Pelastussanoma

 



 
 
14.11.2018
 

Teen uutta videota pelastussanomasta

Hei kaikki! Mä en ole vähään aikaan juuri kirjoittanut koska ylimääräinen aikani kuluu pitkälle videon tekemiseen.

Teen videota omalla tavallani ja omin kalustoin. Kuitenkin siten, että siitä tulisi sellainen ihan kelvollinen, eikä mikään täysin amatöörimäinen. Olen joutunut kuitenkin opettelemaan aluetta, joka on mulle ollu aina hiukan vieras, nimittäin videoeditointi ja sen loppuvalmistus. Tähän saakka olen aina pyytänyt muilta apua, lähinnä Markku veljeä, joka on minulle näitä tehnyt. Nyt yritän kunnianhimoisesti saada läjään videota, jota voisi kehdata esitellä kaikille.

Videon tekeminen alkaa tietenkin jonkinlaisen rungon laatimisella, vaikkapa ranskalaisilla viivoilla tai vaikkapa tehdä jonkinsortin synopsis.

Käsikirjoituksestahan kaikki tositoimi sitten lähtee jonka jälkeen täytyy suunnitella otospläänit ja aikataulut, niihin promptiliuskat ja mahdolliset grafiikat ja animoinnit.

Mä teen tämän kronologisessa järjestyksessä, joten se helpottaa jonkin verran. En kuitenkaan ole mikään toimittaja ammattilainen, enkä verbaalinen sananjulistaja. Esiintymistaidot mulla kyllä on, koska harrastan teatteria ja näyttelemistä.

Video tulee sisältämään alkusanojen ja saatteen jälkeen johtopäätelmiä, esikuvia, yksittäisiä vertauksia ja sitten lähestytään ihmiskunnan tilaa ja vielä aikajanoja. Sitten mennään varsinaiseen ylösottofilosofiaan, jossa selviää, miksi näillä on tarkoituksensa. Sitten tuodaan käsitysristiriidat ja sitten käsitteiden ja lukujen johdonmukaisuutta. Paljon kaikkea mikä liittyy pelastussanoman peruskäsitykseen lopunajoista, viimeisestä sadonkorjuuajasta.

Tätä on ollut mielenkiintoista tehdä, tosin kun ulkonäöllisesti pitäs aina pukea samat vaatteet kun puhuu kuin asia olisi puhuttu yhdessä hetkessä kaikki.

Noh, kohta tuo on valmis ja päästään katsomaan mitä sain aikaan… jännittää! Pikku mausteeksi kuvankaappaus…

Jarmon tekemää pelastussanoma videota marraskuussa 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siunausta päivääsi! -jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
5.11.2018
 

Sana sinulle!

Me syytämme usein Jumalaa kaikesta maailman pahuudesta ja vaadimme häntä korjaamaan ja suojelemaan meitä ja muita siltä kaikelta pahuudelta. Me emme useinkaan käsitä sitä, ettemme me ole ansainneet muuta kuin kuolemamme.

Me kuulemme jatkuvasti puhuttavan syyttömistä uhreista, vaikka tiedämme varsin hyvin ettei syyttömiä ole, jos lapsetkin kerran kantavat isiensä syntejä.

Me pidämme lapsiamme synnittöminä, emmekä koskaan tajua missä se raja kulkee, milloin lapsesta tulee syntinen syntivastuunkantaja.

Me pidämme aina jotain syyntakeettomana, sivullisena uhrina ja jopa marttyyrina, vaikka kannamme kokonaisena luomakuntana syntitaakkaa. Ja kaiken lisäksi kun katsomme Paavalia tai Pietaria ja muistamme miten heille kävi… kuulostaako siltä että Jumala sallimus heidän kohtaloistaan oli heidän tekojensa mukaan ansaittua?

Jatkuvasti olemme kysymässä miksi tapahtui niin ja miksi näin. Jumala ei silti anna vastausta kysymykseen, miksi maailma on niin paha ja miksi joku kärsi niin paljon.

Mutta kaiken tämän sijasta, Jumala antaa erityisen vastauksen sille, miten pelastua tästä maailmasta vaikkemme usein edes muista minkä sivullisen ja viattoman uhrin hinta SE UHRI oli.

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh. 3:16

Siunausta juuri sinulle, joka valitat ja voihkit surkeuttasi, kuten minäkin aina teen!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.11.2018
 

Jordan Peterson. Varsin mielenkiintoinen persoona!

Tämä tyyppi on siitä mielenkiintoinen että hän ei ole aivan uskova, vaan enemmän agnostikko. Mutta hän silti kyynelehti kun puhui Jeesuksen ristinkuolemasta, eikä se ole mikään pikkujuttu. Se todistaa jotain… Ja kaiken lisäksi tämä opettaa arvoja jotka ovat varsin syvällisesti raamatullisia arvoja ja oppeja.

Kaiken huipuksi hän on saanut ateisteja kääntymään miettimään uudelleen näitä peruskysymyksiä, jotka johtavat pois turhsta änkyräateismista, joka on fundamentalistisesti ideologista, joka ei ota vastaan mitään, vaan on pikeminkin kuin teflonpannu.

Onko tässä siis Jumalan uusi ase?

En osaa sanoa vielä mitään, mutta muistutan ja huomautan tästä miehestä jo nyt! PUNNITKAA!

https://yle.fi/uutiset/3-10491958

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.10.2018
 

Tietokoneeni meni rikki

Heippa kaikille lukijoille ja Herramme Jeesuksen siunausta! Sitähän tämä elämä on… ohjauksessa ollaan ja koettelemukset kasvattaa meitä luottamaan Herraamme, joka kyllä hyvin ymmärtää meidän vajavaisuutemme ja tarpeemme tulla ymmärretyksi. Me olemme vastoinkäymisten myötä ehkä liian usein syyttämässä Jumalaa vastoinkäymisistä mutta todellisuudessa ne kuuluu elämään. Me opimme luottamaan Herraan kun vatsoinkäymiset painaa päälle.

Tietokoneeni emolevy hajos ja kun olin Helsingin aikaan varakas mies, niin tuo tietokonekin oli kallis kaikilta osin. Nyt kun aloin katsella uutta emolevyä, niin siellä 450,- euroa oli keskimäärin näiden yhteensopivien osien hinta. Mähän tietysti kauhistuin ja mietin että mistä mulla yhtäkkiä tollasia rahoja olis, ku ei ole edes satasta nykyään ylimäärästä.

Noh, siitä sitte löysin e-baysta 241,- eurolla ja maksoin Paypalin kautta, jotta kaikki menisi oikein. Uusi emolevy saapuu sitten marraskuun aikana ja siihen asti mulla on tämä tyttäreni kone lainassa.

Noh, vuokrarahasta mä sen maksoin ja kun kerroin tyttärelle ongelmasta, niin hän lupasi maksaa vuokrani puuttuvan osan tältä kuulta. Elämä siis menee näin usein uskovien keskuudessa, että jokainen auttaa kun kykenee.

Kyllä minäkin autoin aikoinaan ihmisiä kun mulla oli siihen varaa… Kyllä joku taas auttaa minua ja otan avun ilolla ja kiitoksella vastaan. Ei kannata elää siinä suhteessa saamiseen, että tuntee jäävänsä velkaa. Ottakaa apu vastaan aina kiitoksella ja kiitos siitä kuuluu Herrallemme Jeesukselle, joka avun lähetti.

Mieleeni tuli tarina papista jolla auto meni rikki ja hän jäi pakkasessa tien poskeen. Hän luotti Jumalaan ja ajatteli että hän selviää yliluonnollisella tavalla tästä tilanteesta. Ohi ajoi autoja, ensin yksi, sitten toinen ja kolmaskin, joka jopa pysähtyi ja kysyi että tarvitseeko pappi apua, johon pappi sanoi että Herra auttaa hänet kyllä yliluonnollisella tavalla tästä pulasta, kiitos vaan. Niinpä tuokin auto meni menojaan, jonka Herra oli lähettänyt. Herra oli lähettänyt monta luonnollista apua mutta pappi odotti jotain yliluonnollista apua. Niinpä pappi löydettiin aamulla jäätyneenä tienposkesta odottamasta yliluonnollista apuaan. Pappi kiusasi Jumalaa ja sai ansionsa mukaan.

Ottakaamme siis vastaan aina toistemme apu, kiitollisin mielin, juuri sellaisena kuin se meille annetaan. Sen on Herramme Jeesus meille lähettänyt.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.10.2018
 

Voi jospa olisit KYLMÄ tai PALAVA mutta kun olet PENSEÄ

Kuuntelin ex. ateistin uskontunnustuksesta videon ja tietenkin tuli kyynelet silmiin, kun nämä Jumalasta kaukana eläneet pääsevät lähelle ja tuntemaan Jumalan.

Mutta samalla minä ymmärrän, kuinka lähellä ateisti on Jumalaa, verrattuna niihin, jotka suuret kirkkomme ovat liberaaliutensa vuoksi paaduttaneet penseiksi.

Siksi voin sanoa, että kyllä on Johanneksen ilmestyksessä olevat kaksi seurakuntaa, niin inhottavan totta. Nimittäin länsimaiden seurakunnat ovat pullollaan penseitä, jotka esittävät ja uskovat olevansa uskossa pelastettuja ja piehtaroivat synnissä, koska papisto valehteli heille, että he saavat niin tehdä.

Kun katsoo pikkulasta, joka kasvaa kapinaan Jumalaa vastaan ateistiksi, niin me tiedämme, että tämä tulee käymään koko elämänsä mittaisen uskontaistelun, jossa joko saatana tai Jumala vie voiton. Ei ole olemassa uskovaa, joka kääntyy täysin ateistiksi. Sellaisella ei ole koskaan uskoa ollutkaan, jos niin tapahtuu. Nimittäin sydämessä jokaiselle on asennettu alkuaine, joka kaipaa Jumalan luo. Saatana sytyttää kapinan siellä Jumalaa vastaan ja sitten me alamme kutsua itseämme ateisteiksi, joka ei ole mitään muuta kuin jatkuvaa sotaa Jumalaa vastaan.

Jos olisi oikeaa ateismia, joka perustuisi mielemme syvimmissä sopukoissa puhtaasti epähengelliseen tieteeseen ja tiedostamiseen, niin sellainen ihminen ei edes kiinnostuisi mistään jumaluusväitteistä. Sellainen ei kävisi sotaa Jumalaa ja kreationismia vastaan. Miksi pitäisi? Miksi järkevän ihmisen pitäisi alkaa sotimaan olemattomana pitämää vihollista vastaan? Siinä on se mainpointti.

On siis vain sotaa Jumalaa vastaan, tai eksyneitä penseitä, tai sitten Kristuksen morsiamia. Vain kolme ryhmää, joista kaksi jälkimmäistä ovat itse asiassa surkeasti juuri ääripäät. Penseä on pahimmassa asemassa, koska hän luulee hyvien tekojensa vuoksi olevansa kelpaava. Penseä ei pyri lähemmäs Jumalaa, koska hän on liian ylpeä ja rikas, kuten Johannes sen ilmaisee ja pitää itseään siksi sellaisenaan kelpaavana. Hän ei tarvitse mitään, ei katumusta, eikä nöyryyttä, koska hän elää valheen vankina joka tuntee olevansa hyvä ja riittävä. Hän on itse asiassa siis kauempana Jumalasta, kuin ateisti.

Joh.ilm. 3:14-22 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'”

 

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2018
 

Henkimaailma tekee pedon merkit kädessä ja suussa

Tässä kuvassa suosittu suomalainen kevyen musiikin tekijä, artisti Sanni, jonka biisit ovat läpikotaisin moraalittomia mutta yhtä kaikki… niin suuri joukko suorastaan rakastaa sitä synnillistä menoa mikä niissä kuuluu ja näkyy. Sen mukaiset ovat nämä käsimerkit ja tuo kielen ulos työntäminen.

Vain harva tajuaa nämä merkit todellisuudessa, mitä ne ilmestävät. Käsimerkki on saatanallinen symboli sarvipäästä ja kieli taas ulos työntyneenä kuvastaa päänsä menettänyttä kuollutta lammasta, jonka kieli on tullut ulos suusta, koska jänteet kaularangassa ovat poikki ja siten kieli pääsee ulos. Kumpikin symboli on saatanan omaisuuden symboli. Kristus on ihmisen pää ja siksi henkimaailma suorittaa näitä päiden leikkuurituaaleja ympäri maailmaa ja kaikkina maailman aikoina.

Tässä kuvassa on saatanan omaisuuden merkiksi henkimaailma hänen sisimmässään tahtonut sen myös näillä ulkoisesti näyttää. Hengellinen kuolema on tapahtunut kielen ulostyöntymisessä, Kristu ei ole enää pää, eikä ole tietä ikuiseen elämään, vaan tuonelaan ja sen hän osoittaa meille kädessään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2018
 

Naton joukot Poriin

Tässä mä nyt esitän miten nuo Naton joukot ja Venäjän asemat tulevat ajankohtaisiksi. Kuvassa siis Venäjän ja Suomen välinen aikoinaan sopima demilitarisointialue, jolla taataan Venäjälle vapaa väylä kaikelle… MYÖS AHVENANMAALLE!

Yhdellä lauseella sanottuna, Ahvenanmaa on ollut Venäjän vapaa-alue jo vuodesta 1945 vai koska tää nyt tehtiin. Olis vaan voinu jo aiemin asian suomentaa kansalle. Ehkä ahvenanmaalaiset ja RKP on vaan niin tyhmä ja naiivi, kuten niiden edesottamukset ovat todistaneet, että se vapaamielisyys, mitä ne ovat harrastaneet, saa tämän lopun ja palkan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2018
 

Nasa varautumassa ihmiskunnan suurimpiin kuuluvan uhan heräämiseen

Jaaha! No eikös tämä vieläkään herätä ketään? Ei koska tiede haluaa aina säilyttää elämän toivon, jonka perusta on maailmassa, eikä se ole Jeesuksen Kristuksen kanssa missään tekemisessä, puhumattakaan vaikka asiasta ovat profeetat huutaneet jo vuosikymmenet. Siihen ajatukseen maailman ihmiset luhistuu ja se jakaa maailmaa, maailman tielle ja sitä mukaa tuonelan portille ja/tai Jeesuksen tielle, joka ei johda harhaan, vaan ilmaiseen ikuiseen elämään, hintana vain nöyryys ja tunnustus.

Yellowstonen höyryävä maisema kertoo maan sisuksissa uinuvasta jätistä, jonka herääminen täyteen raivoonsa olisi katastrofaalista. Copyright: Russell Pearson / Barcroft Media/ All Over Press. Kuva: Russell Pearson /Barcroft Images.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nasa-varautumassa-ihmiskunnan-suurimpiin-kuuluvan-uhan-heraamiseen-edellisesta-kerrasta-600-000-vuotta/7103860#gs.AYCetSM

Ja sitten:

IPCC-tiedeyhteisö asettaa maanantaina julkaistavassa raportissa vuoden 2030 määräajaksi, jolloin rajut päästöleikkaukset pitää olla tehty.
MAAILMALLA on enää 11 vuotta aikaa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005855294.html

Mä sanon tähän yhden vihjaavan kommentin. Raamattu on pullollaan sitä että se päivä tulee yllätyksenä, varkain. He luulevat aikaa olevan mutta se päivä yllättää heidät kaikki. Se 11 vuotta on kumminkin se minkä ihminen on laskenut, ei Jumalan tieto. Varas tulee kun he eivät odota.

Lopuksisitten uusi tutkimus joka lyttää hieman ”älykästä” saatanan viitoittamaa ihmiskunnan tiedekermaa.

https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-se-on-tutkittu-elama-kuoleman-jalkeen-on-sittenkin-mahdollista/e8a2cee8-a581-31cf-a8a5-494341e049b3

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.9.2018
 

Katseet alkaa suuntautua kohti ensi kevään omeria

Laskeskelin ja katselin mahdollisia omerin laskentapäiviä. Näköjään kaikki riippuu nyt kevätohrasta ja siitä, millainen talvi tulee. Jos talvi on kylmä ja kevät myöhästyy, on omerkin vasta kesäkuun 10. päivä mutta jos kevät on ajallaan tai aikaisessa, niin omerin laskennassa päädytään jo toukokuun 13. päivään.

Kuvan kalenterissa sekä pääsiäissapatit punaisella että omerin laskennan +50 päivää pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä.

Siksi minua kauheasti ihmetyttää, että ihmisten on pakko päästä säätämään aikaa jo ennen kuin Jumala on sen joka vuosi meille kertomassa Israelin kautta. Kevätohran löytymisen jälkeen seuraava uusi kuu on uusi kalenterivuosi ja vuoden ensimmäinen päivä. Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää ettei Jumala muuta meidän mieltymystemme mukaan omia säädöksiään ajan suhteen.

Ihmiset ovat itsekeskeisesti omavoimaisia ja muuttavat aikaa ja lakia jatkuvasti pois Jumalan säätämästä ajasta ja laista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täytyy tänne loppuun vielä lisätä että OMER on ainoa oikeanlainen esikuva morsiamen ylösotolle. Se on se uutisvilja, joka on leivottu näytteeksi Herralle millainen sato tulee. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, on suoraa kerrontaa vuodenajasta, jolloin ylkä kutsuu morsiemensa ylös, ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”. Kesän kynnyksellä!

Mutta talvesta tulee ilemisen kylmä ja pitkä, mikäli profetiat pitävät sikäli kutinsa, nimenomaista ylösottoa edeltävä talvi. Näin on ennustettu ja näin pitäisi tapahtua ja samoin sekin että kesää tulee heti talven väistyttyä. No tämä oli tulkintaa vain mutta edelliskeväthän oli juuri sellainen. Se tuli suoraan kesäksi talven ollessa vielä pitkälle toukokuuhun päällä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |