja tämä on tietysti meille Uskoville luopumusta ja näille ihmisille se on vapautumista vanhoista kangistuneista kaavoista ja se on vain modernia yhteiskunnan asenteiden uudistumista, sekä kaikkien ihannoimaa suvaitsevaisuutta. Sanalla sanoen globaalia sallimusta syntiin, pimeyteen.

 

29.4.2009

 

Medvedev leikkii hengellään

 

Medvedev erotti Moskovan poliisipäällikön surmien jälkeen julkaistu tänään klo 21:54

Moskovan poliisipäällikkö on erotettu moskovalaisen poliisikomisarion surmattua kolme ihmistä kaupungissa. Kreml ilmoitti presidentti Dmitri Medvedevin erottaneen Moskovan poliisipäällikön Vladimir Proninin. Kreml ei virallisesti ilmoittanut syytä erottamiseen, mutta uutistoimisto Interfaxin mukaan potkut johtuivat kiistatta surmatöistä.

Proninin alainen moskovalaisen poliisiaseman päällikkö Denis Jevsjukov ampui eilen kaksi asiakasta ja työntekijän moskovalaisessa kaupassa. Ampumavälikohtauksessa loukkaantui kuusi ihmistä. Juopuneella Jevsjukovilla oli ennen ammuskelua ollut riitaa vaimonsa kanssa.

Presidentti Medvedev erotti jo aiemmin useita ihmisiä Moskovan poliisin johtoportaasta. Poliisin surmat ovat nostattaneet mittavan kohun Venäjällä.


Tästä uutisesta minun on pakko varoittaa jo pelkästään profiloimalla rikostutkimuksenomaisella tavalla rikollisen keinoja suhteessa tapahtumaan, joka ei ole hyväksyttävää rikollisuuden yhteisössä, eli ns. sisäpiiriliigassa. Jos luet Anna Politkovskajan kirjan, päädyt ymmärtämään Putinin suuren mahdin jopa tänä päivänä. Putin sijoitti jokaiseen mahtitehtävään, poliittiseen ja valtakoneistojen päälliköiksi omaa tuttavapiiriään, rikollisia, alkoholisteja, narkomaaneja ja muita psykopaatteja. Nämä saavat aikaan ne oudot murhat, joihin Putinilla ei ole osaa eikä arpaa. Nyt tilanne on kääntynyt kummalliseksi. Medvedev erotti yhden Putinin tukipilareista ja muutenkin hän on alkanut ajamaan ehkäpä jopa Putinin vastaista linjaa, joka on monelta osin liennyttävää ja joka suuntaan solidaarista linjaa. Hyvältä kuulostaa, mutta Venäjän taloutta se ei edistä ja ongelmia syntyy. Nyt Medvedev teki pahan virheen, koska hän sörkkäsi tikulla muurahaispesään, jossa on asukkeina suuria tappajamuurahaisia. Tulee mieleen JF. Kennedy.
Kuten huomaat, en kertaakaan puhunut Kristinuskosta, koska tämä ei kuulunut meidän Uskovien aiheeseen, vaan tähän maailmaan ja sen syntisyyteen.

 

16.4.2009

 

...kauhuskenaario vahvistuu... vahvistuu ja vahvistuu - SITTEN TOTEUTUU!

 

Profeetat puhuvat, puhuvat ja puhuvat...
Vaan kukaan ei kuule. Sanoman kuulevat vain ne jotka pilkkaavat, pilkkaavat ja pilkkaavat profetiaa ja sen ilmoittajia.
Suomi on vedenjakajassa, koska kansa on Jumalalle hyvin Rakas, eikä Jumalan tahto ole tuhota Suomea, vaan pelastaa sen kansan sielu helvetin porteilta takaisin avioliittoon, jonka Suomineito on rikkonut.
Suomen täytyy nöyrtyä pieneksi kuin hiiri ja ymmärtää paikkansa, jossa vain aviomies voisi sen pelastaa. Herra Jeesus Kristus.
Suomi on kuin omahyväisyyden ja omien hyvien saavutusten vankina jossain syvällä orjantappuroissa, josta ei edes näe ulos. Suomi neito on ylpistynyt, eikä se halua enää palvella Herraa, joka vain haluaisi Rakastaa neitoa. Suomineito on kuin missit, jotka hukkaavat rakkautensa heti kun heidät valitaan kauneimpien joukkoon. Houkutus aidan vihreämmällä puolella on liian suuri säilyttää alkuperäisrakkauttaan.

 

11.4.2009

 

Tämä on skenaario, eikä siis profetia - STUBB pääministeriksi poikkeustilan kautta

 

Eräs profetia kuului jotensakin näin: "Suomen pääministeri on nuori ja urheilullinen mutta ei tunne Jumalaa. Hän on ymmällään mitä tehdä, kun Venäjä on ottanut koko pohjoisen Suomen haltuunsa".
Suomi on murroksen edessä ja sen päättäjät ovat himojensa vallassa saastuttaneet ja häpäisseet itsensä. Vanhanen ei kestä enää kauaa tätä ryöpytystä kun hänen on pakko väistyä puhtaammin elämäntavoin politiikkaa tekevien tieltä. Kaikki seksikirjeenvaihdot, vaalirahoitusvalheet ja eläkeriitasotkut eivät enää mene kansan silmissä läpi. Nyt me odotamme enää viimeistä niittiä Vanhasen uralle ja valta vaihtuu varmasti ilman vaaleja. Aleksander Stubb on puhtain ja suosituin ylivoimaisesti, eikä sitä luulisi estävän mikään ottamasta pääministerin ryvettynyttä virkaa jatkaakseen. Tarvitaan
silti poikkeustila vallan vaihtoon, koska vaalikausi ei ole loppunut vielä. Maailmanvalta tulee järjestämään Suomelle poikkeukselliset olosuhteet hyvin pian. Tarvitaan vain se lopullinen syy. On tietysti hyvin mielenkiintoista nähdä, minkälaisen vierailun Medvedev saa aikaiseksi. Jospa joku vaikka heittää tätä kengällä, tai kakulla? No tuskin siitä kumminkaan syy tulee, joten odotamme poliittisia syitä. Veikkaan että suurin syy on Naton uhka, joka on saatava ohjuspuolustuksella kiinni Suomen Lapin alueella. Seuraavaksi syyksi tulee Lapin malmiesiintymät ja etenkin Uraani. Rajaongelmista tehdään kaikelle syy ja seuraus joka ratkotaan kerralla kuntoon. Venäjä osaa provokaatiosodan ja saa aikaan mitä tahansa.

 

7.4.2009

 

Kiitos TA. Mikkonen http://www.nelonen.fi/videot/default.asp?video=5627&c=16

 

Tästä ohjelmasta tulee vielä suuri hitti, kun ihmiset tajuavat kuinka viisaita sanoja he puhuvat.

Tästä ohjelmasta tulee varmasti vielä suuri oikeamielisen sanan julistuspaikka, joka avaa suomalaisten silmät näkemään mihin olimme kävelemässä. Kuilun reunalle sokkona.

En usko, että Mikkonen täysin tietoisesti salasi perheen kristillisyyden, ensimmäisessä ohjelmassaan, vaan pelko että se johtaa heti ohjelman pannaan. Ei se uskonto johda pannaan, mikä on juuri tätä mitä TA. kitisoi, eli "liibadaaba liberaalia" ihanaa kun saa rakastaa ja ketä vaan milloin vaan, kuten luterilaisuus. Luterilaisten kansankirkkomme Arkkipiispana voisi hyvinkin nykyään toimia vaikka Johanna Koskinen, vaan se uskonto, jonka TA. Mikkonen itse tuntee, on tämä vanha talvisodan resepti: KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA.

 

5.4.2009

 

Tälle kansalle ei jätetä muuta merkkiä kuin "Joonaan merkki" ja mitä tapahtui?

 

Jumala oli antanut Joonalle tehtävän, kertoa eräälle hänelle tärkeälle kansalle pian kohtaavasta Jumalan vihasta, jonka hän laskisi tuon kansan päälle. Joona kieltäytyi hirveän raskaalta ja mahdottomalta tehtävästä, eikä halunnut kantaa mitään niin raskasta. Hän huusi ylös, jotta Herra ei laittaisi häntä siihen tehtävään. Se olisi pilkkaajien ja rienaajien ilon kohde, tosin ei tehtävän vastaanottajalle silti häpeä, vaan ristiriitainen tunne kantaa jotain niin valtavaa, joka on suurten profeettojen tehtävä. Jumala ei antanut periksi, vaan patisti Joonaa. Joona ei vaan silti halunnut tehdä sitä ja silloin Jumala lähetti Joonan valaskalan vatsaan kolmeksi päiväksi, jotta Joonaan tehtävä menisi varmasti kansan perille.
Joonan tultua Niniven kansalle kertomaan että Jumala rankaisee tätä kovalla kädellä, jos tämä ei käänny hänen puoleen ja aikansa saarnattuaan alkoi työ tuottaa hedelmää ja niinpä Herra päätti armahtaa tuon Hänelle Rakkaan kansan.
Pian on Suomen aika herätä, sillä saarnojen aika alkaa olla Joonan osalta ohitse ja hänen nöyrä palvelustehtävänsä on päättymäisillään, jonka jälkeen Jumala ottaa Joonan kotiin.

 

1.4.2009

 

Loistava ja pelastussanoman totuuden sisälle tuova profetia Jouko Pihon sivuilta
 

Heikki Seilosen ilmestys ja profetia keväällä 1978

Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle, ja Heikin kautta tuli profetia: Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä.

Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu

 

Suomeen syntyy suuri profeetta ja hänen nimensä on ARI, sen tiedän ja hän nousee Inarin järven rannalta ja hän tulee herättämään jopa kuolleita, niin suuren voiman Jumala hänelle antaa. Ei minun tarvitse todistaa tätä, vaan Jumalan Henki ilmoitti sen minulle.

 

24.3.2009 (lisätty klo 15:15)

 

Ehdin sanoa motarin avauksesta lopullisesti - VÄÄRIN - Odotamme siis...

 

Turun moottoritie suljetaan taas

Julkaistu 24.03.2009 14:29 (päivitetty 14:30)

Turun ja Helsingin välinen E18-moottoritie suljetaan taas osittain, tällä kertaa Lahnajärvi–Lohja -osuudelta. Tie suljetaan ensi perjantaina ja avataan arvion mukaan seuraavana tiistaina 31.3. Lahnajärven ja Lohjan väliinen moottoritie suljetaan liikenteenhallinta- ja tunnelijärjestelmien ohjelmistopäivitysten ja niiden koekäytön ajaksi. Liikenne ohjataan viitoituksella vanhan ykköstien eli maantien 110 kautta. Moottoritieosuus Lohjanharjulta Lohjalle on käytössä.  E18-moottoritien välillä Muurla–Lohja avattiin liikenteelle kokonaisuudessaan tammikuussa 2009. Osuuden liikenteenhallinta- ja tunnelijärjestelmät eivät vielä ole olleet toiminnassa koko laajuudessaan. Vastaavia muutaman päivän

kestäviä moottoritien sulkemisia tulee kevään aikana vielä lisääkin, tiedottaa Tiehallinto.

Eli odotamme kunnes motari avataan lopullisesti. Sitten alkaa profetian mukaan tapahtua.

>>> klo 00: ja jotain...

Turun moottoritie viimeinkin lopullisesti auki ja "Pikku-Henkka" kaivaa verta nenästään:
Pilkataan ja nauretaan Nashi nuoria ja sitten tonttikaupat pannaan vielä lopuksi syyniin.

 

Salolainen vaatii hallitukselta selvitystä ulkomaalaisten tonttikaupoista

Maanantai 23.3.2009 klo 19.17

 

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Pertti Salolainen vaatii hallitukselta selvitystä näkemykseen, jonka mukaan venäläiset ovat ostaneen maa-alueita maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista.

 

Pertti Salolainen vaatii hallitukselta välittömiä toimia EU-maiden ulkopuolisten tekemien maa- ja tonttikauppasääntöjen selkiinnyttämiseksi.
Salolainen sanoi maanantaina Mikkelissä, että tonttikauppojen menettelyihin tulisi

kiinnittää erityistä huomiota, sillä esimerkiksi Suomen ja Venäjän välillä vastavuoroisuus ei toteudu. Tonttikaupoissa noudatettavien menettelyjen tulisi olla samanlaisia molemmille osapuolille, Salolainen kirjoittaa.

Pertti Salolainen ehdottaa lupamenettelyn käyttöönottoa, jonka tarkoituksena on hankinnan tarkoituksen ja soveltuvuuden harkitseminen kyseiselle alueelle.

Hän vaatii myös perusteellista selvitystä väitteille, joiden mukaan venäläiset ovat ostaneet tontteja maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista. Viime aikoina on esitetty näkemyksiä, että venäläiset ovat ostaneet maa-alueita maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista. Tällaiset väitteet on perusteellisesti selvitettävä, Salolainen vaati.

Venäjä miehittää Suomen, se ei ole epäselvää, mutta mikä aloittaa tämän ja on syy sille? Se on mielenkiintoinen spekulaatio. Puutullit? USA:n uhka Norjasta? Talous? Konflikti ja koston-kierre? Maakauppojen selviäminen tarkoitukselliseksi Venäjän toimeksi Suomen eliminoinnin varalta? Kaikki tämä on mahdollista ja jopa vielä jotain, jota emme edes vielä tiedä. Se ei kaikesta huolimatta muuta asiaa miksikään. Venäjä miehittää Suomen ja se tulee olemaan siunaus Suomelle monella tavalla, mm. herätyksen muodossa ja myös pedon merkin ikeen välttäminen siinä laajuudessa kuin se tulee olemaan muissa länsimaissa. Suomi säästyy siltä.

 

23.3.2009 (lisäys klo 18:00)

 

...ja kuinka ollakaan, suomalaiset tekivät sen minkä he parhaiten osasivat, nauroivat ja

pilkkasivat... se ei ollut hyvä juttu se! Ja asenne muutenkin vaarallista naapuria kohtaan.

 

Noinkohan on? Tämä päivä näyttää iltapäivällä mitä tapahtui - katsomme ja sillä hyvä

 

Tutkija:
Nashin mielenosoitus on myrsky vesilasissa

 23.03.2009 10:12 MTV3-Katja Nuorvala

Dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta katsoo, että venäläisen Nashi-järjestön mielenosoitus Suomessa on provosointia ja julkisuuden hakemista.

Järjestö tukijoukkoineen osoittaa tänään mieltään Helsingissä Viron suurlähetystön seminaaria vastaan. Seminaarissa käsitellään Neuvostoliiton rikoksia Viroa kohtaan.

Luulen, että tällaisessa on kyseessä on viimeinen taisto Nashi-liikkeelle, jolla ei ole enää vallanpitäjien täysi tuki, arvioi Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Renvall-instituutissa toimiva Luukkanen.

Mielenosoituksella yritetään provosoida ja saada mahdollisimman paljon julkisuutta. Nashi-liike tarvitsee julkisuutta, sitä ilman se ei ole mitään.
Luukkanen toteaa, että suomalaiset marginaaliryhmät ja Nashi-liike ovat

mielenilmauksen suhteen löytäneet toisensa. Venäläisten kannalta kyseessä on taistelu historiasta ja menneisyydestä, siitä, mikä oli Viron ja Baltian maiden kohtalo. Miehitettiinkö ne ja tehtiinkö niissä ihmisoikeusrikkomuksia? Tässä halutaan kiivailla patrioottisen tulkinnan puolesta. Suomalaisten tahojen kannalta keppihevosena on suomalaisten venäläisyysvastai-suus. Sitä on vaikea ymmärtää. Mielestäni tässä maassa on enemmän savolaisvastaisuutta kuin venäläisvastaisuutta ihan dokumentoidusti. Koko asetelma on keinotekoinen, Luukkanen toteaa.
 

 

"Ei kannata provosoitua"

Luukkasen mukaan Suomen venäläisvähemmistöllä ei ole mielenilmauksen kanssa mitään tekemistä. Jos tässä ajatellaan, että toimitaan venäläisten puolesta, niin silloin tehdään väärin. Tässä luodaan ongelmia ja jännitteitä tilanteessa, jossa niitä ei ole.

Suunnitteilla on myös vastamielenosoitus, jonka takana on kokoomuksen eurovaaliehdokas Kai Pöntinen. Luukkanen pitää vastamielenosoitusta turhana.

Ei kannattaisi provosoitua, jos provosoidaan. Tämä on myrsky vesilasissa. Luulen, että paikalla on enemmän reporttereita ja valokuvaajia kuin mielenosoittajia.

Luukkasen tietojen mukaan paikalle on tulossa myös Suomen Islamilaisen Puolueen edustajia sekä maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikkaa kärkkäästi arvostellut Jussi Halla-aho.

Tällaisille kellokkaille, jotka haluavat vaikkapa eurovaaleissa näkyvyyttä, tämä on erittäin hieno tilaisuus. Keväällä luonto herää ja tapahtuu ihmeellisiä asioita, Luukkanen hymähtää.

Noinkohan on?? En ole siitä ollenkaan niin varma. Maailma ei ole näköjään opettanut näitä "yltiöpositiivareita" elämässä. Vaara ei varmaan olekaan kymmenessä venäläisessä, vaan siinä mitä tuolla nyt tänään tapahtuu. Jokainen sota on lähtenyt pienestä kipinästä liikkeelle.

 

21.3.2009

 

Miksi Vappu Pimiä radio-ohjelmassaan aina sanoo: "Vappu Pimiä olen minä..."

 

En minä halua Vappu Pimiää mollata tai hänestä tehdä mitään  demonisoitua henkilöä, eikä kukaan varmaan edes usko sellaisen. Tosin en minä siitä välitäkään, mutta koska Vappu on maailmallinen ja hukassa monessa asiassa. Silti hänellä on täysin selvästi hyvä ja vilpittömän oloinen sydän, voisin olettaa hänen kokevan aikanaan valtaisan herätyksen. Noh, tämä ei ollut sanomani, vaan Vapun lausumat sanat kun hän esittelee itsensä radiossa kuulijoilleen.
Vappu siis aina sanoo:
"Vappu Pimiä olen minä..." ja jos sen kääntäisi kuten se kuuluisi sanoa virallisesti, se kuuluisi näin:
"minä olen Pimiä Vappu ..." Hurjaa, skitsoilua vai mitä!
Onko tässä Vappu Pimiän kuuluisaksi tulemisessa silti profetia Suomen kansalle? Eilen Pietarilainen Saarijärveltä Suomea ostanut Denis Fokin piti meitä kaikkia kummeksuttaneen tiedotustilaisuuden. Maanantaina Putin nuoret kokoontuvat mielenilmaisuun Viron Neuvostoaikaisia rikoksia esille tuovia kirjailijoita vastaan, johon osallistuu jopa venäläisiä kansanedustajia. Me palkitsimme näistä yhden, Sofi Oksasen moneen otteeseen ja Martti Ahtisaari sai Nobelinsa, jotka molemmat aiheuttavat vihaa itänaapurissamme. Lisäksi kolmen viikon kuluttua saapuu Venäjän presidentti viralliselle valtiovierailulle Suomeen. Olemme monen kummallisen tapahtuman edessä, josta ei tiedä miten ne vielä kääntyvät.

 

Ajattelin vaan heittää ilmoille mahdollisen profetiatulkinnan: Tuleeko Vapusta meille pimiä?

 

19.3.2009

 

Nämä otsikot sijaitsivat Iltalehdessä allekkain! VAROITUKSENA SUOMELLE MIEKASTA
 

Nämä bussit tulevat siis nimenomaan Lontoosta 1:1 ulkoasubrandyn kopioina Suomeen. Eli samalla fontilla, typografialla ja värisävyillä varustettuna mutta suomeksi.
Jumala on pitkämielinen ja jaksaa katsoa asioiden kulkua aina tiettyyn pisteeseen saakka ja tämä piste on luopumus, jonka kansa äänestää enemmistönä.
Me kaikki tiedämme, että jos hallitus hölmöilee, kansa kärsii ja jos päättäjät hölmöilee, niin päättäjien alaiset kärsii. Tässä tapauksessa koko Suomi on kärsijän roolissa, koska kansa itse näyttää tässä mitä se tahtoo. Kansa tahtoo eroon Jumalastaan, joka pelasti Suomen talvisodasta ja jatkosodasta. Tämä sama jumala pelasti Suomen noottikriisiltä ja varoitti jo silloin Suomen kansaa profeettansa kautta, että suomalaiset ottaisivat vakavasti Jumalan olemassaolon ja Hänen vaikutuksensa suojelijanamme. Suomalaiset sen sijaan päättävät laittaa busseihin mainoksia, joissa kielletään Jumalan olemassaolo, kyseenalaistamalla hänet. Mainos on muutenkin niin salakavala, joka voi olla vain saatanan työtä, koska tämä mainos tuo asian hauskalla ja ihmismyönteisellä tavalla esille, joka antaa vääristyneen kuvan Jumalasta murheen tuojana käänteisesti ajateltuna. Tämä mainos siis tekee Jumalasta ihmisille taakan ja murheen ihmismieleen, vaikka Jumalan pitäisi olla päin vastoin rauhan ja tasapainon tuoja jokaisen elämään.
Jumalalla ei ole enää vaihtoehtoja, koska suomalaiset ovat luopuneet Jumalastaan ja näin vaihtoehdot ovat lopussa, eikä meistä
Kukaan enää voi estää loppujen asioiden kulkua, eikä enää siirtää tuomiota tuonnemmas, kuten Leo Meller opettaa Jumalan tehneen jo monesti. Joona on Leo Mellerin esikuva Jumalan mielenmuutoksissa, jossa profeetta ei nähnyt tuomioiden täyttymistä, koska kansa kääntyi Jumalan puoleen. Näin tapahtui monesti, tai ainakin Jumala on antanut Suomelle lisäaikaa useampaan otteeseen. Nyt tätä ei enää voi siirtää, koska tässä kulkee luopumuksen raja. Äänestysprosentti jo osoittaa mitä kansa tahtoo. Kansa tahtoo eroon Jumalasta ja sen ainoa pelastus tulee olemaan Venäjän miekka, jolla kansa kääntyy takaisin parkumaan Jumalansa perään, anomaan armoa ja anteeksiantoa.
Iltalehti näyttää tässä allekkain olevissa artikkeleissa miten Suomelle käy kun bussit tulevat. Vuonna 2006 loppukesästä Venäjän metsäpalot savuttivat Suomea viimeksi ja sekin oli varoitusta tulevasta ja jopa siitä, mistä suunnasta tulen ja savujen aiheuttaja lopulta saapuu.

 

16.3.2009

 

Tie vanhalle kirkolle Turkuun avautuu tänään

 

Tiehallinto:
Turun ja Helsingin välinen moottoritie vihitään käyttöön 16.3.
 

16.3.2009 Suomen suurimman tiehankkeen merkittävää etappia juhlistetaan tänään, kun

Turku–Helsinki-moottoritien viimeisin osuus Muurla–Lohja vihitään käyttöön. Uusi tie säästää kustannuksia, lyhentää matka-aikoja sekä parantaa niiden ennustettavuutta. Liikenneturvallisuus paranee selvästi.

Vuonna 2006 syksyllä kun ajelin vanhaa Turuntietä ja uutta oltiin vasta jonkin aikaa tehty, Henki puhui yhden ainoan  lauseen: "valmistakaa tietä idästä tuleville kuninkaille". Tästä lauseesta saatoin yhdistää

Jerusalemin Pyhän paikan ja Turun tuomiokirkon, Israelin ja Turun. En silloinkaan jaksanut uskoa, että tie valmistuisi ennen seurakunnan lähtöä ja Venäjän miehitystä, niin vähäinen ihmisen Usko on. Halusin että Jeesus olisi hakenut minut jo syksyllä 2006, heti keväällä 2007 ja vielä vahvemmin uskoin tuon tapahtuvan keväällä 2008, vaan eipä tapahtunut ja Turun tie valmistuu ensin. Tie on siis valmis idästä tuleville kuninkaille. Se jää nähtäväksi, kuinka pitkälle Venäjän panssarit vyöryvät, ennen kuin päästään sopuun, että Venäjä ottaa pohjoisen ja Suomi saa pitää etelän. Veikkaan että panssarit vyöryvät aivan Turun tuntumaan, mutta palaavat sitten asemiinsa jonnekin idässä ja pohjoisessa.

Tästä päivästä lukien voimme alkaa odottaa ensimmäistä konkreettista merkkiä Venäjän todellisesta tahdosta ja pahuudesta: Hesekiel 38 luvussa jossa juoni yllättäen muuttuu kun Goog on herännyt ja hyökkää pohjoiseen maahan, jossa ihmisillä ei ole salpoja ovissa. Vain Suomen Lapissa on edelleenkin luudanvarsi ovessa.

Hesekiel 38:10-11 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

 

Niilo Ylivainio 1956: Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.

 

Hesekiel 34:11-12 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen. Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.

 

5.3.2009

 

Suomi luopuu kristinuskostaan enemmistön sanelemana - kärkenä nuoret naiset

 

Uskonto halutaan pitää erossa politiikasta

Päivitetty 5.3.2009 13:20

http://www.nelonen.fi/img/dot.gif

Suomalaiset eivät hyväksy uskonnon yhdistämistä poliittiseen päätöksentekoon. Tuoreen tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa suomalaisista on sitä mieltä, että uskonnollisten johtajien ei pitäisi yrittää vaikuttaa hallituksen päätöksiin.
Päätöksiin vaikuttamista kannattaa joka kuudes. Miehet ja hyvätuloiset kannattavat muita enemmän sitä, että uskonnolliset johtajat puuttuvat politiikkaan. Suomalaiset eivät tutkimuksen mukaan kavahda erilaisia uskonnollisia näkemyksiä edustavien ihmisten seurustelua. Yli 80 prosenttia suomalaisista hyväksyisi sen, että toisenlaista uskonnollista näkemystä edustava avioituisi vastaajan sukulaisen kanssa. Myönteisimmin tällaiseen avioliittoon suhtautuivat nuoret ja naiset.

Tutkimuksen tulokset julkaistiin tänään Tampereella Kirkon tutkimuskeskuksen 40-vuotisjuhlissa. Tiedot on saatu kansainvälisen ISSP-tutkimuksen aineistosta. ISSP on laaja yhteiskuntatieteellinen tutkimusprojekti, jossa kerätään tietoja säännöllisesti kymmenistä maista.

 

Luopumus on siis tapahtunut ja kansa on päättänyt enemmistöllä luovuttavansa kristinuskonsa pois. Tämä tarkoittaa sitä, että saatana tulee tilalle ja ottaa omansa haltuun. Vastuu on ihmisillä, ei Jumalalla.

Lisäksi kuten huomaat, nuoret naiset ovat se kaikkein heikoin ja suvaitsevaisin pedon vallan vastaanottaja. Ei Paavali turhaan varoittanut antamasta naisille opettamisen valtaa, eikä saatana turhaan valinnut Eevaa omenan syöjäksi. Kaikki lähti Suomessakin jo 1980 luvulla, kun naiset alkoivat haluta papin Lipereitä. Jumalan Sana, Raamattu käännettiin samalla jumalattomien käännösammattilaisten voimin kaunokirjalliseksi teokseksi, jonka omistaa luterilainen kirkko. Tämän jälkeen naiset saivat pappeutensa ja kirkon rappio alkoi heti perään. Ainoastaan Luther säätiö pysyi erossa tuosta kaikesta jotenkuten.

Nyt olemme tulleet määrämme päähän ja Suomi on luopunut lopullisesti kristinuskostaan ja antaa vallan pedolle. Peto kiittää Suomea lyömällä miekallaan koko Suomen halki, jonka seurausta tulee olemaan Suomen kääntyminen takaisin 1938 Raamattuun ja Herran nuhteeseen. Naispapit riisuvat ihan itse Liperinsä ja käyvät katuvina polvilleen huutamaan anteeksiantoa Taivaan Jumalan edessä.

 

25.2.2009

 

Jokin profetia kertoi Suomen sulkevan rajansa - MIKSI? Tässä tulisi hyvä selitys sille:
Selityksiä voisi olla enemmänkin, kuten valtiollinen riita ja massiiviset tarkastukset rajalla.

 

Venäjällä väärennetty raha leviää nopeasti

julkaistu tänään klo 19:32
 

Rahaväärennökset ovat moninkertaistuneet lyhyessä ajassa Venäjällä. Taitavasti väärennettyä rahaa virtaa markkinoille Venäjälle ja Eurooppaan. Myös Lapin matkailukeskuksissa on tänä talvena löydetty kymmeniä 50 ja 100 euron seteleitä, joiden alkuperämaan uskotaan olevan Venäjä.


Muurmanskin miliisin rikoslaboratorion rahaväärennyksiä tutkivalla osastolla on ollut kiirettä viime aikoina. Ruplan arvo devalvoitui 35 prosenttia lyhyessä ajassa. Tämä on tiennyt tuhtia voittoa rikollisliigoille, joilla on dollareita ja euroja varastossa. Löydetyt väärät rahat ovat olleet erittäin laadukkaita.

Nämä on yleensä hyvin tehtyjä ja painettu laatupaperille. Eräs 100 dollarin seteli oli niin taitavasti tehty, että vasta Venäjän keskuspankki pystyi osoittamaan sen vääräksi. Väärä raha on suuri ongelma Venäjän taloudelle, kertoo johtava väärennystutkija Yaroshuk Oksana.

Viime vuoden väärennyshitti oli 1 000 ruplan seteli, joita löytyi kasapäin. Rikostiedustelun mukaan rahaa painetaan järjestäytyneesti jossain Keski-Venäjällä. Tähän saakka väärennökset on paljastettu.

Venäjällä väärennettyjä euroja on löydetty tänä talvena myös Lapin matkailukeskuksista. Poliisille on tähän mennessä tehty 26 ilmoitusta vääristä 50 tai 100 euron setelistä.

Venäjän miliisin mukaan järjestäytyneet rikollisryhmät ovat vastuussa väärästä rahasta ja laajasta petostoiminnasta erityisesti kala- ja metalliteollisuudessa. Viime vuonna miliisi otti kiinni 70 liigoihin kuuluvaa rikollista. Tämä ei ole painanut ryhmiä maan alle.

Venäjällä on nyt menossa vaihe, jossa alueelliset ja valtakunnalliset rikollisliigat ovat verkostoitumassa toisiinsa, kertoo tiedotuspäällikkö Aleksander Charigin Muurmanskin miliisistä.

Jos tästä tulee Lapin matkailulle uhka, Suomen on pakko sulkea Venäjän raja.

 

4.2.2009

 

JÄLLEEN VAHVISTUS - Solna Polaris = POHJOLAN VALO -  Liite: Solna Polaris, Jouko Pihon sivuilta

 

Virpin uni Solna Polaris

Näin pari vuotta sitten unen. Haluan kertoa tämän, vaikka voi olla täysin mahdollista, että tämä oli vain jotain oman alitajunnan tuotetta eikä missään määrin profeetallinen tai merkityksellinen uni. Jos kuitenkin uni jollekin jotain puhuu, olisi mielenkiintoista kuulla. Luulin kirjoittaneeni unen muistiin, mutta en tähän hätään ole löytänyt sitä. Olennaisen muistan kuitenkin hyvin.

Olin jossain ulkona avaralla paikalla, ympärilläni oli muitakin ihmisiä. En muista, keitä he olivat. En muista syytäkään, miksi siinä olimme tai mitä olimme tekemässä, mutta jotain ihan maallisia ja normaaleja asioita unen alkuun liittyi. Emme olleet ainakaan tulleet tutkimaan mitään taivaanmerkkejä tai muuta yliluonnollista. En tiedä, olivatko ihmiset tuttujani ja olivatko he uskovaisia.

Taivas oli yöntumma ja pilvetön ja sen tummuutta vasten näkyivät kirkkaana tähdet ja kuu. Pyöreä kirkas kuu oli itsestäni nähden vähän vasemmalla puolella korkealla taivaanlaessa. Jostain syystä kiinnitin huomioni kuuhun ja näin, että tähdissä sen lähellä alkoi tapahtua liikettä. Oletin, että tähdet asettuvat jotenkin kehäksi kuun ympärille, mutta erehdyin. Näin arvioni mukaan n. 6-10 tähden muodostaman soikean kehän, mutta ei sen ympärille, vaan kuun lähelle minusta katsoen sen oikealle puolelle ja vähän siitä alas. Muistan ihmetelleeni, miksi tähdet eivät kiertäneet kuuta, vaan tekivät oman muodostelmansa sen lähelle. Jotenkin jo unessa ajattelin, että jos tämä olisi minun oma kuvitelmani, niin tähdet varmaan olisivat alkaneet pyöriä kuun ympärillä, koska niin ajatukseni olisi luontevasti toiminut.

Ihmisten keskellä kävi hämmennyksen kohahdus heidän huomatessaan oudon tapahtuman, kuului huokauksia, ihmetystä ja pelokkaitakin ääniä. Kukaan ei näyttänyt tietävän mitä tapahtuu, olihan se selittämätöntä ja aivan luonnonlakien vastaista. Joku kysyi ääneen: "Hei, mitä tämä oikein tarkoittaa?" tai " Hei, mikä tuo oikein on?" Vaikka olin itsekin hämmentynyt ja ehkä vähän peloissani outojen tapahtumien edessä, vastasin rauhallisesti, aivan kuin olisin sydämessäni tiennyt jonkin suuren salaisuuden: "SE ON SE SOLNA POLARIS". Jotenkin vain käsitin sen olevan ajan merkki, ja että Jeesuksen tulo on lähellä. Sanat tulivat suustani heti selkeinä ja varmoina vastauksena esitettyyn kysymykseen.

Siihen heräsin ja ihmettelin, mistä ihmeestä tuollaiset aivan oudot ja käsittämättömät sanat tulivat unessa suuhuni. Onko tällaisella unella joku sanoma... Sanapari ei sanonut minulle yhtään mitään. Mutta onhan mahdollista, että olen joskus kuullut nuo sanat (jotenkin ne kuulostaa sellaiselta kuin liittyisivät tähtitieteeseen), mutta en ole löytänyt tähän mennessä selitystä.

Tuntui oudolta ja jännittävältä ajatella, että sanoilla olisi oikeasti jokin merkitys, joten yritin seuraavina päivinä etsiä netistä niitä. Nettiä selaamalla löysin ainakin pari paikkakuntaa (toinen Ruotsissa) jonka nimi tai nimessä on sana "solna", ja "polaris" -sanan tiedän liittyvän mm. napa-alueisiin (polaarisen alueet). "Solna"-sana tuo jotenkin mieleeni auringon, mutta en tiedä, merkitseekö se sitä millään kielellä.

Muutama nyt mieleeni tuleva ajatus uneeni liittyen:

  1. Valvoimme, vaikka oli yö.

"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat .Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät… Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." (Luuk.21: 25-26,36)

  1. Raamattu puhuu Ihmisen Pojan merkistä, jonka kaikki näkevät.

"Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin,  kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan."

Tämä tulee olemaan siis sellainen suuri merkki, jonka kaikki maan sukukunnat näkevät.  Tämä nähdään Jeesuksen saapuessa voimassa ja kirkkaudessa.

  1. Raamattu puhuu "vääristä kristuksista" ja "eksytyksestä"

"Vääriä kristuksia" tulee nousemaan. (Matt.24:24 ja Mark.13:22). Saatana on "ilmavallan hallitsija" (Ef.2:2), että hän pystyy tuottamaan "tunnustekoja ja ihmeitä" (2.Tess.2:9) ja että hän pystyy muuttamaan itsensä "valkeuden enkeliksi" (2.Kor.11:14). 

Yksi sellainen väärä kristus ja "valkeuden enkeli" voi olla mm. Maitreya (http://fi.wikipedia.org/wiki/Maitreya_(henkil%C3%B6), joka kuulemma jo on olemassa ja jonka merkki kuulemma on lähiaikoina ilmestyvä taivaalle, kuten tähti Jeesuksen syntymän aikoihin (http://www.share.fi/includes/index.php). Ystävät, valvotaan, rukoillaan ja ollaan Jumalan Sanalle uskollisia. Emmehän tiedä, mitä kaikkea vielä tulee tapahtumaan, mutta Jumalan Sanan perusteella tiedämme varmasti sen, että ensin "ilmestyy tuo laiton…. valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä…"  ja vasta sitten he "näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan”.

Lue koko 2 Tess. 2. Paavali varoittaa USKOVIA!

_ _ _ _ _ _ _
 

Jouko Pihon kommentti 4.2.2009

Uskon, että Raamatun ilmoitus lopunajan merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä tulee toteutumaan. Erilaisia ilmiöitä on jo nähtykin, mutta tulevina aikoina taivaalla nähtävien outojen näkymien määrä lisääntyy. Ne ennakoivat Jeesuksen tulemusta. Mutta ne ovat myös merkkejä Antikristuksen tulosta, joka tosin tulee tulkitsemaan taivaan ilmiöt myönteisessä valossa ikään kuin vahvistuksena sille, että Antikristus olisi oikea Kristus.

En tiedä minäkään, mitä Virpin unessa kokema sanapari "Solna Polaris" voisi tarkoittaa. Tulee mieleen Stella Polaris, joka on Pohjantähti sekä jatkosodan jälkeisen operaation peitenimi, kun Ruotsiin siirrettiin syyskuussa 1944 Suomen sotilastiedustelun arkistoja, laitteistoa ja henkilöitä, koska pelättiin, että Neuvostoliitto miehittäisi Suomen aselevosta huolimatta.

 

Jarmon kommentti: SOLNA POLARIS = POHJOLAN VALO - Tähti Pohjan periltä

Se minkä haluan sinun huomaavan minusta Uskossani, on että minä TIEDÄN, että Raamatun ilmoitukset toteutuvat ja merkit tulevat näkymään auringossa, kuussa ja tähdissä.
Tästä valosta olen puhunut jo kaksi ja puoli vuotta, kun sain ilmestyksen, jossa minulle kerrottiin kuka on se suuri profeetta joka nousee Suomen maasta. Tiedän siis kuka hän on, mutta en voi ilmoittaa asiaa julki. Vain sen, että hän asuu Inarin järven rannalla, suurien vesien ja paljojen kalojen järven rannalla, jossa aurinko ei laske kesällä, eikä päivä anna valoaan talvella. Sieltä lähtee Pohjolan Valo liikkeelle, saavuttaen lopulta koko maailman ja hänet, joka valon laittoi liikkeelle, tapetaan lopulta Jerusalemin kadulle.
Tämä mies on ollut pitkään erämaassa ja hänen kalastusveneessään, ei ollut pelastusrengasta. Tämä mies joutuu nöyrtymään syvemmälle kuin kukaan muu, koska hän tiesi kaiken.
Antikristuksesta minä viis veisaan, sillä TULE HERRA JEESUS! Antikristuksen ilmestyminen on vain aikamme merkki, eikä siitä paljoa ole sanottavaa, muuta kuin, että VARO SITÄ.
 

Minulla on useita uskomattomia vahvistuksia Pohjolan Valosta, mm. kun remontoin sukulaiseni takkahuonetta Raision Kaanaa nimiseen paikkaan ja tein sinne uima-altaan kokonaan uusiksi. Annoin projektille nimen Pohjolan Valo, koska suunnittelin valaistuksen entiseen, niin kovin pimeään huoneeseen ihan aluksi, valiten seinien värit ja katon värin sävytetystä valkoisesta. Kohta talon emäntä minun asiaan millään vaikuttamatta valitsi satojen pohjakuvioiden joukosta mosaiikkikaakelikuvion, kompassitähti.
Veden alle, pohjaan, tähti.
Remontin  aikana monesti kävin kauppakeskus Myllyssä kävelemässä ja katselemassa ihmisiä. En aikonut ostaa mitään, kunnes henki sanoi minulle, että tuossa lahjatavarakau-passa on jokin lahja tädilleni, kun allas piakkoin valmistuu. Luulin että se olisi jotain hienoa, kun henki kerran kehottaa sinne. Kauppa oli hieno ja kallis, joten pelkäsin että se olisi jotain kallista, mutta henki ohjasikin minut kynttilän luo, joka maksoi 1,50 € ja se esitti sinistä meritähteä, joka on myös eräänlainen pohjantähti. Uskomatonta!

 

3.2.2009

 

Uusi kruunu otetaan sittenkin käyttöön - saas nähdä?

 

Tässäpä on nyt sitten selittelemistä profetiaan... Minä en ainakaan osaa sanoa mitä tässä nyt on, vaan onko...?

Ehkä jos palataan taakse päin vanhaan kruunuun. Vanhan kruunun varkaat vei ja uuden ja ehomman Suomi saa tilalle?

Uskon edelleen, että tämä Suomineidon kruunun varastaminen on jotain joka kielii tulevaa profeetallisen voimakkaana.
Myös Kiira Korpi on jotenkin selvästi ollut mukana sanomassa sairastelullaan ja kaatuilullaan tärkeässä kohdassa Euroopan silmien alla. Silti hän nousi urheasti pystyyn ja pääsi jopa hyville sijoille kisassa, ollen lopulta viides.
Vanhakin kruunu lopulta löytyi ja palautettiin omistajalleen, joten kyllä tässä jostain valta-asetelmasta on kyse. Suomen valta-asema ilmeisesti tuhatvuotiskaudelle mentäessä ja siinä kynnyksellä.

 

1.2.2009

 

Tarja Halonen näkee kyllä, mutta ei vielä arvaa kuinka SUUREN muutoksen... edessä!

 

Halonen: Elämme muutosten ja mullistusten aikaa

julkaistu tänään klo 12:01, päivitetty tänään klo 13:09

Kuva: YLE

Tasavallan presidentti Tarja Halonen toivoo tänään avattavan Kirkon Yhteisvastuukeräyksen myötä vastuuta maailman ja kotimaan ongelmista.

Halonen sanoo keräyksen avaavassa puheessaan, etttä suomalainen yhteiskunta ja koko maailma ovat viime vuosina eläneet muutosten ja mullistusten aikaa.

Presidentti nostaa puheessaan esiin myös globalisaation tuoman muutoksen. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän työn tai paremman elämän perässä maasta toiseen.

Keräyksen kotimaisena keräyskohteena ovatkin vaikeasti työllistyvät maahanmuuttajat. Presidentti Halonen muistuttaa, että työllistyminen on olennainen osa maahanmuuttajien kotoutusta. Nykyisessä vaikeassa työllisyystilanteessa maahanmuuttajien työllistyminen on entistä vaikeampaa. Keräyksellä haastetaan erityisesti seurakuntia ja järjestöjä toimimaan yhdessä työvoimaviranomaisten kanssa maahanmuuttajien työllistämiseksi. Keräyksen kansainvälinen avustustoiminta kohdistetaan Bangladeshiin, missä tuetaan köyhimpien ihmisten toimeentuloa ja työllisyyttä.

 

29.1.2009

 

Jokin vieläkin estää - alkaa tuntua että tämä profetia ainakin olisi totta

 

Vielä pari- kolme kuukautta siis...
Tämä profetia on omani ja sain sen kesällä 2006, jolloin katselin auton ikkunasta ulos, kun tietä vasta rakennettiin aivan perus, alkuvaiheessa. Taivaalla näin joka puolella pilviä, joiden muodostelma näytti pedon kidalta ja muutenkin taivas oli uhkaava. Tuollaisia pedon kidalta muistuttavia pilviä oli siis joka puolella mihin katsoin. Se näytti kummalta ja Herra ilmoitti yhden lauseen: "tietä valmistetaan idästä tuleville kuninkaille". Siitä minä tiesin yhdistää sen tarkoittavan Venäjää. Kun tie on valmis ja auki, silloin venäläisten uhkailu Suomea vastaan alkaa toden teolla.
En minä itsekään uskonut, koska tiesin tien valmistuvan 2008 marraskuussa, joten olin varma, ettei tie ehdi aueta ennen. Toisin kävi ja tien avaamista on lykätty jo useaan kertaan, joka kuvastaa Jumalan armoa ja tapahtumien siirtämistä tuonnemmas.

 

28.1.2009

 

Tie on auki idästä tulevalle pedolle nimeltä Goog - Helsinki-Turku moottoritie
 

Turun ja Helsingin välinen moottoritie avattiin
julkaistu tänään klo 17:13, päivitetty tänään klo 21:13

Kuva: YLE

Viimeinenkin osuus Turun ja Helsingin välistä moottoritietä on avattu. Aikataulu myöhästyi kahdella kuukaudella.

Lohjan ja Lahnajärven välinen moottoritieosuus avautui liikenteelle iltayhdeksältä. Tien loppukatselmus ja tunneleiden turvajärjestelmien tarkistukset saatiin loppuun keskiviikon aikana.

Poliisi valvoo tieosuuden turvallisuutta ja varsinkin autoilijoiden tunnelikäyttäytymistä alkuvaiheessa tehostetusti.

Nyt avattu tieosuus valmistui

käyttökuntoon yli kaksi kuukautta alkuperäisestä aikataulusta myöhässä. E18-moottoritien Lohjan ja Muurlan välinen tieosuus täydentää Helsingin ja Turun välisen moottoritieyhteyden.

Uusi moottoritie on yhteensä 50 kilometriä pitkä, ja tieosuudella on seitsemän tunnelia.

 

Nyt ainakin minun mielestäni hyvinkin pian selviää ensimmäinen syy, miksi niin tapahtuu? Ehkä Vladimir Putin kertoi sen jo seuraavassa artikkelissa:

Putin varoitti eristäytymisestä
julkaistu tänään klo 21:13

Venäjän pääministeri Vladimir Putin vertaa maailman rahoituskriisiä täydelliseen myrskyyn, jonka tuhovoimat ovat moninkertaistuneet. Maailman talousfoorumissa Davosissa puhunut Putin sanoo, että ekonomistien ja poliitikkojen tulisi olla aina valmistautuneita tällaiseen kehitykseen. Hänen mukaansa nykyinen kriisi eroaa 1920-1930-lukujen lamasta, koska globalisaation aikana se on vaikuttanut kaikkiin. Riippumatta poliittisesta tai talousjärjestelmästä kaikki maat ovat samassa veneessä, hän sanoi. Putin varoittikin maailmaa ajautumasta eristäytymispolitiikkaan ja taloudelliseen itsekkyyteen maailmanlaajuisen talouskriisin seurauksena. Samalla hän varoitti sokeasta uskosta siihen, että valtio voisi ratkaista kaikki ongelmat. Putin peräänkuulutti uutta yhteistyötä energiaturvallisuuden takaamiseksi. Putiinin mukaan kriisistä selviytyessään maailmantaloutta voi kohdata energiapula. Hänen mukaansa energian hinnanmuodostuksessa pitäisi päästä eroon spekulatiivisesta tekijästä. Energiaresurssien siirrossa yhteisesti hyväksytyt markkinatariffit ja siirtoreittien hajauttaminen voi olla ratkaisu, hän sanoi. Hän myös kehotti pidättyvyyteen sotilasmenoissa, koska militarisoiminen kärjistää talousvaikeuksia. Yhdysvaltain uudelta presidentiltä Barack Obamalta Putin toivoi rakentavaa yhteistyötä kansainvälisissä asioissa.

 

26.1.2009

 

Jumalan on aika rankaista Suomea, joka on unohtanut jo koko talvisodan hengen

 

Ystäväni Jari sai tämän viestin ystävältään:


Best bumper sticker ever:

"Adults with imaginary friends are stupid"

(with symbols of christian cross, star of David and islamic crescent)

Suomi ja suomalaiset, eivät enää edes muista mitä ne vanhat arvot olivat, vaan tuijottavat massojen mukana uusinta villitystä, Jumalan pilkkaamista. Nämä ihmiset arvostavat talvisodassa kaatuneita ja niiden muistoa sinällään, mutta he eivät tajua tuota loppuosaa, jonka Jari lohkaisee: KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA! Nämä olivat ne peruskivet, joiden voimalla talvisota käännettiin voitoksi.
Sen sijaan, perheet, koti ja avioliiton merkitys on jo menetetty. Isänmaa on mennyttä kalua ja uskoamme pilkataan jo omiemmekin toimesta. Luopumus on tullut.


Jari vastaa ystävälleen, joka ei osannut arvata hänen vakaamustaan tässä asiassa:

 

Moi 

Tiedä että jollakin ”taholla” on vakaa tarkoitus mainostaa Jumalan olemattomuutta. Kysynkin sinulta, ”miksi vastustaa sellaista, jota ei ole olemassa?”. Ajatus jatkumona olisi myös, että ”Saatanaa ei myöskään ole olemassa”, Kukaan ei ole laittanut tuollaista kampanjaa liikkeelle.

Minusta tämän tekstin liikkeelle laittajat ovatkin vain tekemässä työtä ihmisten tuhoksi. 

JOS, tämän tekstin tarkoitus on väheksyä. pilkata, halveerata Israelin jumalaa, Jeesuksen Kristuksen sovitustyötä ristillä kuolemalla meidän ja sinun syntiemme sovitukseksi, Jeesuksen ylösnousemista taivaaseen, kuoleman voittamista ja väheksyä sitä, että Jeesus on Herra ja Jumala ja sitä että, uskomme Jumalaan joka on Persoona ja vuorovaikutus suhteessa jokaiseen ja, joka häneen uskoo pelastuu jne.…mielestäni tuo teksti on paskaa.  

Mutta, jos SE Jumala, joka puhuu on kestämätön ja ahdistava, murhaava, irstas, saastainen, niin toki pitää ottaa lääkitystä.

 

Jari

koti, usko, ja Isänmaa. (vaikka isänmaa nyt näyttää huonolta syystä, jos toisestakin)

- Deo Volante -

 

24.1.2009

 

Kiira korpi - Suomi Neito - Kaatui ja nousi

 

Kiira Korpi on Suomen profeetallinen esikuva. Kirjoitin aiheesta jo aiemmin 10.11.2008 kun hän sairastaa kummallista tuntematonta tautia. Sitä Suomi on tehnyt jo pitkään ja lehdet kysyvät milloin minkäkin silmittömän väkivallanteon jälkeen suurin kirjaimin lööpeissään "MIKSI?"
Suomineito tulee kaatumaan koko Euroopan kansan silmien edessä, mutta hän myös nousee ja senkin Eurooppa saa olla todistamassa.
Lisäksi tuossa jutussa on profeetallista sanan "leijonatar" käyttäminen, joka antaa sävyn suomalaisesta sisusta ja kaiken lisäksi kertoo samalla tavalla profeetallisuudestaan.
Suomi miehitetään aivan pian.
Pari otetta Tukholman profetiasta 1984:
Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä,
toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.
Kypärän sijasta kenttälakki, joka tarkoittaa vastarinnan vähäisyyttä. Saavutus ilman taistelua.
Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa Minun Sanaani ja morsian ottaa vastaan Sanan kuuleviin korviinsa.
Kaikki alkaa siis kesällä, eli joka kerta voimme vain odottaa kesää. Pilkkaajat pilkkaavat juuri niin kauan kunnes se päivä tulee ja sitten pilkka lakkaa ikiajoiksi.
Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.
Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat. Venäjä, Saksa ja USA, Harmageddonin laaksoon heidän luut tulevat valkenemaan. Näin sanoo Herra!

 

19.1.2009

 

Musta maanantai on vain Jumalan lähestyvä varjo - SIUNAUS SUOMELLE, mutta vasta alku

 

Otsikot Iltalehdessä...
Ei tämä ole sitä miltä näyttää. Tämä on edelleen Jumalan puhetta, koska Jumala puhuu kansalle kuvakielellä, jonka ymmärtämiseen tarvitaan lapsen mieli. Mihin ihmeeseen me uskoa tarvitsisimme, jos Jumalan kasvot ilmestyisivät aina taivaalle, kuin Monty Pythonin leffassa Graalin malja, joka puhuisi ihmisille pilvien lomasta. Silloin ihmiset näkevät Jumalan, eikä uskolla olisi enää mitään merkitystä. Ei Jumala halua hallita väellä ja voimalla, eikä suurella auktoriteetillaan, vaan Rakkaudella. Siksi Jumala on piilossa viisailta ja oppineilta, jotta he viisastuisivat ja oppisivat Taivastenvaltakunnan säännöt. Ne eivät ole meidän maallisten oppien kaltaisia, jossa voittajia ovat vahvat ja fiksut.

Tämä kuvakieli mitä tässä näemme, on vasta ongelmien alkua ja samalla Suomen maan siunausten alkua, koska hyvinvointimme on riiston ja petosten luomaa illuusiota, eli valhetta. Emme me voi hyvin ja sen näkee kaikki, että jokin on kansassa pahasti pielessä ja silti lähes koko kansa liputtaa saman riiston puolesta edelleen. Jumalan on pakko pysäyttää Suomen kansa ja kääntää kasvot häneen ja rukoukseen, kristinuskoon ja takaisin talvisotaan, jossa niin tehtiin koko kansan voimalla. Silloin ei ollut Suomessa yhtään ainoaa ateistia, vaan kaikki uskoi Jumalaan tavalla tai toisella. Kansamme peruskivi, jopa ohi lakiemme, oli Raamattu. Se aika oli Jumalan mieleen ja se siunasi Suomea pitkäksi aikaa, kunnes Suomi lankesi omaan hyvinvointiinsa ja paremman tavoitteluun. 

Suomen on aika luovuttaa menestysteologiansa ja pyytää armoa ja anteeksiantoa Jumalan kasvojen edessä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja palata takasin. Suomen on aika korjata kirkon tekemät synnit Jumalan pilkasta ja sen haureuksista, heittämällä sen ihannoima suvaitsevaisuuspolitiikka roskiin ja luettava suvaitsevaisuus Raamatusta uudelleen, mitä suvaitsevaisuus Jeesuksessa Kristuksessa oikein on. Kirkkojen ei pidä enää kuunnella naispappeuden aikaan saamaa emotionaalista höpötystä, jonka he ovat kirkkoihimme vaivihkaa tuoneet suvaitsemalla kaikki, aivan kaikki. Naispappeus on purettava heti paikalla ja heitettävä kaikenmaailman "transupapit" ja "homo- ja lesbopapit" heti ulos kirkoistamme. Ne kaikki ovat vain lihan himoa, eikä mitään muuta. Ne kaikki ovat saastaisten henkiolentojen aikaansaamaa saastaista lihan himoa. Näiden ihmisten olisi pidättäydyttävä himoistaan ja rukoiltava kaiken aikaa himojensa hillitsemiseksi ja pidättäydyttävä kokonaan parisuhteesta ja seksuaalisesta elämästä, koska se johtaa Jumalan luomistyön alkuperäistarkoituksen häpäisyyn. Suomen kirkkojen tulee aloittaa kertomaan kansalle synnistä, katumuksesta ja anteeksiannosta, sen sijaan kun että nykyään kaikki kirkot laitaa lukien korostavat lapsikasteen valheellista pelastustietä, joka sallii ihmisten rikkomukset laidasta laitaan ilman katumusta ja puhdistautumistyötä synnistä. Ihmisiä kutsutaan ehtoolliselle, eikä kerrota heille mitä se tarkoittaa ja kuinka vaarallista on ehtoollinen nauttia sydämessään kieroudet ja vääryydet. Ehtoollinen on Pyhä, eikä sitä saa häpäistä tulemalla sinne kuin lounaalle.
Kirkkojen on kerrottava uudestisyntymisen välttämätön merkitys. Ilman sitä, ei yksinkertaisesti ole tietä Taivastenvaltakuntaan. Kirkoissamme ei ole enää edes pappeja, jotka olisivat uudesti ylhäältä syntyneitä, vaan leipäpappeja, jotka rakastavat esiintyä Pyhänä ja palvottuna seurakunnan ylijumalana. Sitä suurimmaksi osaksi ovat papistomme, puhumattakaan piispoista ja arkkipiispoista. HÄVETKÄÄ ja nauttikaa puhdistumisen hedelmistä sitten, kun Jumalan varjo on aivan päällänne. Silloin ihminen tajuaa nöyryytensä ja pienuutensa Jumalan suuruuden alla. Nyt Jumalan varjo vasta alkaa lähestyä Suomen kansaa.

 

>>JATKUU...