Pelastussanoma

 



 
 
22.10.2009
 

Nyt jo puhutaan ”Mainilan laukauksista”

Bäckman pyytää anteeksi Antonin isältä

Torstai 22.10.2009 klo 10.27 (päivitetty klo 10.37)

Dosentti Johan Bäckman pyytää blogikirjoituksessaan anteeksi Venäjälle kaapatun Anton-pojan isältä Paavo Saloselta. ”Kaikki on mennyt överiksi”

Bäckman toivoo niin suomalaisilta kuin venäläisiltä malttia Antonin huoltajuusasiassa. Hänen mukaansa nyt kaikki on mennyt ”överiksi”.

– Keskustelu Suomen ja Venäjän välillä on jo Mainilan laukausten asteella. — Nyt pitää lopettaa! Bäckman kirjoittaa

– Toivon, että Venäjä ei vaatisi Paavo Salosen luovutusta, vaan antaisi hänelle anteeksi, hän jatkaa.

Bäckman on toiminut Rimma Salosen asianhoitajana Suomessa ja puolustanut häntä julkisesti.

Dosentti on aiemmin kohauttanut sanomalla, ettei Neuvostoliitto koskaan miehittänyt Viroa ja että Stalinin aikaiset kyyditykset olivat väestönsiirtoja.


Jassoo, nyt ollaan jo rajalla, eli kohta rytisee mitä ilmeisimmin jossain Suomen rajalla…

Mitä Iltasanomat puhuu:


Rimma Salosen avustaja teki täyskäännöksen: Pyytää nyt anteeksi Paavo Saloselta

Rimma Salosen asiamiehenä Venäjälle kaapatun Anton-pojan huoltajuusriidassa häärinyt dosentti Johan Bäckman on yhtäkkiä tehnyt täyskäännöksen ja katuu toimintaansa.

Hän on poistanut netistä kaikki blogikirjoituksensa asiasta ja julkaissut ainoastaan julkisen anteeksipyynnön Paavo Saloselle.

Hän on poistanut netistä kaikki aikaisemmat kärkkäät kirjoituksensa asiasta ja pyytää nyt anteeksi sekaantumistaan Anton-pojan lapsikaappausdraamaan tämän isältä Paavo Saloselta.

IS julkaisee alla katkelman Bäckmanin anteeksipyynnöstä:

”Olen syvästi pahoillani kaikesta siitä mielipahasta, harmista, pelosta ja ahdistuksesta, jota olen omalla typerällä, lapsellisella ja ajattelemattomalla käytökselläni aiheuttanut Paavo Saloselle, Anton-pojan isälle. Haluan pyytää sitä häneltä anteeksi ja samalla lupaan olla mitenkään puuttumatta Paavon ja Rimman asioihin enää vastaisuudessa.

Olen yrittänyt auttaa tuomalla Rimman mielipiteitä julkisuuteen vastapainoksi Paavon mielipiteille. Nyt kaikki on kuitenkin mennyt överiksi, sillä keskustelu Suomen ja Venäjän välillä on jo Mainilan laukausten asteella. Tunteet vellovat enemmän kuin koskaan historiassa, ja maidemme välille on muodostunut melkeinpä suurin kriisi sitten toisen maailmansodan. Nyt pitää lopettaa!

Paavo Salonen on kiistämättä erinomainen ja paras isä Anton Saloselle, eikä sitä ole kukaan edes yrittänyt kiistää. Olen todennut sekä Rimman että Paavon hyviksi ja terveiksi ihmisiksi ja normaaleiksi vanhemmiksi. Paavo Salonen on erinomaisen raitis, tervehenkinen ja rehellinen ihminen.

Minä vetäydyn nyt kokonaan häiritsemästä Paavon ja Rimman sovinnontekoa, joka on heidän yksityisasiansa. En aio puuttua tähän asiaan julkisuudessa tai kirjoituksissani millään tavalla, enkä aio tehdä sovinnon etenemisestä minkäänlaista spektaakkelia.

Vielä kerran, pyydän Paavo Saloselta anteeksi typeriä sanojani, ajattelematonta käytöstäni ja ilkeyksiäni. Toivotan hänelle pitkää ikää ja rauhallisia elinpäiviä Anton-pojan kanssa sekä sovinnossa Rimma-äidin kanssa. Samaten toivotan Rimmalle onnellisia hetkiä Antonin seurassa.

Asevoimilla uhkailu poistettiin blogista

Bäckmanin blogista on nyt poistettu mm. kirjoitus, jossa Bäckman sanoi tietävänsä päivän, jolloin Anton palautetaan takaisin äidilleen.
– Vapauttavatko Venäjän erikoispalvelut kaapatun pikkupoikansa, vai puuttuvatko Venäjän mahtavat asevoimat asiaan?, Bäckman muun muassa kirjoitti.

Aamulehden mukaan tämä teksti saattaa täyttää laittoman uhkauksen tunnusmerkistön.
Torstaina tätä kirjoitusta ei enää näkynyt Bäckmanin blogissa, jota on siivottu kovalla kädellä. Jäljellä on vain julkinen anteeksipyyntö Antonin isälle Paavo Saloselle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.10.2009
 

Vaikka itse olen lähes pasifisti, niin tämä oli hyvä juttu, jonka ystäväni Jari lähetti

Asekätkennän muistotilaisuus 18.10.2009

Sunnuntaina paljastettiin Miehikkälästä Salpalinjalta Mäntsälään siirretty asekätkennän muistokivi juhlallisin menoin. Seuraintalolla pidetyn tilaisuuden juhlapuhujana oli sisäasiainministeri Anne Holmlund, joka puheessaan totesi asekätkijöiden ymmärtäneen Suomen poliittisen tilanteen, ollen valmiit toimimaan ja tietäen mitä kiinnijäämisestä seuraisi. Holmlundin mukaan mukana asekätkennässä oli tuhansia vapaaehtoisia suojeluskunnan miehiä jotka tekivät arvokkaan isänmaallisen työn.

Tilaisuuden yhteydessä sisäasiainministeri vastaanotti hänelle luovutetun asekätkentämitalin. Mitali on myönnetty ansiokkaasta toiminnasta, sillä ministeri Holmlund on toimillaan edistänyt suomalaista asekätkentäperinteen tulevaisuutta tavalla, jota Suomessa ei ole nähty sitten hänen edeltäjänsä sisäministeri Yrjö Leinon toimenpiteiden. Asekätkentään osallistuneiden pidätykset ja kuulustelut antoivat jo tällöin, 1940-luvulla todistuksen siitä että toiminta on ollut ajan poliittinen tilanne huomioiden välttämätöntä, ministeri Holmlundin sanoin osoitus vankkumattomasta isänmaallisesta hengestä.

Ansiokkaassa vaikuttamisessa mukana ollut avustaja Pelttari on osoittanut asekätkennän edistämisessä yhtä vankkumatonta tukea kuin ministeri Leinoa avustanut puolisonsa Hertta Kuusinen. On tasapuolisuuden nimissä myönnettävä että suuri osa asekätkentämitalin taustalla olevista ansioista kuuluu yhtäläisesti Pelttarille kuin sisäasiainministerillemmekin.

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys onnittelee mitä kunnioittavimmin ministeri Holmlundia kyseisestä, ansioillaan saamastaan huomionosoituksesta.

NRA ry:n Hallitus


Vaikka olen pasifisti, niin en kiellä aseiden käyttöä vihollista vastaan, mutta vihollinen on tunnistettava Jumalan avulla viholliseksi. Niin tapahtui kaikissa Israelin sodissa. Jumala oli ainoa joka sanoi, mitä piti tehdä. Me Kristityt tiedämme mitä se tarkoittaa ja jumalattomat tekevät meistä ja Israelista juuri siksi aina syyllisiä moniin väkivallan tekoihin. Me kansana puolustamme maatamme, uskontoamme ja kotiamme. Mitään muuta en suomalaiselta en pyydä. Mihinkään Afganistaniin suomalaiset eivät kuulu, eikä heitä saa laittaa kenenkään kotimaahan tappamaan ihmisiä. Sitä en salli koskaan. Vain kotimaan puolustus on tärkeää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.10.2009
 

Israel update tänään

Iranin ylin kaitsija Ali Khamenei ei ole enää koomassa eikä kuollutkaan, kuten todettiin hänen ottaessaan vastaan Senegalin presidentin Abdoulaye Waden Teheranissa sunnuntaina. Iran syyttää sunnuntaina sattuneesta terrori-iskusta, joissa kuusi korkeaa vallankumouskaartin komentaa kuoli, sekä Yhdysvaltoja että Englantia, jotka molemmat ovat kieltäneet syytökset. Mosadia ei syytetty tällä kertaa. (JP)

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.10.2009
 

Googin toiminta Hesekielin mukaan luvussa 38

Hesekiel 38:1-7 Minulle tuli tämä Herran sana: ”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.

Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.

Kaikki nuo lukuisat kansat ovat kääntäneet vihaiset kasvonsa Israelia vastaan, mutta kuten huomaat, Jumala käskee profeetta Hesekieltä ennustamaan Googia vastaan ja niin Hesekiel tekeekin.

Goog ei halua sotia mutta Jumala laittaa koukut Googin leukoihin ja vetää sen sotajalalle, varustaen Googin mahtaviin mittoihin. Sitähän Venäjä nyt on!

Hesekiel kehottaa Israelia olemaan valmiina.

Hesekiel 38:8-9 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra:

Miksiköhän Israel on tehnyt monta salaista käyntiä Venäjällä, eikä ole hyökännyt Iraniin? Goog ja Persia ovat liittoutuneet keskenään ja Israelin hyökkäys Iraniin olisi yhtä kuin sodanjulistus Venäjälle ja sitä Iran tahtoo.

Hesekiel 38:10-13 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: ’Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?’

Hesekiel puhuu taas Googille, sanoen tämän punoneen ovelan juonen (Arctic Sea?) ja Suomen miehitys. On vain yksi ainoa paikka maailmassa, missä ihmiset elävät rauhassa ilman salpoja ja ovia. Se maa on Suomen lappi ja pohjoiskalotti, jossa eletään sovussa ja Lapinkodan oviaukkoa peittää räsymatto, joka on auki kaikille tänäkin päivänä. Toki on muuallakin maailmassa samanlaisia asumuksia, mutteivät he eläkään kovin rauhaisessa maassa. Saban, Denan ja Tasiirin kauppiaat kyselevät. Nämä kauppiaat ovat ovat länsimaiden uudet talousmahdit.

Hesekiel 38:14-16 Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

Sitten pohjoisen maan ryöstöretken jälkeen Goog suuntaa katseensa etelään. Goog näkee Israelin asuvan rauhassa palestiinalaisten kanssa. Tarinan loppu me tiedetäänkin… Goog kaatuu kaikkien muiden kansojen mukana ja loput ajetaan Siperian aroille.

Sana Suomen oikeuslaitokselle köyhyyden vastaisena päivänä 17.10.2009

Suomen oikeuslaitos, Herrasi sinun Jumalasi puhuu sinulle: Herra sinun Jumalasi on puhunut sinulle, etkä sinä ole minua kuunnellut, vaan olet halunnut säätää lakisi himojesi ja oman tahtosi mukaan. Minne hävitit Pyhän Sanani, jonka annoin sinulle jo satoja vuosia sitten ohjenuoraksi kaiken lakisi säätämään. Miksi hylkäsit hyvään johtavan ohjenuorani ja otit maailmalta oppia, joiden ohjenuora vei sinutkin maailman ruhtinasta kumartamaan. Olet nyt häpäissyt itsesi ja antanut vallan pedolle, jolla ei ole hyvää eikä oikeudenmukaista tahtoa ja mieltä. Maailma vei sinut antamaan epäoikeutta ja valheellista oikeutta oikeuden ja totuuden sijaan. Nyt sinä annat oikeuden sijasta tuskaa ja murhetta ja kärsimyksiä. Sinä kuuntelet kansan tahtoa, etkä oikeuden toteutumista. Sinä palkitset pahantekijät, huorintekijät, hekumoitsijat, rahanpalvojat ja armottomat pettäjät ja ennen kaikkea, sinä palkitset minun Pyhää sanaani vastaan työtään tekevät ja tuomitset minun sanaani pelkäävät nöyrät palvelijani. Sinä olet ottanut rahan rakkauden tilalle ja valheen totuuden tilalle. Tuomiosi eivät ole enää oikeudentuomioita, vaan vääryydentuomioita. Sinä olet ylpistynyt ja kutsut itseäsi instituutioksi. Voisit ollakin edelleen kunniasi ansainnut laitos, silloin kun minä saatoin nimittää tuomarisi, mutta tahdoit tehdä tahtoani vastaan ja valitsit vääryyteen johtavat lakisi, enkä voi nimittää tuomareitani niihin säätämiisi lakeihisi. Voisit olla kunniasi ansainnut jos olisit minua kuunnellut ja siksi saat kunniasi vasta sitten kun ansaitset sitä totuuden nimissä ja Herran sinun Jumalasi nimessä, etkä omissa nimissäsi.

Palaa sinä eksynyt oikeuslaitos takaisin Herran nuhteeseen ja avaa pölyttynyt Raamattusi. Katso mitä valheita olet lakeihisi kirjoittanut ja kuinka vääristelit totuuden sanoja jotka olen sinulle antanut. Huomaat pian kun olet sanaani verrannut näiden vuosikymmenten aikana, jonka polkusi ovat vieneet yhä kivisemmille ja kallioisimmille maille, kunnes vastassasi ei ole enää kuin jyrkänne ja julma kivikkoinen rotko. Jäätynyt on sinun sydämesi, mutta sulata se ja ota opiksesi.

Kenenkään ei enää tarvitse rukoilla Suomiparka, sinun puolestasi, koska päätökseni olen jo tehnyt ja enkelini ovat jo tovin olleet matkalla suorittamaan päätökseen tehtävänsä ja määrähetkellä alkaa tapahtumaketju, jollaista maailma ei vielä koskaan ole nähnyt. Sinä oikeuslaitos tulet ihmettelemään, miten oikeutta enää voidaan jakaa siinä tilanteessa. Tilanteessa jossa enää sinun ei tarvitse jakaa oikeutta, koska uusi oikeus astui voimaan joka on sinutkin jo tuominnut. Paikkasi annetaan hetkeksi muille ja sinä joudut oikeuden eteen saamaan omia tuomioitasi, kunnes olet läksysi oppinut ja minun vihani valheitasi kohtaan laantunut. Sinä saat maineesi ja kunniasi takaisin, mutta vasta itkun ja hammasten kiristyksen jälkeen, kun sinulta on kaikki ensin viety, samoin kuin olet itse vääryydellä vienyt osattomilta vähimmätkin osuutensa.

Pane nyt lamppusi vakan päälle ja avaa ikkunat ja ovet selälleen, kiipeä katolle ja huuda, sillä Herrasi on tullut lähelle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.10.2009
 

Iranin korkeimman hengellisen johtaja kuolema johtaa uuden johtajan, Mahdin tulemiseen

Israel nationals news väittää Ali Khamenein kuolleen. Tämä uutinen on todella merkillepantava. Lehti väittää Khamenin vaipuneen koomaan viime maanantaina ja kuolleen ilmeisesti myöhemmin.

Iranin uskonnollisella johtajalla on presidenttiäkin suurempi valta ja se ulottuu kaikkialle muslimimaissa. Jos Iranin uskonnollinen johtaja nyt todella on kuollut, niin nyt avautuu uusi aika koko islamistiselle maailmalle, koska he odottavat Mahdin saapumista. Herääkin kysymys, onko tämä yksi niistä kolmesta sarvesta, jonka peto työntää edestään? Vai jopa viimeinen? Onhan sarven kuvattu nousevan välistä, pienenä.

Mahdi (arab. ‏مهدي‎, Mihdī, myös Mehdi; ”Johtaja”) on islamilaisessa perinteessä odotettu ”Vapahtaja”, ”Messias”. Mahdin odotetaan perustavan maanpäälle todellisen islamilaisen yhteiskunnan ennen ylösnousemusta. Tulkinta Mahdista vaihtelee šiiojen ja sunnien välillä. Yleensä Mahdi on samaistettu šiialaisuuteen ja erityisesti 12-šiialaisuuden ”kätkeytyneeseen imaamiin”, ja šiialaisuudessa Mahdilla onkin tärkeämpi asema.

Siioista ja sunneista riippumatta Mahdi heidät yhdistää yhdeksi uskonnoksi, koska kun tuo suuri ja palvottava saa vallan, kestää siitä noin 9 kuukautta niin peto saa kaiken vallan. Kiina antaa pedolle valtansa koska kaikkeen liittyy vain se, kuka omistaa öljyn. Niinpä moni repeytyneen Euroopan maa antaa pedolle vallan, USA hajoaa myös ennen sitä kappaleiksi, jossa myös tapahtuu vaiheittainen vallan antaminen/siirtyminen pedolle. Muslimit saavat lähes tulkoon koko maailman haltuunsa ja silloin: ”Jumala todellakin, Kristittyjä siunatkoon ja varjelkoon”. Venäjällä on tässä kohtaa mustan hevosen rooli, joka on kaksijakoinen. Venäjä suojelee Kristittyjä vainoilta koska Googilla on toinen päämäärä ja omat intressinsä, maakaasu ja omat luonnonvarat. Siksi sitä kutsutaan Googin sodaksi, jossa on mukana mm. Saksa ja skandinaavit. Hesekiel 38 Kaikki maailman sotajoukot lopulta kokoontuvat Harmageddonin laaksoon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.10.2009
 

Idästä se paha tulee ja itäsuomea kuritetaan jo aika kovalla kädellä

Sukupuolenkorjausleikkauksen läpikäynyt Marja-Sisko Aalto palaa Imatran kirkkoherraksi marraskuun alussa. Paluu ei ole helppo. Vastassa on joukko epäileviä seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia.

Imatran kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Reijo Siitonen on yksi niistä, joiden on vaikea niellä Aallon paluuta Imatralle. Hän kertoo valvoneensa öitä asian vuoksi.


Olli ”sisar” Aaltotätisetälä palaa kuin iljetyksen kauhistus rikospaikalle imatralaisparkojen kirkkoherraksi, hyi olkoon, kirkkotransvestiitiksi takaisin virkaansa. Olen ennenkin muistuttanut että tämän maailman ihmiset suvaitsevat poikkeavuutta ja heikompiaan kuin säälisivät näitä, eivät siksi koska nämä ovat henkisesti heikompia, vaan siksi koska saavat itse tuntea olevansa vahvoja. Näin siksi koska muuten terveet heikommat sielut saavat osoittaa paremmuuttaan säälin kautta suvaitsijoina. Tämä pätee kaappihomojen ulosmarssilla ja muiden sairaiden seksuaaliorjien esiintuloon siten että feministit etunenässä pääsevät tuntemaan paremmuudentuntoa kun saavat ”hyväksyä” vajavuuden näissä seksuaalisten himojen orjissa. Etunenässä ns. vahvat naiset ovat ihannoineet homoutta, koska maskuliini-nen mies on kadonnut ja silti Jumala sanoi…

1. Mooseksen kirja 3:16 Ja vaimolle hän sanoi: ”Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva”.

Ja tämän jälkeen nainen on aina ollut miehen alamainen, vaikka nainen tekisi mitä, koska se on Jumalan sana, eikä Jumalan sana ole mikään kliseinen juttu Raamatun lehdillä. Samasta syystä ja samalla tavalla ihminen tekee korjausleikkauksia itselleen, koska Jumala on tehnyt virheen, jota on korjattava. Antoihan Jumala Adamille naisenkin siksi jotta tämä voisi syyttää siitä Jumalaa. Niinpä nainen kapinoi Jumalaa vastaan sukupuolena huomattavasti miestä enemmän ja mies taas tekee syntiä heikon luontonsa takia enemmän kuin nainen.

Itäsuomi sen sijaan puhuttaa minua tänään, koska jatkuvasti saa lukea kun itäsuomessa on milloin sähköt poikki, milloin myrsky runnellut sitä pahoin ja milloin rankkasateet. Siellä on alkanut selvästi jo vaivata lopunaikojen tuleminen ja uskon että tämä leviää kohta keskiseen Suomeen ja pian myös läntiseen Suomeen. Idän seurakuntien on syytä rukoilla voimaa jaksaa ja me täällä muualla Suomessa pyydämme sinne Taivaanisän suojelusta ja varjelusta.

Kohta me pääsemme pois täältä kurjasta maailmasta Taivaan hääjuhlaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.10.2009
 

Sama mieli – sama tahto

Osama tappoi lapsensa lemmikit

12.10.2009 13:01

Terroristijohtaja Osama bin Ladenin perhe on kertonut erikoisesta elämästään. Bin Ladenin poika Omar ja ensimmäinen vaimo Najwa ovat kirjoittaneet kirjan elämästään terroristijohtajan kanssa, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

Kirjassa kerrotaan muun muassa, että Najwa meni 15-vuotiaana naimisiin Osaman kanssa. Osama oli tuolloin 17-vuotias. Pari sai yhdessä kaikkiaan 11 lasta. Kirjassa kerrotaan, että edes häissä ei saanut nauraa. Omar-pojan leikkikalut puolestaan tuhottiin välittömästi ja lisäksi lemmikit tapettiin terroristi-isän testatessa uusia aseita. Iltasatuja ei lapsille kerrottu, vaan heille puhuttiin itsemurhaiskujen tekemisestä.

Najwa ja Omar bin Laden eivät ole tavanneet Osamaa syyskuun 2001 iskujen.


Karmeaa luettavaa, vaikkei se toisaalta yllätä, päin vastoin koska sehän vaan täydentää henkilökuvaa pedon noususta. Laittomuuden ihminen nostaa itsensä palvottavaksi ja haluaa olla Jumalan asemassa Jumalan temppelissä. Hän nostaa
itsensä aina taivaisiin asti ja pitää itseään kaikkena mitä palvottavana voi pitää.

Merkillisintä tässä on se, että saatana on kuitenkin kaiken takana ja siksi tämä palvottavaksi itsensä nostava haluaa tietämättään myös parodioida Jumalan tekoja. Saatana siis selän takana haluaa tehdä Jumalan teoista päinvastaista pilkkaa, mikä oli Jumalalle pyhää, kuten tappaa, tapattaa oma poikansa. Antaa pojan itse tuottaa itselleen marttyyrikuolema turhasta.

Onko tuttua? ”Deja vue” Tsaari – kuninkaiden kuningas

Iivana IV eli Iivana Julma 1530-1584 oli Venäjän ensimmäinen tsaari (keisari). Alkukielisessä nimityksessä Ivan Groznyi (ven. Иван Грозный) sana groznyi ei tarkoita julmaa, vaan toisaalta enemmänkin ”ankaraa”, pelonsekaista kunnioitusta herättävää, toisaalta suurta, suurenmoista.

Iivana Julma oli kaksijakoisesti erittäin uskonnollinen mutta myös erittäin väkivaltainen henkilö, joka otti Euroopan hallitsijoihin verrattuna poikkeuksellisen omakätisesti osaa mielikuvitusrikkaisiin kidutuksiin ja joukkosurmiin, joiden syynä oli lähinnä hänen oma vainoharhaisuutensa. Hän näki vihollisia ja salaliittoja kaikkialla. Iän karttuessa hänelle ei riittänyt enää yksittäisten kohdehenkilöiden kiduttaminen kuoliaaksi, vaan mahdollisesti koko suku, lapset, naiset, rakennukset, kotieläimet, palvelijat ja lähitienoon talonpojat tuhottiin. Eräässä testamentin versiossa hän piti itseään maailman syntisimpänä ihmisenä.

1581 Iivanan väitetään raivokohtauksen saatuaan surmanneen oman poikansa Ivanin päähän osuneella kepin huitaisulla.


Niinpä Rakkaat lukijani, ei tätä tarvitse ihmetellä, koska antikristuksen henkihän se on tässä kaikkien silmien edessä tunnistettavissa kaikkien muiden henkien joukosta. Yksi ja sama henki, joka on ollut olemassa yhtä kauan kuin saatana itsekin. Tämä henki vaeltaa maata ja kiertää sitä levottomana tietäen että loppu tulee ja tuomio on pantu vireille ja aikaa on vain vähän.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.9.2009
 

Sanotaan sen verran Matti Vanhasen hommista

…että odotan 29.9. käynnistyneen puutavarahärdellin löytyvän hänen mökiltään.

Joskus -90 luvulla Matti esiintyi mm. Iltalypsykarjakolle, kuinka farmari-autoon pakataan mökkitarvikkeet. Katsotaan sitten…

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.9.2009
 

Sitä saa mitä tilaa!

Ruotsi: Pohjolan taistelujoukot saatava käyttöön

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

>> jatkuu >>

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.9.2009
 

Suomi pois Afganistanista!

Suomen joukot eivät kuulu Afganistaniin

Julkaistu tänään klo 07:18

Puolustusvoimien entisen komentajan Gustav Hägglundin mielestä Suomen joukot eivät kuulu Afganistaniin. Hägglund sanoo Aamulehden haastattelussa, ettei Suomen tulisi osallistua tarpeettomaan sotimiseen.

– Mitä se meille kuuluu, onko siellä Taliban johdossa vai ei, Hägglund kysyy. Hänen mielestään Suomesta on tullut sisällissodan osapuoli ja se on virhe, jota poliitikot eivät ole havainneet. Suomesta on tullut hallituksen vastustajien vastustaja.

Hägglundin mukaan suomalaiset eivät sovi taisteluihin, joissa pitää hyökätä ja tappaa ihmisiä. Hyvänä rauhanturvaamisen esimerkkinä hän pitää Libanonin operaatiota, jossa oltiin koko ajan puolueettomia. Suomi ei voi Hägglundin mielestä yksin vetäytyä Afganistanista, mutta Suomen tulisi edesauttaa koko kansainvälisen yhteisön vetäytymistä. Hägglund uskoo, että Afganistanista tulee vielä uusi Somalia – länsimaat katsovat touhua aikansa ja kärsittyään riittävästi tappioita kyllästyvät operaatioon.


Arvostan Hägglundin asennetta, juuri noin. Mitä suomalainen tekee Afganistanissa, SOTII? Menikö Suomi sotimaan sinne, vai turvaamaan rauhaa, kuten aina suomalaiset ovat tehneet ympäri maailmaa. Tämä on vakava kysymys ja Kenraali Hägglund antoi hyvän vastauksen sille. Suomi pois Afganistanista!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |