Pelastussanoma

 



 
 
21.4.2015
 

Tämä on merkittävä tieto edelleen – Isis johtaja täyttäisi pian pedon tunnusmerkit

Pedon tunnusmerkitIsis-järjestön johtaja Abu Bakr al-Baghdadi, on haavoittunut vakavasti ilmaiskussa Irakin länsiosissa. Asiasta kertoo Guardian.

Yhdysvaltain johtama isku tapahtui lähteen mukaan jo maaliskuussa. Guardianin irakilaisen neuvonantajan sekä länsimaisen diplomaatin mukaan iskun tarkka päivä oli 18.3, ja paikkana oli al-Baaj lähellä Syyrian rajaa. Länsimaisen diplomaatin mukaan iskussa kuoli kolme miestä.

Tietolähde kertoo, että Baghdadin vammat olivat aluksi hengenvaarallisia, mutta hän on sitten toipunut hitaasti. Toistaiseksi hän ei ole kuitenkaan palannut järjestön operatiiviseen johtoon.

Isisin muut johtajat kokoontuivat iskun jälkeen jo suunnittelemaan uuden johtajan valintaa. Baghdadin kerrottiin haavoittuneet aiemmin kin, viime marras- ja joulukuussa. Tosin kumpaakaan näistä tiedoista ei ole saatu vahvistettua. Guardianin tietojen mukaan Baghdadi on oleskellut viime vuosina erityisen paljon al-Baajin, sillä Yhdysvallat ei partioi alueella säännöllisesti. Kaupunkin sijaitsee 200 metriä länteen Mosulista, Isisin ”pääkaupungissa”, jonka järjestö valtasi Irakilta.


Jarmo jatkaa: Tämä on merkittävä juttu, sillä vaikka olen ollut sillä kannalla, ettei Osama bin Laden ole kuollut, vaan hän on ”ikäänkuin kuollut” sanoo Raamattu, niin tämä uusi Isis johtaja saattaisi (ehkä) pian täyttää nuo tunnusmerkit. Hänet pitäisi todeta kuolleeksi ja sitten vasta, kuten Osama… on ehdolla ns. AK:n virkaan.

Eihän Raamattu ole vajavainen kirja, vaan Jumalan sanaa, joten jos siellä lukee että ikäänkuin kuollut, niin se ei tarkoita että joku olisi silloin täysin kuollut muttei se tarkoita myöskään sitä että tämä olisi vain haavoittunut vakavasti kuolematta. ”Ikäänkuin”, termi tarkoittaa vertauksellisuutta ja Jumala ei viisaudessaan anna Raamatun valehdella näitä tärkeitä lauseita. Toisin sanoen, tämänkin Isis johtajan täytyy edelleen täyttää täydellisesti pedon tunnusmerkit ja siksi minua naurattaa kaikenlaiset väittämät antikristuksista, joilla ei ole minkäänlaista raamatullista pohjaa, edes sen vertaa että ne olisivat kadonneet tai niillä olisi ollut jokin pieni valta, jotka ovat selkeitä pedon tunnusmerkkejä. Ei Venäjän tai USA:n presidenttiä voi huonolla huumorillakaan kutsua pienen vallan omaaviksi henkilöiksi. Heillä kummallakin on koko maailman suurimmat salkut käsissään, joilla on suurin vaikutusvalta mitä voisi kuvitella, eikä pieni, kuten Raamattu sanoo.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.4.2015
 

Kieltäkää nimi antikristus ja tunnustakaa nimi Jeesus Kristus

Sain tänään kovan kehotuksen sanoa kaikille että kieltäkää nimi antikristus, koska sen nimen tunnustaminen liittyy luopumukseen Jeesuksesta. En tarkoita että kehotan olla uskomatta helvettiin ja uskoa vain taivaaseen, vaan kieltämään nimi antikristus. Sama niin etten minä kehota vain uskomaan Jumalaan ja kieltämään saatana, vaan kieltämään nimi antikristus.

Minusta termin antikristus voisi kristillisissä piireissä lihallisena henkilönä lopettaa. Sen jo todistaa edellisessä koosteessa olevat jakeet. Kyse on pedosta ja väärästä profeetasta, jotka saavat lihallisena vallan. Mutteivät nekään saa täyttä valtaa koko maailmassa, vaan siinä maassa minkä Jumala kutsuu maaksi, eli Israelin koko alue, jonka Jumala on sille luvannut. Eikös se ole jotain 2300x2300km halkaisijalta. Jos olisi joku AK joka saisi täyden vallan, niin voin kysyä sinulta, ketä vastaan sitten soditaan, jos on loppuun asti sotia olevan, kuten Raamattu selvästi ilmoittaa. Sanassa sanotaan varsin selvästi ettei saatana sodi itseään vastaan, vaan tietää että silloin tulee oman valtakunnan loppu. Siellä lopussahan kun viimeinen malja lasketaan, se lasketaan nimenomaan saatanan valtaistuimelle, joka tarkoittaa että he pureskelevat kielensä rikki tuskissaan.

Siinä vaiheessa jotain tapahtuu saatanan hallinnossa.

Kiinnittäkää siis katseenne Israeliin ja sen ns. Jumalan lupaamaan alueeseen, joka joistain kartoistakin voi tarkistaa. Sitä kutsutaan maaksi ja pakanakansoja kutsutaan mereksi. Tästä lähtökohdista luetaan ilmestyskirjan 13. lukua jakeesta yksi alkaen:
Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua….>>> Ensimmäinen peto siis nousee pakanakansojen seasta!

Sitten toinen peto (väärä profeetta) jakeesta 11-13 jne…

Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden…. >>>

Toinen peto on väärä profeetta joka siis nousee ”siitä maasta minkä Jumala lupasi” eli siltä alueelta jota kutsutaan luvatuksi maaksi. Ilmeisimmin Abrahamin jälkeläinen ainakin.

Kieltäkää nimi antikristus! Tunnustakaa nimi Jeesus Kristus, Jumalan poikana ja hylätkää ajatuksena koko nimi antikristus. Tästä pelonsekaisesta imagosta on olemassa hyvä ja tuttu esimerkki, jonka henkivallat hyvin heissä ovat osanneet luoda. Tämä sama pelonsekaista karismaa käyttää nimenomaan nimi antikristus. Eli siis oletteko törmänneet sellaiseen ilmiöön että kaupungilla kuulee jonkun olevan Helvetin Enkeli? Miettikääs minkälaista mainetta ja arvostusta tällainen henkilö saa, josta sanotaan että ”se on täysjäsen Helvetin Enkeleissä ja sillon kun ne tulee, niin kellän ei oo enää sillon kivaa”. Funtsatkaa sitä efektivaikutelmaa, joka on yllättävästi sama kuin antikristuksella. Emmehän me halua tunnustaa koko antikristusta, vaan kiellämme tämän saastaisena nimenä, emmekä pidä sitä pelonsekaisen kunnioituksen nimenä.
Siksi kehotan kaikkia muuttamaan millimetrin tuota käsitystä saatanan ideologiasta. Sitä ei kannata ihannoida eikä korottaa antikristuksia, vaan sieltä on tulossa pelkää valhetta ja murhaa ja kaikkea mikä pahuus vaan voi pitää sisällään. Tunnustetaan oikeaa Jeesusta Kristusta ja hänen väriään lumivalkeaa karistan veressä pestyä sinistä väriä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.3.2015
 

Pakko myöntää eräs asiayhteysvirhe, jota olen toistellut – kun kerran hoksasin viimein

Antikristuksesta puhuukin Paavali Johannekselle, eikä Johannes. Olen näköjään itse joutunut jostain kumman syystä sokeana esimerkkiasemaan siitä mistä olen puhunut ja varoittanut muita. Olen kuunnellut jotakuta, en edes muista… ja olettanut sen pohjalta jotain ja alkanut opettaa väärin tarkistamatta taustaa. Olen siis samaan hengenvetoon aina varoittanut muita tästä ilmiöstä ja itse teen siinä samoin väärin. Siteeraan Jaakobin kirjettä jossa tämä varoittaa ”älkää olko vain sanan kuulijoita, pettäen itsenne, vaan olkaa myös sen tekijöitä”. Tässä sitä nähdään kuinka tyhmä sitä saattaa vuosikausia olla, kun aivan yksinkertaisissa perusasioissa ei jaksa tarkistaa niiden taustoja vaikka se olisi ollut alle minuutin homma, vaan opettaa itse väärin omaksumaansa väärää. Sitä tuntee itsensä niin tolloksi.

Siis nämähän ovat tietenkin kaikki Paavalin kirjeitä Johannekselle ja Paavali puhuu pedosta tessalonikkalaisille sanoin ”laiton”, eikä käytä termiä ”antikristus” ollenkaan. Tämä nyt tietysti vaan parantaa alkuperäistä näkemystäni ns. antikristuksen olemuksesta mikä se on, koska Paavalihan nimenomaan kertoo paljon ko. tulevasta laittomuuden ihmisestä, jonka nykymaailma on nimennyt antikristukseksi ja keksinyt sille kaikenmaailman hurjia skenaarioita koko maailmanherruudesta illuminateineen jne. hurjine salaliittoteorioineen. Todellisuus on kuitenkin niin, että Jumala katsoo Lähi-Itään ja sen tapahtumiin. Lisäksi jos maailma saisi yhden yksinvaltiaan niin kuka sotii ja ketä vastaan? Koska sota on oleva loppuun asti.

1. Joh. 2:15-19 Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti. Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

1. Joh. 2:20-26 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto. En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta. Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä. Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä. Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.

1. Joh. 4:1-8 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen. Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.

2. Joh.kirje 1 (koko luku)

  1. Vanhin valitulle rouvalle ja hänen lapsillensa, joita minä totuudessa rakastan – enkä ainoastaan minä, vaan myös kaikki, jotka ovat tulleet totuuden tuntemaan –
  2. totuuden tähden, joka meissä pysyy ja on oleva meidän kanssamme iankaikkisesti.
  3. Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, on oleva meidän kanssamme, totuudessa ja rakkaudessa.
  4. Minua on suuresti ilahuttanut, että olen lastesi joukossa havainnut olevan niitä, jotka totuudessa vaeltavat sen käskyn mukaan, jonka me olemme saaneet Isältä.
  5. Ja nyt, rouva, minulla on sinulle pyyntö, ei niinkuin kirjoittaisin sinulle uuden käskyn, vaan minä kirjoitan sen, joka meillä alusta asti on ollut: että meidän tulee rakastaa toinen toistamme.
  6. Ja tämä on rakkaus, että me vaellamme hänen käskyjensä mukaan. Tämä on käsky, että teidän, niinkuin olette alusta kuulleet, tulee siinä vaeltaa.
  7. Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.
  8. Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan.
  9. Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika.
  10. Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi;
  11. sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.
  12. Minulla olisi paljon kirjoittamista teille, mutta en tahdo tehdä sitä paperilla ja musteella; vaan toivon pääseväni teidän tykönne ja saavani puhutella teitä suullisesti, että meidän ilomme olisi täydellinen.
  13. Valitun sisaresi lapset lähettävät sinulle tervehdyksen.
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |